Sfaturi de marketing afiliat pentru începători pentru 2020

Marketingul afiliat este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți monetiza site-ul. Acesta oferă un control complet asupra tipurilor de produse pe care le faceți reclamă și nu aveți nevoie de capital de pornire. Mai mult decât atât, doar abilitatea dvs. de marketer și blogger determină câștigurile.


Marketingul afiliat este perfect pentru cei care încep în lumea afacerilor. Și există o mulțime de bani în marketingul afiliat. Stăpânii de găzduire web de la Tribunalul de găzduire estimează că industria valorează 12 miliarde de dolari în toată lumea.

Sfaturi de marketing afiliatSfaturi de marketing afiliat

Nimeni nu știe numărul exact de afiliați acolo, dar sunt în sute de mii sau, chiar, în milioane. Și asta înseamnă că concurența este acerbă.

Nu vrem să vă speriem, ci să punem lucrurile în perspectivă. La fel ca orice altă afacere, pentru a deveni un afiliat de succes este nevoie de muncă grea.

Așadar, dacă sunteți nou în domeniul marketingului afiliat sau dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile, am colectat o listă cu cele mai bune sfaturi de marketing afiliat pe care începătorii să le folosească în 2020 pentru a vă ajuta pe drum.

Aici sunt ei:

 • Conectează-te cu publicul tău
 • Alegeți rețeaua de afiliere potrivită
 • Optimizați viteza site-ului
 • Mergeți mobil-prietenos
 • Scrie ceea ce știi

Conectează-te cu publicul tău

Nu faceți nicio greșeală, utilizatorii recunosc legături de afiliere. Toată lumea este bombardată cu reclame zilnic și este nevoie de un efort pentru a face un utilizator să cumpere. Completarea unei postări de blog pline de link-uri vă va duce nicăieri.

Este important să înțelegeți că vizitatorii vor face clic pe link-uri doar dacă au încredere în dvs. Construiește raport cu publicul tău înainte de a le vinde.

De asemenea, adăugați un pic de dvs. în site-ul dvs. web. Asigurați-vă că publicul dvs. știe cine le vorbește și adăugați-vă atingerea personală la tot. Acest lucru creează încredere.

Utilizați toate canalele posibile pentru a interacționa cu publicul dvs. Construirea unei liste de e-mail este o modalitate bună de a ține toată lumea la curent cu privire la conținutul nou. Utilizați social media pentru a stabili o legătură mai fermă cu publicul.

Abține-te de la a face ca fiecare social media să posteze un link de afiliere. Conținutul autentic cu un link ocazional aruncat este mult mai bun.

Luați în considerare chiar un vlog sau un podcast sau faceți webinarii. Acest lucru este excelent pentru a face publicul să se simtă mai mult dintr-o conexiune personală. Poate netifica mai mult profit decât o mie de postări umplute cu link-uri.

Alegeți rețeaua de afiliere potrivită

Acesta este unul dintre primii pași pentru a deveni afiliat. Din păcate, a face alegerea greșită vă poate face viața inutil dificilă.

Deci, asigurați-vă că alegeți rețeaua de afiliați care se potrivește nevoilor tale. Veți avea un timp mult mai ușor în căutarea produselor pe piață.

Dacă doriți să comercializați produse fizice precum, de exemplu, mașini de tuns iarba, nu alegeți o rețea specializată în software.

Cercetează și programele de afiliere. Nu vă mulțumiți cu primul care arată bine. Poate există o rețea de afiliere cu produse mai bune sau comisioane mai mari.

Verificați reputația rețelei și citiți întotdeauna termenii de utilizare. Știind că nu există surprize urâte pe drum vă oferă liniște sufletească atunci când lucrați.

Citește și: Top 10 rețele de afiliere cu cea mai mare plată

Optimizați viteza site-ului

Nenumărate dezavantaje sunt cauzate de viteze de încărcare lente. Pentru unul, viteza influențează clasamentele de căutare. Timpii lungi de încărcare irită și vizitatorii. Aceasta înseamnă mai puțin trafic, mai puține conversii și rate de clic mai reduse.

Google și-a dat seama de importanța încărcării rapide cu ani în urmă. În consecință, ei întotdeauna apasă pentru site-uri mai rapide. În 2019 au fost deja îmbunătățiri semnificative ale vitezei în general.

Site-urile web vor fi mai rapide doar în 2020. Nu doriți să fiți singurul care a rămas cu un site lent. Timpul de încărcare a testului în mod regulat și implementează cele mai recente tehnici pentru îmbunătățirea vitezei site-ului.

