6 Platformat Pritëse më të mira të botimit të Ghost për biznesin tuaj

Blogimi nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë me një mori zgjedhjesh të disponueshme këto ditë. 


Nëse dëshironi të ndërtoni një audiencë të gjerë duke i edukuar dhe informuar ata rreth ofertave të biznesit tuaj, Blogging ende mban çelësin. Arritja organike vazhdon të jetë një burim mbizotërues i trafikut, dhe kompanitë që blog shpesh kanë të ngjarë merrni 97% më shumë lidhje në faqet e tyre të internetit.

Kështu që, nëse e keni bërë mendjen tuaj për të filluar Blogging, ka kaq shumë mundësi për të zgjedhur – WordPress, Ghost, Joomla, etj.

Por si e dini cili do të funksiononte më mirë për ju?

Në ditët e sotme, Ghost po fiton një vrull të shpejtë për t’u shfaqur si një prej tyre alternativat më të mira të WordPress. Ajo ofron botim të përmbajtjes në një atmosferë të pakonkuruar, ku nuk shpërqendroheni për shkak të një numri të madhive që mund të mos ju kërkojnë. Nëse doni të shmangni rrëmujën me shtojcat e nevojshme për të mbështetur SEO, ndarjen sociale, format, etj., provoni Ghost

Farë është Ghost?

Mos u trembni!

fantazmë është një platformë për burim të hapur.

Ai përqendrohet kryesisht në administrimin e veprimtarive prapa skenave dhe mbikëqyr përmbajtje dhe postime të tjera. Përmirëson përvojën e përgjithshme të blogjeve, nga shkrimi dhe redaktimi te botimi. 

Platforma përdor ambjentin e ekzekutimit të Node.js për të dhënë një performancë të shpejtë të flaktë se WordPress duke përdorur kodet e ngathët PHP. Kjo ju kursen nga shpërqendrimet e veçorive shtesë që rrëmbejnë hapësirën e punës, kështu që ju të mund të përqendroheni plotësisht në shkrim për t’u futur në krijimtarinë tuaj. 

Le të shqyrtojmë shpejt disa nga veçoritë.

Ndërtuar SEO dhe ndarje sociale

Krijimi i përmbajtjes dhe botimi i tij nuk është i mjaftueshëm, duke pasur parasysh konkurrencën e madhe përreth. Shpërndarja e përmbajtjes është thelbësore, kështu që arrin një arenë të gjerë të audiencës për të nxitur fitime nga ajo. 

Përmirësoni dukshmërinë e blogeve tuaja duke përdorur SEO të integruar që ofron Ghost. Për dallim nga WordPress, nuk ju duhen plugins SEO. Për më tepër, ai ofron veçori të ndarjes sociale, në mënyrë që të shpërndani përmbajtjen tuaj në platforma të njohura si Twitter, Facebook, etj.

Ghost gjithashtu ofron faqe të ndërtuara Google AMP, sitemaps XML, etiketime kanonike, mikro-formate, URL të optimizuara, etiketa për Facebook Open Graph, mbështetje të kartave Twitter dhe shënjimin semantik. 

Performanca më e shpejtë

Node.js është një pirg modern dhe i shpejtë teknologjik që fuqizon Ghost. Si rezultat, ajo ofron një performancë 19 herë më të shpejtë se WordPress. Ai nënkupton që për secilën përgjigje të WordPress, Ghost mund t’i përgjigjet 19 kërkesave. Prandaj, ajo rrit SEO dhe promovon angazhimin e përdoruesve të smartphone. 

Integrimi i unifikuar

Dëshironi të integroni bloget tuaja me rrjedhat e punës dhe mjetet e tjera?

Fantazma ju ka mbuluar!

Ju mund ta integroni atë me mjete si Google AMP, Google Analytics, Slack, YouTube, etj. 

Ofertat e saj janë përtej Blogging sepse është një API REST JSON që ka një arkitekturë fleksibël dhe të fortë. Prandaj, ju mund ta zgjeroni, rregulloni dhe modifikoni atë bazuar në nevojat tuaja. 

A është një CMS pa kokë?

Ghost përdor një arkitekturë CMS pa kokë, ku përqendrimi është tërësisht në lehtësimin e rrjedhave të punës me përmbajtje dhe ndërfaqen administrative kushtuar krijuesve të përmbajtjes. Ajo bie në kundërshtim me CMS tradicionale që theksojnë shtresat e prezantimit, strukturën e sitit, modelin, shabllonet, etj. 

Miratimi i CMS pa kokë po rritet me një shkallë mahnitëse dhe parashikohet të dyfishohet deri në vitin 2021, ndërsa 63% e përdoruesve të tij tashmë e duan atë, sipas Contentstack. Prandaj, përfshirja e tij në Ghost e bën atë të qëndrojë larg nga pjesa tjetër dhe nënkupton evolucionin e ardhshëm të CMS.  

