Преглед летвица 2020: Да ли је поуздан управљани ВордПресс хостинг?

Тражите Преглед гостовања замашњака? Ево, ми у ВПрессБлог-у смо написали детаљан преглед хостије Фливхеел ВордПресс за 2020. годину.


ВордПресс је најпопуларнији ЦМС у свету. Почео као софтвер за блогирање, постао је име домаћинства. Постоји пуно функција у ВордПресс-у које могу побољшати ваше искуство веб странице, али за њих је потребно мало знања да би се мешали.

Када је у питању веб хостинг, ВордПресс захтијева специфичну минималну конфигурацију сервера да би се несметано покретало. Због његове популарности, многе компаније широм света имају или посвећен тим и пакете за ВордПресс веб хостинг или се посвећено баве само ВордПресс веб хостингом.

Преглед замашњака 2020

Замашњак, који је представљен 2012. године, један је од последњих. Компанија се концентрише само на ВордПресс веб хостинг и пружа мале услуге за хостинг предузећа.

Планови и пакети за волане замашњака

Када говоримо о хостинг пакетима, често верујемо да би требало бити више опција. Међутим, понекад то збуњује клијенте, посебно када нису добро упућени у терминологију везану за хостинг.

Преглед хостовања замашњака ВордПресс

Избор правог хостинг пакета је врло важан како би се осигурало да је веб локација стално у току, а брзина је подједнако добра на свим локацијама широм света. Да би поједноставио поступак, Фливхеел има само 5 унапред дизајнираних пакета.

За појединачне странице

Тини:

Овај пакет је савршен за оне који имају јединствену веб страницу са минималним бројем посетилаца. У овом пакету добићете 5 ГБ простора на диску, 250 ГБ пропусне ширине, подршку 24 × 7 и бесплатан ССЛ сертификат заједно са многим функцијама. Овај пакет када се наплати годишње коштат ће вас 14 долара месечно. У случају да ваша веб локација почне да посећује више посетилаца или вам је потребно више ресурса, пакет увек можете надоградити контактирањем корисничке подршке.

Лични:

Идеалан за веб странице које имају око 25000 посетилаца месечно, овај пакет је један од најпопуларнијих на Фливхеел-у. У оквиру овог пакета добићете 10 ГБ простора на диску, 500 ГБ пропусне ширине, подршку 24 × 7, бесплатан ССЛ, бесплатни сајт за постављање и још много тога. Такође га можете направити као пакет на више места тако што плаћате 10 УСД месечно додатно.

Професионални:

Идеалан за велика предузећа, веб портале, веб локације за е-трговину и сличне веб странице, овај пакет ће вам пружити потребну брзину и механизам за вашу веб локацију. Одабиром овог пакета добићете 20 ГБ простора на диску, ширину 1 ТБ, подршку 24 × 7, бесплатан ССЛ, бесплатни сајт и много више. Идеалан је за веб странице са више од 100.000 посетилаца месечно.

За многе локације

Фрееланцер:

Ако сте нови провајдер сервиса, програмер или дизајнер или имате више веб локација којима управљате, ово је пакет за вас. Овај пакет пружа простор од 40 ГБ диска, 4 ТБ пропусне ширине месечно, подршку 24 × 7, без додатних трошкова, бесплатне веб странице, бесплатан ССЛ сертификат и још много тога.

Можете угостити до 10 ВордПресс веб локација или имати 10 ВордПресс инсталација у оквиру овог пакета. У случају да вам треба више ресурса или желите да надоградите овај пакет на више веб локација, можете се одлучити за надоградњу пакета и то можете обавити контактирањем корисничке службе.

Агенција:

Направљен за веће добављаче услуга са до 30 инсталирања ВордПресс-а, овај пакет ће обезбедити 120 ГБ простора на диску, 8 ТБ пропусног опсега, подршку за телефон, бесплатна места за постављање, бесплатан ССЛ, снижени ЦДН и више места, наменски менаџер налога и још много тога.

Обичај:

У случају да желите нешто другачије или додатно из пакета које је дефинисала компанија, можете им се обратити и затражити прилагођени пакет на основу ваших захтева и буџета. Можете одабрати простор, РАМ, пропусну ширину и друге ресурсе према вашим захтевима и компанија ће на основу ње пружити најбољи могући цитат. Прилагођени пакети су најприкладнији за оне који имају велика предузећа или управљају веб локацијама са великим прометом попут веб локација за е-трговину.

Хостинг Ентерприсе замашњака

Фливхеел нуди најновију инфраструктуру која има врхунске сигурносне карактеристике. Овде се никада нећете морати бринути о безбедносним проблемима јер ће се здравствено стање ваших веб локација свакодневно проверавати.

Добићете извештај свака три месеца, укључујући продужење рада, безбедносне провере, резервне копије итд. Замашњак је најбоља опција за хостинг за веб дизајнере и агенције који граде више блогова.

