A2 Hosting Review | 63% RABATT A2Hosting-kupongkod 2020 ($ 2,96 / mo)

A2 Hosting erbjuder högdrivna webbhotell vilket gör hastighet och tillförlitlighet deras högsta prioritet.


A2-webbhotell tillhandahåller solid-state-enhetsservrar som kan ladda sidor upp till 20 gånger snabbare med en jämförelse med icke-SSD-servern. Det är inte bara den snabbaste hastigheten för vilken denna A2-värd är världsberömd.

Här i det här blogginlägget kommer du att möta alla dess funktioner som gör detta webbhotell mer tillförlitligt och bekvämt i jämförelse med andra webbhotell som Bluehost, HostGator och Dreamhost och även om A2 Hosting-kupongkod för 2020.

A2-värd

A2 Hosting Review 2020

A2-värdföretaget är framträdande för det är högdrivna och lättanvända webbhotellserver. Det grundades av Bryan Muthig. Företaget erbjuder snabbaste turboservrar vilket gör sidhastigheten 20 gånger snabbare än en annan standardhotell.

Företaget fokuserar centralt på att skapa och underhålla alla värdtjänster för att göra dem lättillgängliga för alla användare. Om du letar efter webbhotell som erbjuder gratis SSD, obegränsad datalagring och överföring och gratis webbplatsöverföringar, skulle A2 webbhotell vara den mest lämpliga snarare än andra.

A2 Hosting-kupongkod 2020

A2-värd erbjuder den billigaste delade värdplanen och du kan få den genom att använda vår följande A2-värdkupongkod.

Kupongkod ⇒ WPressBlog | Få 63% rabatt på A2 Hosting nu!

Funktioner i A2 Hosting

De snabbaste belastningstiderna, 99,9% drifttid och överlägset support av ett dedikerat team är de speciella aspekterna som erbjuder den extra WOW-faktorn till dessa webbhotell. Förutom dessa, här har jag kortlistat några fler kvalitetsfunktioner för denna webbhotell enligt min egen erfarenhet efter att ha testat det är alla värdplaner

 • Obegränsat diskutrymme
 • Snabba SSD-enheter
 • Pålitlig molnvärd
 • Gratis kontomigrering
 • Flera säkerhetskopior
 • Obegränsad lagring och dataöverföring
 • Obegränsad bandbredd
 • Linux- och Windows-värd
 • 24 X 7 timmars kundsupport
 • 99,99% drifttidsgaranti

Men alla funktioner som erbjuds av A2 Hosting skulle ta mer tid eller sidor med anteckningar. Det är faktiskt en viktig funktion i sig självt eftersom det försäkrar dig att du kommer att få mycket värde för dina pengar.

I följande avsnitt kommer du att veta om dess olika värdplaner tillgängliga med full kundsupport och pengar-tillbaka-garanti. A2 webbhotell erbjuder en flammande snabb webbhotellösning perfekt för användarna.

Det spelar ingen roll hur mycket du har trafik eller om du har en helt ny blogg eller äger en populär affärssida, A2 Hosting täcker allt som ditt företag kräver.

Oavsett om du aldrig har drivit en webbplats tidigare eller är en professionell utvecklare, erbjuder de världsklass och lättanvända verktyg för webbplatsbyggare för att skapa en webbplats för din egen.

Hur man skapar en iscensättningssida inom WordPress?

En iscensättningswebbplats låter dig skapa en testande webbsajt som besökare inte kan se innan du publicerar testplatsen. Se videon nedan för att lära dig i detalj.

Delade värdplaner

A2 Hosting-delade värdplaner

A2 webbhotell erbjuder den billigaste delade webbhotell i tre paket framträdande så kallade Lite, Snabb och Turbo.

Om du gillar en bra start med en webbplats kan du köpa det här paketet. Det skulle kosta dig bara $ 2,96 per månad. Du täcker gratis SSL och SSD, lätt att navigera CPanel, Obegränsad lagring och överföring och 5 databaser.

