Cel mai bun gazduire web gratuit „Fără anunțuri” în 2020

Nu toate serviciile gratuite de găzduire web trebuie să conțină o mulțime de reclame. Am colectat cele mai populare 7 opțiuni și le-am clasat în funcție de timpul de funcționare, timpul de încărcare, funcțiile, asistența și fiabilitatea.


Ce am făcut pentru a găsi cele mai bune

Am căutat pe web și am selectat cincisprezece platforme gratuite de găzduire de site-uri web. Apoi am săpat mai departe și am introdus la zero cele șapte cele mai bune gazduire web gratuite, acordând atenție multor factori, inclusiv funcții disponibile, cost, asistență pentru clienți și opțiuni de upgrade. Am studiat toate aceste gazde după înregistrarea și crearea site-urilor noastre web pe fiecare. Acest lucru ne-a ajutat să apreciem valori cum ar fi timpul de funcționare și timpul de încărcare mediu.

Ce am făcut:

 • Inscris pentru un membru cu primele 7 gazde web gratuite.
 • analizat toate importante caracteristicile lor gratuite.
 • Înființat un site web WordPress ușor.
 • monitorizat (monitorizează în continuare) timpul de funcționare și încărcare a site-ului.
 • clasat fiecare furnizor cu privire la uptime, viteză, suport, caracteristici și fiabilitate.

free-web-hosting-comparație-date

Cel mai bun serviciu gratuit de găzduire web a primit cele 10 puncte complete din fiecare categorie, în timp ce cel mai rău a primit unul. În cele din urmă, am totalizat scorul fiecărei gazde pentru a produce clasamentul nostru în top 7.

Top 7 Cel mai bun gazduire web gratuit în 2020

Când vă gândiți să începeți un site web, cel mai probabil doriți să începeți cu o platformă gratuită de găzduire web.

Gazdele web gratuite sunt destul de populare, deoarece vă permit să economisiți bani și să vă construiți o reputație fără a fi necesar să investiți nimic. Dar nu este atât de simplu pe cât arată pe hârtie. Nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Este posibil ca unele gazde gratuite să nu fie potrivite pentru toate site-urile din cauza restricțiilor și limitărilor cu care vin.

Găsirea opțiunii potrivite poate fi supărătoare, dar nu vă faceți griji, întrucât am făcut munca grea pentru dvs. Să știm șapte dintre cele mai bune site-uri web gratuite de găzduire.

Hostinger: Cel mai bun gazduire ieftin

Uptime:
99,97%

Timp de încărcare:
384 ms

Cost (plan pe 4 ani):
0,80 USD / lună

Cost (plan de un an):
1,95 USD / lună

A sustine:
9/10

Caracteristici:
8/10

Hostinger a fost lansat în 2004 și de atunci a ajuns la o bază de utilizatori de peste 29 de milioane de clienți din 178 de țări. Peste 15.000 de utilizatori noi se înregistrează în fiecare zi.

Acesta oferă clienților săi hosting, cloud și VPS partajat. Pachetul său unic de găzduire partajată include un site web, un singur cont de e-mail și lățimea de bandă de 100 GB pentru 0,80 USD pe lună. În altă parte, gazda bazată pe cloud a companiei începe de la 7,45 USD pe lună.

Pachetul de bază are un IP dedicat, 40 GB stocare, 3 GB RAM și date nelimitate. Hostinger oferă șase opțiuni de găzduire VPS, de la doar 3,95 USD pe lună. Vă oferă stocare de 20 GB, date de 1.000 GB și un procesor de 2,4 GHz.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-hostinger

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
hostinger-bitcatcha

Caracteristici cheie

 • Nu există capace pe pachetele partajate Premium și Business
 • Multe servicii includ un domeniu gratuit
 • Optimizat pentru WordPress
 • Planuri cloud scalabile pentru afaceri în creștere
 • Pachete VPS personalizabile
 • Panou de control personalizat
 • Suport pentru chat disponibil 24 de ore pe zi

Spatiu pe disc
Nelimitat

Lățime de bandă
Nelimitat

Site-uri
1

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
$ 19.95

Planuri de găzduire
www.hostinger.com

000WebHost: Cel cu o istorie

Uptime:
99,16%

Timp de încărcare:
424 ms

Fiabilitate:
8/10

Fără reclame:
da

A sustine:
8/10

Caracteristici:
8/10

000WebHost este alegerea noastră numărul unu din mai multe motive. Este una dintre primele platforme de găzduire gratuite și este cunoscută pentru faptul că nu limitează numărul de conturi pe care le poate avea un utilizator.

