DreamHost-recension: Är det den värd du har drömt om?

DreamHost är bland några av de mest populära värdleverantörerna där ute. Det är känt för många saker inklusive prisvärda priser och ett stort antal paket. Vi köpte tjänsten och skapade vår webbplats för att kontrollera de funktioner som erbjuds av företaget. Vi studerade allt från kostnad till upptid och realtid för laddningstid. Men är det värt hype? Vi får reda på det i den här recensionen.


Dream-sr

Övergripande betyg

4,2 / 5

Funktioner
8/10

Användarvänlig
8/10

Prissättning
8/10

Stöd
9/10

Pålitlighet
9/10

DreamHost-rabatter
Se erbjudanden

Uptime

99,98%

Laddningstid

539 ms

DreamHost skryter med en imponerande profil och ungefär en halv miljon aktiva användare som är värd för över 1,5 miljoner webbplatser. Det är ett stort antal och det växer bara på dagen. Det är inte ett nytt företag. Grundades 1996 och har gått styrkan och har till och med vunnit PCMags “Bästa webbhotelltjänst” flera gånger.

Det grundades av ett gäng studenter vid Harvey Mudd College i Kalifornien, men idag har det dussintals anställda som arbetar hårt för att säkerställa att det möter förväntningarna från sina miljoner kunder..

Nyckelfunktioner

 • Webbplatsbyggare för att göra det enkelt att bygga dina egna webbplatser
 • SSD: er för snabbare prestanda
 • 1-klick app installerare
 • Godkänd av WordPress
 • Prisbelönad kundsupport tillgänglig dygnet runt
 • E-postkonton med alla delade värdplaner

Disk utrymme
Obegränsat

Bandbredd
Obegränsat

Pengar tillbaka
97 dagar

Gratis domän
Nej

Gratis SSL
Ja

Värdplaner
www.dreamhost.com

DreamHost Review: Bakgrundsinformation

DreamHost är ett amerikanskt företag i ordets verkliga mening. Värdtjänsten grundades 1996 av ett gäng vänner som studerade vid Harvey Mudd College i Claremont, Kalifornien. Dessa inkluderade Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones och Sage Weil. De fyra vännerna arbetade hårt för att utveckla idén och företaget började officiellt 1997.

Det har flera kontor i landet och en global räckvidd. Även om det inte är de äldsta värdleverantörerna där ute, är det bland de mest kända tack vare sin generösa policy och överkomliga priser.

Webbhotell värdstatistik & toppdomäner

Företaget har ungefär en halv miljon aktiva användare som är värd för över 1 miljon webbplatser. Det erbjuder ett gäng TLD: er, inklusive. Com, .net, etc. Du hittar också platsspecifika TLD: er här, t.ex. .co.uk och co.us. Utöver detta finns också affärsspecifika TLD: er som .biz och .info.

Dreamhost-domäner-stats

Dreamhost-toppdomäner-stats

Prestanda, Uptime & Laddningstid

Det räcker inte med webbhotell, du måste se till att det ger bra prestanda. Det bästa sättet att mäta kvalitet är att kontrollera tillgänglig drifttid och hög tid. Låt oss ta en titt.

Prestandatest (Pingdom)

Vi körde Pingdom-testet på webbplatsen för att bedöma hastigheten och funktionerna som företaget erbjuder. Vi skapade en hålig webbplats med riktigt innehåll så att vi kunde nå en verklig slutsats. Testresultaten var ganska bra.

pingdom-Dreamhost

Sidan tog mindre än en sekund att ladda, i genomsnitt 471 ms. Detta är bättre än ett stort antal leverantörer där ute och är en mycket viktig metrisk bakom en webbplatss framgång. Eftersom vi inte använde hastighetsoptimering eller cache, kan det sägas att resultaten är tillförlitliga.

Server Uptime & Laddningstid (UptimeRobot)

UptimeRobot-testet är en beprövad metod för att bedöma hur tillförlitlig en webbplats är. Vi körde testet på webbplatsen och var återigen resultatet positivt:

Dreamhost-drifttid

Som ni kan se har webbplatsen varit uppe i 34 timmar och har inte varit nere omkring en månad. Det erbjuder en drifttid på 99,99% under de senaste 30 dagarna, vilket motsvarar cirka 0,072 timmar i en månad.

Det här är ganska bra eftersom du vet att din webbplats kommer att vara uppe för det mesta. På samma sätt är hastigheten också utmärkt, i genomsnitt 199,78 ms.

Server svarstid (Bitcatcha)

Eftersom webbplatser visas globalt är det viktigt att hitta en webbhotell som kan säkerställa snabba laddningstider runt om i världen. Vi körde Bitcatcha-testet för att mäta detta. Här är resultatet.

Som förväntat laddas webbplatsen snabbast i USA följt av Australien. Det är det långsammaste i Sao Paulo och Japan, där det är i genomsnitt cirka 250 ms, vilket inte är så illa särskilt när du jämför det med andra alternativ. Sammantaget spelar det ingen roll var din publik är, du kan vara värd för din webbplats på DreamHost utan problem.