Med det snabba paketet får du obegränsade webbplatser, obegränsad lagring och dataöverföring, obegränsade databaser, gratis SSL och SSD. Denna delade värdplan kan du köpa till bara $ 4,90 per månad.

Den supersnabba Turbo-värdplanen erbjuder den snabbaste sidhastighetshastigheten och innehåller alla funktioner som du får i det snabba paketet. Denna plan kostar dig $ 9,31 per månad. 20 gånger snabbare sidbelastningshastighet och A2-webbplatsaccelerator är de två ytterligare funktionerna i denna delade värdplan.

Reseller värdplaner

A2-värdplattformar för återförsäljare

Om du är en webbutvecklare eller vill starta ditt eget webbhotellföretag kommer det att vara extra lönsamt för dig att köpa återförsäljarhotellkonton från A2 webbhotell på grund av dess billigaste kostnad.

A2-värden erbjuder de attraktiva återförsäljarhotellpaketen i sina fyra planer – brons, silver, guld och platina.

Med bronsåterförsäljare värd får du 40 konton med 30 GB lagring och 400 GB överföring. Den andra silverplanen erbjuder 60 konton med 75 GB lagring och 600 GB överföring. Den tredje guldplanen erbjuder 80 konton med 150 GB lagring och 1000 GB överföring. När du köper den exklusiva värdplanen för platinaåterförsäljare kommer du att gynnas av 100 konton med 200 GB lagring och 2000 GB överföring.

Gratis SSL och SSD, gratis eNom-återförsäljarkonto och WHM-kontrollpanelen är vanliga funktioner för alla återförsäljarhotellplaner som erbjuds av A2-webbhotell. Hela återförsäljarens webbhotellplaner kommer att ge dina kunder hög drifttid och standardprestanda för att göra deras värdkonto extremt pålitlig.

VPS-värdplaner

A2Hosting VPS-värdplaner

VPS är förkortningen för Virtual Private Server. A2 Hosting är det bästa VPS-värdföretaget. A2 Hosting VPS erbjuder ytterligare kontroll och ger dig möjligheten att utföra mer avancerade funktioner på din webbplats. De erbjuder VPS-värdplaner med startpriset på bara $ 5,00 per månad.

Du kan köpa Omanaged, Managed och Core VPS-plan enligt ditt behov. Om du är en professionell webbutvecklare bör du köpa en okontrollerad VPS-plan. De andra förvaltade och Core VPS-planerna är tillgängliga för bara $ 32.99 per månad med ytterligare lagring, RAM och dataöverföringar.

Få A2-värd med 63% rabatterat pris

A2 Hosting Kundtjänst

A2-värden erbjuder pålitlig och snabb kundsupport. Ett dedikerat supportteam med A2-webbhotell finns tillgängligt 24X7 timmar för att lösa alla typer av kundproblem med en personlig touch.

Kunder kan komma i kontakt med A2-värdstödet via e-postchatt eller direkta telefonsamtal. Du kan också använda deras USA-baserade biljettsystem. Slutligen betraktas hela supportteamet som vänligt och hjälpsamt, oavsett hur lätt eller svårt din begäran kan vara.

Pengar tillbaka garanti

A2 webbhotell kan skryta med att de ger 99,99% drifttidsgaranti och snabbaste sidbelastning. Om du känner att din webbplats går ner av någon anledning kan du fritt ansöka om full återbetalning inom 30 dagar eller en pro-rate återbetalning av de använda tjänsterna om du avbokar efter 30 dagar.

Men A2 Hosting använder de mest avancerade datacentra och bästa branschrutiner för att se till att din webbplats har alla de senaste säkerhetsfixerna.

Fördelar och nackdelar med A2 Hosting

Det finns några fördelar och nackdelar när man överväger A2 Hosting som din nya webbhotell.

