Top 10 plugin-uri WordPress pentru site-ul de comerț electronic în 2020

Aveți de gând să dezvoltați un magazin online? Trebuie să fiți atenți la soluțiile software solide care vă pot ajuta să construiți cel mai bun magazin funcțional de comerț electronic.


Cu toate acestea, nu este nimic mai bun și cel mai convențional, atunci transformarea site-ului dvs. web existent într-un site web cum-cum-online.

Puteți utiliza soluții software dificil, dacă doriți, dar pentru cei care caută modalități convenționale și simple de a dezvolta mai mult în mai puțin, WordPress vine cu o varietate de pluginuri funcționale.

WordPress vă permite să dezvoltați un magazin de comerț electronic în cadrul site-ului dvs. web existent adăugând și activând câteva plugin-uri specifice furnizate de sine.

Dacă sunteți cel din liga profesioniștilor care iau în considerare testarea fiecărui element și apoi alegerea celui mai competent, WPressBlog a pus lista pregătită a primelor zece pluginuri de comerț electronic oferite de WordPress.

Top 10 plugin-uri WordPress pentru site-ul de comerț electronic

WordPress este cea mai vibrantă platformă disponibilă pe piață până în prezent, care are pluginuri disponibile pentru aproape toate cerințele unei afaceri sau ale oricărui site web.

Același lucru este valabil și cu pluginurile pentru comerț electronic pe site-urile web, WordPress are multe.

Cu toate acestea, găsim cele menționate mai jos ca să fie listate ca pluginuri de top pentru a face referire la cititorii noștri.

1. WooCommerce

WooCommerce

Cu faima mondială pe care o primește, WooCommerce merită menționată înainte de orice alte plugin-uri de comerț electronic de WordPress.

Dacă sunteți nou la aceste lucruri pe piață sau nu ați încercat încă WooCommerce; este foarte recomandat să mergi pentru asta.

WooCommerce are o multitudine de caracteristici și elemente de design. Permite construirea unui magazin online pentru a vinde zece dintre produsele dvs. împreună cu site-ul dvs. de blog sau pentru a vinde mii de produse prin dezvoltarea unui magazin de comerț electronic complet.

Acest plugin vă oferă suportul pentru a satisface mii de produse sau utilizatori de pe site-ul dvs. web, atât timp cât furnizorul dvs. de hosting și infrastructura sunt capabili să gestioneze încărcarea.

Un alt lucru grozav de remarcat despre WooCommerce este că are galerii de produse creative, teme și o lungă listă de funcționalități din care puteți alege.

Aproape tot ce este primar este disponibil în versiunea gratuită a WooCommerce. Cu toate acestea, dacă simțiți că încă se poate adăuga ceva în magazinul dvs. pentru a face să pară mai fermecător, puteți selecta întotdeauna o extensie care să o adăugați.

WooCommerce are disponibilul său de extensii care vă oferă toate tipurile de funcții pe care să le adăugați pe site-ul dvs. web.

În mare parte, acestea sunt fie gratuite, fie sunt disponibile la un preț foarte accesibil.

2. WP-CHATBOT

WP CHATBOT

Dacă doriți că clienții dvs. se pot conecta instantaneu prin chat, atunci ar trebui să instalați WP-chatbot plugin pe site-ul dvs. web. Prin instalarea acestui plugin, vizitatorii site-ului dvs. web pot discuta cu dvs. și pot primi asistență în direct de la dvs. folosind mesagerul lor Facebook.

Caracteristici:

 • Instalarea WordPress cu un singur clic
 • Poziționare detaliată și personalizare
 • Setați felicitare personalizată
 • Marcarea paginii de Facebook
 • Adăugați chatul clientului Messenger în aplicațiile web
 • Schimbă culoarea temei Messenger
 • Mesaje de felicitare pentru utilizatorii autentificați
 • Mesaje de felicitare pentru utilizatorii deconectați
 • Setați limba de mesagerie
 • Salutări Dialog Display
 • Salutări Dialog Întârziere
 • Ascundeți Messenger în funcție de tipul de postare, ID de postare, categorii, Tip de dispozitiv
 • Cod scurt

3. EDD – Descărcări digitale ușoare

Descărcări digitale ușoare

WordPress satisface nevoia de diversitate, oferind pluginul care acceptă și vânzările de produse digitale.

Descărcări digitale simple este pluginul WordPress care vă ajută să vindeți produse digitale, cum ar fi cărți electronice, fișiere PDF, tutoriale video sau clipuri audio; pe scurt, produsul nu conține nimic fizic.

Acest plugin, din nou fiind un plugin WordPress, poate fi instalat liber pe site-ul dvs. web și îl poate face un magazin digital de vânzări, cu opțiunea de a permite coduri de reducere, de a avea un control complet de acces la fișiere și de a urmări activitatea.

