GreenGeeks-recension: Även om det är “grönt”, är det bra?

För att avgöra om GreenGeeks är så lovande som det verkar köpte vi deras tjänst och använde den (och fortfarande använder) under det senaste året. Under den tiden följde vi olika aspekter av prestanda. Dessa inkluderar drifttid och genomsnittlig belastningstid.


För att säkerställa en rent opartisk och äkta granskning vände vi oss till data. Med hjälp av kostnaden, kundsupplevelse, nyckelfunktioner, laddningstid och verklig drifttid uppnådde vi denna recension.


Övergripande betyg

4,4 / 5

Funktioner
9/10

Användarvänlig
9/10

Prissättning
8/10

Stöd
9/10

Pålitlighet
9/10

GreenGeeks-rabatter
Se erbjudanden

Uptime

99,98%

Laddningstid

361 ms

GreenGeeks är bäst känt för att erbjuda utmärkta webbhotelltjänster som är miljövänliga. Företaget säkerställer grön verksamhet utan att kompromissa med kvaliteten. I själva verket är dess primära fokus högteknologiska prestanda.

Medan de är mindre än andra värdar, lovar de personlig uppmärksamhet. Till att börja med erbjuder de en gratis domän. Sedan kan du lägga till obegränsade nya domäner till värdplanerna. Det bästa är att allt detta är tillgängligt till ett mycket rimligt pris / månad!

Som värd med full service lovar GreenGeeks hög prestanda. Tillsammans med det erbjuder det också redundant SSD-lagring och bonusfunktioner som hjälper kunder. I den här detaljerade recensionen lär du dig allt som finns att veta om denna webbhotell.

Nyckelfunktioner

 • Obegränsat SSD-utrymme och domäner på ett konto
 • Har Let’s Encrypt SSL-certifikat
 • Nattliga säkerhetskopior och CDN-integration gratis
 • Snabbhöjande serverteknik
 • PCI-överensstämmelse tillgänglig
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti

Disk utrymme
Obegränsat

Bandbredd
Obegränsat

Pengar tillbaka
30 dagar

Gratis domän
Ja

Gratis SSL
Ja

Värdplaner
greengeeks.com

GreenGeeks granskning: bakgrundsinformation

GreenGeeks grundades redan 2007 av Trey Gardner. Innan dess var han involverad i webbhotellbranschen. Baserat i LA, tjänar webbhotell mer än 35 000 användare. Det är ingen hemlighet att webbhotellindustrin använder mycket energi. Som ett resultat har det en enorm miljöpåverkan. Som ett försök att mildra detta köper GreenGeeks vindkraftkrediter. I själva verket köper de tre gånger den mängd energi de förbrukar.

GreenGeeks-background-info

Även om det är relativt nytt i värdbranschen, ger dess tjänster allvarlig konkurrens till många andra värdar. Förutom tjänster av högsta kvalitet får du också pålitlig kundservice till överkomliga priser.

Webbhotell värdstatistik & toppdomäner

Sedan lanseringen 2007, har GreenGeeks haft en enorm tillväxt. Med 14 värdplaner har det varit värd 98 936 domäner totalt. Dessa domäner inkluderar .info, .biz, .com, .org och .net, etc. Sammantaget har den också haft en tillväxt på 2% år efter år..

GreenGeeks domäner-stats

GreenGeeks-toppdomäner-stats

Prestanda, Uptime & Laddningstid

Vid denna granskning registrerade vi oss för GreenGeeks värdkonto. Sedan installerade vi enkel WordPress-webbplats. Med standardtema fyllde vi upp vår webbplats med dummidata inklusive bilder och media. Som ett resultat fungerade vår webbplats som en verklig genomsnittlig WordPress-webbplats.

Prestandatest (Pingdom)

Naturligtvis hastighet i ett avgörande element för framgången för en webbplats. Av denna anledning testade vi först hastigheten med Pingdom. Som ni ser var lasttiden mindre än en sekund, vilket är ganska imponerande.

pingdom-GreenGeeks

Server Uptime & Laddningstid (UptimeRobot)

Den enkla WordPress-webbplatsen kontrollerades en gång varje minut för att kontrollera värdens totala tillgänglighet. Med andra ord testas både responstider, såväl som driftstider. Som ni kan se har GreenGeeks de senaste 30 dagarna bara varit nere i en gång. Sammantaget är en driftstid på 99,97% på servern mycket anmärkningsvärd.

