13 Burimet e Mësimit dhe Udhëzimet për Modelin e Afinitetit

Affinity Designer po e merr me shpejtësi komunitetin e stilistëve grafikë nga një stuhi. Me lëshimin e fundit të Affinity Designer për iPad – kompania mëmë Serif po kërkon të gjenerojë një pjesë të konsiderueshme të tregut në të ardhmen e parashikueshme.


A jeni lodhur nga moduli i çmimeve të Adobe?

A e gjeni Sketch-un pak hiperaktiv për nevojat tuaja?

Epo, mos u shqetëso, sepse softveri i fuqishëm i dizajnit grafik ekziston akoma, dhe ki parasysh një strukturë tërheqëse e çmimeve shumë!

Designer i Afinitetit për iPad

Designer i Affinity po merr shumë lavdërime, dhe shumë të konvertuarve që bashkohen me markën pasi ajo vazhdon të zgjerohet me karakteristika moderne dhe një ndërfaqe përdoruesi të qetë për redaktimin e vektorit.

Kompania është tani të përfshirë në mënyrë aktive në tregun iPad gjithashtu, duke ofruar një përvojë redaktimi yjor për të gjithë përdoruesit e tabletave të Apple.

Ju mund ta provoni programin për veten tuaj në një provë 10-ditore. Këto dhjetë ditë duhet të jenë më se të mjaftueshme për të eksperimentuar me shumë nga mësimet mësimore dhe burimet e të mësuarit që mund të gjeni më poshtë.

Projektuesi i Afinitetit për mësimet në desktop

Merrni veten të pajisur plotësisht me shumë funksione dhe karakteristika të Affinity Designer. Burimet e mëposhtme do t’ju japin kuptim të mjaftueshëm të këtij aplikacioni të mahnitshëm që do të jeni në gjendje të rikrijoni modelet e nivelit të industrisë brenda disa ditësh.

Kanali Zyrtar: Designer Affinity në Vimeo

Video në Modelin e Afinitetit në Vimeo

Kurrë nuk mund të gabosh kur mëson drejtpërdrejt nga burimi! Ekipi i Affinity ka vendosur të gjitha videot e tyre Designer lart në Vimeo – gjithsej 94 prej tyre. Videodo video është e gjatë vetëm 10 minuta, duke ju dhënë mjaft detyra shtëpie për të bërë më pas.

Një gjë që duhet të theksohet në lidhje me mësimin me video është që videot t’ju mësojnë bazat e veprimeve specifike. Kreativiteti është i vështirë për tu mësuar, por këto video mund t’ju japin një bazë të fortë për të kuptuar se si funksionon softveri.

Këtu janë disa nga të mirat për të filluar me:

 • Discover. Ky udhëzues ju jep një turne hyrës të Affinity Designer, një program që ofron dizajn grafik vërtet profesional në Mac tuaj! Mësoni bazat e hapësirës së punës, në mënyrë që të filloni në kohën më të shkurtër të mundshme.
 • Ilustrim i stilit Noir të filmit. Nat tregon se si mund të përdorësh një foto, një rregullim, mjet pen dhe ngjyra globale për të krijuar një ilustrim të stilit të filmit Noir.
 • Tabelat e artit: Bazat. Mësoni si të shtoni, përzgjidhni, fshini, zhvendosni, ndryshoni madhësinë dhe riemërimin e tabelave të arteve (dhe shikoni në Zmadhim te Zgjedhja).

Libri i punës për Designer Affinity

Libri i Punës i Designerit të Afinitetit Udhëzuesi Zyrtar për Designer Affinity

Videot janë të shkëlqyera, dhe ju duhet t’i shikoni ato, por librat mund të dëshmojnë se janë edhe më të mirë! Ju mund të vini një libër pa pasur nevojë për një lidhje në internet, kështu që kjo do të thotë që ju mund të mpreh aftësitë tuaja ndërsa jeni në një udhëtim me tren të gjatë. Libri zyrtar i Afinizmit për Designers është krijuar për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga ky program i bukur vektori.

Libri ju merr në një udhëtim për të hartuar nëntë projekte unike, me secilin projekt të paraqitur nga disa prej talenteve më të mirë në biz. Në libër, ju do të gjeni të dy informacionet se si të dizajnoni si një profesionist modern, por gjithashtu keni privilegjin të mësoni teknikat më të mira të projektimit të vektorit nga të mirat e vërteta!