Dacă site-ul dvs. este rapid, acesta va primi mai mulți vizitatori care sunt mulțumiți din cauza experienței bune pe site și tind să cumpere mai multe produse comercializate.

Mergeți mobil-prietenos

Cu toții petrecem atât de mult timp pe calculatoarele noastre, este greu de crezut că majoritatea traficului provin de fapt de pe dispozitive mobile. Dar e adevărat. Aproximativ 53% din întreaga activitate pe internet provine de la telefoane mobile și tablete.

În ciuda acestui fapt, majoritatea site-urilor mobile au o optimizare teribilă. Uită-te la statistici. La începutul anului 2018, pagina medie mobilă a durat 22 de secunde pentru a se încărca complet. Cele mai noi rapoarte arată că astăzi durează aproximativ 15 secunde. Este o îmbunătățire, dar este încă foarte lent.

Aceasta este o problemă, dar este, de asemenea, o oportunitate pentru site-ul dvs. să iasă în evidență. Optimizați-l pentru navigare mobilă și că 53% dintre utilizatori vă vor oferi servicii.

Există diverse modalități de a face un site dispozitive mobile. Google instrument de testare mobil vă permite să știți dacă site-ul dvs. mobil are nevoie de îmbunătățiri.

Unele bune practici pentru îmbunătățirea vitezei site-ului mobil includ optimizarea imaginilor pentru dispozitivele mobile și utilizarea AMP. Accelerated Mobile Pages este o inițiativă open-source care vă permite să creați pagini cu un cod minim. Aceste pagini se pot încărca de patru ori mai rapid pe dispozitivele mobile.

Scrie ceea ce știi

Scriitorii primesc întotdeauna acest sfat. Dacă îți scrii propriul blog, probabil că ai auzit și tu.

Acest lucru este de două ori mai valabil pentru marketerii afiliați. Nu uitați că utilizatorii cumpără doar de la cineva în care au încredere. Cel mai bun mod de a arăta ca o autoritate pe un anumit subiect este de a fi de fapt una.

S-ar putea să pară redundant, dar este adevărat. Există o mulțime de marketeri care nu știu ce promovează. Și sigur, puteți da orbeze recenzii bune pentru a face câțiva dolari. Cu toate acestea, după ce promovați un produs necorespunzător, nimeni nu face clic pe linkurile dvs. din nou.

Spuse Warren Buffett, „Este nevoie de 20 de ani pentru a-ți construi o reputație și cinci minute pentru a o distruge.” Marketingul afiliat confirmă acest sentiment. O singură greșeală îți poate strica reputația pentru totdeauna.

Nu vrem să te eliminăm cu asta. Dacă știți despre ce scrieți, veți câștiga o reputație stelară. Dar este ceva ce trebuie să construiți treptat. Totuși, odată obținut, rezultatele vor justifica efortul.

Cel mai bun pariu este să revizuiți fiecare produs înainte de a-l promova. Dacă acest lucru nu este posibil, cel puțin asigurați-vă că vă faceți cercetarea cât mai detaliată.

După ce îți creezi un nume, îi poți determina pe comercianți să trimită produse pentru examinare. În acest fel, nu va trebui să riscați să faceți o recenzie inexactă.

Concluzie

Lumea de marketing afiliat este complicată și, deși este ușor să devii afiliat, învățarea frânghiilor poate dura timp. Nu vă descurajați dacă lucrurile nu merg perfect la prima încercare. Urmați doar ghidurile noastre de marketing afiliat, perseverați, lucrați din greu și rezultatele vor veni.

Autor Bio:

Nick Galov, șef de conținut și manager comunitar la HostingTribunal.com. Cu ani de experiență ca suport de prim rang și administrator de sistem, Nick dorește să îmbunătățească industria de gazduire web în ansamblu. Prin analize imparțiale și studii de caz detaliate, îi ajută pe oameni să găsească cel mai potrivit furnizor de găzduire.

Citește și:

 • 5 modalități neperformante de a vă îmbunătăți vânzările de produse afiliate în 2020
 • 5 tipuri de bloguri pentru a crea venituri din marketing afiliat
 • Top 10 bloggeri cu cele mai mari câștiguri ale lumii
 • Top 10 bloggeri indieni
 • 12+ modalități de a câștiga bani online cu blogul WordPress
 • 10 motive pentru care nu ești un blogger de succes (și cum să fii!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map