WebHostingPad Review 2020 – En prisvärd webbhotellleverantör

För alla som äger en webbplats är webbhotell den viktigaste delen av det som om värdföretaget inte tillhandahåller upptid, kan du förlora kunder. Att inrätta ett värdkonto borde vara enkelt så att en lekman kan göra det utan mycket krångel.


WebHostingPad granskning 2020

WebHostingPad påstår sig erbjuda problemfri webbhotellösningar och faktiskt är det rätt i deras taglinje. Med ett stort antal positiva recensioner för företaget har detta 10 år gamla företag tillhandahållit billiga och förstklassiga webbhotellösningar.

Företaget anser att kunden bör vara den högsta prioriteringen och dess engagemang gentemot kunderna visar vad de menar.

WebhostingPad värdplaner och priser

Delad värd

Webbhotellpaddsdelade värdplaner

Om du letar efter den bästa billigaste webbhotellösningen för att göra anspråk på ditt utrymme på internet men inte vill spendera hundratals varje år på det kommer dessa planer från WebHostingPad att glädja dig.

Power Plan Mini:

Detta är en av de mest önskade webbhotellplanerna för ett litet företag som inte har hög trafik och vill ha en liten webbplats för deras etablering. Den faktureringscykel du väljer avgör det belopp du ska betala.

De billigaste planerna ger dig friheten att betala endast $ 3 per månad för webbhotell. Det bästa är att priset aldrig kommer att förändras även vid förnyelse och du kommer att betala samma pris på varje faktura oavsett hur mycket företaget kommer att höja priset på andra paket.

Enligt denna plan får du 5 GB lagring, 100 GB bandbredd, 100 e-postkonton och ett alternativ för att vara värd för upp till 2 domäner.

Power Plan:

Med obegränsad värd och bandbredd är detta en av de bästa planerna för nybörjare. Du kan vara värd för så många webbplatser som du vill och du kommer också att få en domän med paketet.

Du kan köpa denna plan till bara $ 1,99 per månad om du väljer en 5-årig faktureringscykel.

Power Plan Plus:

Om du letar efter ett snabbare serversvar och vill lägga till ett SSL-certifikat utan extra kostnad är detta den bästa planen för dig. Utrymme och bandbredd förblir oförändrade under denna plan också.

WordPress Hosting

Webhostingpad WordPress Hosting Plans

WordPress är den mest kända plattformen för innehållshantering över hela världen. Kommer miljoner webbplatser som använder CMS, en dedikerad värdplan bara för den WordPress-baserade webbplatsen har blivit en prioritering för webbhotellföretagen.

WebHostingPad har tre exklusiva planer för kunder som vill vara värd för sina WordPress-baserade bloggar eller webbplatser på sina servrar.

I alla WordPress-värdpaket får du WordPress-specifikt stöd, förbättrad säkerhet utformad specifikt för WordPress och premium WordPress-tjänster.

WP Basic:

Detta är det billigaste paketet som är tillgängligt för WordPress-värd. Det passar bäst för nybörjare eller för de som får mindre än 20 000 besökare på sina webbplatser varje månad.

Du kan vara värd för upp till 5 domäner på det tillhandahållna utrymmet. Det bästa är att WebHostingPad inte övervakar webbutrymme och bandbredd under detta paket som innebär att om du har tunga filer värd på din webbplats kommer du inte att debiteras extra.

Med 3-års fakturering kostar detta paket bara $ 2,99 per månad medan det med ett års fakturering kostar $ 4,99.

WP Pro:

Detta paket är utformat för medelstora företag och webbplatser och kan stödja upp till 10 webbplatser. Serverhastigheten är bättre och du kommer att njuta av ytterligare funktioner under detta paket som premium backup-tjänst.

WP Premium:

Detta är det bästa paketet som finns med WebHostingPad för WordPress-värd. Under detta paket får du obevakad webbutrymme och bandbredd.

Du kan vara värd för upp till 25 webbplatser under detta paket, vilket gör det idealiskt för de som har flera antal webbplatser som får hög trafik. Du får också gratis SSL med detta paket.

Weebly Hosting

Webhostingpad Weebly Hosting Plans

Weebly är en av de mest kända webbplatsbyggarna runt om i världen och används av tusentals användare för att skapa en webbplats utan mycket kunskap om kodningen.

Enkelklick-inställningen och drag-n-drop-funktionen för webbplatsbyggaren gör det enklare för användarna att bygga webbplatser av högsta kvalitet på några minuter.

WebHostingPad tillhandahåller exklusiva värdpaket för webbhotell och webbsajter via Weebly. Det finns fyra paket att välja mellan.

Enkel:

Detta paket är avsett för småföretag som har upp till en webbplats med 5 sidor. Det har Weebly-varumärke och företaget tar inget ut för detta paket.

Förrätt:

Utan gränser för sidor och inget Weebly-varumärke passar detta paket bäst för små företag som vill driva upp sin verksamhet till en ny nivå. Månadspaketet börjar på 9 dollar.

Proffs:

Detta paket passar bäst för dig som vill visa upp sitt arbete. Du kan vara värd för upp till 23 e-handelsprodukter i detta paket.

