7 HRMS më e mirë e SaaS për fillestarët dhe ndërmarrjet

HR është profesion i një populli. Peopleshtë njerëz, më mirë të themi, punonjësit që drejtojnë bizneset.


Prandaj, mbajtja e motivuar dhe menaxhimi i tyre me mençuri është thelbësore. Falë përparimeve teknologjike siç është programi HRMS që përfshin inteligjencën artificiale dhe automatizimin, proceset e HR janë bërë më pak sfiduese.

Ndërsa biznesi juaj rritet, çështje të ndryshme fillojnë sipërfaqen që përfshin shkallëzimin, menaxhimin e proceseve dhe të dhënave, optimizimin e fuqisë punëtore, dhe më shumë. Me rritjen e numrit të të punësuarve, menaxhimi i burimeve njerëzore gjithashtu bëhet i ndërlikuar, nga kontrollimi, marrja në punë, trajnimi dhe administrimi i pagave, deri tek pajtueshmëria rregullatore. Për më tepër, informacioni juaj i ndjeshëm mbetet i shpërndarë në shumë vende dhe dosje.

Si pasojë, ajo shkakton djegie të burimeve njerëzore ndërsa zbret efikasitetin e përgjithshëm.

Por, me konkurrencën qafë-më-qafë, ku koha është e parave, nuk mund të përballoni joefikasitet, veçanërisht gjatë fazës së rritjes.

Pra, nëse procesi juaj i HR ende manovron fletëpalosjet dhe shkresat që bashkohen në kabinetin tuaj, ju mungon diçka!

Cila është zgjidhja?

Softuer për menaxhimin e burimeve njerëzore ose HRMS!

Farë është HRMS?

Ta themi thjesht, HRMS është një softuer që përdor fuqinë e teknologjisë për të administruar proceset HR. Ai synon të përmirësojë efikasitetin dhe produktivitetin e biznesit tuaj duke automatizuar detyra manuale dhe të përsëritura. Si rezultat, ekipi juaj i HR mund të menaxhojë mirë proceset dhe të gjejë më shumë kohë për të shfrytëzuar në aktivitete të tjera të rëndësishme për rritjen e biznesit.

Softueri mbulon aspekte të ndryshme të menaxhimit të burimeve njerëzore, përfshirë:

 • Planifikimi i fuqisë punëtore
 • rekrutim
 • On-konvikt
 • Procesi i konfirmimit të punës pas periudhës së provës
 • Menaxhimi i informacionit të punonjësve
 • Transaksioni dhe menaxhimi i politikës së lënë
 • Ndjekja e ndjekjes dhe koha
 • Përpunimi i pagave
 • Llogaritjet e ndryshimit të pagës
 • Procesi i dorëheqjes
 • Rregullat dhe rregullat e komunikimit dhe administrimit
 • Angazhimi i punonjësve
 • Pajtueshmëria ligjore
 • Raportet e MIS-it
 • Trajnim dhe zhvillim
 • Vlerësimi i performancës
 • Planifikimi i suksesit

Pse bizneset kanë nevojë për HRMS?

Mënyra e stilolapsit dhe letrës mund të ndihmojë gjatë fazave fillestare por jo e shëndetshme për biznesin tuaj ndërsa rritet. Për SMB-të, përdorimi i një HRMS të mirë është i rëndësishëm pasi mund të përshpejtojë procesin e rritjes duke automatizuar detyra të ndërlikuara ndërsa eliminon gabimet e mundshme sepse edhe gabimet e vogla mund të jenë fatale për produktivitetin tuaj.

HRMS u lidh me teknologjitë në zhvillim si analiza e të dhënave dhe përfitimet e automatizmit jo vetëm për punëdhënësit, por edhe për punonjësit dhe klientët pasi informacioni i duhur mund të arrijë në vendin e duhur dhe në kohën e duhur.