Cu peste 18.000.000 de site-uri web găzduite pe platformă, 000WebHost se numără printre cele mai bune instrumente gratuite de găzduire web cu o istorie de peste zece decenii. Cu toate acestea, este posibil să nu fie foarte fiabil, deoarece se știe că este offline timp de 60 de minute pe zi, în ciuda faptului că promite o rată de funcționare de 99,9%..

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
000webhost-bitcatcha

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
Bluehost-bitcatcha

Limitări și probleme:

Există o limită la dimensiunea fișierelor pe care le puteți încărca prin intermediul Managerului de fișiere. Acestea nu pot fi mai mari de 32 GB, ceea ce poate să nu fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Cu toate acestea, nu există o astfel de limită atunci când utilizați FTP pentru a încărca fișiere.

În afară de aceasta, platforma nu oferă copii de rezervă atunci când găzduiești site-ul gratuit. Acesta este un risc mare, întrucât furnizorul de găzduire a fost supus unui atac major în 2015, când datele a peste 13.000.000 de utilizatori au fost scurse.

Mai mult, asistența pentru clienți este de asemenea rea, deoarece nu există niciun chat live sau opțiune de e-mail disponibilă. Și cel mai important, platforma coboară o oră din cauza întreținerii. Este posibil să nu fie un lucru perfect dacă încercați să construiți o audiență, deoarece site-urile trebuie să crească 24/7.

Actualizări disponibile:

000WebHost este cunoscut pentru servicii gratuite, dar oferă și funcții plătite, începând cu 0,80 USD / lună. Pachetul vine cu un nume de domeniu gratuit, suport 24/7 din partea echipei, cont de e-mail și garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Acesta oferă o lățime de bandă de 100 GB, dar dacă nu este suficient, atunci puteți încerca o opțiune mai scumpă la 2,15 USD / lună. Vine cu backup săptămânal și lățime de bandă nelimitată.

Caracteristici cheie

 • Servicii gratuite
 • Acces cPanel cu o varietate de caracteristici
 • MySQL, PHP
 • Creator de site-uri gratuit pentru a vă construi rapid site-ul
 • WordPress optimizat pentru a găzdui site-uri bazate pe WP

Spatiu pe disc
1 gb

Lățime de bandă
10 gb

Site-uri
2

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
000webhost.com

InfinityFree: Multe funcții nelimitate gratuit

Uptime:
98.19%

Timp de încărcare:
306 ms

Fiabilitate:
8/10

Fără reclame:
da

A sustine:
7/10

Caracteristici:
7/10

InfinityFree este un nou nume în industrie, cu doar 200.000 de clienți de care se poate lăuda, dar devine rapid o opțiune accesibilă când vine vorba de opțiuni gratuite de găzduire web.

Este foarte bogat în caracteristici și oferă timp excelent, dar și la o viteză decentă. Este atât de bine că este greu să crezi că este gratuit.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-InfinityFree

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
infinityfree-bitcatcha

Limitări și probleme:

În timp ce site-ul web promite spațiu și lățime de bandă nelimitată, este posibil să se confrunte cu unele restricții care par să difere de la utilizator la utilizator. Mai mult decât atât, nu permite decât maximum 50.000 de accesări zilnice. În afară de aceasta, există limitări cu privire la tipul de fișiere pe care le puteți încărca pe site. Verificați liniile directoare pentru a fi sigur.

Compania pare să fie foarte strictă și poate să nu se gândească de două ori înainte de a suspenda sau de a încheia contul, dacă nu respectați ghidul. Acest lucru poate fi foarte riscant, deoarece nu sunt oferite copii de rezervă.

Actualizări disponibile:

Compania oferă găzduire premium care vine cu certificate SSL gratuite, cPanel, suport tehnic gratuit și asistență 24/7 pentru clienți, migrare gratuită și 250 GB lățime de bandă. Este disponibil cu prețul de până la 2,99 USD pe lună.

Dacă această lățime de bandă nu este suficientă pentru dvs., încercați pachetul Ultimate pentru 5,90 USD. Acesta oferă mai multe caracteristici nelimitate, inclusiv lățimea de bandă nelimitată.

