10 bästa WordPress-plugins för prenumeration via e-post 2020

Vet du att över 70% av webbplatsanvändarna som lämnar webbplatsen aldrig kommer tillbaka? Hårt det är, men sanningen. De hittar helt enkelt din blogg, läser den och vinkar sedan adjö. Om du är ett offer för dessa 70% av användarna måste du verkligen planera ditt spel. När allt kommer omkring säger vetenskapen “Större och mer engagerad e-postlistan är, desto snabbare blir din webbplats tillväxt och därmed mer kommer ROI.”


Det finns två sätt att göra detsamma. Du kan antingen distribuera opt-in-formulär på olika platser på webbplatsen, lägga till innehållsuppgraderingar, utlösa formulär baserat på användarens beteende och utnyttja banbrytande taktik.

Ett annat och det enklaste sättet är att integrera ett e-postabonnemangsplugin på din webbplats och räkna i det växande antalet. Allt du behöver göra är att samordna med ditt webbutvecklingsteam för att integrera dessa plugins och luta dig tillbaka och koppla av. Här kör vi igenom några av de populära e-postprogrammen som du kan välja mellan.

Så utan att slösa bort ett ögonblick längre, låt oss dyka in!!!

10 bästa WordPress-plugins för prenumeration via e-post

1. E-postprenumeranter

E-postprenumeranterE-postprenumeranter

Det populära valet av e-postmarknadsförare, E-postprenumeranter är ett av de mest robusta och användarvänliga valen när det gäller WordPress-plugins för e-postabonnemang. Plugin kan du skapa en e-postlista gratis samtidigt som det är ett enkelt verktyg för att skicka e-postmeddelanden. Det kan skryta med att förbättra din försäljningsgrad med många grenar.

Kosta: E-postabonnenters ultimata funktioner är endast tillgängliga för $ 12 per månad och sträcker sig upp till $ 120 / år.

Funktioner hos e-postprenumeranter:

 1. Tillåter enkel placering av prenumerationsrutan till den mest gynnade platsen.
 2. Skickar nyhetsbrev varje vecka, dagligen, månad eller årligen till användarna.
 3. Meddelar användare om de senaste inläggen.
 4. Låt dig skicka ett e-postmeddelande på det mest föredragna sättet (manuellt eller automatiserat).

2. WP Subscribe Pro

WP Prenumerera ProWP Prenumerera Pro

Ett annat alternativ som du kan välja som WordPress-plugin för e-postprenumeration är WP Prenumerera Pro. Genom att du kan skapa en effektiv e-postlista kan du få tillgång till ett omfattande utbud av funktioner som att utföra exakta inriktningsfält, skapa anpassade opt-in-formulär, lägga till animationseffekter och mycket mer. Vad annars? Det låter dig göra allt detta på det enklaste sättet med ett lättanvänt gränssnitt.

Kosta: Du kan skaffa dig WP Subscribe Pro till bara $ 29 som kommer med obegränsade funktioner för 5 domänanvändning.

Funktioner hos WP Subscribe Pro:

 1. Plugin kommer med hastighetsoptimerare och bromsar därför inte din webbplats
 2. Omfattande support till FeedBurner, MailChimp och Aweber
 3. Kan läggas till i flera widgetområden
 4. Pro-versionen har ytterligare funktioner för lyhördhet och färgoptimering

3. Kontinuerligt popup-prenumeration för konstant kontakt

Kontinuerligt popup-prenumeration för konstant kontakt

Kontinuerligt popup-prenumeration för konstant kontakt påstår sig vara den största och snabbast växande e-postmarknadsföringstjänsten. Det som gör det till ett av de framträdande valen är dess erbjudanden när det gäller e-postmarknadsföringstjänster och e-postmallar för varje tillfälle du kan tänka på.

Det låter dig skapa en anpassad popup, designerad plats för Youtube, Vimeo och mycket mer. Med sin kraft att förvandla besökare till medlemmar och prenumeranter kan du nå ut till din publik.

Kosta: Du kan köpa plugin för bara $ 19 och utnyttja fantastiska funktioner i 6 månader.