A raport thotë se tregu global për softuer HR është parashikuar të jetë një dajak $ 30 miliardë deri në vitin 2030. Ai gjithashtu parashikon 9.4% në rritjen e tij nga 2017-2025.

Le të shikojmë disa nga përfitimet e tij për bizneset moderne.

Menaxhim efikas i punonjësve

Ekipi juaj i HR mund të monitorojë orët e punës dhe orarit të punës së punonjësve, në mënyrë që të sigurojë produktivitetin maksimal dhe kompensimin për jashtë orarit. Ju gjithashtu mund të menaxhoni trajnime, pagat, performancën dhe angazhimin më të mirë të punonjësve në mënyrë që ata të ndjehen të lidhur me organizatën tuaj.

Monitorimi i KPI

HRMS mund të automatizojë saktësisht procesin e përgjithshëm të monitorimit të Treguesit Kryesor të Performancës (KPI) për të treguar efikasitetin e punonjësve në arritjen e objektivave të tyre të caktuar. Për këtë, ajo mund të monitorojë kohëzgjatjen që një punonjës qëndron në një rol, në mungesë, merret kohë për të arritur qëllimet, etj..

Promovon vetë-shërbimin e punonjësve

Një nga karakteristikat më të mira të HRMS është vetë-shërbimi i punonjësve të saj, ku ata mund të hyjnë në profilet dhe portalet e tyre. Ai përfshin informacione të hollësishme në lidhje me termat dhe kushtet e kompanisë, lë politikën, listën e pagave, procesin e dorëheqjes, etj, kështu që ata nuk duhet të bëjnë të gjitha pyetjet te departamenti i HR. Kështu, kursen kohë për të dy palët.

Për të kërkuar leje, punonjësit nuk kanë më nevojë të shkruajnë një kërkesë. Ata mund ta zbatojnë atë përmes vetë sistemit dhe gjithashtu të kontrollojnë gjendjen e mbetur të pushimeve, listën e pushimeve, ngjarjet e ardhshme dhe veçori të tjera.

Zhduk gabimet njerëzore

Automatizimi eliminon gabimet njerëzore që mund t’i kushtojnë biznesit për sa i përket pajtueshmërisë rregullatore, kostos dhe kohës. Zvogëlon mundësinë e gabimeve dhe shënimet e kopjuara për të siguruar ekzekutimin e detyrave të padrejta.

Siguria dhe intimiteti i të dhënave

Siguron pajtueshmërinë

Pajtueshmëria me ligjet federale dhe shtetërore është thelbësore për mirëqenien e kompanisë suaj. Nëse nuk trajtohet mirë, ajo mund të paraqesë kërcënime serioze për biznesin tuaj për sa i përket reputacionit dhe gjobave. HRMS azhurnon të gjitha ndryshimet statutore rregullisht për të siguruar pajtueshmërinë.

Pse Softuer i bazuar në cloud ose SaaS HRMS?

Në vend që të përdorni një softuer tradicional brenda lokalit, ku duhet të blini të gjithë, mund të shkoni për programin Softuer-si-një-shërbim (SaaS) të pritur në cloud. Isshtë me bazë abonimi, do të thotë se nuk keni nevojë të paguani për të gjithë programin. Ofruesi i shërbimit ju jep autoritetin ta përdorni për një kohë, në varësi të planit.

Bjeri ziles?

Po, si Netflix!

Për dallim nga softveri brenda ambienteve, modeli SaaS nuk kërkon instalim, asnjë konfigurim. Gjithçka është gati më parë, dhe mund të filloni ta përdorni atë në një ose dy orë. Prandaj, ju mund të kurseni shpenzime dhe kohë së bashku pa shqetësime për mirëmbajtjen.

Duke qëndruar në një mjedis me re, programi SaaS ju jep shkallëzim më të mirë pasi mund të zgjidhni programin bazuar në aftësinë tuaj organizative.