GreenGeeks-drifttid

Dessutom är hastigheten också imponerande. När man läser grafen är det ganska tydligt att GreenGeeks generellt sett är snabbt och stabilt. Svarstiden når inte ens en sekund när som helst på dagen vilket är utmärkt. För tillförlitlighet och stabil prestanda är detta rätt värd.

GreenGeeks Uptime & Laddningstid för den senaste 3-månadersperioden (UptimeRobot)

Månad
Upptidstatistik
Ladda tidsstatistik
Juni 201999,99%380 ms
Maj 201999,99%371 ms
April 201999,97%455 ms

Server svarstid (Bitcatcha)

Med verktyg som Pingdom ser du i princip hur informationen på din webbplats laddas. Detta inkluderar också bilder som tar längre tid att ladda jämfört med vanlig text. För mer exakta avläsningar om serverns svarstid använde vi alltså Bitcatcha. Med det här verktyget är det möjligt att testa serverns svarstid utan att ladda data.

GreenGeeks-bitcatcha

Som framgår av resultaten uppträdde GreenGeeks servrar i USA på bara en sekund. På de andra platserna var responstiden något högre, men de är fortfarande långt under en sekund. Så om din målgrupp är USA-baserad skulle din webbplats gynna mycket.

Värdplaner och funktioner

GreenGeeks har olika värdplaner för att tillgodose kunder i alla storlekar. De erbjuder delad, dedikerad, återförsäljare, VPS och hanterad WordPress-värd.

Typ av värd
# 1-paket
# 2-paket
# 3-paket
# 4-paket
Delad (grundläggande)$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
WordPress$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11,95 / mo
VPS$ 39,95 / mo$ 59,95 / mo79,95 $ / mån$ 99,95 / mo
Tillägnad169 $ / mo$ 269 / mo$ 319 / mo439 $ / mo

Delad värd

De har i princip tre planer. Den första är EcoSite Starter. Förutom många funktioner inkluderar den också gratis migreringsservice för webbplatser. Denna plan är idealisk för att starta en ny webbplats med låg trafik. Den andra planen är Ecosite Pro. Det är ett bra alternativ för växande webbplatser som kräver mer resurser och snabbhet. Den tredje planen är Ecosite Premium. Det är idealiskt för småföretag med upptagna webbplatser. På liknande sätt är det också ett bra alternativ för onlinebutiker.

Huvuddrag
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startat pris$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
Förnyelsepris$ 9,95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
webbplatserObegränsatObegränsatObegränsat
SSD Disk SpaceObegränsatObegränsatObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkontonObegränsatObegränsatObegränsat
Domän (er) värdObegränsatObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår111
GRATIS SSL-certifikat

GreenGeeks delad-paket

WordPress-värd

Som namnet förstår har hanterad WP-hosting ytterligare funktioner. Dessa är särskilt utformade för WordPress. Det finns tre planer också. Den första är Ecosite Starter för små bloggar eller webbplatser. Den andra är Ecosite Pro för växande webbplatser. Medan den tredje är Ecosite Premium för små företag.

GreenGeeks-wordpress-paket

VPS Hosting

Detta är i huvudsak en uppgraderad version av delad WordPress-värd. Det har fantastiska funktioner som cPanel och SSL-certifikat. Migrationstjänster och gratis nattliga säkerhetskopior ingår också i denna plan. Det finns 5 olika planer. Varje plan har olika RAM, SSD och bandbredd. Således har användare möjlighet att välja planen med de önskade resurserna.

GreenGeeks-VPS-paket

Dedikerad värd

Med dedikerad hosting får du alla resurser på servern. GreenGeeks dedikerade värdplaner använder Intel-processorer i serverklass. Den använda utrustningen, minnet och hårddiskarna är också av hög kvalitet. Det finns fyra olika servrar på olika prispunkter. Ju högre priser, desto mer resurser.

GreenGeeks-dedikerad-paket

Återförsäljare värd

Med GreenGeeks får du 100% webbhotellplattformar för vita etiketter. Förutom många funktioner kan du också använda privata namnservrar.

GreenGeeks-återförsäljare-paket

GreenGeeks Basic (delad plan) i detalj

GreenGeeks delade värdplan, Ecosite Starter, är optimerad för värd. I själva verket har det alla de funktioner som 99,9% av värdklienterna önskar. Av samma anledning erbjuder de kunder en direkt väg att registrera sig för denna plan från webbplatsen.