Caracteristici cheie

 • 10 conturi de e-mail gratuite
 • 400 de site-uri web
 • Lățime de bandă și spațiu pe disc nelimitat
 • Subdomeniu gratuit din peste 25 de extensii
 • Instalare cu un singur clic cu instalatorul Softaculous

Spatiu pe disc
Nelimitat

Lățime de bandă
Nelimitat

Site-uri
400

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
infinityfree.net

x10Hosting: nelimitat, dar cu câteva dezavantaje

Uptime:
97,81%

Timp de încărcare:
410 ms

Fiabilitate:
7/10

Fără reclame:
da

A sustine:
7/10

Caracteristici:
7/10

x10Hosting promite să le ofere utilizatorilor o „suită de gazduire web completă” gratuită și pare să facă o treabă bună la îndeplinirea promisiunii. Este unul dintre puținii furnizori de găzduire gratuită care oferă spații de stocare și lățime de bandă nelimitate.

Cu peste zece ani în afaceri, x10Hosting este acum considerată a fi o platformă respectabilă pentru a găzdui site-uri gratuit. Oferă un timp de funcționare destul de bun, iar viteza este, de asemenea, bună.

De asemenea, oferă un cPanel excelent, cu posibilitatea de a instala peste 30 de aplicații cu doar un clic. Cu toate acestea, are câteva probleme.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-x10Hosting

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
x10hosting-bitcatcha

Limitări și probleme:

Din față, aceasta pare a fi soluția la toate problemele tale, dar, la fel ca majoritatea celorlalte opțiuni, vine și cu câteva limitări. Cea mai mare problemă este lipsa adresei de e-mail, ceea ce poate fi o mare problemă dacă intenționați să aveți un site profesionist.

În afară de aceasta, asistența pentru clienți nu este foarte bună, deoarece singura modalitate de a obține ajutor este prin intermediul unui forum public. Este posibil să dureze câtva timp să auziți de la experți.

Actualizări disponibile:

Puteți opta pentru un pachet premium care începe cu 6,95 USD / lună și oferă suport 24/7, performanță îmbunătățită și 99,9% uptime garantat, copii de rezervă automate și o grămadă de instrumente SEO gratuite.

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu este suficient, atunci puteți opta pentru un contract pe termen lung. Înregistrarea timp de cel puțin 2 ani aduce prețul la 4,95 USD / lună cu alte avantaje, inclusiv un domeniu gratuit (în fiecare an), adresă IP dedicată gratuită și certificate SSL gratuite.

Dacă acest lucru este scump și plănuiești pe termen lung, poți opta să te înscrii pentru cel puțin trei ani. Acest lucru va reduce prețul la 3,95 USD.

Caracteristici cheie

 • Spațiu și lățime de bandă nelimitată
 • PHP și MySQL
 • Instalare cu un singur clic pentru mai multe aplicații terțe
 • Creator de site-uri gratuit pentru a vă construi rapid site-ul
 • Încărcări FTP

Spatiu pe disc
Nelimitat

Lățime de bandă
Nelimitat

Site-uri
1

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
x10hosting.com

AwardSpace: Găzduire web destul de de încredere

Uptime:
99,17%

Timp de încărcare:
1111 ms

Fiabilitate:
7/10

Fără reclame:
da

A sustine:
7/10

Caracteristici:
7/10

Cu peste 15 ani de istorie și 2,5 milioane de utilizatori, AwardSpace este o platformă de găzduire web gratuită destul de fiabilă acolo. Acesta oferă funcții pe care foarte puțini furnizori de găzduire gratuită le fac. Acesta include un cont de e-mail gratuit și suport 24/7.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-awardspace

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
awardspace-bitcatcha.jpg

Limitări și probleme:

AwardSpace oferă multe, dar nu reușește când vine vorba de spațiu și lățime de bandă, deoarece 1 GB de spațiu poate să nu fie suficient pentru majoritatea utilizatorilor. În plus, unele dintre caracteristicile disponibile vin cu limitări. De exemplu, nu există nicio redirecționare prin e-mail și puteți accesa e-mailuri doar pe versiunea de browser a instrumentului.

Platforma este destul de fiabilă și sigură, datorită protecției firewall, dar nu oferă nicio copie de rezervă. O altă problemă importantă o reprezintă anumite condiții din contractul lor care permit permisiunii AwardSpace să vândă datele dvs. către terți. Aceasta poate fi o problemă uriașă pentru unii utilizatori.

