4 најбоље могућности Трустпилот-а за беспрекорно управљање прегледом купаца

Шта бисте очекивали од боље платформе за управљање прегледима купаца?


Ако се бавите управљањем брендом или изградњом поверења са купцима (што би требало да будете), онда сигурно знате важност управљања повратним информацијама потрошача.

С обзиром да 85% купаца верујте онлине рецензијама колико и препоруци пријатеља или вршњака и 73% потрошача верују да ове повратне информације утичу на њихове куповне навике, прегледи купаца су један од најкритичнији фактори у одлучивању на мрежи.

Употреба алата који делује на повећању броја аутентичних прегледа које добијете, доследност утиче на ваш СЕО и пружа делотворно извештавање треба да буде главна брига у тренутном пословном окружењу.

Ако тражите овакав систем, постоје четири кључне карактеристике на које морате пазити.

Откривање преваре

Лажни или неистинити прегледи могу бити једнако штетни као и негативни.

Када тражите систем управљања купцима, он мора имати непропусан систем за откривање лажи.

Трустпилот су познати по својим паметним софтвер за откривање преваре. Користи технологију и алгоритме машинског учења језика за анализу сваког прегледа и идентификацију образаца који могу сигнализирати превару.

Такође упоређује сваки преглед са великим распоном структура понашања, као што су његова ИП адреса и језички индикатори да би се утврдило да ли је повратна информација лажна или не..

Штавише, ако предузеће сматра да би преглед могао бити превара или непримјерен, може га послати на адресу Тим за усклађивање ради истраге.

Постоје 13 могућих разлога зашто компанија може да пријави Трустпилот Цомплианце рецензију.

 1. Садржи увредљиви језик.
 2. Садржи личне податке (телефонски број, е-пошта, информације о кредитној картици итд.)
 3. То укључује промотивни садржај који није повезан са куповином или доживљајем сервиса рецензената.
 4. Крши приватност, поверљивост, интелектуално власништво или права друге особе.
 5. То се односи само на порез или новчану казну.
 6. То је маркетиншка нежељена пошта.
 7. Описује само производ и не говори о куповини или искуству услуга.
 8. На погрешном је профилу компаније.
 9. Није написано у року од годину дана од искуства.
 10. Написана је искључиво из етичких или политичких разлога.
 11. Рецензент је такмичар.
 12. Рецензент је више пута прегледао компанију са различитим профилима.
 13. Рецензент није имао истинско искуство.

Од вас ће се можда тражити да објасните зашто то крши Корисничке смернице.

Одавде ћете добити резиме који приказује разлоге због којих сте пријавили преглед. Будите сигурни да су тачне.

Једном када предате захтев, поступак истраге обично траје око седам дана.

Компатибилност претраживача

Рецензије купаца играју велику улогу у начину на који људи гледају предузећа, а претраживачи су тога у потпуности свесни.

заправо, према МОЗ-у, верује се да прегледи купаца чине око 10% од тога како Гоогле и други мотори рангирају веб странице. Из тог разлога вам је потребан алат за управљање корисничким прегледима компатибилан са главним претраживачима.

Извор

Имајте на уму, иако неки алати за управљање прегледима могу тврдити да помажу вашем СЕО, стварни прегледи можда неће бити „поуздани“ од стране претраживача.

У Гоогле-у се ово назива ТрустРанк. Иако постоји много фактора помоћу којих ова значајка утврђује аутентичност веб странице, проверени прегледи имају велику тежину.

Трустпилот је Гоогле-ов партнер. Будући да је то отворена платформа на којој сви могу оставити рецензију и предузећима није дозвољено брисање, уређивање или сакривање лоших рецензија, Гоогле сматра да је овај садржај веродостојан. Заузврат, прегледи купаца остављени на овој платформи снажно утичу на то како Гоогле рангира веб странице.

Поред тога, Трустпилот-ови ТрустБокмогу да се конфигуришу за приказивање повратних информација директно на вашим веб страницама, што вас с временом може квалификовати за звезде богатих шљокица у Гоогле претрагама.

Када постављате ТрустБок, будите сигурни да потврдите оквир Омогућите богате исјечке за СЕО.

Затим на Гоогле Сеарцх Цонсоле-у позовите Гооглебот да претражи ваше веб странице (ТрустБок). Имајте на уму, Трустпилот не може гарантовати да ћете добити Рицх Сниппет Старс – Гоогле-ове смернице за Старс Сниппет Старс су строге.

Свеобухватна аналитика о осећају клијента  

Дубинско извештавање мора бити главна компонента софтвера за прегледавање клијената који одаберете. Ови увиди требало би да буду основа за ваш садашњи и будући смер.

Прикупљање здраве количине повратних информација од верификованих купаца је први корак, али разумевање осећања и суштинских скупова података из прегледа су подједнако важни. Ови прегледи не дају само другима да знају шта могу очекивати или колико добро функционира производ / услуга.

Они су сирови облици повратних информација који пружају увид у то шта потрошачи мисле о вашој компанији, која побољшања треба да се постигну и да ли испуњавате очекивања или не.

Трустпилот ово чини једноставним аутоматским претварањем доступних података о прегледу корисника у аналитичке извештаје из минута у минуту који бележе промене у оценама и ТрустСцорес.

Тхе Преглед страница даје приказ колико прегледа имате укупно, колико у просеку дневно, колико људи тражи ваш профил на Трустпилот почетној страници, итд..

Да бисте добили више детаља, на Анализа на страници, можете видети које методе прикупљања су (и најмање) успешне. Такође можете видети најлепше тагове који наговештавају људе да остављају критике, као и највећа времена када то ураде.

Тхе функција означавања на Увиди повратне информације о сегментима страница у различите демографске категорије, попут локације или производа, тако да можете филтрирати повратне информације за дубљу анализу публике. То значи да можете пратити одређене детаље и видети како различите промене утичу на оцене.

Познавање ове врсте информација је неопходно за посао који има за циљ да удовољи купцима. Само гледање вашег укупног звезданог ранга не мора нужно понудити потпуну слику каквог заиста имате.

Важно је копати мало дубље и видјети шта људи говоре и шта значи иза тога.

Интеграције апликација

Наравно, било би потпуно губљење времена и новца да се сарађујете са софтверским системом за кориснике који није у могућности да сарађује са вашом веб страницом..

Преглед прегледа на целој вашој веб локацији е-трговине је суштински фактор за повећање продаје, али ако ваш софтвер за преглед нема исправну интеграцију, ваше рецензије нису ништа друго до интерни сетови података.

Опет, Трустпилот је овде врло згодан јер имају дугу листу платформи за е-трговину са којима су компатибилне, укључујући велике платформе попут Схопифи, Магнето и ВооЦоммерце.

Штавише, друштвени медији брзо постају омиљени извор за пословна истраживања 45% потрошача на мрежи наводе да користе друштвене медије како би им помогли да се одлуче за куповину.

Такође можете лако делити прегледе са Трустпилот-а на све главне странице друштвених медија. Штавише, Про и Ентерприсе план ће аутоматски објавити повратне информације на Фацебооку за вас.

Закључак

 Иако неке функције могу бити критичније за једно предузеће него друго, постоји неколико основа од којих свака организација може имати користи.

Будите сигурни да радите своје истраживање док тражите алат за управљање повратним информацијама купаца који ће најбоље радити за вас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map