10 предности Цлоудфларе-а за боље перформансе и сигурност сајта

Нема сумње, примена Цлоудфларе-а је један од најбржих начина за убрзавање и додавање сигурности на вашу веб локацију.


Цлоудфларе је волио милион веб страница да смањи време учитавања веб страница и заштити се од претњи на мрежи, укључујући ДДоС.

Ако сте први пут чули Цлоудфларе, ево вам једног линка.

Цлоудфларе је ЦДН (мрежа за испоруку садржаја), а компанија за заштиту предузећа помаже малим предузећима да надопуне и осигурају мрежне ресурсе.

Ево неких од ових Предности можете да искористите имплементацију Цлоудфларе-а.

1. Минификација

Уклоните нежељене знакове попут размака, коментара, знакова нове линије, блокирајте разграничитеље који нису потребни да би се веб страница послужила.

Елиминацијом тих непотребних карактера, величина датотеке се смањује. Стога помаже бржем учитавању странице.

Цлоудфларе подржава три врсте минимизација датотека.

 • ЈаваСцрипт
 • ЦСС
 • ХТМЛ

Можете их омогућити под „Брзина“.

2. ХТТП / 2 протокол

Ново представљени ХТТП / 2 протокол је два пута бржи од ХТТП / 1.1

Помаже при учитавању више елемената странице паралелно преко једне ТЦП везе и имају још једну предност попут компресије заглавља, пусх технологије.

ХТТП / 2 убрзање је подразумевано омогућено, тако да не морате да правите никакву конфигурацију.

3. Бесплатно ССЛ

ССЛ није само за е-трговина веб локације или ако ваша веб локација има осетљиве трансакције информација, то је за сви. Омогућавање доступности ваше веб локације путем ХТТПС-а осигуравају шифрирање података с корисничког рачунара на вашем серверу.

ССЛ је такође нови сигнал за рангирање Гоогле претраживача. Цлоудфларе нуди БЕСПЛАТНИ универзални ССЛ сертификат, али ако вам је потребан прилагођени од Тхавте, Симантец, Рапид, ГеоТруст, Цомодо, увек можете купити и отпремите свој сертификат.

4. ДНС безбедност

Додајте ДНС безбедност вашем домену омогућавањем ДНССЕЦ (проширење система безбедности система домена). ДНССЕЦ помаже у ублажавању захтева кривотворење рањивост.

ДНССЕЦ може бити омогућен под „ДНС“.

5. Цлоуд ВАФ

ВАФ (заштитни зид веб апликација) помаже да заштитите своју веб локацију од рањивости ОВАСП топ 10, ЦМС (ВордПресс, Јоомла, итд.). Цлоудфларе ВАФ има више од 145 правила за заштиту од готово свих врста нападају веб апликације.

Општи мит је да ће додавање сигурности успорити веб локацију, али то није тачно. Цлоудфларе ВАФ је изграђен имајући на уму перформансе. Додаје мање од Латенција од 1 мс.

Предности употребе Цлоуд ВАФ-а је то што не морате бринути о ажурирању скупа правила за било какву нову рањивост, јер ће се тај пружалац безбедносних услуга засновати на облаку..

Цлоудфларе ВАФ доступан је само из ПРО плана.

6. Оптимизација слике

Више од 60% величине веб странице доприносе слике.

Ако имате пуно слика на својој веб локацији, онда Цлоудфларе Пољски може вам помоћи да их оптимизирате на мању величину за брзо учитавање. Можете одабрати да компримирате губитак или губитак.

Пољски такође подржавају компресију ВебП-а и доступан је почевши од ПРО плана. Алтернативно, ово можете упутити да бисте сазнали како компримовати слике за ВордПресс, Јоомла или неку другу веб локацију платформе.

7. Кеширање претраживача

Упутите прегледач посетиоца да кешира статичке ресурсе током дужег периода, тако да се поновљени захтеви учитавају из локалне кеш меморије како би се убрзало учитавање веб страница.

Не брините се о употреби било ког додатка или писању .хтаццесс-а за коришћење кеширања претраживача, а то можете учинити помоћу Цлоудфларе-а под „Кеширање“.

8. ВебСоцкетс

Користите апликацију ВебСоцкет? Цлоудфларе прослеђује саобраћај ВебСоцкетс вашем оригиналном серверу без икакве ручне конфигурације. Подржава и ССЛ.

9. Уметање балансирања

Цлоудфларе је недавно најавио баланс за оптерећење облака за дистрибуцију вашег веб промета на више сервера. Балансирање оптерећења осигурава да је веб локација увек доступна када један од помоћних сервера падне.

Терет баланса не само да помаже у бољој доступности, већ и смањите учитавање странице времена сервирањем садржаја са најближег поријекла сервера на основу локације корисника.

Цлоудфларе баланс терет подржавају аутоматско пребацивање, географско усмјеравање, здравствене провјере

10. Оптимизирано усмеравање мреже

Арго, нова услуга Цлоудфларе за усмеравање одговора на сајту Цлоудфларе оптимизована мрежа да брже и сигурније испоручите садржај. Циљ Арго-а је да смањи кашњење да пружи најбоље могуће корисничко искуство.

Арго је додатна услуга која се наплаћује на основу коришћења. Ово се може активирати под било којим планом.

Веб безбедност & Оптимизација је изазовна, али коришћење одговарајућег решења то чини лако. Ако желите да оптимизирате своју веб локацију за брзину и безбедност, покушајте Цлоудфларе и погледајте како то иде.

Цлоудфларе је добио БЕСПЛАТНИ план тако да можете почети од тамо.

ОЗНАКЕ:

 • Цлоудфларе

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map