10 Llojet e përmbajtjes për të rritur Kalendarin tuaj të përmbajtjes së Blogging

Farë do të bëni këtë muaj?


Blogging, po e di që do të shtoni më shumë postime të reja vrasëse në blogun tuaj. Por a keni ndonjë plan të detyrave që do të përfundoni këtë muaj, apo keni vendosur disa gjëra që duhet të bëni?

Pse duhet ta planifikoj kalendarin tim të përmbajtjes së blogeres, ju pyet?

Mendoni për blogerin tuaj ideal, dhe unë jam i sigurt se ai / ajo krijon kalendarin e tij / saj të përmbajtjes së blogerëve për të marrë më shumë nga një muaj i vetëm.

Një kalendar i përmbajtjes ka përfitime të shumta, dhe duhet të bëni një përpjekje për të krijuar kalendarin tuaj të përmbajtjes së blogerës. Me një plan të shkëlqyeshëm, ju mund të bëni të gjitha detyrat tuaja në një mënyrë të planifikuar dhe të organizuar mirë.

Kalendari i përmbajtjes ju bën të përgatitur për të arritur afatet kohore. Kështu bëheni të aftë të kryeni detyrat tuaja në kohën e caktuar. Krijimi i një kalendari të përmbajtjes së blogjeve ju bën më profesional.

Një nga pjesët më të mira të një kalendari të përmbajtjes së blogeres është që ju mund të ndani detyra më të mëdha në copa të vogla dhe kështu bëhet e lehtë për t’u bërë dhe menaxhueshëm.

Nëse dëshironi të jeni një bloger i suksesshëm, duhet të jeni një planifikues i shkëlqyeshëm dhe të planifikoni Blogging tuaj për të arritur më shumë.

1. Listat

Listat janë të mëdha, dhe gjithmonë drejton më shumë trafik në faqen tuaj.

Audienca është gjithmonë e gatshme të shikojë tuajin top 10 ose 20 të parët këshilla për Blogging ose këto lloj listash të tjera.

Do bloger, tregtar në internet, sipërmarrës ose influencues ka më shumë lista të përmbajtjes së tyre të blogezimit për të kapur më shumë trafik.

Pothuajse çdo bloger ka ndonjë listë të përfshirë në postimet e tyre në blog. Do të shihni listat e shëndetit, teknologjisë, blogjeve dhe pothuajse çdo lloj blogu.

Edhe pse ky postim për të cilin po punoj aktualisht është gjithashtu një listë me listë e cila përbëhet nga dhjetë lloje të përmbajtjes për të rritur kalendarin tuaj të përmbajtjes së blogezave.

Kështu, nëse do të krijoni kalendarin tuaj të përmbajtjes së blogerës, sigurohuni që të përfshini listat dhe nëse e keni krijuar tashmë kalendarin tuaj të bllokimit, atëherë shtoni lista në të.

2. Intervistat

Intervistat janë një nga mënyrat më të shkëlqyera për t’u lidhur me njerëzit me mendje të njëjtë në industrinë e blogerave. Kur përfshini intervista në blogun tuaj, shanset për të marrë më shumë ndërveprim dhe përgjigje nga audienca juaj rritet.

Ju duhet të përfshini së paku një intervistë në muaj në blogun tuaj.

Më besoni rezultatet do të jenë të shkëlqyera.

Fto profesionistë të ndajnë idetë e tyre në blogun tënd dhe nëse ke ftesa për një intervistë nga blogerët e tjerë, bëj një përpjekje për të marrë pjesë.

Kjo do t’ju ndihmojë në ndërtimin e marrëdhënieve të shëndetshme me profesionistët. Njerëzit do të gërmojnë blogun tuaj për të dëgjuar ata blogerë që ju kanë dhënë intervista.

Ju mund ta merrni këtë ide më tej dhe të krijoni postime përmbledhëse plotësisht të bazuara në mendimet e drejtuesve të industrisë për një temë të përbashkët, për shembull, blogerja e modës ndau N1-të e tyre këshilla të modës në këtë përmbledhje.

Njerëzit janë gjithmonë të gatshëm të dëgjojnë nga profesionistët më të mirë të industrisë së tyre dhe kur ju të bëni të mundur përmes intervistave tuaja, ata me padurim presin për postin tuaj të ardhshëm në blog intervistë duke rezultuar në ndërveprim më të lartë dhe trafik.

