7 најбољих АнгуларЈС оквира за брзи развој апликација

ХТМЛ је одличан начин прављења статичких страница, али без интеграције језика скрипте статичке функције не би могле да пруже динамичку функцију веб страницама.


Напредни јавасцрипт као што је АнгуларЈС, неопходан је за креирање моћног клијентског сервера и несметано покретање веб апликација. Године 2012. Гоогле је представио АнгуларЈс, то је бесплатни софтвер са отвореним кодом и који је отеловљен ХТМЛ-ом као скрипту.

Са развојем СПА (Сингле Паге Апплицатион), Ангулар Јс добија огромну популарност и пружа велику конфигурацију према најчешће кориштеном програмском језику на страни клијента, као што је Јавасцрипт. Са уградњом ХТМЛ-а, корисници ће користити напредније атрибуте Ангулар.

Према анализама тржишта, Ангуларјс овде живи већ дуже време и постао је предност веб индустрије. Захваљујући великој заједници, опен-соурце и готов образац уз нижу цијену.

Користећи напредне атрибуте Ангуларјс-а, програмери ће направити различите оквире за креирање динамичких веб апликација. Али одабир правог оквира је изазован задатак јер је на тржишту доступно неколико структура. Одушевљени програмери који су спремни да раде на АнгуларЈс могу да користе ове оквире, а програмери софтвер чине изванредним. Ако желите да стекнете комплетно знање о Ангуларјс-у, можете узети онлине курс.

Погледајмо следеће оквире који ће вам помоћи да постанете паметни програмер.

Јонски

Јонски је шампионски оквир АнгуларЈс. Посебно је оптимизован и робустан фронт-енд оквир за АнгуларЈс за израду веб и мобилних апликација.

Посебно оптимизовани напредни оквир са упутствима Ангулар-а да подржи размештање ЦСС3 и ХТМЛ апликација, пружајући тако продуктивну корисничку сметњу. Развијени оквир пружа опен-соурце и бесплатни комплет за развој софтвера (СДК) не само да неке компоненте УИ библиотеке помажу у изградњи хибридних цум интерактивних апликација за производе осетљиве на додир..

Звучи узбудљиво за учење јонског? Погледајте ово практични онлајн курс.

ЛумКс

ЛумКс је потпуно флексибилан предњи оквир заснован на Гоогле Материал Десигн-у.

Функције ЛумКс-а омогућују програмерима да граде корисничке интерфејсе у складу са Гоогле смерницама. ЛумКс се ослања на Ангулар ЈС да подржи развој веб апликација заснованих на МВЦ обрасцу дизајна и такође користи јКуери за побољшање перформанси веб апликација..

Али корисницима није потребно засебно користити јКуери додатке док користе ЛумКс компоненте. СААС се користи за изградњу предњег оквира. С друге стране, Боурбон и Неат пружају прилагођавања у дизајнерским апликацијама за бољу и глатку функционалност.

Мобиле Ангулар УИ

Мобиле Ангулар УИ је један од широко коришћених и користи се за развој ХТМЛ-5 апликација заснованих на мобилним уређајима. Оптимизиран је за Боотстрап, АнгуларЈС и пружа свеобухватну подршку сјајним библиотекама попут овертхров.јс и фастцлицк.јс. Овај оквир нуди основне компоненте као што су слојеви, бочне траке, подручја која се могу помицати, прекидачи и још много тога.

Помоћу мобилног корисничког сучеља Мобиле Ангулар можемо дизајнирати флексибилну корисничку сметњу која може трансформирати веб-базиране апликације у прилагођене мобилне апликације.

Угаони материјал

То је библиотека компоненти заснованих на корисничком сучељу за програмере АнгуларЈс-а и инспирисана је Гоогле Материал Десигном. Нуди 30 УИ услуга и компоненти. Угаони материјал компоненте помажу у изградњи функционалних, атрактивних и доследних веб страница и апликација, а притом се придржавају нових модерних принципа дизајна веб страница као што су независност уређаја, грациозна деградација и преносивост прегледача.

То вам помаже да направите флексибилну, бржу и сјајну веб страницу. Нудећи функције попут елемената природног дугмета као што су ефекти лебдења, АРИА подршка, уграђена мастила и теме.

УИ Боотстрап

Развијен је на врху предњег оквира званог УИ Боотстрап. Програмери би могли да користе компоненте зависности спремишта као што су Боотстрап ЦСС, АнгуларЈС, Ангулар-тоуцх и Ангулар-анимате. Директиве које укључују спремиште имају спољну ознаку.

Веб програмери ознаку држе као опцију и користе као предлошке. Према захтеву, програмери мењају спољну марку и затим креирају прилагођене предлошке. Свака директива има свој модул АнгуларЈс и они користе код за основне смернице. Пружа различите директиве као што су упозорење, вртиљак, дугмад, падајући мени, бирање времена, бирање датума и још много тога.

Надзвучни

Надзвучни је један од првих хибридних УИ оквира, састоји се од Јавасцрипт-а, веб компоненти и ЦСС-а које бисмо могли да користимо са популарним оквиром, а назива се и агностичким оквиром. Помаже код поједностављења ХТМЛ апликација, а интегрисан је и са АнгуларЈС.

Суперсониц делује заједно са АппГивер-ом и већина АПИ-ја неће радити на веб локацији за мобилне уређаје или апликацији Ванилла Цордова. Дозвољава корисницима да пишу ХТМЛ заједно са ЦСС компонентама или користимо веб компоненте које пресликавају ваш ХТМЛ како би приступили изворним АПИ-јевима и потпуно матичним интерференцијама с лакшим него никад раније.

Видеогулар

Видеогулар је савршен за израду веб или мобилних апликација заснованих на ХТМЛ5. Добио је функције попут биндабле својстава, тема и додатака, цуе поинт систем.

Закључак

АнгуларЈС се свакодневно развија до нових висина. Ако сте делимични програмер АнгуларЈС-а, тада би требало да одаберете одговарајући оквир за потребе клијента. АнгуларЈс пружа оквир и за паметне и за веб апликације. Изаберите шта одговара захтеву.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map