5 Zgjidhja më e mirë e desktopit virtual për individ ose biznes

Me evolucionin e hapësirave të punës, ne tani mund të qasemi në botën tonë dixhitale nga çdo pajisje, kudo, në çdo kohë.


Virtualizimi në desktop është parë si një zgjidhje për të mundësuar sigurinë e menaxhimit qendror të desktopëve të përdoruesit tuaj dhe me më pak menaxhim të IT.

Duke përdorur desktop virtuale të cilat kanë një sistem operativ Windows, mund ta qasni atë nga një desktop i pajisjeve iPad dhe Android ose nga një laptop. Ju keni qasje në mjedisin tuaj të personalizuar të desktopit ose në një hapësirë ​​pune. Kjo do të thotë që unë mund të punoj në shtëpi, në zyrë, nga një hotel apo kudo tjetër. Dhe nga secila pajisje, do të kem akses në të dhënat dhe aplikacionet e mia.

Tani, kjo qasje i ndan të dhënat dhe aplikacionet e sistemit tuaj operativ nga pajisja lokale, duke i ekzekutuar ato në vend të kësaj në një server të largët.

Krijimi i një ambienti virtualizimi të desktopit nga brenda ka qenë i kushtueshëm dhe i ndërlikuar. Përdoruesit shpesh kanë mungesë të përvojës së produktivitetit të një desktopi të siguruar lokalisht, dhe mund të duhen javë dhe nganjëherë muaj për të realizuar dhe zbatuar me sukses.

Prandaj, pse të mos përdorni platforma pritëse?

V2 Re

Për bizneset e vogla, të mesme, që krijojnë një infrastrukturë desktop të bazuar në cloud mund të jenë të shtrenjta dhe të vështira për t’u menaxhuar me siguri. V2 Cloud mund të ndihmojë.

Re V2 është një desktop si një ofertë shërbimi. Kjo ju lejon të keni qasje të sigurt të të dhënave, aplikacioneve të biznesit, dokumenteve dhe burimeve të tjera nga kudo në çdo pajisje.

Ajo përmban një sistem operativ të dritares me shumë përdorues me Microsoft Office. Punonjësit dhe konsulentët tuaj mund të qasen në të gjitha aplikacionet e biznesit tuaj nga çdo kompjuter, telefon ose tabletë nga kudo.

Me V2 Cloud, nuk keni nevojë të shkruani ndonjë kod për të pasur një version cloud të softverit tuaj. Ju mund të përdorni lehtësisht modelin e bazuar në pajtim, në vend të licencave të përhershme.

V2 Cloud siguron kosto-efektive në përvojën e desktopit me cilësi të lartë me monitorim të drejtpërdrejtë dhe mbështetje teknike 24/7. Në desktopin tuaj virtual cloud cloud V2, ju mund të shtoni deri në 250 anëtarë, dhe ata mund të ndajnë skedarë dhe aplikacione me njëri-tjetrin ndërsa zhvillojnë seancën e tyre.

Ai strehon në mënyrë të sigurtë kompjuterët tuaj Cloud, kështu që ata janë gjithmonë optimale dhe të arritshme. Gjithçka rezervohet automatikisht çdo ditë, dhe ju keni të gjithë kontrollin e administratorit. Si administrator, ju mund të instaloni çdo softuer që ju nevojitet dhe të shtoni sa më shumë përdorues që dëshironi. Pasi përdoruesit të shtohen në hapësirën e punës, ata mund të hyjnë në desktopin e tyre dhe të gjitha aplikacionet e biznesit tuaj nga pajisjet personale duke përdorur vetëm një shfletues të internetit, pa asnjë shtesë shtesë të kërkuar. Pra, të dhënat kurrë nuk lënë hapësirën e punës, dhe gjithçka mbetet e pritur mirë në cloud.

