8 Platformë Hosting e Përkushtuar e Mirëmbajtur e Menaxhuar e Besueshme për biznesin tuaj

Pritja në uebfaqe vjen në shumë ndryshime të ndryshme, duke filluar nga planet e përbashkëta të nivelit të hyrjes deri tek shërbimet profesionale të menaxhuara për serverët e dedikuar. Ajo me të cilën vendosni të shkoni, varet kryesisht nga nevojat e biznesit tuaj ose projektit ku po punoni.


Fjala kyçe këtu është menaxhuar, pasi serverat e dedikuar janë në dispozicion si të menaxhuar ashtu edhe të pa menaxhuar. Për të ilustruar më mirë, këtu është një përmbledhje e shpejtë e asaj që menaxhohet duke pritur dhe pse mund t’ju sjellë dobi.

Isfarë është hostimi i “menaxhuar”?

Le të themi që faqja e internetit e biznesit tuaj po përdor Drupal për menaxhimin e përmbajtjes, dhe një server NGINX me MongoDB për fundin e pasmë. Ky është një grup mjaft i zakonshëm për faqet e internetit të biznesit të nivelit të lartë, por gjithsesi mjaft i rrallë që mund të duhet të mësoni për secilën teknologji individualisht.

Për më tepër, azhurnimi i bazës së të dhënave tuaja mund të kërkojë marrjen në punë të një inxhinieri shtesë softuerësh për t’ju ndihmuar të shmangni problemet në planin afatgjatë.

Kjo është ajo ku menaxhuar hyrja në pritje vjen. Platforma që po përdorni për serverin tuaj të dedikuar të serverit të menaxhuar do të ketë një ekip të caktuar IT për t’ju ndihmuar të renditni ato shtresa të kompleksitetit kur bëhet fjalë për gjëra të tilla si azhurnime, optimizim, monitorim dhe rezervë.

Pra, në këtë pikë, ju mund të pyesni veten – nuk mund t’i bëni të gjitha këto vetë? Dhe ndërsa përgjigjja më e shkurtër është po, ju absolutisht mundeni – ka gjëra që duhet të merren parasysh kur bëhet fjalë për shërbimet e menaxhuara. Dhe ja pse.

Pse të shkoni për host të menaxhuar?

Nuk është sekret që çmimet e arritura të pritjes mund të rriten mjaft shpejt. Nga një masivisht $ 10 në muaj për një plan të përbashkët deri në 250 dollarë në muaj për një plan të menaxhuar është mjaft i madh. Dhe, për këtë arsye, shumë do të menaxhojnë me kënaqësi serverin e tyre të pritjes sepse është shumë më lirë.

Kjo ilustrohet më së miri përmes shërbimeve si DigitalOcean dhe Vultr, të cilat ofrojnë serverë virtualë të përballueshëm për 5 dollarë në muaj. Kapja e vetme është se ju duhet të bëni vetë instalimin, konfigurimin dhe menaxhimin e serverit.

Sidoqoftë, edhe në këto shembuj të shkurtër, pasi biznesi juaj rritet në madhësi, do të mësoni shpejt se gjithçka që vetë-menaxhimi ju kushton kohë dhe shumë prej saj. Ju mjaft fjalë për fjalë duhet të kontrolloni gjithçka, nga shërbimet që funksionojnë në mënyrë optimale, deri te menaxhimi i regjistrave të gabimeve, nga trajtimi i çështjeve të sigurisë, deri te vetë-debugimi i problemeve të mundshme. Extremelyshtë jashtëzakonisht shumë kohë.

Cila është arsyeja pse menaxhoi një lloj pagese të paguar për vete. Koha kur do të kalonit në menaxhimin e serverit tuaj, mund të shpenzoni në vend të kësaj për detyra që ndikojnë në fund të biznesit tuaj. Do gjë tjetër që lidhet me detyrat e funksionimit të serverit mund t’i lihet ofruesit tuaj të pritjes.

Tofarë duhet të kërkoni në një platformë të menaxhuar të hostuar?

Nuk ka asnjë mungesë të ofruesve në treg që specializohen në shërbime pritëse të dedikuara për menaxhim. Si e tillë, këtu është një përmbledhje e shpejtë e gjërave që duhet të shikoni kur vendosni se cilën platformë të zgjidhni për biznesin tuaj.