3. Krijimi i përmbajtjes

Përmbajtja është mbret, dhe unë mendoj se rëndësia dhe domosdoshmëria e testamenteve me përmbajtje cilësore mbeten të njëjta edhe në të ardhmen. Do të jetë pothuajse e pamundur të arrihet suksesi pa përmbajtje cilësore.

Ju nuk jeni asgjë pa përmbajtje cilësore nëse jeni në një punë të marketingut me përmbajtje. Dhe nëse doni të arrini më shumë sukses, më besoni duhet të punoni shumë në cilësinë e përmbajtjes.

Krijimi i përmbajtjes është një nga mënyrat më të lehta për të rritur produktivitetin. Kur bëni përpjekje për të shtuar përmbajtje origjinale dhe cilësore në blogun tuaj, ju forconi fjalorin tuaj.

Shkrimi është i mirë për blog-un tuaj dhe nëse nuk do të postoni një blog sot, nuk do të thotë që nuk duhet të shkruani. Shkruani të paktën 1000 fjalë çdo ditë dhe shihni rezultatet, pa dyshim që produktiviteti dhe cilësia juaj do të rritet.

4. Lajmet e industrisë

Publiku dhe lexuesit tuaj do të duan të dëgjojnë lajmet më të fundit të industrisë nga ju. Industria e blogerave është mjaft e madhe, dhe kështu sasia e lajmeve është gjithashtu e madhe.

Azhurnoni ushqimin e tyre shoqëror me lajmet më të fundit, në mënyrë që ata të bëjnë përpjekje për të ecur me rrjedhën. Ju mund të vini me lajme të shkëlqyera të dokumentuara dhe të hulumtuara mirë për të paktën një muaj.

Nëse jeni në një lloj pune të marketingut në internet, atëherë duhet të bëni përpjekje për të analizuar interesin e klientit tuaj për t’u dhënë atyre lajme përkatëse për industrinë.

5. SEO

Punoni në SEO-në tuaj të blogut sa më shumë që të keni mundësi dhe gjithashtu ofroni përmbajtje cilësore për të drejtuar më shumë trafik për audiencën tuaj.

Bloggerët janë gjithmonë në kërkim të fjalëve kyçe të synuara, dhe nëse i ndihmoni ata të gjejnë ato fjalë kyçe, ato do të vijnë përsëri dhe përsëri në blogun tuaj.

Krijoni një përmbajtje cilësore bazuar në SEO një herë në muaj dhe ndani atë me lexuesit tuaj. Puna në SEO do të ndihmojë lexuesit tuaj të arrijnë nga motorët e kërkimit, si dhe ju gjithashtu mund të aplikoni ato strategji në blogun tuaj për të përzënë më shumë trafik.

SEO është një nga temat më të nxehta që lexuesit gjithmonë duan të dëgjojnë, dhe nëse siguroni përmbajtje të hulumtuar mirë në SEO, do të merrni më shumë vëmendje nga lexuesit.

6. Sondazhet

Do të jetë e lehtë për të arritur më shumë klientë dhe për të rritur shitjet nëse e dini interesin e klientëve tuaj. Gjithmonë bëni përpjekje për të kuptuar sjelljen dhe nevojat e klientit tuaj.

Sondazhet dhe sondazhet janë mënyra më e mirë për të mbledhur të dhëna të klientit tuaj. Pavarësisht nëse jeni në punë të llojit të marketingut në internet, shitjeve ose thjesht Blogging, ju mund të ofroni shërbim ose përmbajtje më të mirë për klientët tuaj pasi të keni njohur interesat dhe nevojat e tyre.

Ju mund të përdorni mjete të ndryshme për anketime siç është Polldaddy.com. Me këto lloje të mjeteve të sondazhit, mund të kuptoni pse klientët ose lexuesit tuaj kanë abonuar në blogun tuaj dhe fushat ku duhet të punoni për arritjen e rezultateve të pritura.

7. Postimet e vizitorëve

Mund të jetë e mundur që ju të jeni një lloj personi që keni një bashkësi të madhe të audiencës ose bëni përpjekje për të rrëmbyer më shumë ndërveprim me audiencën e synuar.

A po kërkoni mënyra për të rritur më shumë ndërveprime?