Actualizări disponibile:

Compania oferă o gamă largă de servicii premium, inclusiv hostinguri comune, hosting WordPress, hosting VPS Cloud, hosting semi-dedicat și certificate SSL.

Cel mai ieftin program de găzduire partajat începe de la 2,79 Euro și oferă câteva caracteristici fantastice, inclusiv spațiu nelimitat cu o viteză și o securitate mai bună. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți opta pentru un pachet mai scump și vă puteți bucura de o operație gratuită

Caracteristici cheie

 • 1 GB spațiu cu 5 GB lățime de bandă
 • Statistici de trafic pentru a măsura performanța site-ului dvs.
 • Panou de control avansat pentru acces facil
 • Suport 24/7, inclusiv chat live
 • 1 domeniu cu 3 subdomenii permise
 • Protecție împotriva virusului și spamului

Spatiu pe disc
1 gb

Lățime de bandă
5 gb

Site-uri
1

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
awardspace.com

FreeHostia: gazdă mai multe site-uri aici

Uptime:
99.21%

Timp de încărcare:
1168 ms

Fiabilitate:
6/10

Fără reclame:
da

A sustine:
5/10

Caracteristici:
8/10

FreeHostia este cunoscut pentru serverele echilibrate în sarcină, care permit companiei să ofere timpi de încărcare și de funcționare excepționali.

Serviciul său pentru clienți este, de asemenea, destul de bun și nu va trebui să așteptați zile întregi pentru a auzi înapoi de la un reprezentant. Un alt loc luminos este posibilitatea de a găzdui cinci domenii și de a vă bucura de până la trei conturi de e-mail gratuite. Cu toate acestea, în ciuda a toate acestea, nu este o platformă perfectă, deoarece are câteva limite.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-freehostia.jpg

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
freehostia-bitcatcha

Limitări și probleme:

Cea mai mare limitare a acestuia este spațiul limitat pe disc. 250 MB nu este suficient pentru majoritatea utilizatorilor. În niciun caz nu este potrivit pentru site-urile web care conțin mult conținut, în special vizual, deoarece ocupă mult spațiu.

În plus, lățimea de bandă nu este prea bună. Va trebui să optați pentru un program plătit dacă site-ul dvs. web preia abur.

Actualizări disponibile:

Pachetele plătite încep de la 1 USD / lună. Vă bucurați de 30 GB spațiu pe disc cu 1 TB de trafic lunar, pe lângă o garanție de uptime de 99,9%. Cu toate acestea, acesta nu este singurul pachet premium al companiei.

Oferă servere dedicate cu prețul de până la 65 USD / lună, cu cea mai scumpă opțiune disponibilă la 149,95 USD / lună. Acest lucru poate suna foarte mult, dar compania oferă reduceri dacă vă înscrieți planuri pe termen lung.

Caracteristici cheie

 • 250 MB de spațiu pe disc și lățime de bandă de 6 GB
 • 3 conturi de e-mail
 • 1 bază de date MySQL și stocare MySQL de 10 MB
 • 5 domenii găzduite
 • 1 clic pe instalarea WordPress

Spatiu pe disc
250 mb

Lățime de bandă
6 gb

Site-uri
5

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
freehostia.com

FreeHosting: Bun pentru site-uri mici

Uptime:
93.61%

Timp de încărcare:
1596 ms

Fiabilitate:
6/10

Fără reclame:
da

A sustine:
5/10

Caracteristici:
6/10

Cu peste 15.000 de clienți și 10 ani în afaceri, FreeHosting.com este considerat un nume destul de mare. Această companie europeană oferă o mulțime de funcții, dar poate fi destul de dificil de obținut din cauza politicilor sale complexe. Pentru a putea folosi, trebuie să îndepliniți cerințele sale stricte.

Vă sugerăm să parcurgeți în detaliu Termenii și condițiile înainte de a vă înscrie.

Test de viteză a site-ului web cu grad de performanță & timp de încărcare (Pingdom):
Pingdom-freehosting

Timpurile de responare a serverului (Bitcatcha):
freehosting-bitcatcha

Limitări și probleme:

Lățimea de bandă nemodificată a FreeHosting.com este cea mai mare forță, dar lipsa de spațiu (10 GB) poate fi un obstacol pentru unii utilizatori. În afară de aceasta, politica de utilizare echitabilă este, de asemenea, un pic complexă, deoarece riscați să vă pierdeți contul.