Ju do të duhet fillimisht një lidhje interneti pasi duhet të shkarkoni skedarët e nevojshëm për secilin projekt në mënyrë që të mund të punoni në makinën tuaj pa ndërprerje.

Frankentoon

Tutoriale për Designer Affinity Frankentoon

Frankentoon është një agjenci e vogël ilustrimi që ndodh të botojë mjaft nga puna e tyre falas. Ata po botojnë gjithashtu disa video interesante mësimore në YouTube, shiko kanalin e tyre Video e Frankentoon, dhe konkretisht, “Efekt vizatimi shënues duke përdorur furça vektoriale”Video pasi nënvizon nivelin e krijimtarisë me të cilën po punojnë këta stilistë.

Nëse shkoni në Lab Toon seksion, kjo është ajo ku ju do të gjeni të gjitha llojet e mësimeve emocionuese Designer Affinity. Për momentin, Frankentoon mbulon shumë terren në hartimin e personazheve, procesin e skicimit, përdorimin e strukturës dhe krijimin e peizazheve vektoriale.

Exactlyshtë saktësisht lloji i mësimeve dhe udhëzuesve që do të prisni si një fillestar i plotë. Dhe ndihmon që vlera e prodhimit për çdo mësimdhënie të jetë gjithashtu e nivelit të lartë!

Affinicasts

affinicasts

Affinicasts filloi si një projekt i pavarur për botimin e mësimeve të thella për shumë prej produkteve të Affinity; Foto, Designer dhe Publisher. Fatkeqësisht, për shkak të kufizimeve kohore, projekti është dashur të ndërpritet.

Sshtë një humbje e madhe për komunitetin, por prapëseprapë mund të gjesh disa nga përmbajtjet e Affinicasts të mbajtura në YouTube. Gjithsej janë rreth 70 video, shumica e të cilave ishin dorëzuar përgjatë vitit 2018. Kështu që, informacioni në video është i azhurnuar dhe i freskët për vitet në vazhdim.

Revolucioni i Afinitetit

projektuesi i afinitetit për fillestarët

Nëse keni parë materiale mësimore të Affinity Designer më parë, mund të keni dëgjuar për të Affinity Revolution kanali YouTube – ka mbi 70,000 pajtimtarë!

Platforma drejtohet më së shumti nga Ezra Anderson i cili përdor stilin e tij të menduar dhe të saktë për t’i mësuar njerëzit se si të bëhen dizajnerë grafikë më të mirë. Lidhja e përdorur sipër fotografisë së paraqitur do t’ju çojë në faqen e Kurseve të Revolucionit të Afinitetit.

Ndërsa të gjitha videot e YouTube janë falas, kurset kërkojnë investime minimale financiare, por materialet mësimore ia vlen mirë.

Kursi i plotë për Designer Affinity

kursi i projektuesve të afinitetit

A jeni një Designer Graphic që kërkoni të largoheni nga Photoshop? A jeni një përdorues aktiv i Affinity Photo dhe dëshironi të përmirësoni mirëkuptimin tuaj në hartimin grafik? Dhe ndoshta ju jeni vetëm dikush që ka nevojë për një mjet të përballueshëm por të fuqishëm për të kryer detyra moderne të projektimit?

Nëse ju përgjigjeni po për ndonjë nga pyetjet e mësipërme, atëherë kjo kurs Udemy është vetëm gjëja e duhur për ju! Si student i kësaj lënde, ju do të mësoni ins dhe rezultatet e nevojshme për t’u bërë një përdorues i sigurt i Affinity Designer.

Këtu është kurrikula e kursit:

 • Mësoni UI të Designer Affinity dhe si të përmirësoni rrjedhën tuaj të punës.
 • Si të krijoni dokumente për Web, Print dhe nevoja të tjera për media.
 • Krijoni dhe modifikoni format në një mënyrë që përputhet me krijimtarinë tuaj.
 • Mësoni teknikat për hartimin e formave të përparuara duke përdorur operacione, shprehje dhe reflektime.
 • Merrni një kuptim të qartë të ngjyrës dhe efektet e saj në dizajn.
 • Kuptoni se si të përdorni mjetet Pen dhe Brush.
 • Fitoni përvojë konkrete duke hartuar një logo profesionale.
 • Eksploroni se si të përdorni maskimin, por edhe hijet për krijimin e vektorëve me të vërtetë të thellë.