Pra, nëse doni të përfshini një HRMS në organizatën tuaj, konsideroni të miratoni një program SaaS. Dhe për t’ju ndihmuar me të, këtu janë disa nga softverët më të mirë të disponueshëm për ju për të eksploruar.

Freshteam

Lidheni një hap më afër me punonjësit që përdorin Freshteam për të menaxhuar të gjitha proceset e BNj me inteligjencë dhe të marrin vendime me ndikim. Me sistemin e tij të ndjekjes së aplikimeve, ju mund të buroni kandidatë, të planifikoni intervista dhe të punësoni kandidatët e duhur. Burimi i tyre nga portalet e punës, faqet e karrierës, referimet e punonjësve, shitësit, faqet e mediave sociale dhe më shumë.

Krijoni kartat e rezultateve të intervistave, shtoni ekipe punësimi, fazat e rrjedhës së punës dhe formularët e aplikimit me porosi për secilën punë. Ju gjithashtu mund të mbani të gjitha informacionet në lidhje me kandidatët, përfshirë postat elektronike, rinisjet, rezultatet, historinë e ndërveprimit, reagimet, etj. Në një vend të vetëm me Kandidatin 360. Ndërsa caktoni intervista, ju mund të ftoni anëtarët e panelit tuaj dhe të lini feedback. Programi gjithashtu ju lejon të menaxhoni ofertat për punë dhe të konfiguroni fushat e tij, të regjistroni vendime dhe të përgatisni letra me oferta.

Me Freshteam, ju mund të kryeni ndërhyrje të qetë duke filluar procesin paraprakisht për të kompletuar dokumentacionin dhe plotësimin e formularit. Kursen ditën e parë të bashkuesve, në mënyrë që ata të kuptojnë bashkëmoshatarët e tyre dhe organizatën. Pas nënshkrimit të dokumentit, ju mund t’i ngarkoni ato në profilin e tyre, të krijoni detyra për ta, të ndjekni aktivitetet e tyre dhe të dërgoni kujtesë për të përfunduar procesin e ndërhyrjes.

Tërhiqni dhe lëshoni fushat e formave për të krijuar informacione për punonjësit, për të mbajtur tabelat e organizatës për të shfaqur të gjitha njësitë në strukturën e korporatës me emrin, departamentet dhe pozicionet e tyre. Krijoni dhe ushtroni politika të pushimit për një vit kalendarik, hartëzojini ato lehtësisht në ekipe, vendndodhje, ndërrime ose departamente specifike në të gjithë organizatën. Ju gjithashtu mund të gjurmoni gjethet, të gjeneroni raporte për pushime dhe mungesa në vend dhe të lini tendencat.

Me aplikacionin e saj celular të disponueshëm në iOS dhe Android, ju mund të bëni rekrutim pa probleme duke dërguar email, të paraqisni feedback dhe të merrni vendime. Bëni kërkesë për gjethe ose aprovoni / refuzoni kërkesën e dikujt tjetër vetëm me një trokitje e lehtë dhe hyrni në të dhënat e punonjësve nga kudo.

HRMS i urtë

Pushtojë të gjitha sfidat e burimeve njerëzore dhe merr vendime të mençura HRMS i urtë për të rritur efektivitetin e organizatës suaj. Ajo siguron një zgjidhje dinamike për të menaxhuar ciklin e plotë jetësor të punonjësve tuaj nga qiraja deri në pension. Softueri është i shkallëzuar për të mbajtur mbështetjen për nevojat tuaja në rritje.

Punësoni njerëz të talentuar, ruajini më të mirët dhe identifikoni punonjësit e brendshëm lehtësisht për pozicionet drejtuese. Gjithashtu ju ndihmon të minimizoni qarkullimin e punonjësve duke rritur angazhimin. Përmirësoni menaxhimin e kohës për çdo punonjës dhe gjetjet e mbulimit dhe pjesëmarrjen përveç menaxhimit të listës së pagave, rishikimet e performancës, përfitimet, vetë-shërbimi, etj..

