Flywheel Review 2020: Är det tillförlitligt hanterat WordPress-värd?

Letar du efter Granskning av svänghjulshosting? Här har vi på WPressBlog skrivit en detaljerad Flywheel WordPress-värdgranskning för 2020.


WordPress är världens mest populära CMS. Började som bloggprogramvara och har blivit ett hushållsnamn. Det finns många funktioner i WordPress som kan förbättra din upplevelse med webbplatsen men de behöver lite kunskap för att blanda sig med.

När det gäller webbhotell kräver WordPress en specifik minsta serverkonfiguration för att fungera smidigt. På grund av dess popularitet har många företag runt om i världen antingen dedikerade team och paket för WordPress webbhotell eller så handlar de dedikerade endast WordPress webbhotell.

Svänghjulöversikt 2020

Svänghjulet, som lanserades 2012 är ett av de senare. Företaget koncentrerar sig bara på WordPress webbhotell och tillhandahåller också små till företagets webbhotelltjänster.

Planscher och paket för svänghjulshosting

När vi pratar om värdpaket tror vi ofta att det bör finnas flera alternativ att välja mellan. Men ibland förvirrar det klienterna, särskilt när de inte är väl insatta i värdrelaterad terminologi.

Svänghjul WordPress Hosting Review

Att välja rätt värdpaket är mycket viktigt för att se till att webbplatsen är uppe hela tiden och hastigheten är lika bra på alla platser runt om i världen. För att förenkla processen har Flywheel endast 5 förkonstruerade paket.

För enstaka webbplatser

Mycket liten:

Detta paket är perfekt för dig som har en enda webbplats med liten storlek med ett minimalt antal besökare. I detta paket får du 5 GB hårddiskutrymme, 250 GB bandbredd, 24 × 7 support och gratis SSL-certifikat tillsammans med många funktioner. Detta paket när det faktureras varje år kostar dig $ 14 per månad. Om din webbplats börjar få fler besökare eller om du behöver mer resurser kan du alltid uppgradera paketet genom att kontakta kundsupport.

Personlig:

Perfekt för webbplatser med cirka 25 000 besökare per månad. Detta paket är ett av de mest populära på svänghjulet. Under detta paket får du 10 GB hårddiskutrymme, 500 GB bandbredd, 24 × 7-stöd, gratis SSL, gratis scenplats och mycket mer. Du kan också göra det till ett multisitepaket genom att betala $ 10 per månad extra.

Professionell:

Idealiskt för stora företag, nyhetsportaler, e-handelswebbplatser och liknande webbplatser. Detta paket kommer att ge den efterfrågade hastigheten och mekanismen för din webbplats. Genom att välja detta paket får du 20 GB hårddiskutrymme, 1 TB bandbredd, 24 × 7 support, gratis SSL, gratis scenplats och mycket mer. Det är idealiskt för webbplatser med mer än 100 000 besökare per månad.

För många webbplatser

Frilansare:

Om du är en ny tjänsteleverantör, utvecklare eller designer eller om du har flera webbplatser att hantera är detta paketet för dig. Detta paket ger 40 GB hårddiskutrymme, 4 TB bandbredd per månad, 24 × 7 support, inga avgifter för överskott, gratis scener, gratis SSL-certifikat och mycket mer.

Du kan vara värd för upp till 10 WordPress-webbplatser eller ha 10 WordPress-installationer under detta paket. Om du behöver mer resurser eller vill uppgradera detta paket för att vara värd för fler webbplatser kan du välja att uppgradera paketet och få det gjort genom att kontakta kundvården.

Byrå:

Tillverkat för större tjänsteleverantörer med upp till 30 WordPress-installationer, kommer detta paket att tillhandahålla 120 GB hårddiskutrymme, 8 TB bandbredd, telefonsupport, gratis sceneringssajter, gratis SSL, rabatterat CDN och flera webbplatser, dedicerad kontohanterare och mycket mer.

Beställnings:

Om du vill ha något annat eller extra än de paket som definierats av företaget kan du kontakta dem och be om ett anpassat paket baserat på dina krav och budget. Du kan välja utrymme, RAM, bandbredd och andra resurser enligt ditt krav och företaget kommer att erbjuda bästa möjliga offert baserat på det. De anpassade paketen passar bäst för dig som har stora företag eller driver webbplatser med hög trafik som e-handelswebbplatser.

Svänghjul Enterprise Hosting

Svänghjulet erbjuder den senaste infrastrukturen som har högsta säkerhetsfunktioner. Här behöver du aldrig oroa dig för säkerhetsproblemen eftersom dina webbplatsers hälsostatus kontrolleras varje dag.

Du kommer att få en rapport var tredje månad inklusive driftstid, säkerhetskontroller, säkerhetskopior, etc. Svänghjulet är det bästa värdalternativet för webbdesigners och byråer som bygger flera bloggar.