Ilustrim i sheshtë i vektorit në Designer Affinity

Si të krijoni një ilustrim të sheshtë me vektor në dizajnin e prirjes - Revista Smashing

Ekzistojnë disa arsye pse ne rekomandojmë të eksploroni këtë tutorial, përveç natyrës së tij të formës së gjatë (30+ minuta) dhe formatimit të qartë. E para dhe më e rëndësishmja, është një tutorial i sponsorizuar nga Serif (prodhues i produkteve Affinity), dhe së dyti, është shkruar nga një stilist me përvojë i cili ka qenë në industri për shumë dekada.

Dhe përkundër sponsorizimit të sponsorizimit, nuk është e shkruar në një mënyrë për të promovuar ose reklamuar produktin. E gjithë kjo e bërë së bashku e bën këtë një nga mësimet më të mira për të ardhurit nga Afiniteti Designer.

Do të jeni duke mësuar se si të krijoni një ilustrim të sheshtë vektor, ashtu si ai i treguar në foton më lart. Për të krijuar diçka që është e përsosur në piksel, duhet të marrësh disa aftësi të reja gjatë rrugës. Dhe kjo është saktësisht se si është strukturuar kjo mësimdhënie, nga një teknikë në tjetrën – duke ju treguar se si ta bëni atë.

Designer i Afinitetit për mësimet iPad

Pixelmator, Procreate, këta janë emra të zakonshëm kur flasim për aplikacione për krijimin e iPad. Por askush nuk ka guxuar të shkojë në distancën që ka Serif me iPad-in e tyre të lëshimit të Affinity Designer. Kjo nuk është vetëm një aplikacion, por një përvojë e plotë e redaktimit të vektorit në një tabletë!

Tani mund të punoni në projektet tuaja profesionale edhe kur jeni larg nga pajisja juaj desktop! Kjo pjesë ju prezanton me disa nga mësimet më të mira në mënyrë që të filloni të lëshoni shkëndijën tuaj krijuese. Nëse e keni përdorur softuerin Desktop para se të filloni do të jetë i shpejtë dhe i lehtë.

Burimi zyrtar: Tutoriale iPad Designer Affinity

Designer i Afinitetit për mësimet iPad

Ashtu si me versionin Desktop, Affinity ka siguruar një bibliotekë të mjaftueshme të videove mësimore edhe për Affinity iPad gjithashtu. Kjo koleksion mësimesh video zhyten thellë në gjithçka që ka për të ditur në lidhje me aplikacionin.

Pas përfundimit të videove në këtë burim, ju duhet të jeni në rrugën tuaj për të hartuar gjërat vetë. Dizajnuesit që kanë përdorur aplikacionin kanë lënë rishikime të mprehta në lidhje me thjeshtësinë e saj dhe sa e lehtë është të arrish një strukturë të përsosur të projektimit.

Kursi Themelor në Dizajnin e Afinitetit me iPad

Designer Complete Affinity for Course iPad

A jeni i ri në dizajnin dixhital por e doni idenë për të? A jeni duke kërkuar për një program kompjuterik alternative për mjetet tuaja desktop? Ndoshta ju jeni të ngazëllyer për të krijuar art, grafikë dhe elementë të tjerë të projektimit për t’i promovuar ato? Kurrë nuk ka qenë një kohë më e mirë për të hyrë në hartimin grafik falë një larmie kaq të gjerë mjetesh në dispozicion.

Afiniteti Designer për iPad është një ndërrues i vërtetë i lojës për të gjithë projektuesit e vektorit. Dhe ky kurs do t’ju tregojë se sa i madh është një lojtar ndërrues që është me të vërtetë.

Në total, ky kurs ofron më shumë se 9 orë përmbajtje, me më shumë se 80 mësime në dispozicion për qasje të menjëhershme. Dhe gjithmonë mund ta gjesh autorin për të marrë mbështetjen e tij ose vulën e miratimit për një gjë specifike për të cilën po punon.

