Fixa “Oj … Ett serverfel inträffade och din e-post skickades inte. (# 007)”

Så du skriver ett e-postmeddelande, du läser korrektur och trycker bara på skicka-knappen för att se felmeddelandet # 007. Det kan lämna dig ödelagt. Oroa dig inte, det är ett vanligt problem och är lätt att lösa. Låt oss göra detta i fem enkla steg.


gmail-serverfel 007

Gmail är ett av de största e-postnätverken idag, men det är inte fritt från fel och goof-ups. Gmail-serverfel 007 är det vanligaste felet som användarna möter, och även om det kan verka som en orsak till oro är lösningen på det här problemet ganska enkelt.

Den första frågan som kommer till minnet – är det något fel med Google eller är det min dator som inte fungerar igen? Lägg dina bekymmer åt sidan. Det finns inget fel med din dator eftersom det är en Google-relaterad fråga, men du kan lösa den.

Så hur kan du lösa ett problem som är relaterat till Google? Problemet är generellt kopplat till Gmail Lab-funktioner. Det här är funktioner som användare kan välja att aktivera eller inaktivera enligt deras gillade och ogillar.

Eftersom Google fortsätter att prova nya funktioner och introducera nya element, av vilka vissa kan vara föraktiverade, kan sådana fel uppstå vid en viss tidpunkt.

Att leka med dessa funktioner och korrigera vad som är fel kan lösa problemet.

Fixa Gmail Server Error 007

“Oj … ett serverfel inträffade och ditt e-postmeddelande skickades inte. (# 007) ”-felet är enkelt att fixa och kräver inte mycket teknisk kunskap. Här är steg-för-steg-guide:

 1. Öppna Gmail i valfri webbläsare och logga in på ditt konto.
 2. I det övre högra hörnet ser du en ikon som visas som en växellåda. Klicka på den och välj “Inställningar”.
 3. gmail-inställningar

 4. Här hittar du fliken “Lab” (Avancerat) och klickar på den.
 5. gmail avancerad flik

 6. Inaktivera alla tillgängliga alternativ.
 7. gmail inaktivera alla alternativ

 8. Du är klar. Stäng och öppna webbläsaren igen.

Om du gör detta löser du Gmail-fel 007 i de flesta fall. Men om det inte gör det kan du prova lösningarna nedan.

Mer detaljerade lösningar!

Ovan nämnda steg kanske inte fungerar i vissa fall, eller så kan problemet så småningom komma tillbaka. Om det är så kan du prova dessa alternativ:

 1. Uppdatera din webbläsare om en nyare version är tillgänglig.
 2. Rensa cache och cookies (öppna Google Chrome-inställningar och bläddra sedan till knappen Avancerat).
 3. gmail rensar data

  gmail rensar cookies och cache

 4. Inaktivera alla tillägg och webbläsartillägg eftersom de kan orsaka funktionsfel i Gmail.
 5. Inaktivera ditt antivirusprogram. Det kan låta konstigt för vissa användare, men antivirusprogrammet kan orsaka problemet. Om så är fallet, skriv till ditt antivirusföretag och förklara problemet för dem. De kan ge en lösning.
 6. Öppna Gmail med alla inaktiverade alternativ på fliken Avancerat.

Vi hoppas att en av dessa lösningar skulle ha hjälpt dig att bli av med problemet. Om du är en nyfiken själ kan du kolla in några vanliga frågor om “oops … ett serverfel inträffade och ditt e-postmeddelande skickades inte. (# 007) ”-fel.

“Bakgrundssänd” -laboratorium: Vad gör det?

Funktionen för bakgrundssändning kan vara användbar, men det är inte nödvändigt, därför bör du inte tänka två gånger innan du inaktiverar den om det orsakar Gmail att visa fel.

Funktionen gör att Gmail kan arbeta i bakgrunden, dvs. fortsätta att skicka e-postmeddelandet även efter att du har lämnat fönstret. Många av oss skriver ett e-postmeddelande och klickar på skicka och gå för att göra något annat på vårt konto utan att vänta på att sändningsprocessen är klar.

Det är den här funktionen som säkerställer att processen är klar och e-postmeddelandet skickas. Funktionen hjälper dig att spara tid, men vid vissa tillfällen kan det fungera fel och orsaka fel.

Om så är fallet kan det vara det enda alternativet att avaktivera. Du kan dock försöka aktivera det igen och se om saker har förändrats eller om du fortfarande får “oops … ett serverfel uppstod och ditt e-postmeddelande inte skickades. (# 007) ”-fel.

Vad händer om jag fortsätter att få “Oj … ett serverfel har inträffat och din e-postmeddelande inte skickades (# 007)” -fel även efter inaktivering av bakgrundssökning?

Medan Background Send är den skyldige i 95% av fallen kan vissa andra problem också leda till fel # 007. Om så är fallet bör du prova alla andra trick som anges ovan. De fungerar, men vi har hittat fall där inget av det gjorde.

I ett sådant scenario kan det enda alternativet vara att installera om din webbläsare eller prova från en annan enhet. Du kan också prova appen. Om det fungerar på andra enheter kan problemet också vara med din dator eller programvara och inte Gmail-inställningar.

Andra tips inkluderar:

 1. Väntar. Ge det lite tid. Det kan ta lite tid för saker att komma tillbaka till det normala.
 2. Överväg att starta om din webbläsare och din dator för att ändringarna ska träda i kraft.
 3. Se till att det är # 007. Vissa fel kan verka liknande, men de gör det inte. Koden är det bästa sättet att identifiera ett Gmail-fel.
 4. Ta bort eventuella bilagor och dubbelkontrollera avsändarens adresser.

Dessa tips hjälper dig att bli av med “oops … ett serverfel inträffade och din e-post skickades inte. (# 007) ”-fel. Ibland är det bästa alternativet att vänta eftersom vissa fel kan vara tillfälliga.

Det sista ordet

“Oj … ett serverfel inträffade och ditt e-postmeddelande skickades inte. (# 007) ”-fel kan vara ett stort hinder men med några enkla lösningar. Eftersom Google ständigt förändras är dessa fel oftast tillfälliga.

Få inte panik om du måste inaktivera några av funktionerna. Du kan försöka aktivera dem senare, och problemet kanske inte finns där Google släpper också korrigeringar och gör ändringar i backend för att bli av med problem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map