Microsoft Active Directory është i pajtueshëm me cloud V2. Ai mund të mbështesë vërtetimin shumë faktor duke përdorur AD Connector. Ju nuk keni nevojë t’i kopjoni ato në V2 Cloud për të përdorur direktorinë tuaj ekzistuese dhe letrat kredenciale të korporatave.

Ju mund të zgjidhni në cilën vendndodhje të sigurt të qendrës së të dhënave në të cilën dëshironi të vendoset hapësira juaj e punës, të dhënat nuk do ta lënë kurrë atë vendndodhje. Ju nuk dëshironi të nxitoni të dhënat tuaja në V2 Cloud, të blini licencën V2 Cloud dhe t’i keni të dhënat tuaja për çdo ofrues tjetër të Cloud siç është Microsoft Aure Amazon AWS ose platforma Google Cloud për shitësit e programeve kompjuterike.

Vende pune Amazon

Hapësira pune në Amazon është një zgjidhje DaaS (Desktop si një Shërbim). Managedshtë menaxhuar me siguri desktopet e cloud, të cilat ua bëjnë të lehtë përdoruesve të përdorin dokumentet e aplikacioneve dhe burimet nga kudo në çdo pajisje të mbështetur.

Ju mund të pajisni desktopët e Windows ose Linux brenda disa minutave për të dhënë premtimin e “sjellë pajisjen tuaj”. Ai mundëson punonjës të largët, celular dhe kontrata dhe drejton proceset e testimit dhe zhvillimit. Meqenëse të dhënat transmetohen te pajisjet tuaja në një format të koduar dhe nuk ruhen në vend, hapësirat e punës të Amazon ndihmojnë në përmirësimin e sigurisë tuaj. Kjo ju mundëson të zvogëloni kostot dhe kompleksitetin duke eleminuar nevojën për të ndërtuar infrastrukturën brenda lokaleve për vendosjet e trashëgimisë VDI..

Amazon WAM (Menaxher i Aplikimit në Vendin e Punës) bën vendosjen dhe menaxhimin e jush aplikimet tuaja në vendin e punës në Amazon, fleksibël, më të shpejtë dhe të sigurt. Kujdeset për të gjitha azhurnimet, patch dhe heqjen e aplikacioneve në sistemin virtual. Mund të sigurojë shpejt aplikime desktopi në sistemin tuaj të virtualizuar si kontejnerë. Kështu duket ndërfaqja e Menaxherit të Aplikimit në Vendin e Punës në Amazon:

hapësirat e punës në Amazon - desktop virtual

Me ndihmën e hapësirave të punës në Amazon, nuk keni nevojë të blini desktop dhe laptopë të tepërt. Ju mund të keni qasje në desktop-kompjuterët sipas kërkesës për të përmbushur nevojat e përdoruesit tuaj. Pra, kostoja zvogëlohet me një diferencë të mirë.

Të gjitha detyrat administrative si sigurimi, mirëmbajtja, desktopët e riciklimit janë kujdesur nga Amazon Workspace. Mund të hyni në hapësirën e veprave Amazon nga cilindo kompjuterë Windows, Mac, iPads, tableta Android dhe shfletuesit e uebit të Chrome dhe Firefox.

Kamatera

Kamatera ofron desktop Windows 10 dhe 8

Ju mund të zgjidhni një mënyrë të personalizuar e cila ju jep mundësi për të pritur serverin tuaj në ndonjë nga 13 qendrat e të dhënave. Kamatera mbështet Linux, Windows dhe sistemet e funksionimit me porosi.

Ata ndoshta janë reja më e shpejtë në planet për shkak të ofertave më poshtë:

 • Procesori më i shpejtë i Intel Platinum 8270
 • 40 Gbit Publik & Shpejtësia e rrjeteve private
 • Makinë me gjendje të ngurtë (SSD) Magazinim pa tela shigjeta I / O
 • Burime të Dedikuara të garantuara për secilin server
 • Console për menaxhimin e cloud të përshtatshëm për përdorim për vendosjen brenda sekondave

Microsoft Azure

Desktop virtual Windows nga Microsoft Azure është një zgjidhje perfekte e cloud për virtualizimin në desktop. Ju mund të përdorni atë nga ndonjë prej pajisjeve tuaja. Ajo ofron mbështetje të klientit vendas për Windows, Android, Mac, dhe gjithashtu HTML5 në mënyrë që të keni mundësi të përdorni qasje në desktop dhe aplikacione të largëta për pothuajse çdo shfletues modern..