Hastighet och prestanda

Varje paket med svänghjul kommer med robust cache. Caching på serversidan tar bort kravet på ytterligare plugin som minskar trycket på de resurser som tilldelats dig.

Även med webbplatser med hög trafik är prestanda och hastighet över förväntningarna. Företaget erbjuder också CDN of Content Delivery Network som ytterligare kan förbättra upplevelsen för dina besökare.

Supportteamet övervakar regelbundet varje server och fortsätter att uppgradera den enligt kraven.

Datacenter

För närvarande har Flywheel 10 datacentra spridda över hela världen. Dessa platser är New York City, Atlanta, Dallas, San Francisco, Singapore, Tokyo, Toronto, Amsterdam, Frankfurt och London.

De globala datacentrarna ger din webbplats bättre prestanda och om du vill ha mer hastighet kan du välja att ha CDN från de 30 noderna över hela världen.

Säkerhet för svänghjulshosting

Svänghjulet erbjuder omfattande säkerhet för alla sina kunder. All data som går in och ut från servrarna är krypterad. På plattformen lagras eller överförs varje information i ett krypterat format. För varje webbplats tillhandahåller de gratis SSL.

Ingenjörsteamet övervakar hårdvaran och programvaran regelbundet och uppdaterar dem när så krävs. Kontona har tvåfaktorsautentisering vilket lägger till ett lager av säkerhet.

Kundsupport

För alla webbhotellföretag är den verkliga utmaningen att ge förstklassig support efter försäljning till sina kunder. Flywheel har ett dedikerat team av experter för att ge generellt och WordPress centralt stöd.

Det finns olika lägen där du kan välja att kontakta dem via e-post, supportbiljetter, onlinechatt och sociala medieplattformar. Företagets representanter är hyperaktiva från konton på sociala medier och löser ofta mindre frågor just där på några minuter. De uppmuntrar också sina kunder att följa dem på Facebook och Twitter för snabbare upplösning av frågorna.

För- och nackdelar med svänghjulet

Fördelar med svänghjulet:

 • Robust molnbaserad webbhotell som ger högkvalitativ prestanda.
 • Anpassade systemkonfigurationer för snabb laddningstid.
 • Flera datacenterplatser för bättre anslutning.
 • 30-dagars återbetalningsgaranti.
 • Blockerar alla IP-adresser som kan se hotade ut direkt.
 • Snabb support av experter om webbplatsen hackas.
 • 24 × 7 pålitligt stöd.
 • Cache-system för serverändar för att minska stressen på dina resurser.
 • Gratis demotestutrymme.
 • SSL-certifikat hjälper dig med öka din webbplats ranking.
 • Gratis webbplatsmigrering.

Nackdelar med svänghjulet:

 • Du kan inte köpa SSL utan bara installera dem som finns tillgängliga för företaget.
 • Inget Git-distributionssystem.

Svänghjulrabatter och erbjudanden

Det har blivit en ritual för företagen att ge rabatter och erbjudanden till kunderna. Varje år runt helgdagar och speciella tillfällen som svart fredag ​​försäljning, ger svänghjul exklusiva rabatter för nya kunder. Du kan få stora rabatter på paketen med hjälp av dessa erbjudanden.

Svänghjulsalternativ

Som ett alternativ till svänghjulshosting kan du välja WP Engine, Kinsta, Pressable, WPX Hosting (Affordable hosting provider) eller Pressidium. Alla är de bästa WordPress-värdföretagen.

Slutsats: Granskning av svänghjulvärd

Svänghjulet är ett av de bästa webbhotellföretagen över hela världen som endast tillhandahåller WordPress-baserad värd. Med mer än 70 000 små och stora kunder i kiten har Flywheel blivit ett känt namn för sitt engagemang och expertis.

Företaget har 10 datacenter och 30+ CDN över hela världen vilket ger dig ett alternativ att välja det närmaste datacenteret för din webbplats. De ger också specialrabatter och erbjudanden då och då.

Minimipaketet börjar på bara $ 14. Det är förståeligt att företaget inte tillhandahåller billig webbhotell men funktionerna och tjänsterna motiverar definitivt priset.

För mer information om svänghjul kan du kolla in Flywheels starthistoria i följande video:

Få svänghjulshosting

Kolla in andra hanterade WordPress-värdrecensioner:

 • Kinsta Hosting Recensioner
 • WP Engine Reviews 2020
 • Pressbar översyn 2020
 • WPX Hosting Review 2020
 • Pressidium Hosting recensioner
Svänghjulöversikt 2020
 • Hastighet och prestanda

 • Uptime

 • säkerhet

 • Kundsupport

5

Sammanfattning

Svänghjulet är också en av de bästa premiumhanterade WP-värdleverantörerna. Det är det bästa valet för frilansare, designers, utvecklare och byråer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map