 • Performance. Janë qindra nëse jo mijëra konfigurime të ndryshme serverash të disponueshme për nevoja të specializuara biznesi. Dhe secila platformë pritëse ka tendencë të ketë specialitetin e vet për një konfigurim të caktuar. Në varësi të llojit të një uebfaqeje ose operacioni që planifikoni të organizoni, shikoni për veçoritë e performancës që përfitojnë direkt biznesin tuaj.
 • vend. Një Rrjet i Dorëzimit të Përmbajtjes është një zëvendësues sesa një zgjidhje për çështje të bazuara në vendndodhje. Nëse e gjithë biznesi juaj është i vendosur në Kinë, do të ishte një ide e mirë që serverët tuaj të dedikuar të operojnë nga e njëjta afërsi. Kjo gjithashtu siguron që gjithmonë të merrni performancën më optimale të lidhjes me serverët tuaj të biznesit.
 • siguri. Me sa duket faktori më i rëndësishëm për të gjithë është siguria. Një infrastrukturë e sigurt do të thotë që ju mund të shkoni për të fjetur çdo natë, pa pasur nevojë të shqetësoheni që gjithë biznesi juaj të fshihet i pastër gjatë natës. Platformdo platformë pritëse ka qasjen e vet kur është fjala për sigurinë, por këtë ditë dhe moshë, është gati një garanci pavarësisht se me cilën platformë vendosni të shkoni me.

Dhe kjo vetëm për përmbledh atë. Tjetra, le të bëjmë një vështrim në platformat aktuale që ofrojnë zgjidhje të menaxhuara të hostimit për biznesin tuaj.

LiquidWeb

Rrjeti i lëngshëm

Rrjeti i lëngshëm është një pionier i klasit botëror në hapësirën e pritjes, veçanërisht kur bëhet fjalë për nevoja pritëse të menaxhuara dhe të përkushtuara. Një pjesë e garancisë siguron që ju të merrni 100% uptime si për fuqinë e serverit ashtu edhe për rrjetin që e mbështet atë. Kjo vjen me karakteristika të monitorimit në kohë reale, kështu që gjithmonë të mund të qëndroni në krye të gjërave kur të jetë e nevojshme.

Ja se çfarë do t’ju marrë një server i intervalit mesatar:

 • 8 bërthama @ 3.0 GHz Max
 • 64 GB RAM
 • Disk Parësor 2 x 480 GB SSD
 • Disk rezervë 1 x 2 TB SATA
 • Bandwidth 8 TB
 • 250 GB rezervë Cyber ​​Acronis

Ju mund të azhurnoni në çdo kohë.

Serverat janë në dispozicion nën të dy Linux dhe Windows sistemet operative. Liquid Web aktualisht siguron tre lokacione të ndryshme të qendrave të të dhënave: Qendrore e Sh.B.A. (Michigan), West West (Arizona) dhe Hollanda e BE (Amsterdam).

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, të gjithë serverët e Liquid Web vijnë me Mbrojtjen DDoS, Cloudflare CDN, ServerSecure Advanced Security, Adresa IP e Dedikuar dhe SSD Storage me performancë të lartë.

A2 Hosting

A2 Hosting Krenohet për ekuilibrin e saj midis performancës me cilësi të lartë dhe amplituda e mjeteve administrative të lehta për t’u përdorur. Kompania ka ndërtuar një “motor” me porosi SwiftServer, i cili siguron performancë të klasit botëror edhe për kërkesat më të kërkuara të biznesit. Për më tepër, do të jeni në gjendje të testoni serverin tuaj të zgjedhur për 30 ditë me një garanci për kthimin e parave!

Këtu janë specifikimet për planin më të njohur:

 • Ruajtja RAID1 1TB
 • Intel Xeon 2.4+ GHz
 • 16 GB Ram
 • Bandwidth 15TB
 • 4 bërthama CPU
 • 2 Adresa IP të përkushtuara

Shumë nga këto specifikime (RAM, CPU, etj.) Mund të konfigurohen kur regjistroheni në mënyrë që t’ju përshtaten nevojave tuaja të menjëhershme.

