Glowhost Review 2020: Este acest gazduire web bun pentru dvs.?

Înființată în 2002, Glowhost este unul dintre furnizorii de top de găzduire web. Acestea nu numai că au multe de oferit în ceea ce privește planurile și serviciile de găzduire, dar sunt, de asemenea, una dintre foarte puține companii de web hosting web.


Compania stabilește cu mândrie că toate centrele de date rulează 100% pe energie eoliană. Glowhost este cel mai potrivit pentru persoane și companii de toate dimensiunile. Nu se lăudă să aibă prețul cel mai mic, deoarece pachetele sunt mici pe partea de preț, dar suportul bine structurat, serverele de înaltă calitate și tranzacțiile transparente oferă cu siguranță acoperirea prețului..

Planuri de găzduire și prețuri

Glowhost oferă găzduire partajată, găzduire revânzători și găzduire dedicată. Toate planurile de găzduire și prețurile sunt menționate mai jos.

Planuri de gazduire partajate

Planuri de găzduire partajate Glowhost și prețuri

Glowhost oferă patru planuri de găzduire partajate: un domeniu unic nelimitat, mai multe domenii nelimitate, găzduire personală și găzduire profesională. Prețul lor începe de la 4,95 USD / lună. Toate aceste planuri includ nume de domeniu gratuit, SSL privat, Cloudflare CDN, instrumente SEO gratuite și 1500+ șabloane de design.

Servere semi-dedicate

Planuri de gazduire semi-dedicate Glowhost și prețuri

Există trei planuri semi-dedicate de găzduire: 1 felie, 2 felii și 3 felii. Prețul acestora este de 49,99 USD / lună, 99,99 USD / lună, respectiv 149,99 USD / lună. Toate aceste planuri semi-dedicate includ protecția datelor 3x, adresa de e-mail nelimitată, un singur domeniu gratuit, Cloudflare CDN, constructor de site-uri soholaunch și adresă IP dedicată.

Planuri de găzduire pentru distribuitori

Glowhost Reseller Planuri de găzduire și prețuri

Glowhost oferă cinci planuri de găzduire a distribuitorilor: nivel 1, nivel 2, nivel 3, nivel 4 și nivel 5. Prețul lor începe de la 24,95 USD / lună la 99,95 USD / lună. Toate planurile de găzduire a distribuitorilor includ următoarele caracteristici: 2 adrese IP dedicate, servere de nume generice, gazdă server generică, domeniu nelimitat și multe altele.

Servere dedicate

Planuri de găzduire și prețuri dedicate Glowhost

Glowhost oferă patru planuri dedicate de server: Intel Xeon cu 129 USD / lună și prețuri de 199 $ / lună și Intel Xeon dual cu 229 USD / lună și prețuri de 299 USD / lună.

Viteză și performanță

Pentru un site web, viteza este unul dintre aspectele importante pentru a menține vizitatorul lipit. Dacă site-ul web necesită foarte mult timp pentru a se încărca, există șanse mari ca utilizatorul să se îndepărteze de o alternativă.

Cu serverele rapide și cele 16 centre de date Glowhost de pe glob, puteți fi sigur că site-ul găzduit pe serverele lor se va încărca mai repede. În medie, site-urile se încarcă între 410 ms și 650 ms fără niciun fel de glitches.

Ca și în cazul celorlalte companii de găzduire, în trecut au existat câteva probleme cu viteza și performanța, dar Glowhost continuă să modernizeze serverele și rețelele pentru a asigura o performanță mai bună.

Centre de date

Glowhost are în prezent 18 centre de date pe tot globul, inclusiv în SUA, Canada, Mexic, Europa, Australia, Japonia și Hong Kong. De asemenea, CDN-ul global al companiei are peste 77 de puncte de prezență la nivel mondial.

Compania încurajează utilizatorii să selecteze cel mai apropiat centru de date pentru a asigura livrarea rapidă de conținut vizitatorilor. Glowhost oferă, de asemenea, opțiunea de a configura un cluster de server dispersat geografic, care îmbunătățește în continuare performanța site-ului web. Acest serviciu este crucial pentru site-urile web cu trafic ridicat din întreaga lume.

Toate serverele partajate ale companiei sunt situate în Salt Lake City, Phoenix sau Montreal, în timp ce serverele Cloud Managed sunt situate doar în Salt Lake City.