EDD vă ajută să obțineți un magazin digital inteligent de comerț electronic unde îl faceți frumos alegând orice temă din magazinul tematic disponibil; aveți opțiunea de a adăuga coșul de cumpărături în magazinul dvs. electronic, acceptă plățile de pe site-ul web cu mai puține clicuri.

Odată ce achiziția este făcută, clientul primește un e-mail generat de sistem cu linkul de descărcare în acesta, care îl ajută pe client să obțină imediat produsul și astfel; îți promovează și afacerea.

În mare parte, pluginul principal este gratuit; cu toate acestea, puteți adăuga întotdeauna unele extensii care sunt gratuite sau disponibile la costuri nominale.

4. Magazin WP

Wp Shopify

Iată câteva vești fericite pentru proprietarii magazinelor Shopify. Acum puteți îmbina magazinul online cu site-ul dvs. de afaceri.

Dacă aveți un magazin de comerț eCommerce deja dezvoltat și funcționează activ, dar acum doriți să combinați magazinul de comerț electronic cu site-ul dvs. de afaceri; dacă aveți un site WordPress, puteți sincroniza ușor magazinul Shopify cu site-ul dvs..

Pluginul WP Shopify vă permite să utilizați datele complete ale magazinului prin sincronizarea acestora cu tipuri de postare personalizate și vă permite să obțineți la maxim funcționalitățile WordPress native.

Pe partea frontală, oferă butonul de cumpărare Shopify pentru a fi utilizat fără a utiliza iFrames care să permită experimentarea opțiunii ușor de adăugat coș.

În plus, vă oferă opțiunea de a selecta dintre peste 100 de filtre și acțiuni pentru a personaliza orice parte a magazinului dvs. online.

De asemenea, puteți afișa produsele într-un mod mai bun adăugând coduri scurte și utilizând pagini personalizate în el.

Acest plugin vă ajută să optimizați și magazinul dvs. de comerț electronic pe motoarele de căutare.

5. Cumpărături

SHOPP

Shopp vă oferă posibilitatea de a integra opțiunea de coș sigur, de a eficientiza procesul de efectuare a plăților, de a vă prezenta fiecare produs al dvs. și de a-l personaliza în oricare dintre modurile infinite cu ajutorul setului de instrumente flexibil al dezvoltării comerțului electronic WordPress..

Acest plugin vă oferă opțiunea de a vă proteja și proteja magazinul online, deoarece pluginul trece scanările de vulnerabilitate de către PCI în fiecare zi și promite să vă protejați site-ul în aceeași manieră.

Acesta vă oferă opțiunea de a integra orice funcționalitate lumească, cum ar fi gateway-uri de plată, furnizori de servicii de transport maritim, servicii cloud și multe altele. Este doar un simplu proces de clic pentru a adăuga oricare sau toate acestea în magazinul dvs. de comerț electronic.

Mai mult, dacă vă încurcați să alegeți o temă de pornire și câteva șabloane pentru site-ul dvs. de comerț electronic, Shopp vă ajută pe parcursul ușurării procesului de selecție; în loc să arunce o mie de modele pe fața ta, arată o selecție de zeci de șabloane pentru a-ți oferi o scurtă idee.

Mai mult, este cel mai potrivit pentru dezvoltatori, cum? Oferă un set de instrumente puternic de API-uri personalizabile, care va uimi și în același timp îți vor crește sarcinile pentru a scoate inovațiile din partea ta ascunsă a dezvoltatorului..

6. Cart66 Cloud

cart66 nor

Cart66 Cloud este un plugin extrem de flexibil, creat pentru oamenii obișnuiți care nu sunt din clanul dezvoltatorilor.

Acest plugin are toate caracteristicile integrate în sine, ceea ce elimină necesitatea angajării unui dezvoltator sau a învățării codului.

Vă permite să dezvoltați magazinul de comerț electronic pentru a vinde orice produse, fie ele digitale sau fizice sau ambele; puteți vinde orice cu ajutorul acestui plugin pentru site-ul dvs. de comerț electronic.

Acest plugin are caracteristici precum abonamente, plăți recurente și restricții de conținut integrate în mod implicit în sine, care sunt de obicei plătite atunci când sunt conectate la alte pluginuri.

Pluginul vă permite să continuați orice campanii de e-mail cu instrumente precum campanii de picurare și e-mailuri de urmărire la timp disponibile chiar în tabloul de bord WordPress.

7. Comerț electronic WP

WP eCommerce

Pentru o perioadă destul de lungă de timp, WC eCommerce a fost denumit ca o comparație ditto a WooCommerce.

În plus, dacă vedem, WP eCommerce este destul de util când vine vorba de a căuta soluții precum vânzarea de produse digitale online sau abonament.

Acest plugin este simplu pentru a înțelege și personaliza. Se poate învăța rapid prin intermediul tutorialelor video disponibile pe site-ul său.

Vă permite să vă extindeți magazinul de comerț electronic cu câteva suplimente gratuite și plătite. De asemenea, vă ajută să integrați un proces de check-out sigur cu certificarea SSL.