Si klient, do të regjistroheni automatikisht në programin HostGuard. Menaxhimi i HostGuard nga A2 Hosting përfshin Mbështetje 24/7 (Email, Telefon, Chat Live), të automatizuar & Rezervime ditore, Instalim ose Përditësim i Softuerëve të Menaxhuar, Njoftime me porosi, Menaxhim të Sigurisë dhe 99.9% Garantim Uptime!

A2 Vendndodhja e Qendrave të të Dhënave të Pritjes

Për vendndodhjet e qendrës së të dhënave, ju keni disa zgjedhje: Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar, Kanada, Francë dhe Australi. Ju duhet të pyesni drejtpërdrejt me mbështetje për të parë nëse ata kanë një qendër të dhënash në dispozicion në një lokacion specifik pranë operacioneve të biznesit tuaj.

Rackspace

Rackspace

Rackspace është një nga platformat më të vjetra të hostimit, i specializuar posaçërisht në shërbimet e dedikuara, aplikuese dhe të menaxhuara. Në të gjithë historinë e tij, Rackspace asnjëherë nuk ka ofruar plane të përbashkëta pritëse, që flasin vëllime për ekspertizën e kompanive në hapësirën e serverit të dedikuar.

Ju mund të vendosni midis Sherbime që Rackspace duhet të ofrojë, ose si alternativë, ju mund të zgjidhni specifike Zgjidhjet dhe platformat me të cilën dëshironi të punoni. Megjithëse, për këtë përmbledhje, ne jemi më së shumti të interesuar për shërbimet e tyre të menaxhuara të pritjes. Dhe këto vijnë në dy ndryshime të ndryshme.

I menaxhuar dhe intensiv. Rackspace është e specializuar në të dy zgjidhjet standarde të menaxhuara por edhe një shërbim intensiv ekskluziv. Intensiv siguron një shtresë shtesë të menaxhimit, e cila është e dobishme nëse keni nevojë për një departament të tërë IT për të ndihmuar në shkallën e biznesit tuaj më tej.

Rackspace i menaxhuar dhe intensiv

Së fundmi, kompania ka qendra të të dhënave të disponueshme në të gjithë botën. Me lokacione të shumta në të gjithë Amerikën, Evropën dhe Azinë. Nëse keni nevojë për specifika për këtë, referojuni Qendra e të dhënave Rackspace faqe për të mësuar më shumë. Të gjithë klientët e Rackspace u siguruan një garanci për stabilitetin e Rrjetit, Infrastrukturës dhe Hardware.

Hyve

Hyve

Hyve është një kompani pritëse me bazë në Mbretërinë e Bashkuar e specializuar në zgjidhje të tilla si Cloud Hosting, Serverë të Dedikuar dhe Shërbime të shumta të Menaxhuara. Edhe pse me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, Hyve ka qendra të të dhënave në dispozicion në të gjithë Shtetet e Bashkuara, Indi, Francë, Gjermani, Mbretëria e Bashkuar dhe më shumë se 30 vende të tjera.

Një nga gjërat që e bën Hyve kaq tërheqëse është angazhimi i tyre ndaj pajisjeve të klasit botëror. Të gjithë serverët përdorin përfitimet e HPE BladeServers, Zgjidhjet e Rrjetit Cisco, dhe Siguria e dëllinjës karakteristika. Kjo plotësohet me qasje të lehtë në programin popullor të nevojshëm për të operuar faqen e internetit ose aplikacionet e biznesit tuaj.

CMS me menaxhim të lartë

Së fundmi, Hyve nuk ofron plane të përcaktuara të paketave. Kjo thjesht do të thotë që ju duhet të konfiguroni serverin tuaj dhe konfigurimin e duhur të softuerit vetë gjatë procesit të bordit. Kjo siguron që ndërsa regjistroheni si klient, serveri juaj është përshtatur pikërisht për nevojat tuaja.

