Recenzii și evaluări pentru gazduire web GoDaddy pentru 2020

Godaddy este în mod excepțional un registru de prim spațiu de găzduire și nume de domeniu. De la achiziționarea unui nume de domeniu până la spațiu de găzduire pentru afacerea dvs. sau proprietatea web, tot ceea ce puteți achiziționa cu Godaddy.


În plus, Godaddy oferă servere VPN și dedicate. Acestea oferă opțiuni de control ale utilizatorilor destul de populare, cu panou de control Cpanel sau Plesk ușor de utilizat, precum și acces root pentru clienții experimentali.

Hai tăticu este o gazdă web de domenii pentru milioane de utilizatori de pe tot globul. Timpurile de încărcare rapidă, securitate și asistență, un nume de domeniu gratuit cu abonament anual, precum și rețeaua de utilizatori în continuă extindere sunt motivele pentru a face ca acest web gazdă să fie unul dintre primii clasatori.

godaddy hosting review

Acestea sunt funcțiile prescurtate furnizate de gazda web Godaddy:

 • Planuri de găzduire
 • Timpuri de încărcare rapidă care conduc la industrie
 • 99.96% garanție uptime
 • Securitate și sprijin premiat
 • Interfață simplă, ușor de utilizat
 • Instrumente avansate de construire a site-urilor
 • Asistență prin telefon, e-mail și chat
 • Banii inapoi garantat

Gazduire web partajată

godaddy linux a distribuit planuri de găzduire

GoDaddy oferă o bază lunară de planuri de găzduire partajate Linux și Windows, dar dacă mergeți pentru planul anual, îl puteți obține la tarife mai mici. Ratele de reînnoire GoDaddy sunt foarte mari decât alte gazde. În acest caz, HostGator este mai bun decât GoDaddy.

Gazduire web dedicata

godaddy planuri dedicate serverului

Planul dedicat de găzduire al lui Godaddy pornește de la 69,99 USD pe lună ca gazduire dedicată economic. Veți obține 4 nuclee de procesor, 4 GB memorie, spațiu de stocare de 1 TB, lățime de bandă nemodificată, 3 IP-uri dedicate și certificat SSL gratuit de un an. Acest preț este prețul de pornire. Când vă reînnoiți găzduirea, prețul dvs. va fi original (169,99 USD / lună).

Gazduire Web VPS

godaddy vps planuri de găzduire

Planurile VPS ale GoDaddy încep de la 17,99 dolari, dar la momentul reînnoirii vor fi de 29,99 USD. Oferă memorie de 1 GB, stocare de 40 GB, lățime de bandă neschimbată, 3 IP-uri dedicate și SSL gratuit de un an în planul său Economic.

WordPress Web Gazduire

godaddy wordpress planuri de găzduire

Planul de găzduire WordPress al GoDaddy începe de la 3,99 USD pe lună și 8,99 USD la momentul reînnoirii. În planul său de economie, puteți găzdui un site web în stocare de 10 GB.

Gazduire Web Cloud

GoDaddy încă nu furnizează cloud hosting. Dacă doriți să mergeți doar pentru cloud hosting, atunci ca o alternativă, WPressBlog vă recomandă să alegeți Dreamhost sau Bluehost.

Timpuri de încărcare rapidă care conduc la industrie

Toată lumea dorește să-și facă site-ul accesibil clienților săi timp de 24 de ore. Este, de fapt, aproximativ 79% dintre utilizatori nu le place să viziteze site-ul din nou dacă au o performanță lentă a site-ului.

Nu vă faceți griji pentru Godaddy. Oferirea de viteză clienților lor este obiectivul principal al acestei gazde web. În ultimele luni, au menținut o medie constantă de 394,6ms. Deși este prea devreme pentru a apela cel mai bine la această gazdă web, totuși, ei sunt deja un lider. De asemenea, nu poate învinge viteza SiteGround.

99.96% garanție uptime

Godaddy oferă 99,96% timp de funcționare. Dacă aplicația sau site-ul dvs. necesită mai mult timp de funcționare, puteți merge pentru celelalte gazde web premier. Cu toate acestea, cu acestea fiind spuse, pentru majoritatea clienților 99,96% este suficient.
Iată o scurtă privire rapidă a performanțelor din ultimele luni în termeni de funcționare-

Durata medie de funcționare 2018

 • Optime de ianuarie: 99.98%
 • Optime de februarie: 99.96%
 • Timpul de funcționare al lunii martie: 99.91%
 • Timpul de funcționare al lunii aprilie: 99,99%

Securitate și sprijin premiat

Godaddy oferă titluri 24 X7 cu protecție DDoS pentru a vă păstra site-ul departe de hackeri și malware. O echipă bine dedicată de experți în securitate este aici pentru a vă ajuta, urmărind site-ul și serverul dvs..

