Si të siguroni siguri të vazhdueshme për sitin tuaj duke përdorur AppTrana

Parandalim gjithëpërfshirës dhe zgjidhje sigurie për aplikacionin tuaj në internet.


Sipas Raporti i gjendjes së krimit kibernetik 2017, sulmet kibernetike do t’i kushtonin bizneseve 6 trilion dollarë në vit deri në vitin 2021. Ndërsa përpjekjet e hakerimit bëhen më të sofistikuara, bizneset në internet kanë nevojë për një qasje holistike ndaj sigurisë në internet.

Le të hedhim një vështrim të shpejtë në koston e shkeljes së të dhënave nga vendi.

Rezultatet e larta të SH.B.A.-së, por një gjë është e qartë, shkel të dhënat kudo.

Nëse jeni pronar i një biznesi në internet, atëherë keni nevojë për një zgjidhje të sigurisë në internet që është e lehtë për t’u vendosur, siguron mbrojtje të duhur të duhur me rregulla në modalitetin e bllokut dhe heq dhimbjen e menaxhimit të vazhdueshëm dhe azhurnimeve..

Ka shumë zgjidhje të bazuara në re për këtë, por në këtë artikull, unë do të përqendrohem AppTrana nga Indusface.

AppTrana është një zgjidhje plotësisht e menaxhuar, e besueshme dhe e përballueshme e SaaS (softuer-si-një-shërbim) për sigurimin e aplikacioneve tuaja në internet.

AppTrana është besuar nga mijëra e biznesit global në internet, përfshirë Sigurimin e Mbështetjes, Bursën Kombëtare, HDFC Life, Tata Motors, etj..

Sshtë tërësia e zgjidhjeve të sigurisë që mbulojnë më poshtë.

Skanues i rrezikshmërisë së aplikimit

Skanimi është hapi i parë për administrimin e një biznesi të sigurt.

Gartner vlerësoi se më shumë se 70% e shkeljeve ndodhin në shtresën e aplikimit. Hakerët kanë një motivim më të lartë për të synuar aplikacionet për të rrëzuar proceset kritike të biznesit.

Shtë thelbësore që të gjeni të gjitha llojet e dobësive që hakerat mund të shfrytëzojnë. Me AppTrana, ju merrni një kombinim të skanimit automatik dhe manual për të kërkuar çështje të zakonshme të sigurisë, përfshirë SQLi, XSS, CSRF, etj..

Isshtë i aftë të kryejë një testim automatik të skanimit dhe depërtimit manual për të identifikuar rreziqet e aplikacionit.

Zjarri i Zbatimit të Uebit (WAF)

Pengesa më e rëndësishme për përdorimin e duhur të WAF është se kërkon aftësi për të mirëmbajtur dhe azhurnuar gjë që kërkon kohë vazhdimisht. Si pronar i një biznesi, do të preferonit të përqendroheni në produktin dhe shitjet tuaja.

WAF i përgjithshëm zakonisht vjen me rregulla standarde jashtë kutive pa i kuptuar nevojat specifike të aplikimit. Problemet e qasjeve të tilla janë:

 • Pak njohuri mbi kontekstin e aplikacionit, kështu që dobësitë e veçanta për aplikacionin që hakerat mund të shfrytëzojnë kanë mbetur të pambrojtur.

Ndërsa shkon duke thënë, siguria është po aq e mirë sa lidhja më e dobët

 • Shumica e skanuesve janë të paefektshëm kur bëhet fjalë për faqet e rënda / dinamike të JavaScript.
 • Boshllëqet në dobësitë e logjikës së biznesit mund të gjenden vetëm përmes testimit të stilolapsit. Rezultatet e importuara nga skanerë të tillë janë së pari të papërshtatshëm, dhe më së shpeshti mbrojtja ndaj rreziqeve të tilla thelbësore nuk kryhet me saktësi nga shumica e moduleve WAF.
 • Rregullat jashtë funksionit janë të arsyeshme në një skenar ideal. Sidoqoftë, aplikimet në botën reale nuk janë perfekte, duke çuar në shumë pozitive false & negativë të rremë, duke e bërë zgjidhjen joefektive.
 • Zbatimi i duhur i WAF kërkon rregullimin e rregullave standarde për të përmbushur nevojat specifike të aplikimit, por, për fat të keq, kjo kërkon shumë ekspertizë dhe kohë.

AppTrana WAF i afrohet problemit për të hequr dhimbjen e konfigurimit dhe menaxhimit të sigurisë së Aplikimit nga klienti. Capableshtë i aftë të mësojë aplikimin e njohjeve të trafikut për të siguruar mbrojtje të jashtëzakonshme.

Rreziqet zbuten përmes përdorimit virtual të WAF që do të thotë se nuk ka nevojë të rindizni aplikacionin. Ka opsionet e mëposhtme.

 • Rregullat e Avancuara – Rregulla të cilat janë shkruar nga ekspertë të sigurisë dhe që vijnë me një garanci pozitive false false.
 • Rregullat Premium – Rregulla komplekse për mbrojtje të zgjeruar të cilat mund të gjenerojnë disa FP bazuar në modelin dhe sjelljen individuale të aplikimit. Këto aplikohen në modalitetin log, duke u monitoruar dhe akorduar për të siguruar Zero FP për një aplikim para se të vihen në modalitetin e bllokut.
 • Rregullat e personalizuara- Rregulla specifike për aplikim të shkruara nga ekspertë të sigurisë me një garanci pozitive false false bazuar në kërkesën e klientit.
 • Mësim i vazhdueshëm- Ekziston 24/7 Dukshmëria e rreziqeve aktuale përmes skanerit dhe statusit të tij të mbrojtjes përmes WAF.

Sulmet në tentativë që u bllokuan mund të vlerësohen, përfshirë këtu nga vijnë dhe çfarë u përpoqën të bëjnë, i cili vepron si inteligjencë për azhurnime të mëtejshme për përmirësim të vazhdueshëm.

Mbrojtja e DDoS

Sulmet DDoS janë një kërcënim i madh për kompanitë në të gjithë botën. Pavarësisht se sa cenueshmëri keni patch, të gjithë janë të hapur për sulmet DDoS.

AppTrana ofron monitorim gjatë gjithë orarit dhe mbështetje të ekspertëve për të zbutur sulmet e sofistikuara të DDOS, duke siguruar disponueshmërinë e faqes tuaj.

Me modulet e integruara fort WAF dhe Scanner, siguron që ka mësim të vazhdueshëm i cili ndahet në të dy, duke përmirësuar efektivitetin e zbulimit & mbrojtje për të gjitha llojet e sulmeve.

Dhe, gjithmonë mund të bllokoni një rajon ose IP të veçantë për të ndaluar sulmet menjëherë.

Shpresoj më lart t’ju jap një ide në lidhje me ofrimin e shërbimeve të AppTrana.

Këtu janë disa nga karakteristikat thelbësore të dhëna nga kutia.

 • Mbrojtja e menjëhershme brenda disa minutave, e plotë me zero joproduktive gjatë gjithë tranzicionit
 • Infrastruktura në përputhje PCI për sigurinë e aplikacionit të tyre në internet, e cila është e shkallëzueshme për terabajt e të dhënave pa probleme
 • Mbrojtja e sigurisë në çast përmes arna virtuale të krijuara nga ekspertë, dhe vizibilitet gjatë gjithë orarit të rrezikut

Filloni me AppTrana për të parë si funksionon. Ju mund ta filloni gjyqin pa siguruar një kartë krediti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map