Pavarësisht nga konfigurimi ku vendosni, këtu janë tiparet që të gjithë klientët e Hyve kanë qasje në:

 • Rezervime të jashtme. Të gjithë klientët e Hyve i kanë të dhënat e tyre të ruajtura në kopjet rezervë jashtë vendit duke përdorur LiveVault teknologji nga Mali i Hekurt.
 • Mbrojtja e DDoS. Të gjitha planet e menaxhuara me Hyve përfshijnë ndërhyrje falas dhe mbrojtje DDoS. Ju merrni deri në 1 GB mbrojtje falas DDoS, e cila mund të përmirësohet në rast se bien pre e sulmeve të këqija me qëllim të keq.
 • madhesise. Nëse biznesi juaj do të përjetojë një rritje të papritur të popullaritetit, Hyve do të jetë i lumtur të akomodojë suksesin tuaj me zgjidhje të arritshme për shkallëzim. Nga rrjeti në harduer.

Kompania drejtohet nga një ekip i vogël, por i përkushtuar i ekspertëve të IT që do të bëjnë çmos për të ndihmuar çdo çështje specifike që keni për të siguruar që biznesi juaj në internet është një sukses.

Pritja për lëvizje

Pritja për lëvizje ka zgjidhje pritjeje në dispozicion në të gjithë bordin. Dhe, është e lehtë të anashkalosh atë që kompania ka për të ofruar pasi në shikim të parë duket mesatare në të mirë. Megjithëse, një nga fushat në të cilat shkëlqen InMotion është disponueshmëria e bërthamave të CPU që ju merrni me të gjitha planet e dedikuara.

Nëse planifikoni të përdorni një uebfaqe jashtëzakonisht të orientuar drejt performancës që operon përmes dhjetëra aplikacioneve intensive të CPU, atëherë 16 bërthama CPU tingëllojë vetëm për sasinë e duhur për të siguruar që gjërat të funksionojnë pa probleme gjatë gjithë kohës. Sigurisht, është një nga planet e tyre të çmimeve me 500 dollarë në muaj, por është gjithashtu një nga më të mirët në treg. Përveç kësaj, është e menaxhuar plotësisht.

Serverët e menaxhuar InMotionHosting

Pavarësisht nëse është hera e parë që përdorni shërbime të menaxhuara ose e dhjeta juaj, InMotion ka një ekip të dedikuar profesionistësh të disponueshëm në dispozicionin tuaj për të gjitha planet e tyre të menaxhuara. Ky ekip specializohet në një spektër të gjerë të teknologjive informatike, për shembull:

 • Linux OS (CentOS, Ubuntu, etj.)
 • CMS (WordPress, Drupal, Joomla !, etj)
 • MySQL, Tomcat, Python, etj.
 • Tregëtia elektronike (Magento, PrestaShop, etj.)
 • Performanca (Redis, Llak, Memcached, etj)
 • Panelet e kontrollit (cPanel, WHM, etj.)

Ju mund të përfitoni nga InMotion Nis ndihma program, i cili do t’ju lejojë të lidheni direkt me ekipin e tyre të IT dhe të diskutoni planin më të mirë për nevojat e biznesit tuaj. Ky konsultim përfshin çdo pyetje ose kërkesë tjetër që mund të keni.

Namecheap

Namecheap nuk është një emër që e lidhët zakonisht me nikoqirin pasi marka njihet më shpesh për regjistrimin e domain-it. Megjithëse, kompania ka zgjeruar në mënyrë aktive shërbimet e saj të pritjes nga WordPress dhe plane të përbashkëta në zgjidhje më të sofistikuara të serverëve.

Në këtë rast, Namecheap ofron serverë të besueshëm të përkushtuar Xeon, në të cilët mund të përshtatni nevojat tuaja specifike.

Namecheap Xeon Servers

Për të përfituar plotësisht nga shërbimet e menaxhuara, do të duhet të regjistroheni për planin e tyre të përkushtuar të Menaxhimit të Serverit. Plani i plotë vjen me 50 dollarë në muaj, dhe përfshin sa vijon:

 • Këshilla për përkrahjen e klientit
 • Restaurimi i serverit (për shkak të dështimit)
 • Përmirësimet e softuerit & drejtuesit
 • Analiza e shkakut të rrënjëve (për shkak të dështimit)
 • Konfigurimi fillestar dhe konfigurimi
 • Kopje rezervë offsite (deri në 200 GB)
 • Monitorimi në kohë reale

Ju gjithashtu keni mundësinë për të shpërngulur setupin tuaj ekzistues të pritjes në Namecheap falas. Sa i përket vendndodhjeve të qendrave të të dhënave, Namecheap ka vende të disponueshme në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Dreamhost

Dreamhost është rritur shumë si një markë dhe si një ofrues pritës. E themeluar në fund të viteve ’90, DreamHost është disi një pionier në hapësirën pritëse. Kjo tha, shumica e njerëzve e lidhin DreamHost me planet e përbashkëta të pritjes dhe WordPress-in e tyre të menaxhuar.