Mai mult, compania nu oferă subdomenii, iar serviciul pentru clienți este, de asemenea, destul de rău, deoarece singura opțiune pentru a obține un răspuns este de a deschide un bilet care poate dura un timp pentru a fi recunoscut.

O altă mare problemă cu care te poți confrunta este timpul de încărcare lent. Unele site-uri web găzduite pe platformă pot dura aproximativ 2 până la 3 secunde, ceea ce este destul de lent. În plus, timpul de funcționare nu este garantat. De fapt, 53% dintre utilizatori vor părăsi un site dacă durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca.

Actualizări disponibile:

Puteți cumpăra suplimente pentru o viață întreagă sau puteți alege un pachet premium care începe cu 7,99 USD și oferă garanții de returnare de 30 de zile.

Vă veți bucura de spațiu de disc și de lățime de bandă, certificat SSL gratuit, cu subdomenii ca client plătit. Alte avantaje includ rețea PHP, mai multe conturi de e-mail, mai multe baze de date MySQL, capacitatea de a face copii de rezervă a datelor, statistici detaliate și servere mai rapide.

Caracteristici cheie

 • Lățimea de bandă neschimbată, adică, nu trebuie să vă faceți griji
 • O mulțime de aplicații web, inclusiv PHP, MySQL, Apache și Linux
 • 10 GB spațiu
 • 1 cont de e-mail
 • Maxim un nume de domeniu

Spatiu pe disc
10 gb

Lățime de bandă
250 gb

Site-uri
1

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
freehosting.com

7 cel mai bun gazduire web gratuit în 2020

Furnizor de gazduire web
Fiabilitate
Uptime
Timp de încărcare
evaluare
1. Hostinger9/1099,97%384 MS4.6 / 5
2. 000WebHost8/1099,16%424 MS4.0 / 5
3. InfinityFree8/1098.19%306 MS3.8 / 5
4. x10Astingere7/1097,81%410 MS3.5 / 5
5. AwardSpace7/1099,17%1111 MS3.1 / 5
6. FreeHostia6/1099.21%1168 MS2.7 / 5
7. FreeHosting6/1093.61%1596 MS2.4 / 5

Despre procesul nostru de revizuire

free-web-hosting-review-proces

Spre deosebire de alte proiecte de această natură, ne-am înscris pentru un serviciu gratuit de găzduire de la fiecare dintre furnizorii de pe această listă.

De asemenea, am analizat termenii de serviciu pentru a elimina orice clauze ascunse sau neloiale. Am folosit fiecare serviciu până când l-am cunoscut în interior și în exterior. Am remarcat cât de ușor a fost să vă înscrieți, să navigați în sistemul de back-end și să instalați WordPress. De asemenea, am creat site-uri de testare, monitorizarea duratei de funcționare a serverului și timpul necesar pentru încărcarea paginilor.

În cele din urmă, am evaluat fiecare furnizor de găzduire web gratuit pe o scară de la unu la zece pentru uptime, timp de încărcare, funcții, asistență și fiabilitate. Am totalizat punctajul fiecărui serviciu și le-am clasat în consecință.

3 lucruri de știut înainte de a începe

Este esențial să faceți un pic de cercetare, chiar dacă intenționați să începeți un site web gratuit. Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de a selecta o platformă gratuită de găzduire:

1. Performanțe server (Uptime & Viteză)

Acesta este factorul cel mai crucial. Ce rost ar avea un site web dacă acesta nu se încarcă deloc sau durează prea mult pentru a se încărca?

uptime-și-încărcare-time

Majoritatea platformelor de găzduire gratuite sunt cunoscute pentru uptime oribilă și performanțe lente. Este de înțeles de ce se întâmplă asta. Ei doresc să cumpărați gazdă plătită și să dedicați o parte mai mare a resurselor lor programelor plătite.

Timpul preconizat

Gazduirea dvs. se poate reduce

Zilnic
9 s

Săptămânal
1 m

Lunar
4 m 19 s

Anual
52 m 34 s

În plus, este o situație dificilă când mii de site-uri sunt găzduite pe un server. Resursele sunt împărțite între un grup mare de utilizatori și toată lumea primește doar o mică parte.

