15 mjetet më të mira për të krijuar një faturë

Nëse keni marrë pagesa në internet pa lëshuar një faturë, atëherë duhet të merrni parasysh pak ndryshimin e gjërave.


Unë rekomandoj shumë përdorimin e faturave për të hasur sa më profesionale dhe për të mbajtur nën kontroll rrjedhën financiare. Nuk mund të kujtoj asnjë prej klientëve të mi që lëshojnë pagesa pa faturë sepse është një normë. Nëse jeni duke punuar si freelancer ose duke shitur gjëra në internet, keni nevojë për një të tillë.

Në këtë pikë, ju mund të mendoni se krijimi i faturave është shumë punë sepse duhet të siguroni informacionin tuaj personal, informacionin personal të klientëve tuaj, përfshirë datën, listoni emrin e shërbimeve dhe çfarë nuk.

Por, sikur të ju thoja, shumica e këtyre mund të automatizoheshin? Me përdorimin e këtyre gjeneruesve të faturave falas, ju mund të krijoni faturën tuaj në kërkim profesional në pak fjalë për minuta.

valë

Një mjet për faturimin që synon kryesisht bizneset në shkallë të vogël dhe freelancer, valë është zgjidhja më e mirë për bizneset që dëshirojnë të kujdesen për kontabilitetin e tyre.

Shtë një mjet i bazuar në re që ju lejon të krijoni dhe drejtoni me lehtësi faturat me porosi. Për më tepër, ju mund të krijoni raporte financiare, të ekzekutoni të gjitha llojet e veprimtarive të kontabilitetit dhe të mbani shënimet e shpenzimeve me një vështrim mbi pranimet. Ju gjithashtu mund të gjurmoni pozicionet e faturave tuaja të dërguara / në pritje dhe të personalizoni faturat sipas kodit të ngjyrave të markës tuaj.

Vala është plotësisht e lirë për t’u përdorur pa tela të bashkangjitur.

faturuar

faturuar është një mjet i krijuar posaçërisht për bizneset që duan të gjenerojnë fatura të shpejtë dhe në lëvizje. Mjeti vjen me një numër karakteristikash si shtimi i logos së markës suaj në faturë, duke përmendur kujt i dërgoni faturën, emrin e dërguesit dhe si dhe të përfshijë një numër të pakufizuar artikujsh në faturë.

Një veçori tjetër është të lini shënimet dhe termat dhe kushtet në skicat e faturës ose zbritjet për të shtuar nëse dëshironi të.

Pasi të krijoni një faturë me Invoued, mund ta dërgoni direkt përmes postës elektronike, ose mund ta shkarkoni në kompjuterin tuaj për përdorim të mëvonshëm..

PayPal

E themeluar në vitin 1998, PayPal ka qenë në biznesin e transaksioneve në internet për një kohë shumë të gjatë dhe aktualisht janë një nga shërbimet më të besueshme të pagesave në botë. Ajo ka mbi 286 milion përdorues aktivë deri më tani, dhe numri vetëm po rritet.

Së bashku me të njohurit për besueshmërinë e tij, PayPal vjen me një veçori shumë të efektshme të faturimit, e cila ju lejon të gjeneroni dhe dërgoni fatura të gjitha brenda llogarisë tuaj. Kjo do të thotë nëse tashmë përdorni PayPal, nuk do të keni nevojë të bëni sipërmarrje për të gjetur mjete të tjera faturimi.

Ju mund të rregulloni dhe dërgoni një numër të pakufizuar të faturave në monedha të ndryshme. Për më tepër, madje mund të gjurmoni statusin e tyre dhe të mundësoni pagesa të përsëritura. Nëse keni klientë që nuk paguajnë me kohë, mund të caktoni kujtime automatike edhe për ta.

Ka shumë më tepër për këtë shërbim, dhe mund ta zbuloni vetëm nëse e provoni vetë.

FreshBooks

me FreshBooks, mund të filloni të krijoni fatura të personalizueshme dhe të pranoni pagesa përmes opsioneve të ndryshme si kartat e kreditit dhe ACH. Duke përdorur këtë shërbim, ju mund të automatizoni shumë detyra siç janë ndjekja, dërgimi i kujtesave dhe pranimi i pagesave.

Këtu janë disa nga karakteristikat e tjera:

 • Ndiqni kohën dhe shpenzimet e bëra
 • Depozitat e konfigurimit do të paguhen në kohë
 • Mbajtës të konfigurimit me klientët tuaj për çmime fikse
 • Gjeneroni raporte të hollësishme përmbledhëse
 • Oferta zbritje
 • Shtoni datat e caktuara të faturës
 • Llogaritni automatikisht taksat
 • Njoftohuni kur një faturë shikohet dhe paguhet

Përveç të gjitha këtyre karakteristikave të shkëlqyera, ju gjithashtu mund të shkarkoni dhe përdorni aplikacionet e tyre celular për t’i lehtësuar gjërat.