Eliminimi i gabimeve të kushtueshme në regjistrimet dhe futjen e të dhënave duke shmangur dokumentet e dhimbshme të shoqëruara me përfitime. Analiza e tij e rrezikut ju lejon të vlerësoni punonjësit bazuar në informacionin e tyre, statistikat, aftësitë, performancën, sigurimin, demografinë, dhe më shumë.

Ajo siguron klasa gjithëpërfshirëse nga instruktorë dhe mësim mbi kërkesën për të përdorur programin në mënyrën më të mirë të mundshme përmes Universitetit Sage. Baza e njohurive Sage, Sage City dhe Sage Resources janë aty për të zgjatur mbështetjen e tyre 24/7 dhe t’ju ndihmojnë të zgjidhni pyetjet tuaja dhe të ofroni azhurnimet më të fundit në softuer posa të lëshojë.

gusto

Kthehu favorin te ekipi yt i zellshëm duke i mbështetur ata me një HRMS gjithëpërfshirëse, gusto. Të gjitha proceset nga marrja në punë, bordi, dhe pagesa, deri në performancën dhe promovimin; gjithçka është e përsosur duke përdorur softuerin.

Krijoni letra me oferta profesionale, në bord bashkues të rinj duke shmangur dokumentet dhe lërini të plotësojnë profilin e tyre. Ju mund të ruani të gjitha dokumentet në mënyrë dixhitale në programin kompjuterik për të mbetur të organizuar. Ditët e proceseve të dhimbshme dhe të rrezikshme të pagave kanë mbaruar; përdorni listën e pagave të thjeshtuar të softuerit dhe paraqitni lehtësisht taksat.

Sinkronizon automatikisht të gjitha të dhënat e lidhura me përcjelljen e kohës, planet e përfitimeve, punësimet e reja dhe më shumë. Mbajini punonjësit tuaj të lumtur, të shëndetshëm dhe të siguruar duke përdorur të njëjtin softuer që mund të ushqejë planet tuaja në listën e pagave. Jepni burimet dhe mjetet e ekipit tuaj me Gusto për të siguruar të ardhmen e tyre financiare përmes Gusto Cashout, përfitimet e udhëtarëve, kompensimin e punëtorëve dhe pensionin prej 401 (k) dhe 529 kursime në kolegj.

Për më tepër, ajo ofron mjete të tjera si lehtësim financiar të biznesit të vogël, kalkulatorin e shkallës së djegies, llogaritësin e taksave të punëdhënësve, mjetin e krahasimit të pagave dhe listën e re të listave të qirave. Softueri është në përputhje me HIPAA, ACA dhe ERISA. Ai mund të menaxhojë kërkesat e COBRA dhe punonjësit e postës elektronike për të përfunduar dokumentet pas largimit nga organizata juaj.

Cezanne HR

Nuk ka rëndësi nëse organizata juaj është në shkallë të vogël, e mesme apo e madhe, Cezanne HR ju ka kthyer shpinën për të rregulluar çdo aspekt të përpjekjeve tuaja për burimet njerëzore. Kjo bashkësi moderne e bazuar në cloud ju lejon të menaxhoni dhe mbështesni fuqinë tuaj të punës në mënyrë efikase duke përdorur teknologji të nivelit të lartë, mjete automatizimi dhe karakteristika mbresëlënëse.

Ndihmuar bizneset në 100+ vende, Cezanne HR ofron përkthim në 10 gjuhë të ndryshme pa tarifa shtesë. Ai gjithashtu mbështet regjistrimin e të dhënave financiare në monedhën tuaj lokale dhe lehtëson shumë zyra në të gjithë botën me flukset e miratimit tuaj, qendrat e kostos, portalet HR, dhe lejet e administratorit. Sistemi ofron fleksibilitet optimal për të ekzekutuar detyra të ndryshme, nga shtimi i punonjësve deri tek largimi dhe gjithçka në mes.

