Како обезбедити континуирану сигурност за своју страницу користећи АппТрана

Свеобухватно решење за превенцију и хаковање за вашу веб апликацију.


Према Извештај о стању кибернетичких криминала за 2017. годину, цибер напади ће коштати предузећа до шест билиона долара годишње до 2021. Како су покушаји хакирања све софистициранији, мрежним предузећима је потребан холистички приступ кибернетичкој сигурности..

Погледајмо брзо трошкове кршења података по земљама.

САД имају висок резултат, али једно је јасно, кршење података је свуда.

Ако сте власник предузећа на мрежи, онда вам је потребно решење за безбедност веб локација које је лако имплементирати, пружа одговарајућу тренутну заштиту са правилима у блоковском режиму и одузима бол од непрекидног управљања и ажурирања.

За то постоји много решења заснованих на облаку, али у овом чланку ћу се фокусирати на АппТрана би Индусфаце.

АппТрана је потпуно управљано, поуздано и приступачно решење СааС (софтвер као услуга) за обезбеђивање ваших веб апликација.

На хиљаде глобалних пословних пословања на мрежи, АппТрана има поверење, укључујући осигурање релације, националну берзу, ХДФЦ живот, Тата Моторс, итд..

То је пакет безбедносних решења која покривају следеће.

Скенер рањивости апликација

Скенирање је први корак у управљању сигурним послом.

Гартнер процијенио да је више од 70% кршења правила дешавају се на апликативном слоју. Хакери имају већу мотивацију за циљање апликација како би умањили критичне пословне процесе.

Од пресудног је значаја да пронађете све врсте рањивости које хакери могу да искористе. Уз АппТрана, добијате комбинацију аутоматизованог и ручног скенирања ради тражења уобичајених безбедносних проблема, укључујући СКЛи, КССС, ЦСРФ, итд..

У стању је да изврши аутоматско скенирање и тестирање ручне пенетрације како би се идентификовали ризици апликације.

Заштитни зид веб апликација (ВАФ)

Најзначајнија препрека за правилно коришћење ВАФ-а је та што захтева вештине за одржавање и надоградњу што захтева дуготрајно време. Као власник предузећа, радије бисте се фокусирали на свој производ и продају.

Општи ВАФ обично долази са стандардним правилима ван оквира без разумевања посебних потреба апликације. Опасности таквих приступа су:

 • Мало разумевања контекста апликације, тако да рањивости које су посебне за апликацију које хакери могу искористити остају незаштићене.

Као што каже, сигурност је добра колико и најслабија веза

 • Већина скенера је неефикасна када је у питању ЈаваСцрипт-тежак / динамичан сајт.
 • Празнине у рањивости пословне логике могу се наћи само тестирањем оловке. Резултати увезени из таквих скенера у почетку су неадекватни, а већина заштите од тако значајних ризика не врши се тачно већином ВАФ модула.
 • Правила која се износе ван оквира разумна су у идеалном сценарију. Међутим, апликације у стварном свету далеко су од савршених, што доводи до много лажних позитивних резултата & лажни негативи, чинећи решење неефикасним.
 • Правилна примена ВАФ-а захтева прецизно подешавање стандардних правила како би се задовољиле потребе специфичне за апликацију, али, нажалост, за то је потребно пуно стручности и времена.

АппТрана ВАФ приступа проблему како би одузео бол код конфигурисања и управљања апликацијском сигурношћу од корисника. Способан је да научи примену увида у саобраћај ради пружања изванредне заштите.

Ризици се ублажавају кроз виртуално крпање ВАФ-а што значи да нема потребе за поновним покретањем апликације. Има следеће опције.

 • Напредна правила – Правила која пишу стручњаци за безбедност и која садрже нулту лажну позитивну гаранцију.
 • Премиум правила – Сложена правила за побољшану заштиту која могу генерирати неке ФП-ове засноване на индивидуалном дизајну и понашању апликације. Оне се примењују у режиму дневника, надгледају се и подешавају како би се осигурало Нулти ФП за апликацију пре стављања у блок режим.
 • Прилагођена правила- Правила специфична за апликацију коју су написали стручњаци за безбедност са нулту лажну позитивну гаранцију на основу захтева купца.
 • Континуирано учење- Постоји 24/7 видљивост тренутних ризика путем скенера и статуса заштите путем ВАФ.

Покушаји блокираних напада могу се проценити, укључујући одакле долазе и шта су покушали да ураде, што делује као обавештајна помоћ за даље ажурирање на стално унапређење.

ДДоС заштита

ДДоС напади су велика пријетња за компаније широм свијета. Без обзира на колико рањивости закрпите, сви су отворени за ДДоС нападе.

АппТрана пружа непрекидно надгледање и стручну подршку за ублажавање софистицираних ДДОС напада, осигуравајући доступност ваше веб локације.

Са чврсто интегрисаним модулима ВАФ и Скенера осигурава да постоји стално учење које се дели на оба, побољшавајући ефикасност детекције & заштита за све врсте напада.

Увек можете блокирати одређену регију или ИП да бисте одмах зауставили нападе.

Надам се да ћу вам горе дати представу о понуди услуге АппТрана.

Ево неких основних карактеристика које су дате у кутији.

 • Тренутна заштита у року од неколико минута, заједно са нултим застојем током целог прелаза
 • ПЦИ-компатибилна инфраструктура за њихову безбедност на веб апликацијама, која се без проблема може скалабирати на терабајте података
 • Сигурносна заштита моментално путем виртуалних закрпа које су креирали стручњаци и видљивости ризика током цијелог сата

Започните са АппТраном да видите како то функционише. Суђење можете започети без давања кредитне картице.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map