Bëni postime të ftuar të paktën një herë në javë. Në mënyrë të pashmangshme postimi i miqve nuk do të rrisë trafikun në blogun tuaj, por ka shanse më të larta për të marrë më shumë sy me një postim cilësor të mysafirëve.

Ju nuk do të besoni, por postimet e miqve janë një nga pasuritë e mëdha për të rrëmbyer më shumë pajtimtarë. Shumë blogerë dhe influencues të lartë përdorin postin e miqve si një mjet domethënës për të qenë më të dukshëm.

8. Infografikë

Imazhet janë të mëdha për të tërhequr më shumë vëmendje dhe truri ynë përdoret për të tretur më shumë infografikë në krahasim me tekstet. Bëni një përpjekje për të përfshirë infografikë të shkëlqyeshëm të ngarkuar me të dhëna të vlefshme.

Everydo bloger i lartë në industrinë tuaj është përdorur për të përfshirë infografikë të shkëlqyeshëm të zhytur në një përmbajtje të hulumtuar mirë.

Toka në SproutSocial.com ose Copyblogger.com dhe do të gjeni shumë infografikë të vlefshëm në bloget e tyre.

Pamjet tërheqin më shumë vëmendje, dhe ju duhet të përfshini infografikën në kalendarin tuaj të përmbajtjes së blogerës nëse nuk keni shtuar akoma, dhe nëse ekzistoni infografikë në kalendarin tuaj të përmbajtjes së blogeres, urime që jeni në rrugën e mirë.

9. Tregimet e suksesit

Nëse keni një talent për tregime tregimi, kjo do të jetë jashtëzakonisht e dobishme për blogun tuaj mikun tim. Blogjet kanë nevojë për përkushtim dhe histori suksesi ju ndihmojnë për t’u përkushtuar.

Një histori e mirë-dokumentuar e suksesit ka të bëjë me ulje dhe ngritje të dikujt përballet gjatë udhëtimit të tij / saj të blogerisë. Njerëzit mund të duan të dëgjojnë për tiparet mbresëlënëse të produktit tuaj, dhe ju duhet t’u tregoni atyre.

Të gjithë po jetojnë një jetë të vështirë dhe kanë nevojë për një motivim për të ecur përpara. Postimet tuaja në histori të suksesit do të jenë një burim i mirë motivimi për blogerët e tjerë dhe lexuesit tuaj.

Ata do të zbresin në blogun tuaj për historitë e suksesit frymëzues dhe gjithashtu do të presin për historitë tuaja të rradhës.

Ju mund të ofroni studime të rasteve për lexuesit tuaj, dhe ky lloj përmbajtjesh gjithashtu drejton një trafik masiv.

Studimet e rastit mund të krijohen me formate të ndryshme, por sigurohuni që ta hartoni atë në mënyrën e tregimit.

10. Media sociale

Ndikimi dhe shkalla e mediave sociale po rriten çdo ditë tjetër pa shenja rënie. Kam parë shumë blogerë që bëjnë përpjekje për të bërë identitetin e tyre në këtë blogosferë, por ata nuk janë duke përdorur media sociale shumë për bloget e tyre.

SEO është e shkëlqyeshme, por mund të kërkojë kohë nga ana tjetër nëse keni një numër masiv të lidhjeve në mediat sociale mund të drejtoni më shumë trafik në blogun tuaj me strategji promovuese efektive dhe vrasëse.

Ju mund të përdorni mjete të ndryshme për caktimin e postimeve në mediat sociale, por ato që ju bëjnë më të njohur në platformat e mediave sociale janë postimet tuaja origjinale të rivlerësuar mirë në median sociale.

Shënimi Përfundimtar

Nëse doni të arrini më shumë sukses, bëni një përpjekje për të ecur përpara me planet tuaja. Blogjet kanë nevojë për punë të vështirë, dhe nëse do ta bëni me një plan, mund ta bëni shpejt.

Mos bëni punë të vështirë, bëni punë të zgjuar,”Ju mund t’i keni dëgjuar shumë këto fjalë, dhe nëse jeni një planifikues i shkëlqyeshëm jeni në rrugën për të qenë një punëtor i zgjuar.

Ky postim ka të bëjë me përmbajtjen që duhet të përfshini në kalendarin tuaj të Blogging, dhe sugjerimet tuaja do të vlerësohen këtu.

Jam i sigurt se ka më shumë përmbajtje përveç kësaj liste, dhe ka shumë për të ardhur.

TAGS:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map