8. BigCommerce WP Plugin

BigCommerce

BigCommerce, continuând cu numele său, vă permite să pășiți un pic mai departe decât oricând cu WordPress.

Aveți posibilitatea să vă extindeți site-ul de afaceri, precum și magazinul dvs. de comerț electronic cu ajutorul acestui plugin.

Vă ajută să extindeți afacerea pe front-end și vă permite resursele serverului să se relaxeze de la procesele precum gestionarea catalogului, gestionarea logisticii și altele pe back-end.

Vă oferă un catalog de produse extrem de scalabil și vă permite să navigați mai mult prin intermediul vânzărilor și managementului vânzărilor multicanale.

9. Cosul de cumparaturi Ecwid eCommerce

Cosul de cumparaturi Ecwid Ecommerce

Cosul de cumparaturi Ecwid eCommerce va ofera toate integratiile puternice si este Gutenberg drept plugin.

Acest plugin se integrează cu majore în contextul furnizării furnizorilor de servicii de transport și calcule fiscale.

Oferă capacitate de stocare și rezervă nelimitată și upgrade-uri utile din toate timpurile.

Acest plugin permite proprietarului să creeze aplicația mobilă eCommerce pentru afacerea lor și ajută la integrarea social media să extindă gama companiei și să o comercializeze corect.

Acesta vă oferă un design extrem de sigur, precum și de reacție ca un plugin pentru comerț electronic și este din nou un plugin gratuit de implementat.

10. Comerț electronic Jigoshop

Jigoshop eCommerce

Jigoshop este un plugin din lista celor care oferă o configurare ușoară.

Acesta este un plugin de comerț electronic care vă permite să vă configurați magazinul pentru orice produse în câteva minute și vă permite să oferiți o gamă vibrantă de produse clienților dvs..

Puteți prezenta diferite tipuri de produse împreună cu alte variabile din magazinul dvs. de comerț electronic.

Vă ajută să obțineți rapoarte detaliate despre afacerea desfășurată pe site-ul dvs. web și să gestionați eficient stocul de pe magazinul dvs. online cu detalii complete.

Vă permite să stiliți magazinul dvs. de comerț electronic când și când doriți și vă permite să vă extindeți magazinul în ceea ce privește funcționalitățile sau scalabilitatea.

11. MemberPress

MemberPress

De multe ori, simțim nevoia de a deține un element de membru în magazinul nostru de comerț electronic.

Integrarea MemberPress în site-ul dvs. WordPress permite utilizatorilor să aleagă diferite oferte de membru cu afacerea dvs., ceea ce duce la o relație pe termen lung cu clientul.

Alături de abonament, oferă o platformă destul de sigură pentru a adăuga detaliile cardului de credit clienților.

De asemenea, puteți controla cine vede și verifică site-ul dvs. și conține magazinul, și chiar vinde orice produse digitale în același magazin.

Obțineți acces la multe pluginuri de forum unde vă puteți crea comunitatea protejată prin parolă.

Acest plugin vă permite să generați diferite coduri promoționale pentru a le oferi clienților dvs. și pentru a vă promova produsele.

De asemenea, puteți adapta aspectul paginilor magazinului dvs. de comerț electronic, iar în timp ce cele mai bune practici de codare au fost utilizate în timpul dezvoltării sale, acest plugin asigură stabilitate și securitate completă pentru site-ul dvs. web..

Acest plugin funcționează excelent cu orice temă WordPress și este scalabil în același mod ca și WordPress, astfel încât să puteți adăuga o serie de porții de conținut în timp util conform dorinței dvs..

Mai departe, trebuie să aștepți cu nerăbdare un magazin pentru a ști cât de multe afaceri ai de acolo; acest plugin vă permite să obțineți raportul complet despre ce produs vinde cel mai mult, câți bani generează magazinul de comerț electronic și toate lucrurile conexe.

Gateway-urile de plată sunt destul de simple de integrat și vă puteți extinde magazinul online cu orice funcții suplimentare pe care doriți să le îndepliniți.

Rotunjindu-l

Când ne uităm la WordPress, nu putem înceta să descriem frumusețea funcțiilor pe care le oferă.

Aici am putut menționa primele zece pluginuri de comerț electronic. Acestea facilitează viața multor proprietari de afaceri și par un pic convenționale și în bugetele lor.

Autor Bio:

Manan Ghadawala este fondatorul 21Twelve Interactive, care este unul dintre cei mai buni companii de dezvoltare de aplicații mobile în India și SUA. Este un lider idealist, cu un stil de management plin de viață și prosperă creșterea creșterii companiei cu talentele sale.

Citește și:

 • 10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru abonare prin e-mail
 • 5 cele mai bune pluginuri de plată pentru WordPress în 2020
 • Cele mai bune plugin-uri WordPress pentru crearea mediului de scena
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map