Hostwinds Review 2020: načrti, cene, koda kupona, prednosti in slabosti

S široko paleto konfiguracij in možnosti ponuja Hostwinds vrhunske storitve spletnega gostovanja, ki so všeč tako malim kot srednje velikim podjetjem. Vse storitve in funkcije so omenjene v tem članku za pregled Hostwinds.


Hostwinds Review 2020

Hostwinds Pregled

Če iščete odlično storitev, hitro podporo strankam in Bitcoin kot način plačila, bodo Hostwinds zagotovo ena najboljših možnosti za vas. Treba je opozoriti, da podjetje razen zagotavljanja Bitcoina kot možnosti plačila ne ponuja nobene druge posebne anatomske funkcije.

Preizkusite Hostwinds z 60-dnevno garancijo vračila denarja

Hostwinds Gostovalni načrti

Podjetje ponuja tako gostovanje kot Windows in Linux. Nekateri najbolj priljubljeni gostovalni načrti so:

Načrti skupnega gostovanja:

Hostwinds deljeno gostovanje pregled

Začenši od samo 3,29 USD na mesec, to je eden najcenejših načrtov, ki jih Hostwinds lahko ponudi. V tem načrtu ni omejitve porabe prostora in pasovne širine. Obstajajo trije načrti, ki omogočajo 1, 4 in neomejeno število domen.

Poslovno gostovanje:

Če iščete hitrost in zanesljivost po dostopni ceni, je to prava izbira za vas. Ta načrt je v bistvu za mala podjetja, ki iščejo zanesljivo spletno gostovanje, ki ponuja dobro pasovno širino in stabilen e-poštni sistem.

Načrti gostovanja v oblaku:

Pregled gostovanja v oblaku Hostwinds

Izkoristite lahko urne ali mesečne račune glede na vaše potrebe. Gre za eno najstabilnejših storitev v oblaku, ki jo lahko najdete prek interneta. Za vsak strežnik v oblaku podjetje obljublja najmanj 1 GB vhoda.

Gostovalni načrti VPS:

Gostwinds VPS gostovanje pregled

Hostwinds je eno najboljših VPS gostovalnih podjetij. Navidezni zasebni strežniki so najboljši za tiste, ki imajo spletna mesta z veliko prometa, vendar se ne želijo preusmeriti na namenski strežnik. VPS je na voljo v operacijskem sistemu Windows in Linux z upravljanimi in neurejenimi načrti. Cena se začne ravno 4,59 USD na mesec za neurejene in 5,17 USD za upravljane načrte.

Namenski načrti gostovanja:

Hostwinds namenski pregled gostovanja

Od samo 106 USD na mesec podjetje ponuja strankam upravljane in neupravljane strežnike. Na voljo je 100 različnih konfiguracij strežnika, ki jih lahko ob nakupu dodatno prilagodite glede na vaše zahteve.

Gostovalni načrti za WordPress:

Podjetje ponuja posebne pakete za tiste, ki želijo na svojih strežnikih gostiti spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu. Načrt se začne s samo 4,99 USD na mesec in ima posebne dodatke, ki pomagajo pri izboljšanju izkušenj z WordPress gostovanjem.

Gostovanje preprodajalcev:

Ti paketi so idealni za tiste stranke, ki imajo v lasti podjetja za razvoj spletnih strani ali želijo ponuditi gostovalne rešitve v manjšem obsegu. Načrti se začnejo s samo 25 dolarji na mesec. Za preprodajo lahko izberete tudi VPS gostovanje.

Hitrost in zmogljivost

Hostwinds obljublja vrhunsko konfiguracijo in najboljšo strojno opremo na strežnikih, ki zagotavljata visoko hitrost in boljše delovanje. Podjetje zagotavlja 99,999-odstotno podaljšanje časa, ki ga ni enostavno uskladiti.

Garancija za vračilo denarja / politika vračila

Garancija denarja za vračilo denarja

Podjetje ponuja 60-dnevno garancijo za vračilo denarja, brez postavljenih vprašanj. Vsak paket lahko uporabljate 60 dni in če vam storitve niso všeč, lahko zahtevate vračilo.

Pomoč strankam

Tu Hostwinds premaga veliko tekmecev. Podjetje je znano po takojšnjem odgovoru izvajalcev za pomoč strankam na vseh medijih, vključno s klepetom in e-pošto. Prav tako hitro odgovorijo na svoje socialne medije.