Ajo ofron një portal 24/7 online të mbushur me artikuj ekspertësh, si udhëzues për udhëzime, këshilla për vendosjen, trajnime, këshillime, njoftime të zgjuara, raportime të ndërtuara, forma të konfigurueshme, menaxhim efikas të rrjedhës së punës dhe shërbime zbatimi. Angazhohuni mirë me forcën tuaj të punës duke përdorur aplikacionin e saj celular së bashku me mjetet në internet për të rritur bashkëpunimin dhe komunikimin efektiv.

Mos humbni kohë për mirëmbajtje sepse Cezanne kujdeset për të përveç azhurnimeve periodike. Të gjitha të dhënat tuaja janë të sigurta me sigurinë e saj të përparuar dhe mbrojtjen e të dhënave përmes kriptimit, fjalëkalimeve dhe pajtueshmërisë së GDPR. Për më tepër, arkitektura e saj e hapur ju ndihmon të përmirësoni produktivitetin tuaj dhe mundëson lidhjen e aplikacionit të palëve të treta me lehtësi.

Njerëzit HR

A jeni të lodhur duke humbur kohë për detyra monotone?

përdorim Njerëzit HR për të automatizuar këto procese dhe të përqëndrohet në fushat që kërkojnë më shumë vëmendje. Tani harroni të gjurmoni sëmundjen, të azhurnoni të dhënat e punonjësve, të aprovoni lejet e pushimeve, të përpiloni njohuri të qarkullimit, etj. Duke përdorur sistemin e tij të ndjekjes së aplikuesit, ju mund të punësoni dhe mbani talentet që i përshtaten kulturës së organizatës suaj. Ndani vendet e lira të punës në portalet e ndryshme të punës, si dhe identifikoni dhe lidheni me njerëz që mund të ndihmojnë në rritjen e biznesit tuaj.

Paraqitni informacionin e burimeve njerëzore me raporte grafike gjithëpërfshirëse drejtuesve të biznesit dhe kërkoni rekomandime dhe plane veprimi. Mësoni nga profesionistë të tjerë të HR përmes HRMS dhe përmirësoni vendimmarrjen tuaj. Ju gjithashtu mund të krahasoni njohuritë tuaja të HR ndaj kompanive të tjera brenda industrisë tuaj për të përcaktuar fushat që kanë nevojë për përmirësime.

Lidhuni më mirë me punonjësit tuaj dhe ndihmojini ata të zgjedhin potencialin e tyre me sistemin e tij dinamik të menaxhimit të performancës. Gjeni interpretuesit tuaj më të mirë dhe ata që kanë nevojë për ndihmë për të përmirësuar performancën e tyre. Njerëzit HR ju lejon të migroni pa probleme të dhënat tuaja në sistemin e ri dhe të ofroni trajnime ekspertësh për të shfrytëzuar programin në maksimum.

Edhe pa njohuri të mira teknike, ju mund ta përdorni këtë softuer për shkak të thjeshtësisë dhe miqësisë së tij.

Zenefits

Menaxhimi i proceseve të burimeve njerëzore nuk është më dhimbje koke nëse e keni Zenefits që përfitojnë biznesin tuaj në një bollëk mënyrash. Me një klik të thjeshtë, ju mund të dërgoni letra ofertash me të gjitha detajet thelbësore së bashku me një lidhje për pranimin e ofertës në internet. Për këtë, ajo ofron shabllone të hollë për letrat e ofertës ose një mundësi për të ngarkuar një të veçantë.

Partneri i saj Checkr kryen kontrolle gjithëpërfshirëse dhe të shpejta në prapavijë nga programi. Kjo i lejon bashkuesit e rinj të vetë-futen duke përdorur aplikacionin ose faqen e internetit mobile të Zenefits dhe të ruajnë telashe në ditën e parë. Softueri në mënyrë digjitale krijon dokumente tatimore për bashkuesit bazuar në informacionin në dispozicion.