De asemenea, monitorizează utilizarea altor clienți de pe serverul dvs. pentru a asigura performanță rapidă și constantă. Godaddy oferă certificate SSL pentru a proteja datele utilizatorului împotriva hackerilor. Dacă oferiți produse și servicii pentru vizitatori să cumpere, SSL este un strat protector esențial pe care îl are cu toate caracteristicile de găzduire.

Având în vedere securitatea adăugată, Godaddy oferă și un serviciu de securitate web la nivelul următor, numit Securi. Acesta scanează site-ul dvs. web în mod regulat pentru a elimina fișierele infectate cu malware.

Interfață ușor de utilizat

Puteți instala în mod convențional o mulțime de aplicații comune în doar câteva minute. Gazda web Godaddy oferă o interfață de utilizator de instalare cu 1 clic pentru a instala CMS precum Joomla, WordPress, Magento și Drupal. Economisește mult timp și efort pentru utilizatori.

Chiar și pentru începători, Godaddy a fost soluția ideală pentru a începe ușor cu web hosting. Serviciile de instalare de 1 clic recent lansate, cu o interfață simplă, precum și suportul de actualizare sunt faptele cheie pentru ca această gazdă web să aibă reputația printre gazdele partajate de top.

Instrumentul avansat de construire a site-urilor

Godaddy oferă un instrument de creare a site-urilor creative numit GoCentral, cu caracteristici uimitoare precum SEO și marketing, integrare socială și incluziune Google Analytics.

Asistentul SEO al lui Godaddy vă ajută să optimizați site-ul dvs. web cu cuvintele cheie sugerate și să obțineți un rang mai mare pe Google. De asemenea, puteți obține îndrumări SEO personale de la un expert dacă vă aflați într-un plan de comerț electronic. Pentru marketing cross-channel, vă puteți sincroniza site-ul cu magazinele dvs. de pe facebook.

Includerea Google Analytics este o altă parte cea mai bună a gazdei web Godaddy. Puteți obține cu ușurință o înregistrare de urmărire a vizitatorilor și a vizionărilor în toate privințele timpului. Godaddy asigură utilizatorilor săi o analiză genială și gratuită.

Relații Clienți

Godaddy își asistă întotdeauna clienții cu 24 de ore ore 7 disponibile pentru a sprijini expertiza echipei. Puteți contacta cu ușurință directorii de asistență pentru clienți ai Godaddy prin apeluri telefonice, e-mail sau sistem de chat online.

Conform rezultatelor sondajului recent, aproximativ 89% dintre utilizatorii care utilizează gazda web Godaddy sunt mulțumiți de serviciile sale. Nu este rău.

Banii inapoi garantat

Pentru a face clienții să se asigure pentru servicii de găzduire web de calitate, Godaddy oferă 30 de zile și 48 de ore garanție de returnare a banilor pentru planuri anuale și, respectiv, lunare.

Cu toate acestea, unele produse nu sunt eligibile pentru rambursări, cum ar fi comisioane de răscumpărare, transferuri, nume de domeniu premium, suplimente de configurare, servere cloud … etc.

Pro și contra lui GoDaddy

Această secțiune se referă la unele argumente pro și contra gazdei web Godaddy. Puteți lua o decizie în favoarea sau împotriva acestei gazde web conform nevoilor dvs. de afaceri.

Pro:

 • Puteți crea un site web și puteți să îl accesați în timp.
 • Are o interfață de instalare a aplicației ușor de utilizat și simplă cu un clic.
 • Godaddy oferă planuri ieftine de găzduire, în comparație cu alte gazde web.
 • Asistența rapidă și prietenoasă cu clienții este o ofertă suplimentară oferită de gazda web Godaddy.

Contra:

 • Planuri cu cel mai mic preț.
 • Prețuri ridicate de găzduire.
 • Recenzii mixte cu suport tehnic.
 • Nu există planuri lunare de găzduire de bază.

Accesați GoDaddy

Verdictul final

Godaddy este una dintre gazdele web recomandate la prețuri accesibile pentru prima facturare, așa că v-am recomandat să alegeți SiteGround în loc să alegeți GoDaddy.

Dacă aveți experiență cu GoDaddy, vă rugăm să ne informați despre asta printr-un comentariu.

Citește și:

 • Recenzii iPage
 • Recenzii de gazduire A2
 • Recenzii HostGator
 • Recenzii Hostinger
GoDaddy Hosting Review 2020
 • Ușurința în utilizare

 • Preț

 • Viteză și performanță

 • Relații Clienți

 • Securitate

1

rezumat

Există multe gazde web ieftine disponibile în comparație cu GoDaddy. Datorită multor contravalori precum securitatea, vă recomand să vă adresați unui alt furnizor de hosting, cum ar fi SiteGround sau Bluehost etc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map