Funktioner i Constant Custom Popup-prenumeration:

 1. Meddelar användare om ett framgångsrikt abonnemang.
 2. Skickar nyhetsbrev till de registrerade användarna.
 3. Helt anpassningsbar och lyhörd
 4. Enkel installation och installation

4. Prenumerera via e-post-plugin

Prenumerera via e-post pluginPrenumerera via e-post plugin

Hjälper dig att bygga en stark databas med prenumeranter. Prenumerera via e-post låter dina besökare hålla sig uppdaterade om dina inlägg. Full av intuitiva funktioner, detta plugin kräver inte ytterligare verktygsinställningar för att köra. Det låter dig skapa ett visuellt tilltalande popup-prenumerationsformulär för FeedBurner som gör det omöjligt för dina besökare att ignorera det.

Kosta: Du kan köpa en vanlig licens för prenumeration via e-post till bara $ 12 medan kostnaden för avancerade funktioner kan sträcka sig upp till $ 60.

Funktioner i prenumerera via e-post:

 1. Ger gratis alternativ för e-postvarning.
 2. Lätt att använda prenumerationsformuläret.
 3. Djup analys med prenumeranters statistik
 4. Responsiv och anpassningsbar

5. Chimpy

ChimpyChimpy

Designad av MailChimp, Chimpy är ett av de mest populära plugin-programmen för e-postprenumeration där ute. Det ger dig ett stort utbud av funktioner som låsning av innehåll, synkronisering av användare, registreringsformulär och mycket mer för att göra jobbet mycket enklare för dig.

Du kan be ditt WordPress-utvecklingsteam integrera Chimpy på din webbplats och hjälpa dina besökare att hålla sig uppdaterade om de senaste ändringarna. Dessutom ger det dig fördelarna med omedelbara uppdateringar på användarskapade, raderade, förutom andra ändringar i adresslistan.

Kosta: Du kan få en vanlig licens för Chimpy till en kostnad av $ 29 och förlänga upp till $ 149 för avancerade funktioner.

Funktioner hos Chimpy:

 1. Funktionen “Prenumerera för att låsa upp” för att främja en känsla av nyfikenhet bland läsarna och säkerställa stort engagemang.
 2. Det ger visuellt tilltalande popup på de sidor du väljer.
 3. Flexibilitet för att skapa obegränsade registreringsformulär
 4. Lätt att anpassa alternativ.

6. Popup-plugin för WordPress

Popup-plugin för WordPressPopup-plugin för WordPress

Letar du efter väl utformade popup-fönster för e-postabonnemang för din webbplats? Din sökning slutar här med Popup-e-post-plugin för WordPress. Som ett socialt locker-plugin ökar det den sociala räknehastigheten för webbplatsen och nyhetsbrevprenumeranten avsevärt.

Möjligheten att integrera med alla populära postsystem som MailChimp, ConvertKit, GetResponse och många fler gör detta plugin desto mer attraktivt för webbplatsen.

Kosta: Plugin finns med ett stort utbud av funktioner för bara $ 25 och utvidgar planen till att inkludera obegränsade funktioner för $ 142.

Funktioner i popup-plugin för WordPress:

 1. Gör att du kan låsa innehållet med opt-in locker-funktionalitet.
 2. Påstår att öka fler e-postprenumeranter varje dag.
 3. Mer än 60 popup-fönster och responsiva teman.
 4. Låter dig låsa sociala sidor med socialt låsalternativ.
 5. Språkomvandling till önskat läge med WPML.

7 MailChimp Prenumerationsformulär

MailChimp Prenumerationsformulär

MailChimp låter dig skapa fantastiska prenumerationsformer på det enklaste sättet inom några sekunder. Det anses vara en av de mest lyhörd och lättanvända e-postprenumerations WordPress-plugins som kommer integrerad med GetResponse och MailChimp-tjänster.

Med MailChimp kan du enkelt ändra stilen på dina formulär med en fantastisk prenumerationsformulär för prenumeration. Den mest attraktiva förmånen att välja detta plugin är dess kostnadsfria tillgänglighet. Allt du behöver göra är att ladda ner den från den officiella WordPress-webbplatsen och aktivera den.

