10 врста садржаја за унапређење календара са садржајем блогова

Шта ћеш радити овог месеца?


Блоггинг, да знам да ћете на свој блог додати још потпуно нових постова убица. Али да ли имате нацрт задатака које ћете обавити овог месеца или сте закачили неке обавезне ствари?

Зашто бих требао заказати календар садржаја блогова, питате?

Замислите свог идеалног блогера и сигуран сам да он / она креира свој календар садржаја блогера како би добио више од једног месеца.

Календар садржаја има вишеструке предности и морате се потрудити да направите свој календар садржаја блогова. С одличним нацртом можете све своје задатке обављати добро испланирано и организовано.

Календар садржаја чини да сте спремни погодити временске рокове. На тај начин ви можете да испуните своје задатке у датом тренутку. Стварање календара са садржајем блогова чини вас професионалнији.

Један од најбољих делова календара са садржајем блогова јесте да разрешите веће задатке у мале комаде и на тај начин то постаје лако извршити и управљати.

Ако желите да будете успешан блогер, морате бити сјајан планер и заказати блогање да бисте постигли више.

1. Листе

Листе су сјајне и увек повећавају промет на вашој веб локацији.

Публика је увек спремна да вас погледа најбољих 10 или топ 20 савети за блогање или сличне друге листе.

Сваки врхунски блогер, интернет маркетер, предузетник или инфлуенцер има више листа свог садржаја за блогање да прикупе више промета.

Скоро сваки блогер има неку нишу која садржи спискове на својим блоговима. Видећете листе здравља, технологије, блогања и готово све врсте блога.

Иако је овај пост на коме тренутно радим такође блог са списком који се састоји од десет врста садржаја како би се побољшао ваш календарски садржај блога.

Према томе, ако ћете креирати календар садржаја са блоговима, обавезно укључите листе, а ако сте већ креирали свој календар блогања, додајте му листе.

2. Интервјуи

Интервјуи су један од најатрактивнијих начина за повезивање са истомишљеницима у индустрији блогања. Када на свој блог укључите интервјуе, повећавају се шансе за више интеракције и реакције ваше публике.

На свој блог треба да укључите најмање један интервју месечно.

Верујте ми да ће резултати бити одлични.

Позовите професионалце да поделе своје идеје на вашем блогу и ако сте добили позивнице за интервју од других блогера, потрудите се да учествујете.

Ово ће вам помоћи у изградњи здравих односа са професионалцима. Људи ће копати ваш блог како би слушали оне блогере који су вам дали интервјуе.

Можете преузети ту идеју даље и креирати објаве са целокупним темама заснованим на мишљењима челника индустрије о заједничкој теми, на пример, модни блогер поделио је Но1 модни савети у овом прегледу.

Људи су увек спремни да слушају врхунске професионалце у својој индустрији и када то буде могуће кроз ваше интервјуе, нестрпљиво чекају ваш следећи блог на блогу, што резултира већом интеракцијом и прометом.

3. Стварање садржаја

Садржај је краљевски, и мислим да су важност и неопходност квалитетних вољних садржаја и даље остати исти. Биће готово немогуће је постићи успех без квалитетних садржаја.

Ништа нисте без квалитетног садржаја ако се бавите садржајем. А ако желите да постигнете више успеха, верујте ми да морате много радити на квалитети садржаја.

Стварање садржаја један је од најлакших начина за повећање продуктивности. Када се потрудите да додате оригинални и квалитетан садржај на свој блог, ојачавате свој вокабулар.

Писање је добро за ваше блогање и ако данас нећете објављивати блог, не значи да не треба да пишете. Пишите најмање 1000 речи дневно и видећете резултате, без сумње ће се повећати ваша продуктивност и квалитета.

4. Индустријске вести

Ваша публика и читаоци ће волети да чују од вас најновије вести у индустрији. Индустрија блогања је довољно велика, па је и количина вести такође огромна.

Ажурирајте свој друштвени феед најновијим вестима да би могли да се потруде да иду даље. Са одличним документованим и добро истраженим индустријским вестима можете да дођете најмање месец дана.

Ако се налазите у некој врсти интернетског маркетинга, онда морате уложити напоре да анализирате интересе свог купца и пружите им релевантне вести у индустрији.

5. СЕО

Радите на свом блог СЕО-у што више можете и такође осигурајте квалитетан садржај за привлачење више промета својој публици.

Блогери увек траже циљане кључне речи, а ако им помогнете у проналажењу тих кључних речи, они ће се поново и поново враћати на ваш блог.