Брзина и перформансе

Сваки пакет са Фливхеел-ом долази са чврстим предмеморирањем. Кеширање на страни сервера уклања захтев додатног додатка који смањује притисак на ресурсе који су вам додељени.

Чак и са веб локацијама са великим прометом, перформансе и брзина су изван очекивања. Компанија такође нуди ЦДН мреже за испоруку садржаја што може додатно побољшати искуство ваших посетилаца.

Тим за подршку редовно прати сваки сервер и стално га надограђује у складу са захтевима.

Центри података

Тренутно Фливхеел има 10 дата центара распрострањених широм свијета. Ове локације су Њујорк Сити, Атланта, Далас, Сан Франциско, Сингапур, Токио, Торонто, Амстердам, Франкфурт и Лондон.

Глобални центри података пружају вашој веб локацији боље перформансе, а у случају да желите већу брзину, можете да изаберете да имате ЦДН од 30 чворова широм света.

Сигурност хостирања замашњака

Фливхеел пружа велику сигурност свим својим купцима. Сви подаци који улазе и излазе из сервера су шифрирани. Преко платформе се сваке информације чувају или преносе у шифрираном формату. За сваку веб локацију пружају бесплатан ССЛ.

Тим инжењера редовно прати хардвер и софтвер и ажурира их кад год је то потребно. Рачуни имају двофакторну аутентификацију која додаје слој сигурности.

Подршка муштеријама

Прави изазов за сваку веб хостинг компанију је пружити врхунску подршку након продаје својим купцима. Фливхеел има посвећен тим стручњака који ће пружити општу и ВордПресс центричну подршку.

Постоје различити модуси у којима можете изабрати да их контактирате путем е-поште, улазница за подршку, онлајн ћаскања и платформе друштвених медија. Представници компаније хиперактивни су за налоге на друштвеним мрежама и често решавају ситне упите управо у неколико минута. Такође подстичу своје купце да их прате на Фацебооку и Твиттеру ради бржег решавања упита.

Предности и недостаци замашњака

Предности воланског замаха:

 • Робустан хостинг утемељен на облаку за пружање високих квалитета перформанси.
 • Прилагођене конфигурације система за брзо време учитавања.
 • Више локација локација података за бољу повезаност.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Блокира било који ИП који може изгледати претеће моментално.
 • Брза подршка стручњака у случају да се страница хакује.
 • 24 × 7 поуздана подршка.
 • Систем кеширања на крају сервера како би се смањио стрес на вашим ресурсима.
 • Бесплатан демо тестни простор.
 • ССЛ сертификат ће вам помоћи у томе побољшавање рангирања ваше веб странице.
 • Бесплатна миграција веб локација.

Против замашњака:

 • Не можете купити ССЛ, већ само инсталирати оне који су доступни код компаније.
 • Нема Гит система за имплементацију.

Попусти и понуде на замајачу

Постало је ритуал да компаније пружају попуст и понуде купцима. Сваке године, око празника и посебних прилика, попут продаје црних петкова, нови купци пружају ексклузивне попусте. Уз ове понуде можете добити велике попусте на пакете.

Алтернатива замашњака

Као алтернатива гостовању на Фливхеел-у, можете одабрати ВП Енгине, Кинста, Прессабле, ВПКС Хостинг (приступачни добављач хостинга) или Прессидиум. Све су топ ВордПресс хостинг компаније.

Закључак: Преглед хостија замашњака

Замашњак је једна од најбољих веб хостинг компанија широм света која пружа само хостинг на ВордПресс-у. Са више од 70.000 малих и великих клијената у мачићу, Фливхеел је постао познато име по својој преданости и стручности.

Компанија има 10 дата центара и 30+ ЦДН-ова широм света, што вам даје могућност избора најближег дата центра за вашу веб локацију. Такође, повремено нуде и посебне попусте и понуде.

Минимални пакет креће се од само 14 УСД. Разумљиво је да компанија не нуди јефтин веб хостинг, али функције и услуге дефинитивно оправдавају цену.

За више информација о Фливхеел-у можете погледати причу о покретању Фливхеел-а пружену у следећем видеу:

Набавите Хостинг замашњака

Погледајте остале управљане критике за ВордПресс хостинг:

 • Кинста Хостинг Ревиевс
 • ВП Енгине 2020
 • Прессабле Ревиев 2020
 • ВПКС хостинг хостинг 2020
 • Прессидиум Хостинг Ревиевс
Преглед замашњака 2020
 • Брзина и перформансе

 • Уптиме

 • Сигурност

 • Подршка муштеријама

5

Резиме

Фливхеел је такође један од најбољих премиум ВП хостинг провајдера. Најбољи је избор за слободњаке, дизајнере, програмере и агенције.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map