Blerja e gjeneratorit të faturës

Aq i drejtpërdrejtë sa emri, Blerja e gjeneratorit të faturës është një mjet tjetër i dobishëm për të krijuar fatura të shpejta me fushat përkatëse në vend. Pjesa më e mirë në lidhje me këtë mjet është që nuk është e nevojshme të jesh një përdorues i Shopify për të krijuar fatura. Ju mund të filloni me krijimin e faturave pa u regjistruar as për asgjë.

Modeli i faturës fillon nga sigurimi i informacionit të ndërmarrjes suaj, më pas informacioni i klientit tuaj, dhe në fund, artikujt për të cilët lëshohet fatura për.

Për më tepër, nëse dëshironi mund të lini shënime / memorandume të personalizuara. Nëse nuk jeni të sigurt për mënyrën e duhur për ta mbushur atë, ju gjithashtu mund të shkarkoni shembullin e tyre të bërë paraprakisht për referencë.

InvoiceTo

Njihet për një nga përvojat më të lehta që gjenerojnë faturë, InvoiceTo bën një punë mjaft të shkëlqyeshme për lëshimin e minutës së fundit. Në fakt, azhurnimi i fundit i softuerit është plotësisht përgjegjës për t’i bërë gjërat shumë më të shpejta dhe më të thjeshta. Ky azhurnim përfshin një veçori të llogaritjes automatike të listës së artikujve dhe ndryshimit të pagesave për faturat përkatëse.

Siç thonë ata, “Koha është para”, ky mjet tërësisht e kalon atë.

Faturë e shpejtë

Faturë e shpejtë është një tjetër mjet i shkëlqyer i faturimit që ju ndihmon në menaxhimin e financave tuaja nga një vend. Karakteristikat e ofruara nga mjeti përfshijnë:

 • Gjenerimi dhe dërgimi i faturave
 • Duke bërë vlerësime
 • Krijimi i faturave të shitjeve
 • Krijimi i kuotave të shitjeve
 • Menaxhimi i inventarëve dhe blerjeve

Ndjekja e shpenzimeve të bëra dhe fitimet e bëra si dhe llogaritja e taksës është bërë më e lehtë nga Faturë Quick pasi ajo punon në të dy desktopet dhe smartphone..

Faqja e faturës

Siç e dimë tashmë, të jesh pronar i biznesit do të thotë të merresh me fatura rregullisht, në mënyrë që të mbash gjurmët e projekteve mbi të cilat punoni dhe pagesat që merrni.

Faqja e faturës ju ndihmon të bëni vetëm atë duke krijuar fatura që janë krijuese dhe i përshtaten markës tuaj në maksimum dhe në një mënyrë shumë miqësore për përdoruesit. Ky shërbim vjen me qindra modele faturash të ndërtuara që duken profesionale dhe unike.

Ju mund të përdorni ato parazgjedhje ose t’i rregulloni sipas markës tuaj, ta bëni atë të zbukuruar ose ta mbani të thjeshtë duke shtuar logon tuaj të markës. Ju gjithashtu merrni mundësinë për të dërguar dhe ndjekur faturat në internet përmes postës elektronike ose të merrni vetë një printim për të shkarkuar, në varësi të preferencave tuaja.

Billdu

Një mjet shumë i avancuar dhe i jashtëzakonshëm, Billdu është një nga shërbimet më të mira të faturimit dhe faturimit për çdo biznes. Ky mjet vjen me karakteristika të ndryshme të krijuara vetëm për ta bërë biznesin tuaj më profesional dhe më të lehtë.

Këtu janë vetëm disa nga gjërat që mund të bëni me këtë shërbim:

 • Qasja në modele të hollësishme, të personalizueshme dhe të përparuara të faturimit
 • Vlerësoni buxhetet e biznesit
 • Krijoni raporte për shpenzimet e bëra dhe ato për shkak
 • Mbani gjurmët e pagesave tuaja
 • Dhe forma të tjera të faturimit

Aplikacioni i tyre i shkëlqyeshëm celular ju ndihmon të gjeneroni fatura dhe të menaxhoni llogarinë tuaj menjëherë.

Zoho

Një nga programet më të vjetër dhe të njohur në lojë, Zoho ka zgjeruar shërbimet e saj ndër vite. Ata kanë një faturë mbresëlënëse gjeneruese në vend që plotëson nevojat tuaja në varësi të llojit të biznesit që posedoni, qoftë një në shkallë të vogël apo një i pavarur.