Plans & Priser i detalj

Låt oss titta på funktionerna som ingår i den grundläggande planen och det pris du måste betala. Det finns två uppgraderingsalternativ tillgängliga också för dem som behöver dem. De är Ecosite Pro och den Ecosite Premium planen.

Vad ingår i grundpaketet?

Ecosite Starter (grundpaket): Det innehåller obegränsat diskutrymme, e-postkonton och bandbredd. Dessutom kommer det med CloudFlare CDN och ett SSL-certifikat. Dessutom ingår fysiskt minne 768 MB. Planen börjar från $ 2,95 per månad och förnyelsepriserna är $ 9,95 / månad.

Ecosite Pro: Det innehåller obegränsat diskutrymme, e-postkonton och bandbredd. Andra funktioner inkluderar CloudFlare CDN, obegränsad MySQL-databaser och 1024 MB fysiskt minne. Dessutom ingår ett SSL-certifikat också. För första gången användare börjar planen från $ 6,95 och förnyelsepriserna är $ 14,95.

Ecosite Premium: Precis som andra planer, inkluderar Ecosite Premium också obegränsade domäner värd, e-postkonton, bandbredd och diskutrymme. Det innehåller också ett SSL-certifikat och CloudFlare CDN. Samtidigt är det fysiska minnet 1500 MB. Startpriset för denna plan är $ 16,95. Förnyelsepriset är $ 24,95 per månad.

Huvuddrag
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
Startat pris$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
Förnyelsepris$ 9,95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
webbplatserObegränsatObegränsatObegränsat
SSD Disk SpaceObegränsatObegränsatObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsadobegränsad
E-postkontonObegränsatObegränsatObegränsat
Domän (er) värdObegränsatObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår111
GRATIS SSL-certifikat
Premium Wildcard SSLJa, med AddonJa, med Addon
GRATIS webbplatsbyggare
GRATIS webbplatsöverföring
cPanel & Softaculous
Nattliga säkerhetskopior
MySQL-databaserObegränsatObegränsatObegränsat
Cloudflare CDN
PrestandaStandard2X4X
PowerCacher Technology
E-post per timme100300500
PCI-överensstämmelseJa med AddonsJa med Addons
Pengar tillbaka garanti30-dagars30-dagars30-dagars

Starttabell

Prissättningen för en delad grundläggande värdplan diskonteras när tiden ökar. Så medan den ordinarie (förnyelse) månadsavgiften är $ 9,95 / månad ökar den om du väljer en längre plan. Således kostar en 12-månadersplan för nya kunder 4,95 dollar, och en 24-månadersperiod kostar 3,95 dollar / månad. På liknande sätt kostar 36-månadersperioden $ 2,95 per månad.

Betalningsperiod / plan
(endast för nya användare)
Ecosite Starter
Ecosite Pro
Ecosite Premium
1 månad$ 9,95 / mo$ 14.95 / mo$ 24.95 / mo
12 månader$ 4,95 / mo$ 7,95 / mo$ 13,95 / mo
24 månader$ 3,95 / mo$ 6.95 / mo$ 12.95 / mo
36 månader$ 2,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo

GreenGeeks delad-paket

Förnyelsepriser

Efter den ursprungliga registreringsperioden förnyas deras grundplan till $ 9,95 / månad. Samtidigt förnyas Ecosite Pro till $ 14,95 / månad. På samma sätt är förnyelsepriset för Ecosite Premium $ 24,95 per månad.

Huvudfunktioner i detalj

Låt oss titta närmare på några huvudfunktioner som denna webbhotell kan erbjuda. Att känna till dessa funktioner är avgörande för att avgöra om detta är den bästa webbhotell för dig.

Domän namn & E-post

Du behöver inte betala något för att registrera dig för ett nytt domännamn. På liknande sätt är det gratis att överföra en befintlig domän från en annan registrator. Dessutom fortsätter GreenGeeks att förnya domänen så länge du använder deras tjänster. Observera att andra värdar vanligtvis bara erbjuder gratis domän under ett år. Värden erbjuder också obegränsade e-postkonton i sina planer.

GreenGeeks-domain-names

Webbplats & Bandbredd

Den delade värdplanen har både obegränsad bandbredd och SSD-webbutrymme. Så det finns inga begränsningar när det gäller avstånd.

WordPress-installation med ett klick

Värden inkluderar installationsverktyget med ett klick. Så du kan få tillgång till mer än 150 färdiga att installera applikationer. Sådana installationsappar med ett klick inkluderar också WordPress.