Värdplaner och funktioner

DreamHost erbjuder ett gäng värdplaner. Medan de delar några liknande funktioner kan vissa komma med extra förmåner. De fyra mest populära värdplanerna som erbjuds av företaget inkluderar.

Typ av värd
# 1-paket
# 2-paket
# 3-paket
# 4-paket
Delad (grundläggande)$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
WordPress$ 2,59 / mo$ 5,59 / mo
VPS$ 10 / mo$ 20 / mo$ 40 / mo$ 80 / mo
Tillägnad149 $ / mo$ 279 / mo

Delad värd

Det billigaste paketet kommer för så lågt som $ 2,59 / månad. Du kan endast vara värd för en webbplats på den men du får en gratis domän med den utöver obegränsad trafik, gratis SSL och gratis SSD-lagring.

Det dyrare paketet kommer för så lågt som $ 5,95 per månad. Du kan vara värd för obegränsade webbplatser på den och njuta av en gratis domän utöver obegränsad trafik, gratis SSL och gratis SSD-lagring.

Huvuddrag
Delad förrätt
Delad obegränsad
Startat pris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Förnyelsepris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
webbplatser1Obegränsat
SSD Disk Space50SEObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsad
E-postkontonTillgänglig för köpinkluderad
Domän (er) värdObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår
GRATIS SSL-certifikatTillgängligaFörinstallerat

VPS Hosting

Grundläggande: Det billigaste paketet kommer för så lågt som $ 10 / månad. Du kan vara värd för obegränsade webbplatser på den medan du också njuter av obegränsad e-post. Det erbjuder gratis SSL-certifikat, 1 GB RAM och 30 GB SSD-lagring, därför är det kanske inte lämpligt för tunga webbplatser.

Företag: Lämplig för små företag, den här kostar $ 20 / månad. Du kan vara värd för obegränsade webbplatser på den medan du också njuter av obegränsad e-post. Det är lämpligt för små webbplatser, erbjuder 2 GB RAM med 30 GB SSD-lagring och obegränsad trafik med gratis SSL-certifikat.

Professionell: Tillgänglig för så låga som $ 40 / månad den här kommer också med gratis SSL-certifikat. Den här låter dig också vara värd för obegränsade webbplatser med obegränsade e-postmeddelanden. Det erbjuder 4 GB RAM och 120 GB SSD-lagring och passar för medelstora företag och professionella webbplatser.

Företag: Det dyraste VPS-värdpaketet kostar $ 80 / månad och levereras med gratis SSL-certifikat. Du får vara värd för obegränsade webbplatser med obegränsade e-postmeddelanden. Det erbjuder 8 GB RAM och 240 GB SSD-lagring och är lämpligt för stora webbplatser.

Dreamhost-VPS-paket

Cloud Hosting

Företaget erbjuder ett gäng molnhotellternativ. Dessa inkluderar:

512 MB Ramserver: Detta 1 vCPU, obegränsade bandbreddspaket kostar endast $ 4,50 / månad eller $ 0,0075 / timme. Den är lämplig för att sminka och erbjuder 80 GB SSD-skiva.

2GM Ram Server: Detta 1 vCPU, obegränsade bandbreddspaket kostar endast $ 12 / månad eller $ 0,03 / timme. Den är lämplig för webbplatser och erbjuder 80 GB SSD-skiva.

8 GB Ram-server: Detta 4 vCPU, obegränsat bandbreddspaket kostar endast $ 48 / månad eller $ 0,08 / timme. Den är lämplig för databaser och erbjuder 80 GB SSD-skiva.

Dedikerad värd

Det billigaste paketet kommer för så lågt som $ 149 / månad. Du åtnjuter inte bara en 100% drifttidsgaranti utan får också tillgång till serverövervakning dygnet runt med DDoS-skydd.

Dream-dedikerade-paket

DreamHost Basic (delad plan) i detalj

Shared Plan är företagets mest populära plan eftersom den är gjord för alla typer av konsumenter. Alla paket har ett gratis domännamn för det första året och obegränsad trafik.

Plans & Priser i detalj

Låt oss titta på de funktioner som följer med den grundläggande planen. Du får välja mellan två alternativ.

Vad ingår i delade paket?

Förrätt: Det här paketet är lämpligt om du precis börjar eller om du har ett litet företag. Du får bara vara värd för en webbplats och få några grundläggande funktioner som WordPress och gratis domän med ett gratis SSL-certifikat.

Obegränsat: Som namnet antyder erbjuder detta paket dig obegränsade webbplatser, trafik och e-postmeddelanden. Du får också njuta av de grundläggande alternativen som följer med startpaketet som ett gratis domännamn, WordPress och ett gratis SSL-certifikat.

