Pregled spletnega gostovanja HostGator & Ocene 2020

HostGator je vodilni ponudnik storitev spletnega gostovanja. Imajo zasebno podjetje s sedežem v Houstonu v Teksasu. Podjetje je leta 2002 ustanovil Brent Oxley, po nekaj letih pa ga je prevzel podjetje Endurance International Group. EIG je tudi lastnik drugih gostovalnih podjetij, kot so Bluehost, BigRock, iPage in številna druga podjetja za gostovanje.


Pregled HostGator 2020

HostGator ima dva podatkovna centra s sedežem v ZDA v Houstonu in Provo, Utah. V zadnjem času je podjetje naraslo z več kot 12.000 strežniki in približno 9 milijoni domen, ki uporabljajo 1% svetovnega internetnega prometa. Podjetje je sposobno svojim 400.000 strankam zagotoviti inovativne izdelke in storitve.

Skoraj 500 podjetij v 200+ državah uporablja strežnike Hostgator za svoja poslovna spletna mesta z dosledno storitvijo in podporo. Po uvedbi pisarne v Indiji v začetku leta 2012 je Hostgator postal zaupanja vreden indijski spletni gostitelj.

pregled spletnega gostovanja hostgator

Če iščete pravo podjetje za spletno gostovanje, bo Hostgator morda končal iskanje. WPressBlog je zdaj s posodobljenim pregledom Hostgatorja glede številnih nedavnih dejavnikov:

 • HostGator načrti gostovanja
 • Odlična Uptime
 • Dobro podporo strankam
 • 45-dnevna garancija za vračilo denarja
 • Brezplačna migracija z izboljšano varnostjo
 • Uporabniku prijazno

HostGator načrti gostovanja

Skupno gostovanje:

hostgator je delil načrte za gostovanje

HostGator ponuja poceni storitve spletnega gostovanja. Če začenjate novo spletno mesto, potem je skupni načrt gostovanja najboljši za vas. Ni vam treba več načrtov gostovanja, kot na začetni ravni, manj obiskovalcev spletnega mesta. Načrt gostovanja v skupni rabi se začne od 2,75 USD na mesec.

Gostovanje v oblaku:

načrti gostovanja gostitelja

Ko se število obiskovalcev vaše spletne strani začne povečevati, potem lahko greste na gostovanje v oblaku. Začne se pri 4,95 dolarja na mesec.

Gostovanje WordPress:

WordPress plan gostovanja je optimiziran za spletna mesta WordPress. V tem načrtu boste dobili večjo uspešnost in varnost svojega spletnega mesta. Začne se pri 5,95 dolarja na mesec.

VPS gostovanje:

Če ima vaše spletno mesto ogromno prometa, ga lahko upravljate z gostovanjem VPS. Ta načrt se začne pri 19,95 USD na mesec.

Namensko gostovanje:

Če kupite namenski strežnik, boste dobili popoln nadzor nad njim. Strežnik morate vzdrževati sami. Ta načrt se začne pri 119 USD na mesec.

hostgator

99,99% Odlično Uptime

Da bo vaše spletno mesto dostopno 24/7 ur za uporabnike, je nujno. Če želite to storiti, vas prosimo, da kupite strežnike Hostgator z odličnim 99,99-odstotnim časom upodabljanja.

podpora garancije za uptime s strani hostgatorja

Glede na industrijsko raziskovanje ponuja Hostgator 0,03% več časa upodabljanja kot povprečje v panogi v zadnjih nekaj mesecih. Tu smo na WPressBlog navedli nekaj preteklih podatkov za analizo uspešnosti programa Hostgator.

Povprečni podatki o uri v letu 2018

 • Januar: 99,98%
 • Februar: 100%
 • Marec: 99,95%
 • April: 99,96%
 • Maj: 99,97%

Vendar pa garancija za nadomestitev velja samo za račune spletnega gostovanja v skupni rabi in prodajalca. Morda boste prejeli enomesečni kredit v primeru, da ne bo več kot 99,9% garancije za uptime.

Za namenske strežnike in VPS strežnike ponujajo edinstveno in ločeno omrežno garancijo, ki ni povezana z garancijo za uptime.

Pomoč strankam

Z vodniki za oskrbo strank Hostgator lahko stopite v stik prek e-pošte, klepeta ali telefonskega klica. Ekipa je popolnoma predana in vedno pripravljena vse vrste težav rešite takoj.

Za dodatno udobje ponujajo ameriški sistem vozovnic in uporabniški forum ter 600 video video vadnic.

Vendar pa je v nekaterih primerih lahko uporabniki stik s strokovnjaki podjetja Hostgator. Zahtevajo dolg čas čakanja.

45-dnevna garancija za vračilo denarja

V primeru, da stranka ne izpolni zahteve, lahko v 45 dneh po nakupu pošlje zahteve za odpoved, da dobi celotno povračilo..

Nadomestilo se uporablja samo za gostovanje v skupni rabi, prodajalca ali VPS, ne pa za namenske strežnike, ime domene, namestitvene pristojbine za programsko opremo po meri.

Če je vaš načrt gostovanja opremljen z brezplačnim domenskim imenom in ga prekličete v roku enega leta, vam bo od povračila odšteta običajna pristojbina za domensko ime v višini 15 USD..

Brezplačne migracije z izboljšano varnostjo

brezplačen prenos spletnega mesta s strani hostgatorja

Hostgator olajša prenos datotek spletnega mesta na nov strežnik gostovanja. Iz vašega obstoječega strežnika v Hostgator prenesejo datoteke spletnega mesta, baze podatkov, skripte in eno brezplačno registracijo domen.