Migrationsservice

För en befintlig webbplats tillhandahåller GreenGeeks gratis migrationstjänster. Så du har inga problem. Faktum är att tjänsterna är lätta att använda också. För dig som inte är tekniskt kunnig är den kostnadsfria webbplatsöverföringen fantastisk. Det gör det enkelt att byta webbhotell. Dessutom hanterar experter på GreenGeeks överföringen på ett professionellt sätt. Så du behöver inte oroa dig för större driftsstopp.

Webbplatsbyggare

GreenGeeks tillhandahåller Sitepad som sin webbplatsbyggare. Det är en drag-and-drop-webbplatsbyggare som är lite svårare att använda än de genomsnittliga. Du behöver dock inte ha någon kodningskompetens för att använda den. Dessutom är det också mer omfattande än de genomsnittliga webbplatsbyggarna. Det innehåller också mer än 300 fördesignade mallar. Dessutom ingår också många widgets för att modifiera dessa. Den grundläggande planen börjar från $ 2,95 per månad. Sitepad är en tredje parts webbplatsredigerare som har integrerats i kontrollpanelen. Så de ursprungliga utvecklarna fortsätter att uppdatera byggaren med nya verktyg och teknik.

GreenGeeks-webbplats-builder

Andra funktioner

Det finns många andra funktioner som säkerställer utmärkta prestanda som gratis CDN-integration. Dessutom körs alla servrar på SSD Raid-10 lokala matriser och fyrkärniga processorer. Således får användarna njuta av pålitlighet och snabb webbplatsprestanda. Dessutom är datacentrerna under begränsad åtkomst. De serveras också med UPS-system vid strömavbrott.

Domänskydd

Domänskydd är nödvändigt för att dölja din privata information från att visas offentligt. Om dina data visas i den globala databasen, bombarderar data gruvarbetare och spammare dig med bedrägerier och annonser. Domänens integritetsskydd tar din personliga information och skyddar den från allmänheten. Resultatet blir att allmänheten bara ser anonym information.

GreenGeeks erbjuder denna tjänst till $ 9,95 per år. Du kan köpa den efter eller till och med under din domännamnsregistrering.

SSL-certifikat

En funktion som användare gillar är gratis Wildcard SSL-certifikat. Detta certifikat låter dig säkra flera underdomäner. Med andra ord kommer det att ställas in på din huvuddomän. I gengäld kommer alla dess underdomäner också att vara SSL-säkrade.

SiteLock-säkerhet

SiteLock skannar webbplatsen dagligen för att identifiera eventuella sårbarheter. Det sparar också webbplatser mot olika hot som svartlistning via e-post, virus och skript över flera webbplatser. När SiteLock har skannat, ger det en rapport. Denna rapport innehåller råd för artiklar som är värda att undersöka. Med hjälp av denna tjänst kan du hålla din programvara säker och uppdaterad.

GreenGeeks erbjuder fyra SiteLock-planer. Var och en har sina egna priser och funktioner. Den grundläggande börjar på $ 1,25 / månad medan företagsplanen kostar $ 14,99 / månad.

Dedikerad IP

Dedikerade IP: er tilldelas kundens värdkonto. Värden erbjuder den dedikerade IP som tillägg. Du måste betala $ 48 / år för en IP-adress.

Säkerhetskopior

Man måste alltid vara beredd om dåliga saker inträffar. Av denna anledning erbjuder värden gratis nattliga säkerhetskopior bortsett från SSH-åtkomst. Varje natt säkerhetskopieras alla dina data för att undvika allvarliga missöden. Dessutom får användare också en restaurering per månad gratis. Eventuella ytterligare restaureringar debiteras.

För att ytterligare säkerställa att ingen dataförlust äger rum kan du välja värdens fullständiga cPmove-säkerhetskopior. Dessa kommer att kosta dig $ 5 / cPanel-konto.

Andra säkerhetsfunktioner

Företaget gör sitt bästa för att säkerställa säkerhet som det har vidtagit ytterligare åtgärder för. De erbjuder funktioner som SSL-säker server och säkerhetsskanning i realtid. Spamassassin-skydd och automatisk upptäckt av brute force ingår också.

Serverplats

Det finns tre serverplatser. Dessa är USA, Europa och Kanada. Att välja rätt serverplats har en positiv inverkan på webbplatsens SEO. Att välja en server nära dig betyder dessutom snabbare hastigheter. Dessutom har varje datacenter många funktioner. Till exempel inkluderar de nyckelkort och biometriska säkerhetssystem. Tillsammans med detta ingår också en låsmekanism på racknivå. Dessutom installeras också automatisk temperatur- och klimatkontrollsystem. Således regleras temperaturen i hela anläggningen för att undvika missöden.