Kjo ju lejon të zgjidhni teknologjinë e dizajnit që ju nevojitet, gjeneratori i faqes ose kornizat e tjera për të formuar shtresën e prezantimit të blogut Ghost. Ju mund ta zhvilloni uebfaqen tuaj pa probleme në një gjuhë programimi si Python, Javascript, Swift, etj. Të aftë për të kryer kërkesa API për marrjen e të dhënave. 

Diferenca midis Ghost dhe WordPress

Edhe pse të dy Ghost dhe WordPress janë CMS me burim të hapur, i pari ka avantazhin e këtij të fundit kur bëhet fjalë për Blogim. Ndërsa WordPress ndihmon pronarët e faqeve për të hartuar dhe adresuar nevojat e tërë faqes së tyre të internetit, Ghost siguron vetëm mjete profesionale për Blogging për të hipur pa probleme në valët e menaxhimit të përmbajtjes tuaj.

Nëse doni një platformë për të menaxhuar nevojat tuaja të internetit dhe botimi është vetëm një kërkesë tjetër për ju, WordPress mund të mjaftojë. Por nëse jeni një botues i sinqertë që dëshironi të zvogëloni zhurmën dhe kërkoni një zgjidhje të sigurt dhe të lartë për të gjitha nevojat tuaja botuese, Fryma është mënyra!

Ghost është i lirë për të shkarkuar dhe përdorur. Ju mund të merrni VM re dhe sipas dëshirës suaj. Sidoqoftë, kërkon aftësi të administrimit të serverit dhe mirëmbajtje të vazhdueshme. Një tjetër mundësi është të punësoni një freelancer për të ngritur për ju. 

Por, nëse nuk doni të humbni kohë duke menaxhuar vetë platformën Ghost, atëherë mund të shkoni për një menaxhoi platformën e pritjes. Le t’i shqyrtojmë ato.

fantazmë

A e dini gjithashtu Ghost ofruar zgjidhje pritëse gjithashtu?

Ka te drejte Ju mund të përdorni platformën e tyre të pritjes për të ekzekutuar blogun dhe faqen tuaj të Fantazmave.

Të pajisura me teknologji të përparuara botuese, fantazmë është një platformë e fuqishme për t’ju ndihmuar të filloni një biznes fitimprurës. Nga bloget dhe gazetat deri tek pagesa dhe anëtarësimi, ju e keni mbuluar zgjidhjen e botimit me burim të hapur!  

Ajo ofron mjete dhe karakteristika moderne të dizajnuara për t’iu përshtatur kërkesave të ardhshme. Redaktori i tij i pasur me një mjedis të njohur ofron një përvojë të pashembullt të shkrimit. Mund të përfshini bllokime dinamike në përmbajtjen tuaj, siç janë imazhet, videot, embeds dhe Markdown. Me një veçori të fortë për etiketimin, ju mund të kategorizoni përmbajtjen tuaj dhe kursin dinamik për të strukturuar mënyrën si ju pëlqen. 

Programoni përmbajtjen tuaj duke përdorur kalendarin e saj editorial për të caktuar një datë dhe orën e botimit. Levave të integruara të SEO, metadata automatike, etiketime kanonike dhe hartat XML së bashku me një ngarkim të përshpejtuar të faqeve. Shpërndani përmbajtjen në Facebook, Twitter, etj. Për të fituar më shumë shikueshmëri dhe integrimin e faqes me mjetet tuaja të preferuara.  

Ghost ofron siguri të nivelit të industrisë me certifikim SSL, aplikacione të izoluara, mbrojtje nga banjë dhe mure zjarri për të parandaluar një shkelje të mundshme të sigurisë. 

FastComet

Karburant biznesin tuaj me FastComet për të ndarë shkrimin tuaj krijues me botën. Të jetë kjo performanca apo veçoritë; platforma nuk pushon së mahnituri! Ajo gjithashtu ofron transferimin e domenit falas, dhe procesi i përgjithshëm është i lehtë dhe i shpejtë.

FastComet është një ofrues pritës i SSD që ju lejon të keni qasje në bazën e të dhënave tuaja dhe skedarë 300% më shpejt sesa platformat e pritjes jo-SSD. Ajo gjithashtu siguron migrime falas të përfshira për të lëvizur të gjitha emailet dhe të dhënat e tjera. Zgjeroni mundësinë tuaj për audiencën tuaj të synuar duke shpërndarë përmbajtje me cilësi të lartë me Cloudflare CDN falas. 

