Pregled vztrajnikov 2020: Ali je zanesljivo upravljano gostovanje WordPress-a?

Ali iščete Pregled gostovanja vztrajnikov? Tu smo v WPressBlog napisali podroben pregled gostovanja Flywheel WordPress za leto 2020.


WordPress je najbolj priljubljen CMS na svetu. Začelo se je kot programska oprema za bloganje in postalo je ime gospodinjstva. V WordPressu je veliko funkcij, ki lahko izboljšajo vašo izkušnjo s spletnim mestom, vendar potrebujejo le malo znanja, da se lahko spotikajo.

Ko gre za spletno gostovanje, WordPress zahteva točno določeno minimalno konfiguracijo strežnika, da se nemoteno izvaja. Zaradi svoje priljubljenosti imajo mnoga podjetja po svetu bodisi namensko skupino in pakete za spletno gostovanje WordPress, bodisi se posvetijo samo spletnemu gostovanju WordPressa.

Pregled vztrajnikov 2020

Vztrajnik, ki je bil predstavljen leta 2012, je eden izmed slednjih. Podjetje se osredotoča samo na spletno gostovanje WordPress in ponuja tudi majhne storitve za gostovanje v podjetjih.

Načrti in paketi za gostovanje vztrajnikov

Ko govorimo o gostovanju paketov, pogosto verjamemo, da mora biti med njimi več možnosti. Vendar pa stranke včasih zmedejo, še posebej, kadar niso dobro seznanjeni s terminologijo, povezano s gostovanjem.

Pregled gostovanja vztrajnika WordPress

Izbira pravega paketa za gostovanje je zelo pomembna za zagotavljanje, da je spletno mesto ves čas pripravljeno, hitrost pa enako dobra na vseh lokacijah po vsem svetu. Za poenostavitev postopka ima Flywheel le 5 vnaprej zasnovanih paketov.

Za enojne strani

Drobna:

Ta paket je kot nalašč za tiste, ki imajo eno samo spletno mesto majhne velikosti z minimalnim številom obiskovalcev. V tem paketu boste dobili 5 GB prostora na disku, 250 GB pasovne širine, podporo 24 × 7 in brezplačno SSL potrdilo skupaj s številnimi funkcijami. Ta paket, ko boste letno zaračunali, vas bo stal 14 dolarjev na mesec. Če vaše spletno mesto začne pridobivati ​​več obiskovalcev ali potrebujete več virov, lahko paket vedno nadgradite tako, da se obrnete na podporo za stranke.

Osebno:

Idealen za spletna mesta, ki imajo približno 25000 obiskovalcev na mesec, je ta paket eden najbolj priljubljenih na Flywheel. V okviru tega paketa boste dobili 10 GB prostora na disku, 500 GB pasovne širine, podporo 24 × 7, brezplačen SSL, brezplačno prizorišče in še veliko več. Prav tako ga lahko naredite za večstranski paket, tako da plačate 10 dolarjev na mesec dodatno.

Strokovno:

Idealen za velika podjetja, portale za novice, spletna mesta za e-trgovino in podobna spletna mesta bo ta paket zagotovil prepotrebno hitrost in mehanizem za vaše spletno mesto. Z izbiro tega paketa boste dobili 20 GB prostora na disku, 1 TB pasovno širino, podporo 24 × 7, brezplačen SSL, brezplačno prizorišče in še veliko več. Idealen je za spletne strani z več kot 100.000 obiskovalci na mesec.

Za številna spletna mesta

Samostojni:

Če ste nov ponudnik storitev, razvijalec ali oblikovalec ali imate več spletnih mest za upravljanje, je to paket za vas. Ta paket ponuja 40 GB prostora na disku, 4 TB pasovne širine na mesec, 24 × 7 podpora, brez previsokih stroškov, brezplačna odstopna mesta, brezplačen SSL certifikat in še veliko več.

V tem paketu lahko gostite do 10 WordPress mest ali imate 10 namestitev WordPressa. Če potrebujete več virov ali želite nadgraditi ta paket na več spletnih mest, se lahko odločite za nadgradnjo paketa in to storite tako, da se obrnete na skrb za stranke.

Agencija:

Ta paket je narejen za večje ponudnike storitev z do 30 namestitvami WordPressa in ponuja 120 GB prostora na disku, 8 TB pasovne širine, telefonsko podporo, brezplačna prizorišča, brezplačen SSL, diskontirani CDN in več mest, namenski upravitelj računa in še veliko več.

Po meri:

Če želite od paketov, ki jih določi podjetje, nekaj drugega ali dodatnega, lahko stopite v stik z njimi in prosite za paket po meri, ki temelji na vaših zahtevah in proračunu. Izbirate lahko prostor, RAM, pasovno širino in druge vire glede na vaše zahteve in podjetje bo na podlagi tega zagotovilo najboljše možne ponudbe. Paketi po meri so najbolj primerni za tiste, ki imajo velika podjetja ali upravljajo spletna mesta z veliko prometa, kot so spletna mesta za e-trgovino.

Gostovanje podjetja z vztrajnikom

Flywheel ponuja najnovejšo infrastrukturo z vrhunskimi varnostnimi funkcijami. Tukaj vam ne bo treba skrbeti za varnostne težave, saj se bo zdravstveno stanje vaših spletnih mest preverjalo vsak dan.

Poročilo boste dobili na vsake tri mesece, vključno z uptime, varnostnimi pregledi, varnostnimi kopijami itd. Vztrajnik je najboljša možnost gostovanja za spletne oblikovalce in agencije, ki gradijo več spletnih dnevnikov.