Kjo lëndë e mahnitshme e Designer Affinity Designer iPad do t’ju mësojë:

 • Bazat e përdorimit të Designer në iPad tuaj.
 • Hartoni teknikat për format, tekstin, rreshtat dhe ngjyrat.
 • Dizajni i tekstit dhe si të krijoni textures të bukura.
 • Teknika moderne dhe me stil për krijimin e efekteve neon-shkëlqim.
 • Udhëzues si-për të krijuar një grup ikonash Emoji.
 • Pinstriping duke përdorur artin me bazë vektori.
 • … Dhe një ton më shumë!

Si të krijoni një Wallpaper të thjeshtë

Si të krijoni letër-muri shumëngjyrësh në Designer të Afinitetit për iPad

Ky tutorial do t’ju tregojë se si të krijoni letër-muri të bukur për t’u përdorur në pajisjen tuaj iPad. I gjithë tutori bazohet në procesin e projektimit brenda një iPad duke përdorur Affinity Designer. Ju do ta bëni këtë si krijimi i vektorëve dhe kombinimi i vektorëve të përmendur me imazhe rasteri dhe më shumë.

Mos bëni gabim; ky është një mësim mjaft i detajuar që do t’ju përgatisë për shumë nga funksionet themelore / të ndërmjetme të aplikacionit iPad. E fundit, sigurohuni që të eksploroni mësime të tjera TutsPlus pasi ato kanë tendencë t’i mbajnë ato të azhurnuara në baza të shpeshta.

Extra: Frymëzim për Projektin Tuaj Tjetër

Nëse nuk po e gjeni motivimin dhe frymëzimin për një ide të re, mund të dëshironi të shënoni platformat e mëposhtme. Këto do t’ju japin shumë ide dhe perspektivë se çfarë krijuesit e tjerë po krijojnë duke përdorur Affinity Designer por edhe softuer të tjerë të projektimit vektorial.

Qendra e modeleve UI

Modelet e Modës uipatternhub

UI Pattern Hub është një platformë e ndërtuar për të ndihmuar projektuesit të ndajnë dhe të gjejnë frymëzim të ri për projektin e tyre të ardhshëm. Edhe pse emri nënkupton Ndërfaqen e Përdoruesit mjaft fuqishëm, UI Pattern Hub është i popullarizuar me projektuesit nga shumë kamare të ndryshme. Për shembull, Designers të cilët punojnë me typografi, hartimin e logos, modelin grafik, UX, etj.

Designspiration

Kërkoni Vektorin në Designspiration

Designspiration tërheq fotografi, grafika dhe media të tjera vizuale nga çdo cep dhe nyje në internet. Sajti funksionon si një portofol dixhital për modelet më të mira që njerëzit kanë krijuar.

UI mbahet i pastër me theks të fortë duke theksuar vetëm pjesën foto të secilit model. Për secilën fotografi, ekziston gjithashtu një përshkrim i vogël dhe një lidhje e shtuar që tregon se nga është buruar fotografia origjinale.

Funksioni i kërkimit është shumë i aftë, dhe ju lehtë mund të shikoni për hartimin e fjalëve tuaja specifike, duke përfshirë pëlqimet e ‘vektorit’ dhe ‘dizajnit grafik’. Ky është një pasuri e paçmueshme për të përdorur sa herë që ndiheni sikur lëngjet tuaja krijuese po vrapojnë ulët.

Dribbble

Kërkoni Modelet në Dribbble

Dhe së fundi, ju keni Dribbble. Ky është një inteligjent për të shtuar në faqeshënuesit tuaj. Më e njohur për komunitetin e saj profesional dhe të fortë, Dribbble ka shumë për të ofruar për dizajnerët e rinj dhe veteranë grafikë.

Sajti pulson me energji të gjallë, frymë konkurruese, por një mikpritje e përzemërt nga të gjithë anëtarët e komunitetit.

Këtu mund të gjeni jo vetëm frymëzim, por edhe të bëni miqësi të reja, të vendosni qëllimet tuaja të projektimit dhe kush e di – mbase tokë një mundësi fantastike pune një ditë!

përfundim

Softueri është çuditërisht i lehtë për t’u përdorur! Sigurohuni që të regjistroheni në disenjatorë të tjerë në YouTube pasi që duket se është një nga burimet më të qëndrueshme të mësimeve dhe burimeve të reja.

Ju gjithashtu mund të shikoni udhëzues i plotë për projektuesin e afinitetit në Udemy.

Për më tepër se kaq, ju lutemi shijoni këtë koleksion dhe fat të mirë duke krijuar madhështi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map