Kontrolluesi i fuqishëm i kontrollit cPanel mundëson FastCloud për menaxhimin e llogarisë së lehtë dhe të shpejtë të klikimit. Për më tepër, mbani të sigurta të dhënat tuaja me kopje rezervë falas të ofruar prej tyre në baza ditore ose javore. Nëse ngeceni në mes, mos u frikësoni! Afrojuni atyre me mbështetjen e tyre teknike 24/7 falas.

FastCloud ofron siguri FastGuard që mbron faqen tuaj nga aktivitete me qëllim të keq dhe ju informon paraprakisht. Shtresa e saj e sigurisë përfshin izolimin e llogarisë, mbrojtjen brutale të forcës, enkriptimin SSL, skanimin e malware, zbulimin DDoS, etj.. 

A2 Hosting

Shijoni performancën e mbushur me energji dhe besueshmërinë e A2 Hosting për të publikuar përmbajtjen tuaj, shpërndarë atë dhe për të menaxhuar ashtu si dëshironi. Ajo pret faqen tuaj të internetit Ghost në platformën e saj efikase, SwiftServer dhe rrit shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj 20 herë më shpejt. 

Edhe një vonesë e dytë në ngarkimin e faqeve mund të ndikojë në renditjen e SEO tuaj, shkallën e fryrje ose konvertimin. Por me A2 Hosting, ju mund të merrni performancë super të shpejtë së bashku me një SSD falas. 

A2 Hosting premton 99.9% të kohës, duke u siguruar që serveri juaj operon në aktivitetin e plotë dhe duke përdorur praktikat standarde të industrisë, qendrat e të dhënave të nivelit të lartë dhe masat e fundit të sigurisë. Në rast se hasni ndonjë vështirësi, ekipi i tij i ndihmës teknike 24/7/365 ju ka marrë shpinën.

Ju mund të zgjidhni të presin faqen tuaj të Ghost në një nga katër qendrat e tyre të të dhënave.

 • Michigan, SHBA
 • Arizona, SHBA
 • Amsterdam
 • Singapore

NodeChef

Po kërkoni një platformë të akoma të përballueshme për strehimin Ghost për të përmbushur kërkesat tuaja për menaxhimin e përmbajtjes?

përpiqem NodeChef.

Pulti i NodeChef ofron një ndërfaqe të drejtpërdrejtë të përdoruesit për ngarkimin dhe heqjen e temave. Duke pasur parasysh rritjen e biznesit tuaj me kohën, ato ofrojnë një infrastrukturë automatizimi. Pra, mos u shqetësoni për rrjedhën e trafikut.

NodeChef ofron një certifikatë SSL falas, të cilën mund ta kërkoni dhe instaloni nga pulti juaj. Ai automatikisht rezervon të dhënat tuaja çdo ditë dhe ofron një server të fuqishëm të përbërë nga SSD lokale për të siguruar një performancë të pakrahasueshme. 

Filloni me NodeChef me çmimin bazë prej 10 $ / muaj dhe shijoni ruajtjen e skedarit 5 GB S3, ruajtjen 1 GB të MySQL, shikimet e faqeve 100k, dërgimin e postës elektronike, domenin personal dhe instalimin me një klik ndërsa zotëroni të gjitha të dhënat tuaja. 

DigitalOcean

Vendosni Ghost në DigitalOcean me ndihmën e një një aplikacion me një klik.

Fillon me 5 dollarë në muaj.

Me këtë plan, ju merrni 1 GB / 1 CPU, 25 GB SSD, 1 transferim TB. Shtë e përshtatshme që ju të kuptoni se si Fryma funksionon në paraqitjen e shkrimeve tuaja krijuese dhe t’i ndani ato me botën. Sidoqoftë, pasi të jeni njohur me të, mund të zgjidhni plane më të larta për të përfituar sa më shumë nga ajo.

Google Cloud

Performanca dhe siguria superiore e levave duke lëshuar Ghost të certifikuar nga Bitnami në Google Cloud.

Bitnami vërteton vërtetësinë dhe sigurinë e të gjitha imazheve që mund të përdorni në faqen tuaj të internetit. Gjithashtu siguron që pamjet të paketohen duke përdorur praktikat standarde të industrisë dhe janë të azhurnuara për të arritur një performancë më të mirë. 

Google Cloud ka qendra globale të të dhënave që ju japin një zgjedhje për të pritur blogun tuaj pranë përdoruesve tuaj të synuar.

përfundim

Ghost manifeston idenë për të ofruar një përvojë të thjeshtë të menaxhimit të përmbajtjes për të përfituar bizneset moderne. Publikoni përmbajtje me cilësi të lartë përmes cilindo prej platformave të lartpërmendura të pritjes së fantazmave dhe jini të gatshëm të vëreni ndryshimin pozitiv në praninë tuaj në internet, markën, shitjet dhe të ardhurat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map