Företag:

Detta är det bästa paketet under Weebly-värd. Allt från utrymme till ett antal sidor och e-handelsprodukter är obegränsat. Du kommer också att få lagerhantering, fraktkalkylator, skattekalkylator, sälja digitala produkter och införa kupongkoder. Detta paket kostar $ 29 per månad.

E-posthotell

Webhostingpad E-posthotellplaner

Det finns många företag som har dedikerade domäner bara för e-post. Dessa företag är inte värd för något på domänerna och använder dem för att interagera med anställda eller kunder.

De flesta av värdföretagen tillhandahåller inte dedicerad e-posthotell och du måste vara värd för domänen för att kunna använda e-post. Å andra sidan har WebHostingPad inte sådana begränsningar. Det finns två paket du kan välja mellan.

Padmail:

Detta paket ger dig 1 GB lagringsutrymme där du kan vara värd för obegränsade e-postkonton. Detta paket passar bäst för företag och individer som inte skickar mycket bilagor och e-postmeddelandena är lätta i storlek. Det kostar dig 40 $ per år.

Padmail Plus:

Om du har ett stort företag och vill vara värd för obegränsade e-postkonton är detta paketet för dig. Med 5 GB / 10 GB lagring och praktiskt taget minimala begränsningar av e-postmeddelanden per timme, kommer detta paket att ge dig de e-posthotelltjänster du har letat efter.

VPS-värd

Webhostingpad VPS Hosting Plans

WebHostingPad är en av de bästa VPS-värdleverantörerna. För dig som har webbplatser med hög trafik och vill ha dedikerade resurser för sina webbplatser är VPS-värd det bästa alternativet. Du får dedikerade resurser, bästa kundvård och snabb respons under dessa paket. Det finns 6 olika paket att välja mellan.

 • Nybörjare: Under detta paket får du 20 GB lagring och 100 GB bandbredd tillsammans med 1 GB minne. Det kostar $ 29,95 per månad.
 • Proffs: Med 80 GB lagring och 250 GB bandbredd kan du njuta av det snabba svaret från servern på alla dina webbplatser.
 • Premie: Paketet innehåller 160 GB lagring och 1 TB bandbredd per månad. Den har 4 GB minne vilket innebär att den kan hantera stor trafik.
 • Super: Med 200 GB lagring och 1,5 TB bandbredd passar detta paket bäst för stora företag och högtrafikwebbplatser.
 • Ultra: Under detta paket får du 250 GB lagring och 2 TB bandbredd med 6 GB minne.
 • hanteras: Om du letar efter helt hanterade VPS till ett överkomligt pris är detta paket gjort för dig. Den innehåller lagring på 300 GB och 4 TB bandbredd.

Hastighet och prestanda

Företaget erbjuder webbhotell av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Med en 99,99% drifttidsgaranti är servrarnas hastighet mycket bättre än konkurrenterna i en liknande prisklass.

säkerhet

WebHostingPad tillhandahåller billig webbhotell men det påverkar inte servrarnas säkerhet. Det har ett fantastiskt team av ingenjörer som håller servrarna uppdaterade och automatiserade system för att undvika skräppost, skadlig programvara och DDoS-attacker.

Kundsupport

WebHostingPad är känd för sitt snabba support svar. Det är aktivt även på sociala medieplattformar där du får snabba lösningar på dina frågor. Kunskapsbasen på webbplatsen har också svar på de flesta vanliga frågor.

De erbjuder teknisk support 24/7/365 via telefonsamtal, e-post och chatt. Deras supportkontaktnummer är +1 847 346 1801.

Fördelar och nackdelar med WebHostingPad

Fördelar med WebHostingPad

 • En av de billigaste webbhotellleverantörerna.
 • Flera paket att välja mellan enligt kravet.
 • Snabba och pålitliga servrar.
 • Datacenter på flera platser.

Nackdelar med WebHostingPad

Vissa kunder hade klagat på långsamma servrar och försenade svar på frågor. Det fanns några fall där servrarna kraschade utan något alternativ att återställa. Företaget har dock förbättrat servrarnas kvalitet och minskat responstiden också.

Rabatter och erbjudanden

Ibland tillhandahåller WebHostingPad rabattkuponger och erbjudanden för nya kunder. Om du fakturerar ett år eller mer får du också rabatter.

Skaffa WebHostingPad nu!

WebHostingPad-alternativ

WebHostingPad är en prisvärd webbhotell med många funktioner. Som ett alternativ till WebHostingPad kan du gå till GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds eller iPage.

Slutsats

Om du letar efter en snabb och pålitlig webbtjänst men till ett överkomligt pris är WebHostingPad det bästa valet för dig. Du kan uppgradera kontona utan besvär och i verklig mening står företaget högt på sin tagline av problemfri värd.

Läs också:

 • GreenGeeks granskning 2020
 • Hostinger recensioner
 • Hostwinds Hosting Review
 • iPage Review 2020
WebHostingPad granskning 2020
 • Hastighet och prestanda

 • Kundsupport

 • säkerhet

 • Prissättning

5

Sammanfattning

Om du letar efter en pålitlig webbtjänst till ett överkomligt pris är WebHostingPad bäst för dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map