Hitrost in zmogljivost

Vsak paket s Flywheel je na voljo z robustnim predpomnjenjem. Predpomnilnik na strani strežnika odstrani zahtevo po dodatnem vtičniku, kar zmanjša pritisk na dodeljene vire.

Tudi pri spletnih mestih z velikim prometom sta zmogljivost in hitrost zunaj pričakovanj. Podjetje ponuja tudi CDN omrežja za dostavo vsebin, ki lahko še izboljša izkušnjo za vaše obiskovalce.

Podporna skupina redno spremlja vsak strežnik in ga nadgrajuje v skladu z zahtevami.

Podatkovni centri

Trenutno ima Flywheel 10 podatkovnih centrov po vsem svetu. Te lokacije so New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapur, Tokio, Toronto, Amsterdam, Frankfurt in London.

Globalni centri za podatke omogočajo vašemu spletnemu mestu boljše delovanje in v primeru, da želite večjo hitrost, se lahko odločite za CDN iz 30 vozlišč po vsem svetu..

Varnost gostovanja vztrajnikov

Flywheel zagotavlja obsežno varnost za vse svoje stranke. Vsi podatki, ki gredo v in iz strežnikov, so šifrirani. Na platformi se shranijo ali prenesejo vse informacije v šifrirani obliki. Za vsako spletno mesto zagotavljajo brezplačen SSL.

Ekipa inženirjev redno spremlja strojno in programsko opremo ter jih po potrebi posodablja. Računi imajo dvofaktorno overjanje, ki dodaja plast varnosti.

Pomoč strankam

Pravi izziv je za vsako podjetje, ki gosti spletno gostovanje, svojim strankam zagotoviti vrhunsko poprodajno podporo. Flywheel ima namensko skupino strokovnjakov, ki nudi splošno in WordPress osredotočeno podporo.

Obstajajo različni načini, v katerih lahko izberete stik z njimi, ki so prek e-pošte, podpornih vozovnic, spletnega klepeta in platform za socialne medije. Predstavniki podjetja so hiperaktivni za račune v družbenih medijih in pogosto rešijo manjše poizvedbe prav tam v nekaj minutah. Svoje stranke tudi spodbujajo, da jim sledijo na Facebooku in Twitterju za hitrejše reševanje poizvedb.

Prednosti in slabosti vztrajnika

Prednosti vztrajnika:

 • Trdno gostovanje v oblaku za zagotavljanje visokokakovostnih zmogljivosti.
 • Sistemske konfiguracije po meri za hiter čas nalaganja.
 • Več lokacij podatkovnega centra za boljšo povezljivost.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.
 • Blokira kateri koli IP, ki lahko v trenutku postane grozeč.
 • Hitra podpora strokovnjakov v primeru, da se spletno mesto zlomi.
 • 24 × 7 zanesljiva podpora.
 • Sistem predpomnjenja na koncu strežnika za zmanjšanje stresa za vaše vire.
 • Prosti demo testni prostor.
 • SSL certifikat vam bo pomagal pri povečanje uvrstitve vašega spletnega mesta.
 • Brezplačna migracija spletnega mesta.

Slabosti vztrajnika:

 • SSL-ja ne morete kupiti, ampak ga lahko namestite le s podjetjem.
 • Brez sistema Git.

Popusti in ponudbe vztrajnikov

Postalo je obred, da podjetja kupcem zagotavljajo popust in ponudbe. Vsako leto, okoli praznikov in posebnih priložnostih, kot je prodaja v črni petek, novim strankam zagotavljajo ekskluzivne popuste. S pomočjo teh ponudb lahko dobite velike popuste na pakete.

Nadomestne naprave z vztrajnikom

Kot alternativo gostovanju z gonilniki lahko izberete WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (cenovno ugoden ponudnik gostovanja) ali Pressidium. Vsi so najboljši WordPress gostiteljski podjetji.

Zaključek: Pregled gostovanja vztrajnikov

Vztrajnik je eno najboljših podjetij za spletno gostovanje po vsem svetu, ki ponuja samo gostovanje na osnovi WordPress-a. Z več kot 70 tisoč majhnimi in velikimi strankami v muckah je Flywheel postal znano ime zaradi svoje predanosti in strokovnega znanja.

Podjetje ima 10 podatkovnih centrov in 30+ CDN-jev po vsem svetu, kar vam omogoča izbiro najbližjega podatkovnega centra za vaše spletno mesto. Občasno zagotavljajo tudi posebne popuste in ponudbe.

Najmanjši paket se začne pri samo 14 USD. Razumljivo je, da podjetje ne ponuja poceni spletnega gostovanja, vendar funkcije in storitve vsekakor upravičujejo ceno.

Če želite več informacij o Flywheel, si oglejte začetno zgodbo Flywheel-a v naslednjem videoposnetku:

Pridobite gostovanje vztrajnikov

Oglejte si druge upravljane ocene gostovanja WordPress:

 • Kinsta gostovanje recenzije
 • WP Engine Reviews 2020
 • Pregledni pregled 2020
 • Pregled gostovanja WPX 2020
 • Pressidium gostovanje ocene
Pregled vztrajnikov 2020
 • Hitrost in zmogljivost

 • Občasni čas

 • Varnost

 • Pomoč strankam

5

Povzetek

Vztrajnik je tudi eden najboljših ponudnikov gostovanja WP premium. To je najboljša izbira za svobodnjake, oblikovalce, razvijalce in agencije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map