2. Încetarea serviciilor

Acest lucru poate suna ca o lovitură lungă, dar există șanse ca companiile să plece din afaceri dintr-un motiv sau altul. Desigur, acest lucru se poate întâmpla chiar dacă optați pentru un program de găzduire plătit, dar cu cele mai multe hostinguri plătite, veți avea șansa să vă transferați site-ul către un alt furnizor de hosting sau să descărcați o copie de rezervă. Un astfel de lux nu este de obicei disponibil în cazul găzduirii gratuite și s-ar putea să pierdeți toate datele.

Mai mult, există riscul ca furnizorul de gazduire să vă încheie contul din cauza încălcării serviciului sau a altor cauze de acest gen. Multe companii sunt cunoscute că fac acest lucru fără avertisment.

3. Obținerea datelor scurse

Infracțiunile informatice sunt comune și tot ceea ce pui online este în pericol. Majoritatea furnizorilor de găzduire gratuită nu oferă un tip adecvat de securitate care pune nu doar site-ul dvs., ci și datele dvs. în pericol.

Furnizorul poate să nu-și asume responsabilitatea dacă site-ul dvs. web este hacked și, în cazul în care este furnizorul care este atacat, este posibil să nu aveți altă opțiune la dispoziție, ci să primiți hit-ul..

De ce gazduirea gratuită nu poate fi o opțiune bună

În ciuda tuturor plusurilor, găzduirea gratuită nu este o opțiune foarte bună dacă sunteți serios în legătură cu construirea unei prezențe online sau dacă aveți site-ul dvs. web. Gândiți-vă la cinci lucruri pe care va trebui să aveți un site de succes:

99.9% timp de funcționare cu timp de încărcare rapidă

Puțin sau deloc serverele de găzduire gratuite oferă performanțe atât de ridicate, încât majoritatea par să facă reclamații înalte.

Securitate

Majoritatea furnizorilor de găzduire gratuită nu oferă instrumente de securitate, iar unii chiar nu furnizează certificate SSL, care sunt o necesitate dacă doriți să găsiți succes pe web.

Suport excelent pentru clienți

Site-urile gratuite de găzduire sunt nefaste pentru a oferi asistență slabă pentru clienți. Este posibil să nu aveți nicio ieșire dacă vă veți bloca vreodată.

Unelte profesionale

Veți avea nevoie de WordPress, gateway-uri de plată etc., pentru a găzdui un site de comerț electronic sau o platformă profesională. Acest lucru nu este posibil atunci când vă găzduiți site-ul dvs. pe o gazdă gratuită, din cauza limitărilor și a lipsei de funcții.

migrațiune

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care poate fi o opțiune bună pentru a da ratelor platformelor gratuite. Deși poate părea încântător să începi cu un pachet de găzduire gratuit și apoi să treci la o versiune plătită, este posibil să nu fie întotdeauna o idee bună, deoarece majoritatea furnizorilor de găzduire gratuită s-ar putea să nu îți permită să migrezi pe o altă platformă.

Cele mai bune alternative pentru găzduire web gratuită

Există o singură alternativă la găzduirea gratuită și aceea este găzduirea cu plată. Nu lăsați termenul să vă confunde. Gazduirea plătită nu trebuie să fie scumpă. Puteți găsi mai multe cele mai bune gazde ieftine.

Cel mai bun-Alternative-pentru-Free-Web-Hosting

Ei merg pentru 10 USD pe lună. Puteți alege dintre o varietate de furnizori, cum ar fi Hostinger, Bluehost sau GreenGeeks. Consultați lista noastră cu cele mai bune platforme ieftine de găzduire web și alegeți una.

Majoritatea companiilor oferă chiar și domenii web gratuite și oferă funcții excelente, inclusiv instrumente SEO, măsuri de securitate, performanțe ridicate, construitori de site-uri web, statistici aprofundate și asistență excelentă pentru clienți.

Cuvântul final

Găzduirea gratuită sună ca o idee bună numai până când o utilizați. După ce site-ul dvs. este pus în funcțiune, va trebui să vă confruntați cu mai multe provocări, deoarece viteza slabă de încărcare și timpul de funcționare limitat sunt cele mai evidente probleme. Este posibil să nu puteți chiar să nu puteți găzdui site-uri specifice pe platforme gratuite din cauza termenilor și condițiilor stricte.

Este mai bine să începeți cu o platformă plătită. Nu toate sunt foarte scumpe și majoritatea oferă garanții de returnare a banilor.

Sperăm că acest ghid vă ajută să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce părere aveți despre clasamentul nostru din top-7? Aveți experiență cu vreun furnizor prezentat în această recenzie? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map