Top 10 plugin-uri WordPress pentru a obține mai multe acțiuni sociale în 2020

Social media a devenit una dintre cele mai bune surse pentru ca bloggerii să obțină o cantitate decentă de trafic pe site-ul lor. Nu există nici o îndoială că, în această eră digitală, site-urile de rețea socială se dovedesc a fi foarte benefice pentru bloggeri și marketeri de internet.


Căutați cele mai bune pluginuri de partajare socială pentru site-ul dvs. WordPress? Există o mulțime de plugin-uri de partajare socială WordPress disponibile din care puteți alege, dar pentru mulți proprietari de site-uri web este de-a dreptul copleșitor să aleagă cel mai bun plugin.

În acest articol, am enumerat câteva dintre cele mai bune pluginuri de partajare socială pentru WordPress pe care le puteți instala fără nicio confuzie.

În afară de publicare conținut de calitate pe blog, pictogramele dvs. de partajare socială ar trebui să fie simple, ușoare și ușor de găsit. Făcând acest lucru, va încuraja cititorii să împărtășească articolul cu familia și prietenii lor. Acesta este motivul pentru care trebuie să alegeți cel mai bun plugin de partajare socială care se potrivește designului blogului dvs..

Să aruncăm o privire la listă.

Cele mai importante plugin-uri WordPress pentru a obține mai multe acțiuni sociale în 2020

1. Război social

Război social

Social Warfare provine de la pluginurile Warfare și unul dintre cele mai puternice și atractive pluginuri de partajare socială pentru WordPress. Vă permite să introduceți automat sau manual pictograme de partajare socială convingătoare în articolele dvs. Aceste pictograme sociale pot fi afișate înainte și după conținutul dvs..

Pluginul acceptă rețelele sociale populare în versiunea gratuită: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ și LinkedIn. Versiunea pro a acestui plugin acceptă mai multe rețele de socializare, un buton pentru imagini și multe altele.

2. JetPack de WordPress.com

jetpack

În afară de butoanele de distribuire socială, Jetpack are peste 20 de funcții esențiale pentru site-ul WordPress. Vorbind despre caracteristici, acesta oferă un contor unic pentru vizitatori, securitate, SEO, partajare socială auto, optimizator de imagini și multe altele.

Pluginul a câștigat multă popularitate în foarte puțin timp și are peste 4 milioane de instalații active.

3. Conturi partajate

Contele partajate

Este rapid și ușor de utilizat pluginul de distribuire a rețelelor de socializare WordPress și vine cu diverse butoane de social media: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn și Yummly.

Plugin-ul numerelor partajate are mai multe stiluri de butoane și puteți alege cu ușurință unde să afișați butoanele (partea de sus sau de jos a postărilor) sau puteți să-l setați manual. Pluginul contează cota socială pentru fiecare rețea și puteți alege, de asemenea, să afișați un număr total de partajări.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang este unul dintre cele mai bune pluginuri pentru partajarea socială. Suporta mai mult de 40 de site-uri sociale și oferă 20 de locații pentru butoanele de partajare socială. Cu ajutorul creatorului de teme pentru butonul sharebang, puteți crea teme personalizate nelimitate sau puteți utiliza 35+ teme pregătite.

Icoanele sunt foarte frumoase și sensibile. Sharebang este un instrument perfect pentru a crește ponderea socială a blogurilor, traficul, implicarea și rata de conversie.

5. AddtoAny

AddToAny

AddtoAny este cel mai popular plugin de partajare socială pentru WordPress. Este bine optimizat pentru încărcare rapidă atât pe platformele mobile cât și pe desktop. AddtoAny vă permite să adăugați orice pictograme sociale în conținut și oferă bare de distribuire socială standard și plutitoare.

Are un meniu de partajare universală în care vizitatorii pot partaja conținutul dvs. într-o mare varietate de rețele printr-o singură pictogramă universală. Puteți afișa pictogramele sociale: bara plutitoare, interfața standard, codul scurt sau prin widget bara laterală.

6. Monarh

Monarh

Monarch este creat de o temă elegantă și bine cunoscut pentru flexibilitatea sa. Vă ajută să afișați peste 30 de butoane de partajare socială în diferite locații. Butoanele de partajare pot fi afișate sub zona de conținut, deasupra zonei de conținut, ca pop-up automat sau ca o bară laterală plutitoare, cu imagini și videoclipuri sau într-o casetă fly-in.

Pentru casetele de partajare fly-in și pop-up, puteți afișa butoanele de partajare după ce un utilizator lasă un comentariu la un articol sau a achiziționat un produs din magazinul dvs..

7. Shareaholic

Shareaholic

Este mai mult decât un simplu plugin de share social media. Shareaholic este o platformă gratuită și completă de amplificare a conținutului pentru caracteristicile esențiale de care aveți nevoie: pictograme de distribuire socială, analize sociale și postări conexe. Vă ajută să îmbunătățiți implicarea, traficul de site-uri, să stimulați conversiile și să generați bani.

Versiunea gratuită a pluginului acceptă rețele sociale precum Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest și Flint. Shareaholic vă permite să adăugați link-uri de afiliere, conținut promovat și reclame native. Avea 4 machete cu temă elegantă: pătrat plat, clasic, cerc plat etc..

8. Partajare socială Sassy

Ponderea socială Sassy

Partajarea socială Sassy este ușor de utilizat și gratuit pluginul de distribuire a rețelelor de socializare WordPress, care vine cu butoane frumoase de partajare și o mulțime de opțiuni. Acceptă diferite site-uri de socializare, iar proprietarii site-urilor pot afișa butoanele din postare, pagina principală, extrase și ca un meniu social plutitor.

Pluginul are mai multe stiluri de butoane: pătrat, rotunjit și dreptunghiular. Pentru bare sociale plutitoare și standard, puteți seta opțiunea de poziționare în setările pluginului.

9. Barul Swifty

Barul Swifty

Barul Swifty este un alt plugin pentru butonul de distribuire socială. Afișează o bară în partea de jos a paginilor. Bara vă va afișa butoanele de partajare socială, categoria postării, informațiile despre autor, titlul postării, timpul estimat de citire și un buton următor / anterior.

În setările pluginului, puteți modifica textul și dezactiva și activa rețelele de social media. Acest plugin vă ajută să faceți conținutul dvs. mai ușor de utilizat și oferă vizitatorilor site-ului dvs. multe opțiuni.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials este flexibil, simplu și oferă secțiunii dvs. de partajare un aspect premium. Puteți personaliza butoanele sociale în mai multe moduri. pluginul jsSocial vine cu 10 machete diferite și 4 teme din care să alegeți.

Puteți afișa butoane sociale împreună cu etichete, butoane cu număr de acțiuni, butoane cu număr și etichete sau logo-uri personalizate la un singur articol.

Concluzie

Iată, așadar, principalele pluginuri de partajare socială pentru WordPress din care puteți alege. Aceste plugin-uri vă permit să introduceți un set frumos de butoane de partajare socială pe conținutul dvs., care încurajează cititorii să vă partajați postarea pe rețelele lor de socializare. Trebuie să utilizați unul dintre aceste pluginuri pentru a crește rapid partajarea socială și implicarea utilizatorilor.

Citește și:

 • 10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru automatizarea rețelelor de socializare
 • 10 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru abonare prin e-mail
 • Plugin-uri WordPress gratuite pentru optimizarea imaginii
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map