Disa nga karakteristikat kryesore përfshijnë:

 • Njoftohuni kur një klient shikon faturën
 • Ndiqni faturat dhe historinë
 • Markoni faturat tuaja
 • Shtoni një nënshkrim
 • Zgjidhni nga monedha dhe gjuhë të ndryshme
 • Faturoni automatikisht klientët tuaj në një hark kohor të caktuar
 • Merrni raporte të faturave në kohë reale

Ju gjithashtu mund të shkarkoni aplikacionin e tyre celular të disponueshëm për IOS, Android dhe Windows.

Paydirt

Paydirt, me paraqitjen e tij të thjeshtuar dhe të matur, ju japin rezultatet e dëshiruara kur bëhet fjalë për krijimin e faturave. Mjeti ju mundëson të krijoni fatura, të gjurmoni automatikisht kohën, të llogaritni shumat dhe shumë më tepër për faturimin më të lehtë.

Ju mund të integroni opsionet e pagesave të tilla si PayPal dhe Stripe dhe madje të gjurmoni automatikisht transaksionet. Jo vetëm kaq, por mund të krijoni dhe dërgoni edhe fatura në 52 monedha të ndryshme dhe 17 gjuhë.

Faturat katrore

Me aftësinë për të krijuar fatura, vlerësime dhe pagesa nën një mjet, Faturat katrore me siguri ka gjithçka që ju po kërkoni. Kjo ju lejon:

 • Ndiqni statusin e faturave tuaja
 • Dërgoni kujtesë
 • Filloni një cikël të përsëritur të faturave
 • Merrni hyrje në raporte të hollësishme

Ju gjithashtu mund të shkarkoni aplikacionin e tyre celular për krijimin dhe menaxhimin e faturave në lëvizje.

Due

Pavarësisht se sa i madh është biznesi juaj, Due është i përshtatshëm për pothuajse të gjithë atje. Ata kanë një moto të shkëlqyeshme për t’ju bërë të shpenzoni më pak kohë në krijimin e faturave dhe më shumë për të fituar para me ndihmën e shërbimit të tyre të pa-faturimit të faturimit.

Disa nga karakteristikat më të dukshme, duke përfshirë:

 • Integrohet me PayPal dhe Stripe
 • Shumë i personalizueshëm për t’iu përshtatur markës tuaj
 • 100% miqësore për celularin
 • Aftësia për të shtuar shënime me porosi
 • Aftësia për të shtuar zbritje
 • Faturat e kopjimit me një klik
 • Njoftohuni kur faturat tuaja shikohen nga klientët
 • Vendosni pagesa të përsëritura dhe kujtesë
 • Pranoni pagesa kartash
 • Aplikoni taksën e shitjeve

Për shkak është vlerësuar nga disa prej kompanive më të mëdha, përfshirë Mashable, Inc, dhe Fox News.

Faturë Ninja

Me mbi 100,000 përdorues të lumtur, Faturë Ninja e bën krijimin dhe menaxhimin e faturave super të thjeshtë. Ju zgjidhni nga një gamë e gjerë modelesh të para-bëra ose madje bëni një nga e para për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Përveç kësaj, mund të:

 • Dërgoni fatura me email
 • Pranoni kartat e kreditit, PayPal, ACH dhe Bitcoin
 • Zgjidhni nga një gamë e gjerë e monedhave dhe gjuhëve
 • Vendosni pagesa automatike për klientët e përsëritur
 • Gjeneroni fatura me pagesa me një klik për t’u dërguar klientëve tuaj
 • Përfshini kohën e kaluar për një projekt për transparencë
 • Shtoni disa përdorues për të menaxhuar faturat

Unë rekomandoj plotësisht ta provoni këtë!

Faturat në internet

me Faturat në internet, ju mund të kujdeseni për shitjet, të gjeneroni fatura, të merrni dhe të mbani shënimet e pagesave, të kryeni të gjithë kontabilitetin tuaj me taksat dhe gjithashtu të merrni raportim në kohë reale për secilin segment të faturimit tuaj.

Megjithëse është gjithmonë më mirë me një llogaritar aktual, ky mjet bën një punë të shkëlqyeshme për ta zëvendësuar atë nëse nuk keni buxhet. Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë modelesh dhe t’i ndryshoni ato në një shkallë të madhe në një përpjekje për t’u përputhur me markën tuaj.

Së fundmi, ekipi i tyre i shpejtë i mbështetjes është i aftë me të gjitha problemet që mund të hasni, për të cilat ata janë gjithnjë të gatshëm t’i zgjidhin ato.

përfundim

Shpresoj se lista e mësipërme e gjeneratorëve të faturave është gjithçka që ju nevojitet për të parë sa më profesionale para klientëve tuaj.

Faturim i lumtur ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map