Windows virtual desktop virtual

Kjo ju jep një infrastrukturë të largët desktopi që përmban rolet që ju do të duhej të menaxhonit. Të gjitha VM-të tuaj në Shërbimin e Virtual Desktop të Windows komunikojnë mbi një lidhje të sigurt jashtë dhe ju përfitoni nga një kapacitet i pakufizuar. Bazuar në ngarkesën e punës, ai gjithashtu ju jep më shumë zgjedhje dhe si mund të shpërndani përdoruesit nëpër ato VMS.

Ka mbështetje për aplikacione moderne si aplikacionet OneNote dhe Office 365. Ju mund të vendosni një desktop të plotë, aplikacione në distancë, ose të dyja, dhe gjithashtu të shkallëzoni lart ose të shkallëzoni sipas nevojës, dhe paguani vetëm sipas përdorimit.

Mund të caktoni përdorues të shumtë në një VM të vetëm duke përdorur një OS të klientit, jo një OS të serverit. Windows Virtual desktop unike shkëputet nga një përdorues për VM dhe jep përvojën e vetme Windows 10 me shumë seanca.

Ai gjithashtu ofron një mundësi për të ngarkuar përdoruesit e ekuilibrit në pishinat e hostit të makinës suaj virtuale. Pra, për performancën më të mirë, mund të konfiguroni mënyrën e frymëmarrjes. Ai shpërndan në mënyrë të barabartë përdoruesit tuaj në të gjithë pishinën pritëse për ngarkesën tuaj të punës. Ai gjithashtu ka modele të para-ndërtuara të menaxherit të burimeve Azure në dispozicion për të krijuar dhe azhurnuar sondazhet e hostit tuaj në mënyrë të vazhdueshme.

Tani kombinimi i infrastrukturës së makinës virtuale priti renë e Microsoft-it, dhe lidhja me ruajtjen e pakufizuar të OneDrive është e shpejtë dhe e pafund.

Desktopet e Windows 7 ofrojnë avantazhin unik të lejimit të drejtimit të tyre në cloud deri në tre vjet pa pasur nevojë të paguani për azhurnime të zgjatura sigurie të gjitha të kaluara më 14 janar, 2020 dhe të datës së mbështetjes, gjithashtu mund të migroni RDS tuaj ekzistuese.

OVHcloud

OVH është një kompani franceze që ofron desktopë cloud cloud dhe shërbime të tjera në internet. Me një desktop, ju do të merrni një makinë që mund të përdorni nga çdo shfletues në internet ose një stacion pune. Mund të hyni në Desktopin tuaj, aplikacionet, përmbajtjen nga çdo pajisje.

Më poshtë janë tiparet kryesore:

 • Edhe nëse laptopi juaj është i humbur, të dhënat dhe aplikacionet tuaja sigurohen në OVH Cloud
 • Qasuni në desktopin tuaj nga shtëpia, zyra apo ndonjë hotel; përvoja mbetet identike
 • Kurseni kosto duke caktuar desktop virtuale për punonjësit e rinj, dhe fshini ato sa herë që kërkohet

Këtu është konfigurimi dhe detajet e kostos së OVH Virtual Cloud Desktop, porositni sipas kërkesës tuaj:

çmimi i ovhcloud

përfundim

Shpresoj që informacioni i mësipërm ju ndihmon të zgjidhni ofruesin virtual të pritjes së desktopit bazuar në nevojat tuaja. Shtë një vendim i zgjuar për të nxitur platformat e mësipërme kur ju ose punonjësi juaj në lëvizje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map