Направите квалитетан садржај заснован на СЕО једном месечно и делите га са читаоцима. Рад на СЕО-у ће помоћи вашим читаоцима да постигну у претраживачима, као и да те стратегије можете применити и на свом блогу како бисте повећали промет.

СЕО је једна од најпопуларнијих тема коју читаоци увек желе да слушају, а ако пружите добро истражен садржај на СЕО-у, привући ћете већу пажњу читалаца..

6. Анкете

Лако је доћи до већег броја купаца и повећати продају ако знате интересовање ваших купаца. Увек се потрудите да разумете понашање и потребе вашег купца.

Анкете и анкете су најбољи начин да се прикупе подаци вашег купца. Без обзира да ли се бавите неким интернет маркетингом, продајом или само блогањем, својим клијентима можете пружити бољу услугу или садржај након што знају њихове интересе и потребе.

Можете користити разне алате за анкете као што је Поллдадди.цом. Помоћу ових врста алата за истраживање можете сазнати зашто су ваши купци или читаоци одјавили претплату на ваш блог и подручја на којима морате радити да бисте постигли очекиване резултате.

7. Гуест Постс

Могуће је да сте врста особе која има огромну заједницу публике или улажете напоре да придобите више интеракције са циљаном публиком.

Да ли тражите начине за повећање интеракција?

Обављајте гостове најмање једном недељно. Неизбежно гостујући пост неће повећати промет на вашем блогу, али веће су шансе да добијете више очију квалитетним постом госта.

Нећете веровати, али постови гостију су велика предност у привлачењу више претплатника. Многи врхунски блогери и инфлуенцери користе пост гостију као значајно средство за видљивост.

8. Инфограпхицс

Слике су велике да би привукле више пажње, а наш мозак је користио да би пробао више инфографике у односу на текстове. Потрудите се да уврстите одличне инфографике са значајним подацима.

Сваки врхунски блогер у вашој бранши користи се за сјајне инфографике умочене у добро истражен вриједан садржај.

Пристаните на СпроутСоциал.цом или Цопиблоггер.цом и на њиховим блоговима пронаћи ћете многе вриједне инфографике.

Слике привлаче више пажње и морате да укључите инфографику у свој календар садржаја блогова ако га још нисте додали, а ако у календару са садржајем блогова још увијек постоји, честитам вам на добром путу.

9. Приче о успеху

Ако имате талент за приповиједање, ово ће бити од велике користи за ваш блог, мој пријатељу. Блогању је потребна посвећеност и приче о успеху помажу вам да се посветите.

Добро документована прича о успеху говори о успонима и падовима с којима се неко суочава током свог блоговања. Људи ће можда желети да чују о импресивним карактеристикама вашег производа и требали бисте им то рећи.

Сви живе тежак живот и потребна им је мотивација да напредују. Ваши блогови са причама о успеху биће добар мотив за остале блогере и ваше читаоце.

Они ће слетети на ваш блог за инспиративне приче о успеху и чекаће ваше следеће приче.

Можете доставити студије случаја својим читаоцима, а ова врста садржаја такође покреће огроман промет.

Студије случаја могу се креирати у различитим форматима, али обавезно их дизајнирајте на начин приповиједања.

10. Социал Медиа

Утицај и размера друштвених медија се повећавају сваког наредног дана без знакова пада. Видео сам многе блогере како се труде да свој идентитет учине у овој блогосфери, али они не користе друштвене мреже много за своје блогове.

СЕО је сјајан, али можда ће требати времена с друге стране ако имате огроман број веза на друштвеним мрежама, можете да повећате промет на свој блог уз ефикасне и убице промотивне стратегије.

Можете да користите разне алате за заказивање својих постова на друштвеним медијима, али оно што вас чини популарнијим на платформама друштвених медија су ваши добро потврђени оригинални постови на друштвеним медијима..

Завршна напомена

Ако желите да постигнете више успеха, потрудите се да наставите са својим плановима. Блогању је потребан напоран рад, а ако то радите са нацртом, то можете брзо.

Не трудите се, паметно радите,„Можда сте чули ове речи, и ако сте сјајан планер, на путу сте да будете паметан радник.

Овај пост говори о садржају који морате унијети у свој календар блогања, а ваши предлози ће бити уважени овде.

Сигуран сам да на овом списку има још садржаја и има их много тога.

ОЗНАКЕ:

  • СЕО

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map