8 cele mai bune generatoare de nume de domeniu (Obțineți nume de site unice și captivante)

Un nume de domeniu este, de asemenea, o parte integrantă a afacerii dvs. online. Așadar, ar trebui să cheltuiți un pic mai mult în alegerea celor mai bune nume de domeniu potrivite în funcție de nevoile afacerii.


Cu toate acestea, alegerea unui nume de domeniu perfect nu este o joacă a unui copil. Mai mult de 300M nume de domeniu sunt deja înregistrate, prin urmare, vă puteți simți din ce în ce mai greu să aflați marile nume de domeniu.

Cele mai bune generatoare de nume de domeniu

Este dificil pentru dvs. să vă gândiți la următoarele criterii în timp ce alegeți cele mai bune nume de domeniu. Totuși, trebuie să încercați să veniți cu procesul.

 • Ușor de memorat și captivant
 • Eliminați numerele și cratimele
 • Extensia dreptului de domeniu
 • Demn de incredere
 • Unic

Dacă nu ați cumpărat niciun domeniu, puteți obține un domeniu gratuit folosind găzduirea Bluehost.

Înainte de a cumpăra un nume de domeniu, ar trebui să știți cum va funcționa în motoarele de căutare. Moz a furnizat cele mai bune ghiduri SEO pentru alegerea celui mai bun nume de domeniu pentru site-ul dvs. web.

În această postare pe blog, WPressBlog a publicat cei mai buni generatori de nume de domeniu. Sperăm să le placă pe toate.

8 cele mai bune generatoare de nume de domeniu

1. Căutare LeanDomian

LeanDomianSearch

Site-ul: https://www.leandomainsearch.com/

Acest instrument vă permite să căutați mai multe opțiuni de nume de domeniu cu un singur cuvânt cheie. Toate rezultatele sunt disponibile cu domenii .com.

Acest instrument este destul de perfect pentru dvs. dacă aveți idei de cuvinte cheie excelente pentru a căuta cele mai bune nume de domeniu printre sutele sau mii de opțiuni disponibile.

Pro:

 • Poate filtra numele de domeniu alfabetic, în funcție de lungime, precum și de popularitate.
 • V-ar salva numele de domeniu preferate.
 • Puteți, de asemenea, să urmăriți istoricul căutărilor și să partajați rezultatele căutării.

Contra:

 • Este capabil să afișeze numele de domeniu doar cu extensii .com.

Dacă vă amintiți un nume de domeniu pentru site-ul dvs. web, puteți căuta, de asemenea, pe registratori precum Bluehost, SiteGround și Dreamhost.

2. Bust A Nume

Bust A Nume

Site-ul: http://www.bustaname.com/

Acest instrument cuprinde numeroase opțiuni de filtrare pentru a căuta domeniul de calitate. Instrumentul caută numele domeniului folosind cuvinte cheie de pornire și încheiere a intrării. După aceea, puteți filtra rezultatele selectând limita de caractere, extensiile de domeniu, cum ar fi .com, in, .edu, .net, .org, … etc.

În cazul în care nu aveți idei pentru cuvintele cheie, puteți utiliza „Opțiunea de a face un domeniu aleatoriu” pentru a afișa numele de domeniu disponibile. Puteți salva numele dvs. de domeniu preferat pentru utilizare ulterioară și îl puteți cumpăra de la registratori de domenii precum GoDaddy, HostGator și NameCheap.

Pro:

 • Permite compararea prețurilor la diferiți registratori de domeniu.
 • Puteți utiliza opțiunea „face un domeniu aleatoriu” dacă nu aveți idei de cuvinte cheie.

Contra:

 • Puteți plasa doar cuvinte cheie de semințe la început sau la sfârșit.

3. Generator nume nume comercial

Generator de nume de afaceri Shopify

Site-ul: https://www.shopify.com/tools/business-name-generator

Acest instrument este similar cu LeanDomainSearch și dezvoltat de Shopify. Este una dintre cele mai populare și grozave soluții de e-commerce de pe web. Începeți căutarea cu ajutorul cuvintelor cheie adecvate pe care doriți să le includeți în numele domeniului. Ca și LeanDomianSearch, Shopify oferă, de asemenea, rezultatele cu extensii .com.

Vă permite să creați un magazin Shopify imediat după selectarea numelui de domeniu. Un dezavantaj al acestui instrument este că nu puteți înregistra un nume de domeniu fără a utiliza magazinul Shopify.

Pro:

 • Numele de domeniu creat de acest instrument este mai creativ decât alții din listă.
 • Acest instrument vă permite să creați un magazin Shopify imediat după optarea pentru numele de domeniu.

Contra:

 • Îți arată doar un nume de domeniu cu extensii .com.