Vendar Hostgator ponuja omejeno število brezplačnih prenosov za nove račune v 30 dneh po prijavi. Prav tako je odvisno, za katero vrsto računa se prijavite.

Hostgator nudi popolno zaščito DDoS ob prenosu za vse premium načrte. Uživali boste tudi v vsakodnevnih varnostnih kopijah podatkov, prepoznavanju in odstranjevanju zlonamerne programske opreme, brezplačnem SSL certifikatu za spletno varnost naslednje stopnje.

Uporabnikom prijazen za začetnike

Hostgator ima izredno enostavno uporabo platforme. Tudi če gostujete na svojem spletnem mestu prvič, nikoli ne boste imeli težav s spletnimi gostitelji Hostgator. Obiščete lahko strani s pogostimi vprašanji, dokumente z navodili in preprosta navodila po korakih.

Hostgator ponuja združljiv Cpanel, ki vključuje vse razvrščene in jasno označene. Uporabnikom je na voljo enostavna namestitev aplikacij, potrebnih za upravljanje gostovanja in številna orodja za SEO ter tržne obleke.

Dodatne gostovalne funkcije

Poleg zgornjih zmogljivosti ponuja Hostgator še nekaj dodatnih funkcij v vseh pogledih, kot so pasovna širina, prostor na disku, orodje za izdelavo spletnih strani, e-poštni računi, baze podatkov MySql in FTP računi in še veliko več.

 • Hostgator vključuje eno domensko ime v najbolj osnovni načrt in neomejena imena domen z vsemi drugimi paketi.
 • Osnovni načrt gostovanja vključuje tudi neomejene račune FTP. Vendar pa je anonimni račun FTP za vaše obiskovalce zgolj vključen v visoko raven poslovnega načrta.
 • Hostgator vključuje neomejen dostop do baz podatkov MySql in phpMyAdmin, tudi z osnovnim paketom.
 • Osnovni načrt Hostgatorja vključuje tudi AWStats, da lahko spremljate promet z rezultati v realnem času.
 • Uporabnikom so na voljo neomejeni e-poštni računi tudi z osnovnim paketom gostovanja.
 • Neomejen diskovni prostor in pasovna širina sta tudi plus za nakup gostovanja pri tem spletnem gostitelju.

Prednosti in slabosti HostGatorja

Kot smo že omenili, ima Hostgator veliko pozitivnih točk. Poleg tega ima Hostgator tudi veliko inovativnih točk v prid.

Prednosti:

 • Hostgator ponuja voziček ZenCart in Cube za ustvarjanje nakupovalnega vozička za spletna mesta za e-trgovino tudi v osnovnem načrtu.
 • Zagotavljajo brezplačno graditelja spletnih strani.
 • Hostgator ponuja odlične dodatne funkcije, s katerimi se lahko razvijate.
 • 45-dnevna garancija vračila denarja in enostavna namestitev sta tudi osnovni prednosti spletnega gostitelja Hostgator.
 • Z neomejenim diskovnim prostorom in pasovno širino vam nikoli ne bo treba skrbeti glede omejitev velikosti ali prenosa podatkov.

Slabosti:

 • Izdelovalec spletnih strani je bolj zapleten kot pri drugih spletnih gostiteljih.
 • Dolgo čakanje med vzpostavitvijo stika s predstavnikom za pomoč strankam.
 • V zadnjih osmih mesecih je Hostgator ponudil 991 ms povprečnega časa nalaganja (11,35% počasneje od povprečnih 890 ms)
 • Dodatna pristojbina za varnostne kopije in visoke cene gostovanja.

Nadomestniki HostGator

Če iščete alternativo HostGator, potem lahko poiščete SiteGround, Bluehost, Hostinger ali Dreamhost.

Tu lahko preverite tudi podrobno primerjavo HostGatorja s SiteGround, Hostinger, Bluehost in Dreamhost.

Pridobite HostGator gostovanje s 60% popusta na ceno

Preberite tudi:

 • Primerjava Bluehost Vs HostGator 2020
 • HostGator vs SiteGround Primerjava 2020

Zaključek

Glede na podroben opis Hostgatorja smo ugotovili, da bo Hostgator nedvomno najboljši spletni gostitelj za gospodinjska ali osebna spletna mesta.

Če iščete spletne gostitelje za vaša odmevna poslovna spletna mesta, ki zahtevajo hiter čas nalaganja in dodatno varnost, bi bila Hostgator žal napačna odločitev.

V nasprotnem primeru je Hostgator najboljši ponudnik gostovanja, kar zadeva politiko vračil, garancijo za produkcijo, prijaznost do uporabnikov in prenos spletnih strani, kakovost in zmogljivost spletnih strani.

Pridobite gostovanje HostGatorja na tej razprodaji Black Friday in prihranite 80% na gostovanju. Kliknite tukaj, če želite 80% popusta na gostovanje načrtov. Trenutno lahko dobite do 75% popusta z našo kodo kupona HostGator.

Preberite tudi:

 • SiteGround Reviews 2020
 • A2 gostovanje ocene 2020
 • Bluehost gostovanje ocene
 • Dreamhost gostovanje pregled
Pregled spletnega gostovanja HostGator 2020
 • Uporabniku prijazno

 • Hitrost in zmogljivost

 • Garancija za posodobitev

 • Pomoč strankam

3.3

Povzetek

Če ste samo zagon, lahko greste za HostGator, sicer lahko za gostovanje spletnega mesta izberete SiteGround ali A2 gostovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map