Kosta: Finns gratis

Funktioner hos MailChimp:

 1. MailChimp och ShortCode stöds
 2. Kortkod kan användas i widgets
 3. Ingen kodningskompetens krävs
 4. Inget meddelande med “Drivs av” och “Skapad av”
 5. Obegränsade responsiva former
 6. Stilformer enligt dina önskemål

8. Popups av OptinMonster

Pop-ups av OptinMonster

Pop-ups är de bästa e-postprenumerationsprogrammen som är tillgängliga utan kostnad. Det är det enklaste sättet att lägga till prenumeranter till din e-postlista. Med OptinMonsters pop-ups, du kan lägga till popup-fönster och skjuta in opt-in-rutor. Denna plugin är kompatibel med alla populära marknadsföringstjänster som GetResponse, MailChimp, Aweber och många andra.

Kosta: Fritt tillgängligt på WordPress.org

Funktioner hos Popups by OptinMonster:

 1. Högkonverteringsmallbibliotek
 2. Dra och släpp kampanjbyggaren för att anpassa kampanjer i enlighet därmed.
 3. 2-stegs opt-in-teknik påstår att de ökar konverteringsgraden med mer än 785%
 4. Tillhandahåller 8 typer av Optin-formulär

9. Mailster

Mailster

Mailster låter dig bygga mobilfärdiga kampanjer med en lättanvänd drag-och-släpp-byggare. Med detta plugin kan du leverera en av de bästa upplevelserna till dina kunder medan du tar hand om deras lätthet.

Många håller dock ett öga på det på grund av dess premiumtillgänglighet. Med detta sagt gör ett stort antal funktioner denna plugin värd denna engångsinvestering. Det gör att du kan hantera allt från en enda plats är ett super bekvämt sätt.

Kosta: Plugin är tillgängligt till ett pris av $ 49.

Funktioner hos Mailster:

 1. Motiver som är mobila och näthinneklar.
 2. Dra och släpp kampanjbyggaren
 3. Lätt att integrera med andra WordPress-plugins
 4. Avancerad analys för att hjälpa dig spåra posten
 5. Obegränsade prenumerationsformulär
 6. Översättning klar

10. Sumo List Builder

Sumo List BuilderSumo List Builder

Sist men inte minst har vi det Sumo List Builder för att släcka din törst efter en fantastisk e-postprenumerationsplugin för WordPress. Denna plugin erbjuder ett kreativt nyhetsbrev och tidskontrollerade popup-fönster som kan anpassas för att visas på klick eller när användarna försöker lämna din webbplats.

Den har en avancerad dra och släpp-byggare som gör det till ett av de enklaste verktygen för att fånga e-post för att hålla användarna limmade. Det erbjuder enkel integration med de bästa leverantörerna av e-postmarknadsföring som MailChimp, Aweber, Constant Contact och Campaign Monitor.

Kosta: Utan kostnad

Funktioner i Sumo List Builder:

 1. Avancerad dra och släpp-byggare
 2. Fördesignade mallar att välja mellan
 3. Design som är mobilklar och lyhörd
 4. Kraftfullt inriktningsverktyg för de flesta engagerade användare
 5. Dedikerad kundsupport

Key Takeaway

Om du är den som vill bygga en fantastisk e-postlista som hjälper ditt företag att växa och blomstra, här är några av de beprövade pluginsna för dig. Att lägga till dessa snygga och intuitiva popup-fönster på dina webbplatser hjälper dig att rikta besökarens uppmärksamhet till den plats det krävs mest och uppmuntra registreringen. Du behöver bara välja vad som passar dig bäst och få rulla på resan till fler och fler användare.

Läs också:

 • 5 bästa betalningsprogram för WordPress 2020

Författare Bio:

Apoorv Gehlot är grundaren av Matellio LLC, en programteknikstudio baserad i Kalifornien, USA. Han är en ivrig elev och intresserar sig för att utforska olika aspekter av den digitala världen och tänka på några av de bästa lösningarna med sitt team av innovatörer. Apoorv tror på att dela sin tidtestade erfarenhet och djupförankrade kunskap med läsarna över hela världen för att upplysa publiken genom kortfattade och meningsfulla skrivningar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map