Fördelar:

 • 100% kolneutral
 • Erbjuder serverplats från Europa, Asien eller USA
 • Perfekt för WordPress-användare
 • Hastighetslastprestanda

Nackdelar

 • Begränsade värdplaner för Windows-värd är bara en nackdel med denna webbhotell enligt min erfarenhet.

A2-värdkupongkod och rabatterbjudanden

A2-hosting ger den största rabatten ibland som vid Black Friday-försäljning. Du kan också få en speciell rabatt med vår speciella A2-värdkupongkod som tillhandahålls av A2-värd endast för våra läsare.

Delad värdkupongkod

Få den högsta rabatten på 63% med följande kupongkod. Du kan använda den här koden för alla delade värdplaner. Om du inte vill använda kupongen kan du klicka på följande knapp. Rabattavtalet tillämpas automatiskt.

Få 63% rabatt på delad hosting

Återförsäljare värd kupongkod

Du får 34% rabatt på alla återförsäljarhotellplaner. Klicka på följande knapp för att få rabatten.

Få 34% RABATT på återförsäljarhotellplaner

Hanterad kampanjkod för WordPress Hosting

Få 63% rabatt på hanterad kampanjkod för WordPress-värd. För att få denna rabatt klickar du bara på följande knapp.

Få 63% RABATT på WordPress Hosting Plans

VPS Hosting-kampanjkod

Få 40% rabatt på alla VPS-värdplaner med våra VPS-värdrabattkoder. För att aktivera affären, klicka på följande knapp så kommer affären att aktiveras automatiskt.

Få 40% RABATT på VPS-värdplaner

Dedikerad värdkupongkod

I dedikerade värdplaner får du 33% rabatt med våra dedikerade webbkampanjkoder.

Få 33% RABATT på dedikerade värdplaner

Ovan har vi tillhandahållit alla kuponger och kampanjkoder för alla A2-värdplaner. Läs vår följande handledning för att veta ”Hur man använder dem”.

Hur du använder vår A2-värdkupongkod?

 • Välj först värdplanen som du vill köpa och klicka sedan på länken i det avsnittet ovan.
 • När du klickar på knappen kommer den att omdirigera dig till den officiella A2 Hosting-webbplatsen.
 • Du kan välja den värdplan som du vill köpa igen och sedan klicka på knappen Komma igång.

A2 Hosting-kupongkod 2019

 • På nästa skärm kan du ange domännamnet som du vill ta för din webbplats. Om du redan har ett domännamn kan du välja andra alternativ efter behov.

A2 Hosting Rabattkod

 • Klicka på Fortsätt på nästa skärm.
 • Om du vill dölja din personliga information på nästa skärm ska du kryssa i rutan, annars avmarkera kryssrutan ID-skydd.

A2 värd för kampanjkod

 • Nu kan du ange vår speciella kuponkod “wpressblog”I kupongkodavsnittet. En rabatt kommer att tillämpas på det slutliga priset.

A2-värdskupongkod

 • Till sist kan du klicka på kassan och betala.

A2 värdalternativ

A2 Hosting är den snabbaste värdleverantören. Du kan välja SiteGround, Bluehost eller HostGator som det bästa alternativet för A2 Hosting.

Slutlig dom

Om du kan betala lite mer för att få högkvalitativ och premiumhotell som har 99,9% drifttid och äkta support 24/7/365 från personer i telefon, gör dig redo för webbhotell A2 med vår A2-värdkupongkod.

Om du har en upplevelse av att använda A2-värd, vänligen låt oss veta din feedback om det i kommentaravsnittet nedan.

Läs också:

 • SiteGround granskning
 • Kinsta Hosting Review
 • Hostinger recension
 • Dreamhost-kupongkod
 • HostGator-kampanjkod
 • Hostinger-kupongkod 2020
A2 Hosting Review 2020
 • Funktioner i A2 Hosting

 • Kundsupport

 • Pengar tillbaka garanti

5

Sammanfattning

Om du behöver en snabbast webbhotell kan du gå till A2 Hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map