Ju inkurajon të shkoni pa letër duke ofruar veçorinë e nënshkrimit dixhital. Përmes integrimit të qetë me Slack, Salesforce, G Suite, etj., Punonjësit e rinj mund të regjistrohen automatikisht në llogaritë e tyre. Ajo ofron tabela organizative dinamike dhe drejtorinë e punonjësve me detaje të nevojshme për të përmirësuar komunikimin ndër-funksional.

Automatizoni ngjarjet e punonjësve të tilla si promovime, transferime të ekipit / departamentit, përfundime, dorëheqje, dhe më shumë. Softueri sinkronizon në mënyrë proaktive të dhënat dhe çdo ndryshim të kryer në kohë reale, në mënyrë që të reflektojë kudo. Ajo jo vetëm që mbështet punonjësit tuaj, por edhe një forcë tjetër pune, duke përfshirë pavarur, kontraktorë të pavarur dhe konsulentë. Qëndroni në përputhje me rregulloret e qeverisë duke automatizuar detyrat.

Krijoni dhe administroni politikën tuaj PTO, lini kërkesa, vendosni datat e ndërprerjes dhe përdorni llogaritësin e tij automatik të bilancit PTO për të kursyer kohë. Mbështet inteligjencën e biznesit duke raportuar përmbledhje të kompensimit, aktivitete të llogaritura, statistika për mundësi të barabarta, norma të qarkullimit dhe opsione të aksioneve të dhëna.

BambooHR

Punonjësit tuaj janë asetet e kompanisë suaj dhe kanë më shumë rëndësi. Menaxhoni ato me kujdes duke përdorur BambooHR, i cili është një program gjithëpërfshirës për të mbledhur, organizuar dhe analizuar të dhënat e punonjësve. Përmirësoni procesin e përgjithshëm të rekrutimit dhe bordit, menaxhoni kompensimin në mënyrë të zgjuar dhe zhvilloni një kulturë të qëndrueshme të kompanisë.

BambooHR ju lejon të ruani të gjitha informacionet në një bazë të dhënash të vetme, të sigurt të mundësuar nga mjetet e redaktimit dhe raportimit dinamik për rrjedhën më të shpejtë të punës. Kontrollon atë duke përdorur një faqe interneti ose një aplikacion mobil, të cilit mund t’i qaseni në çdo kohë, në çdo vend.

Personalizoni formalitetet dhe shkresat tuaja për të lehtësuar procesin e bordit për një ditë të parë më pak stresuese. Ajo përmban nënshkrime elektronike, në mënyrë që të menaxhoni të dhënat dixhitale dhe të parandaloni grumbullimin e letrës në tryezën tuaj. Koha e përcjelljes, PTO, përfitimet, lista e pagave, etj janë të lezetshëm me BambooHR.

Kjo ju lejon të merrni njohuri më të thella mbi menaxhimin e performancës, kënaqësinë e punonjësve dhe statistika të tjera të rëndësishme për të formuar planin tuaj të ardhshëm të veprimit. Aktualisht, ajo ka mbi 1.56 milion përdorues aktivë në të gjithë botën dhe gjithashtu ofron shtatë ditë provë falas për të marrë përvojë praktike në softuer.

përfundim

Proceset e burimeve njerëzore janë një nga aspektet më kritike të bizneseve moderne, qoftë rekrutimi, lista e pagave, performanca ose promovimi. Kërkon një nivel të madh saktësie, dhe madje edhe një gabim i vogël mund të rezultojë i shtrenjtë. Por mos u shqetëso më; përfshini një HRMS me bazë cloud në organizatën tuaj për të automatizuar të gjitha detyrat me gabim zero.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map