Podatkovni centri

Hostwinds ima podatkovne centre na dveh lokacijah, in sicer v Seattlu, Washingtonu in Dallasu v Teksasu.

Podatkovni center v Teksasu je bil prva ustanovitev podjetja. Podatkovni centri imajo popolno varnostno kopiranje in ni nobene napake, ki bi odpravila možnost izpadov zaradi izpada električne energije. Celotni podatkovni centri so nadzorovani s temperaturo in zatesnjeni, da se prepreči zunanji zrak.

Prednosti in slabosti domačih vetrov

Prednosti domačih vetrov:

 • Hitrost: Vsi strežniki v podatkovnih centrih hostwinds imajo sodobno strojno opremo in redno dobivajo posodobitve. Če ga primerjamo s tekmeci, so strežniki v veliko primerih 400% hitrejši od drugih.
 • Zanesljivost: Podjetje zagotavlja povratne podatke v realnem času in rezervno napajanje 24 × 7, kar zagotavlja 99,999-odstotno podaljšanje časa, ki ga je težko uskladiti. Zelo varni strežniki vam zagotavljajo varnost pred grožnjami, kot so zlonamerna programska oprema, virusi itd.
 • Pomoč strankam: Podjetje nudi podporo strankam 24x7x365 in je dejavno na vseh platformah. Na spletnem mestu ima vgrajen klepetalni sistem, na katerem lahko kupci neposredno stopijo v stik s predstavniki. Predstavniki podjetja so aktivni na platformah družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter, kjer redno in takoj odgovarjajo na poizvedbe.

Slabosti hostwinds:

 • Možnost pomanjkanja oken: Pri Hostwinds je na voljo več načrtov, ki nimajo možnosti Windows.
 • Pomanjkanje jasnosti glede partnerskega programa: Podjetje ponuja obsežen partnerski program, vendar ga ni enostavno razumeti.
 • Izguba podatkov med prenosom: Nekateri kupci so poročali o izgubi podatkov med prenosom spletnega mesta z Hostwinds na druge ponudnike storitev, vendar je takšnih primerov zelo malo.

Koda kupona in ponudbe s popustom

Podjetje v povprečju zagotavlja 10% do 60% popuste na pakete spletnega gostovanja. Te ponudbe je mogoče izkoristiti v posebnih priložnostih, kot so božič, novo leto, črni petek in številne druge. Podjetje občasno novim in obstoječim kupcem ponuja kupone za popust. Aktualne ponudbe s popustom lahko preverite na njihovi spletni strani.

Pridobite 53% popusta na Hostwinds Hosting Now

Nadomestni gostitelji

V primerjavi z Hostwinds je le malo podjetij. Nekateri izmed večjih igralcev, ki Hostwindsom močno konkurenčno zagotavljajo storitve in ceno, so:

 • SiteGround: To podjetje ima prodor po vsem svetu in ponuja storitve spletnega gostovanja po zelo ugodni ceni.
 • Cloudways: Dobro znano ime na področju storitev gostovanja v oblaku, ima tudi velik doseg in pakete po meri.

Zaključek

Med pregledovanjem ponudnika storitev je bila celotna izkušnja s podjetjem odlična. Od nastavitve računa do prenosa obstoječega spletnega mesta na njihovem strežniku je celoten postopek potekal nemoteno. Storitev za stranke je bila odlična in poziva na vse platforme.

Čas nalaganja je bil boljši kot pri večini ponudnikov storitev, uptime pa je ustrezalo trditvi Hostwinds. Če imate spletno mesto za majhna podjetja z omejenim prometom, bo nizkocenovni paket gostovanja za vstop več kot dovolj za vas. Če imate spletno mesto z veliko prometa, se odločite za VPS ali namenski strežnik z Hostwinds.

Preberite tudi:

 • Pregled gostovanja spletnega mesta
 • Pregled oblakov
Hostwinds Review 2020
 • Hitrost in zmogljivost

 • Cenitev

 • Garancija za vračilo denarja

 • Pomoč strankam

5

Povzetek

Gostovalni ponudnik storitev z najboljšo storitvijo za stranke in 99,99 nastavljenega časa. Če potrebujete najboljšega ponudnika storitev gostovanja, potem je Hostwinds najboljši gostitelj za vas.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map