4. Nume înalte

Nume înalte

Site-ul: http://www.namestall.com/domain-name-generator

Aceasta este o suită completă de generatoare de nume de domeniu, mai degrabă decât un instrument unic. Aceasta cuprinde IMO utile, cum ar fi

 • Principalul generator de nume de domeniu
 • Generator de nume de domeniu cu trei cuvinte
 • Generator de nume de domeniu rimator

Acest instrument are opțiuni excelente de personalizare prin „grupuri de cuvinte”. Puteți alege cu ușurință numele de domeniu cu cuvintele cheie necesare. Începeți doar prin introducerea cuvintelor cheie adecvate pe care doriți să apară la început sau la sfârșit, urmată de un grup de cuvinte pentru a completa un domeniu.

Astfel, cu acest instrument, ai avea mari posibilități de a-ți personaliza perfect căutarea. Puteți căuta până la cinci nume de domeniu cu acest instrument în perioada de încercare.

Pro:

 • Puteți găsi domeniul de calitate prin opțiuni excelente de personalizare.
 • Afișează sute sau mii de TLD-uri și le puteți înregistra direct.

Contra:

 • Puteți efectua până la 5 căutări în proba gratuită.

5. Nume băiat

Nume Baiat

Site-ul: http://www.nameboy.com/

Puteți căuta aici numele domeniului de calitate utilizând cele două cuvinte cheie ca intrare. Acest instrument afișează lista de nume de domeniu sugerate cu ajutorul cuvintelor cheie adecvate.

De asemenea, puteți determina extensiile de domeniu disponibile. De exemplu, în cazul în care example.com este luat, puteți încă blag example.net sau example.org, … sau mai mult. De asemenea, puteți căuta nume de domeniu pentru revânzare sau nume de domeniu, conform cuvintelor cheie cratite sau rimate.

Acesta este instrumentul perfect pentru dvs. dacă aveți idei de cuvinte cheie mult mai bune, cu variații diferite.

Pro:

 • Puteți căuta un nume de domeniu cu 2 cuvinte cheie.
 • Aveți control complet pentru a elimina sau adăuga cratime.

Contra:

 • Procesul de checkout pentru a cumpăra un nume de domeniu este nesigur.

6. Domeniul puzzle-ului

Domeniul puzzle-ului

Site-ul: http://www.domainpuzzler.com/

Acest instrument simplu este format din diverse opțiuni. Cea mai bună parte a acestui instrument este că puteți utiliza numeroase cuvinte cheie cu o combinație de variații diferite. Puteți începe cu cuvintele cheie ideale, alegeți extensia de domeniu și căutați ideile.

În cele din urmă, puteți adăuga numele de domeniu preferat pe listă sau puteți încerca mai multe căutări. Mai mult, acest instrument vă permite să determinați rangul de pagină cu numeroase nume de domeniu.

Dacă cunoașteți cuvintele cheie care să se combine cu numele de domeniu, puteți accesa acest instrument pentru a afla numele de domeniu perfect.

Pro:

 • Vă permite să combinați mai multe cuvinte cheie.

Contra:

 • Uneori, căutarea nu funcționează bine.

7. Nume Mesh

Nume Mesh

Site-ul: https://www.namemesh.com/

Dacă aveți mai multe idei de cuvinte cheie, acest instrument generator de nume de domeniu generează ideile pe baza diferitelor categorii, cum ar fi comun, nou, scurt, similar și SEO.

După ce finalizați căutarea cuvintelor cheie, puteți filtra rezultatele în termeni de extensii de domeniu, limită de caractere și domenii neînregistrate. Este cu adevărat un instrument de generator de nume de domeniu perfect pentru cel care caută opțiuni mai bune pentru a alege nume de domeniu de calitate.

Pro:

 • Acesta generează o listă mare de nume de domeniu.

Contra:

 • Unele dintre numele de domeniu nu sunt disponibile.

8. Domenii Bot

Domenii Bot

Site-ul: http://www.domainsbot.com/

Domeniile bot sunt o sugestie de domeniu, precum și un instrument de căutare a domeniului. Puteți începe căutând cuvintele cheie și puteți obține numeroase idei bazate pe acel cuvinte cheie, combinând cuvinte cheie sau cuvinte cheie similare.

De asemenea, puteți căuta numele de domeniu și cumpărați prin link-uri către registratori de domeniu. Botul Domenii oferă opțiunea de filtrare prin care puteți filtra numele de domeniu după extensii de domenii, limbă, prefixuri și sufixe.

Cea mai bună parte a acestui instrument este că oferă posibilități bune de personalizare cu sinonime și mai multe TLD-uri

Pro:

 • Acest instrument oferă personalizări excelente cu sinonime, prefixe și sufixe.

Contra:

 • În general, numele de domeniu nu sunt atât de creative.

Concluzie

Dacă doriți să cumpărați primul nume de domeniu, ar fi mult mai bine să alegeți cele mai bune opțiuni pentru domeniul dvs. Selectați aici cel mai potrivit generator de nume de domeniu în funcție de nevoia dvs., filtrându-vă alegerile.

Citește și:

 • 10 cele mai ieftine furnizori de nume de domeniu în 2020
 • 7 cei mai buni și mai ieftini furnizori de certificate SSL pentru 2020
 • Top 10 furnizori de găzduire web gratuită
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map