Por, për të vazhduar në një treg gjithnjë e në rritje konkurrues, madje markat si DreamHost duhet të marrin iniciativën. Dhe kjo iniciativë është menaxhuar host dedikuar. Planet e tyre të menaxhuara plotësisht vijnë me specifikime tërheqëse të serverit dhe mundësi më të mira çmimi.

DreamHost Hosting plotësisht i Menaxhuar

Për një plan gjithëpërfshirës që do të përshtatet edhe më i kërkuari i aplikacioneve në internet, ju po shikoni një pikë çmimi prej 380 dollarë në muaj. Ky plan i fundit do t’ju bëjë konfigurimin e mëposhtëm:

 • Intel Xeon 12-Bërthamë 24-Fije
 • 64 GB RAM (!)
 • 240 GB SSD
 • RAID 1 Ruajtja
 • Garancia 100% e Rrjetit Uptime
 • 24 × 7 Mbështetje Teknike & Monitorimi i serverit
 • Mbrojtja e DDoS

DreamHost aktualisht ka qendra të të dhënave në Ashburn, Virginia dhe Hillsboro, Oregon. Për të marrë detaje më specifike për këtë, do të duhet të kontaktoni mbështetjen e tyre ose të hyni në panelin e Qendrës së të Dhënave nga pulti i menaxhimit të serverit tuaj.

Fasthosts

Fasthosts

Fasthosts keni mundësi të disponueshme për të gjitha nivelet e çmimeve. Plani më i përballueshëm fillon me 40 dollarë në muaj dhe përfshin Intel Xeon E3-1230 v6 @ katër bërthama x 3.5GHz, 16 GB RAM DDR4 ECC, dhe 1TB HDD në konfigurimin RAID1. Kjo është më se e mjaftueshme për të pritur një operacion të biznesit të mesëm duke përdorur sisteme moderne të menaxhimit të përmbajtjes. Më e mira nga të gjitha, të gjitha planet përfshijnë një bandë të pakufizuar me lidhje deri në 1Gbps.

FAQ të Shpejta

Si një kompani me qendër në Mbretërinë e Bashkuar, Fasthosts ka qendra të të dhënave në dispozicion në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Më tej, Fasthosts përqafon faktorët e energjisë së rinovueshme dhe ka të gjithë infrastrukturën e tij të ndërtuar rreth faktit.

Gjithçka nga vendosja e serverëve deri tek optimizimi i personalizimeve bëhet në emrin tuaj pasi të vendosni se cili do të jetë plani juaj. Fasthosts ofrojnë mbështetje të pandërprerë si gjatë procesit të konfigurimit ashtu edhe partneritetit tuaj të vazhdueshëm me markën si ofruesin tuaj të menaxhimit të hosteve.

përmbledhje

Shtë e vështirë të gabosh me një listë kaq të plotë dhe gjithëpërfshirëse të kompanive pritëse. Tregu me siguruesit e menaxhimit të besueshëm të menaxhuar po rritet me një ritëm, ndryshe nga kurrë më parë. Kjo kryesisht ka të bëjë me faktin se shumë më tepër biznese po kryejnë operacionet e tyre në internet.

Operacionet në shkallë të gjerë të tregtisë elektronike kërkojnë fuqi të jashtëzakonshme të serverit në mënyrë që të ofrojnë një përvojë të qetë blerjeje për klientët. Dhe kjo mbledhje e platformave të pritjes është një vend i shkëlqyeshëm për të gjetur një shtëpi për biznesin tuaj.

Mbi të gjitha, pritja e menaxhuar siguron që gjithmonë të ketë një ekip teknik në dispozicionin tuaj për të ndihmuar në zgjidhjen e çështjeve teknike. Në këtë mënyrë, ju mund të përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj në marrëdhëniet me klientët dhe departamentin e marketingut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map