Enkel användning

GreenGeeks är ganska nybörjarvänligt. En anledning till detta är på grund av dess användarvänlighet. Låt oss se de funktioner som ingår i dessa tjänster som gör dem så användarvänliga!

Enkel registrering

Kontohanteringsportalen har en lätt och strömlinjeformad design. Samtidigt är det ganska funktionellt. Så användarna har inga problem med att registrera sig. På samma sätt kan de enkelt registrera ett domännamn eller justera sin faktureringsinformation.

greengeeks enkel registrering

Betalningsmetoder

Det finns knappast några betalningsalternativ tillgängliga. Användare kan inte betala med PayPal, Bitcoin eller banköverföringar. Betalning är endast möjlig via kreditkort.

GreenGeeks-betalningar

Kontrollpanel och instrumentpanelupplevelse

Liksom många andra Linux-baserade värdleverantörer erbjuder GreenGeeks också cPanel som den primära kontrollpanelen. Det innehåller två skriptinstallatörer; Softaculous och Fantastico. Med sådana verktyg kan du enkelt installera kända bloggplattformar från tredje part som WordPress. På samma sätt kan du också installera innehållshanteringssystem som Drupal.

Kundtjänst (support)

Även om kundsupport inte är för anmärkningsvärt, är det fortfarande ganska anständigt. Följande kanaler är tillgängliga för support:

Live chat

Kundsupportagenter är tillgängliga via livechatt dygnet runt hela året.

biljetter

Ett effektivt e-postbiljetteringssystem är också inrättat. De hävdar att du bara måste vänta i 15-20 minuter när du kommer i kontakt via e-post.

Telefon

Telefonsupport är också tillgängligt under öppettiderna. Dessa är från 9 AM till 12 AM EST på vardagar. På helgerna är tidpunkten 9 AM till 20:00 EST.

Utbildningsresurser (Knowledge Base)

Det som gör kundtjänsten annorlunda är kunskapsbasen för snabb DIY-hjälp. Det finns olika kategorier som har svar på nästan alla frågor du kan ha. Dessa resurser är inte bara extremt detaljerade utan också ganska användbara. Dessutom kan du använda sökfältet för att ange ett ord som hänför sig till ditt problem för snabb återhämtning. Så även om livechattfunktionen inte är tillgänglig kan du fortfarande få hjälp. Kunskapsbasen kompletteras också med många grundläggande tutorials.

A2-värd-kunskapsbas

Pengar tillbaka-garanti (återbetalningspolicy)

Företaget erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du har problem under de första 30 dagarna kan du be om återbetalning. Inga frågor kommer att ställas.

Det finns dock några saker som inte kommer att inkluderas i dina återbetalningar. Dessa inkluderar domänregistreringsavgifter, installationsavgifter och kostnaden för tilläggsfunktioner.

Vem är GreenGeeks bäst för?

 • Kunder som fokuserar på prioritering, utmärkt support och bra värde tillsammans med hållbarhet.
 • Företag som vill se till att alla deras praxis förblir miljövänliga.
 • Ett av de mest lämpliga alternativen för ägare av småföretag.
 • Utmärkt val för pålitlighet, konkurrenskraft och serverprestanda.
 • Användare med mindre teknisk kunskap om hur man ställer in webbplatser.

FÖRDELAR
NACKDELAR

 • Funktionsrik webbhotell till ett överkomligt pris.
 • Levereras med pengar-tillbaka-garanti.
 • Snabba servrar på grund av HTTP / 2 och SSD: er.
 • Olika kundtjänstalternativ.
 • Prissättningen är lite vilseledande.

Rekommenderar vi GreenGeeks?

Med tanke på prissättningen och funktionerna som ingår i deras planer rekommenderar vi GreenGeeks. Dessutom gör dess förmåga att ge personlig uppmärksamhet till alla användare det ännu bättre. Vid problem kommer du inte att drabbas av för mycket förlust. Istället kommer experter att hantera allt professionellt. Dessutom är deras tjänster gröna, vilket hjälper till att rädda klimatet. Sammantaget gör prestanda, hastighet och pålitlighet det till ett bra val.

Vi hoppas att denna detaljerade granskning hjälper dig att fatta ett informerat beslut. Vad tycker du om det? Har du någon erfarenhet av GreenGeeks? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map