Locațiile pentru centrele de date includ:

 1. Atlanta, Georgia,
 2. Chicago, Illinois,
 3. Dallas, Texas,
 4. Los Angeles, California
 5. Miami, Florida
 6. Phoenix, Arizona
 7. Salt Lake City, Utah
 8. Mexico City, MX
 9. Toronto, ON
 10. Montreal, QC
 11. Sao Paulo, BR
 12. Londra, Marea Britanie
 13. Nottingham, Marea Britanie
 14. Amsterdam, NL
 15. Hong Kong, CN
 16. Tokyo, JP
 17. Sydney, AU
 18. Melbourne, AU

Securitate

Când vine vorba de securitatea site-ului web, nici proprietarii site-urilor web, nici furnizorii de găzduire web nu pot lăsa lacune. Glowhost asigură că toate site-urile web găzduite pe serverele lor beneficiază de tratament egal în ceea ce privește securitatea.

Utilizează criptarea SSL de 2048 biți pentru transferul de date și sprijină criptarea de e-mail PGP / GPG, care asigură că toate datele transferate prin rețeaua lor sunt criptate și securizate 100%.

Echipa de ingineri de la Glowhost îmbunătățește periodic firewall-urile serverelor pentru a-i ține pe atacatori în afara sistemului. Echipa lor de asistență se asigură că există atacuri DDoS pe site-uri și blochează orice IP-uri incomode aproape imediat de accesarea datelor de pe servere.

Banii inapoi garantat

Glowhost oferă 91 de zile de garanție de returnare a banilor. Dacă clienții nu sunt mulțumiți de găzduirea Glowhost, atunci vor efectua o rambursare completă a cumpărării de găzduire.

Relații Clienți

Asistența puternică a clienților asigură că clientul rămâne alături de companie în fiecare scenariu posibil. Gazduirea web este un câmp în care câteva secunde de timp de întrerupere pot cauza pierderi majore proprietarilor site-ului web.

În cazul în care trebuie să contactați asistența pentru clienți, o puteți face prin e-mail, chat online și platforme de social media. Compania încurajează adesea utilizatorii să se alăture conturilor lor SM pe Twitter și Facebook, unde le pot pune întrebări pentru răspunsul rapid.

Echipa de asistență este disponibilă 24x7x365. De asemenea, au o echipă dedicată de asistență pentru site-urile web bazate pe WordPress.

Pro și contra Glowhost

Beneficiile Glowhost:

 • Glowhost este cunoscut pentru suportul puternic pentru clienți. Oferă asistență 24x7x365 tuturor clienților săi înainte și după vânzare.
 • Compania este hiperactivă pe conturile de social media, ceea ce facilitează mai mult sprijinul dvs..
 • Cu 18 centre de date și 77+ puncte CDN, viteza și performanța sunt greu de egalat.
 • O gamă largă de pachete vă asigură că aveți opțiuni ample pentru site-urile dvs. web.
 • Serviciul de e-mail este rapid și fiabil.

Contra de Glowhost:

 • Pachetele sunt pe partea de preț.

Au fost câteva reclamații cu privire la viteză, dar compania continuă să îmbunătățească experiența îmbunătățită a utilizatorului.

Este posibil să fiți nevoit să așteptați câteva minute pentru a lua legătura cu reprezentantul serviciului de asistență pentru clienți, în special în perioada anotimpurilor.

Glowhost Reduceri și oferte

Din când în când Glowhost lansează oferte de reducere pentru noii clienți. Aceste cupoane pot fi utilizate pentru a înregistra un cont pe site-ul web. În fiecare an, în special în perioada Black Friday, Crăciun, Anul Nou și alte ocazii importante, vă puteți aștepta cupoane în căsuțele dvs. poștale de la Glowhost.

Obțineți Glowhost cu preț redus

Alternative Glowhost

Ca alternativă la găzduirea Glowhost, puteți alege GreenGeeks, SiteGround sau InMotion Hosting.

Concluzie: Glowhost Review 2020

Pentru un proprietar al unui site web, este foarte important să alegeți un furnizor de găzduire web care are servere rapide și recenzii generale pozitive. Glowhost poate fi o opțiune mai ieftină, dar compania nu este doar unul dintre furnizorii de servicii de top, dar folosește și energie 100% regenerabilă pentru a-și alimenta centrele de date. Compania are o gamă largă de pachete din care să alegeți, ceea ce vă permite să obțineți cel mai bun preț.

Citește și:

 • Recala Gazduire Recenzii
 • SiteGround Gazduire Recenzii
 • InMotion Hosting Review 2020
 • GreenGeeks Hosting Review 2020
Glowhost Review 2020
 • Viteză și performanță

 • Securitate

 • Relații Clienți

 • Garantie înapoi bani

5

rezumat

Glowhost oferă performanțe standard de găzduire. Îl puteți utiliza pentru a găzdui site-ul dvs. web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map