Huvuddrag
Förrätt
Obegränsat
Startat pris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Förnyelsepris$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
webbplatser1Obegränsat
SSD Disk Space50SEObegränsat
Bandbreddobegränsadobegränsad
E-postkontonTillgänglig för köpinkluderad
Domän (er) värdObegränsatObegränsat
GRATIS domäner ingår
GRATIS SSL-certifikatTillgängligaFörinstallerat
Premium Wildcard SSLNejJa, med Addon
GRATIS webbplatsbyggare
GRATIS webbplatsöverföring
cPanel & Softaculous
Nattliga säkerhetskopior
MySQL-databaserObegränsatObegränsat
Cloudflare CDN
Pengar tillbaka garanti97-dagar97-dagar

Starttabell

Det startade paketet startar så lågt som $ 2,59 / månad. Du kan välja att betala $ 7,95 per månad om du vill ha paketet Obegränsat.

Betalningsperiod / plan
(endast för nya användare)
Delad förrätt
Delad obegränsad
1 månad$ 4,95 / mo$ 10,95 / mo
12 månader$ 3,95 / mo$ 6.95 / mo
36 månader$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo

Förnyelsepriser

Förnyelsespolitiken är mycket enkel. Du debiteras samma belopp som originalet såvida det inte ändras prisstrukturen.

Huvudfunktioner i detalj

Låt oss titta på några av de viktigaste funktionerna som DreamHost har att erbjuda. Dessa hjälper dig att avgöra hur bra eller dåligt det här alternativet är för dig.

Domän namn & E-post

Båda paketen har ett gratis domännamn för det första året. Gratis e-postmeddelanden är dock bara tillgängliga med paketet Obegränsat. Du måste uppgradera om du behöver den här funktionen.

Dream-domän-names

Webbplats & Bandbredd

Båda paketen erbjuder obegränsad SSD-lagring och obegränsad trafik. Vissa rapporter tyder på att det kanske inte är obegränsat men vi hittade inga problem eller begränsningar med webbutrymme eller bandbredd.

WordPress-installation med ett klick

Båda paketen erbjuder 1 klick WP-installation gratis vilket gör det enkelt att få WordPress igång på din webbplats. Du kan välja WordPress-installation och din webbplats kommer att vara uppe på bara några sekunder för dig att designa.

Migrationsservice

Dreamhost låter dig inte importera data från andra kontrollpaneler. Du måste göra det manuellt, dvs: kopiera databaser och filer på egen hand. Dessutom är det inte heller möjligt att importera e-postmeddelanden. Detta måste också göras manuellt genom att använda en av de många stationära applikationerna.

För WordPress-webbplatser kan du antingen välja att migrera på egen hand eller hyra företagets migrationstjänster för $ 99. Jobbet tar 48 timmar att slutföra.

Webbplatsbyggare

Webbplatsbyggaren är utmärkt och mycket enkel att använda. Du kan välja en layout och komma igång direkt. Tjänsten är gratis tillgänglig och kommer med klick-för-redigera alternativ som låter dig anpassa teman efter behov. Med den här funktionen har du inga svårigheter att bygga din egen webbplats.

Dream-webbplats-builder

Andra funktioner

Utöver detta är DreamHost en av få webbplatser som erbjuder gratis SSL-certifikat som kostar dig 10 $ eller mer på andra plattformar. Dessutom får du njuta av kundsupport dygnet runt och en 97-dagars återbetalningsgaranti, som är bland de lägsta i branschen.

Pålitlighet (säkerhetsalternativ)

Säkerhet är en enorm oro när det gäller webbplatser. Du vill kunna hålla dina data säkra så att din webbplats förblir igång och det inte finns några attacker. DreamHost tillhandahåller ett gäng säkerhetsfunktioner, därför finns det inget behov av att oroa dig för att förlora din webbplats eller de data som finns på den.

Domänskydd

Liksom många andra tjänster erbjuder företaget även domänskydd gratis. Du kan använda det här extra skyddsskiktet för att hålla din information säker och utanför det allmänna området.

SSL-certifikat

Båda de delade värdpaketen har gratis SSL-certifikat. Detta är viktigt för att säkerställa att din webbplats rankas bra på sökmotorer och öppnas på alla plattformar.

DreamShield Security

Denna betalda funktion ($ 3 / månad), tidigare känd som Malware Remover Service, kan aktiveras från panelen. Det dödar skadliga koder och skyddar din webbplats. Den skannar webbplatsen varje vecka och skickar e-post i fall av problem.

Dedikerad IP

Företaget erbjuder inte statiska IP-adresser men du kan lägga till en unik IP under avsnittet Hantera domäner. IP kan dock ändras vid behov och företaget erbjuder inga garantier för det. Unika IP: er kommer att kosta $ 59,95 per år.

Säkerhetskopior

Även om företaget för närvarande inte erbjuder automatiska säkerhetskopior, låter det dig skapa manuella säkerhetskopior som du kan använda för att återställa din webbplats om saker och ting går fel.

Andra säkerhetsfunktioner

Företaget erbjuder gratis domänskydd, gratis och öppna SSL / TLS-certifikat, brandvägg, http / 2-support och en skadlig programvara för att hålla din webbplats skyddad.

Serverplats

Dess servrar finns bara i USA (Ashburn Virginia och Hillsboro Oregon), men det borde inte vara ett problem för utländska kunder eftersom servrarna är tillgängliga från hela världen och erbjuder god hastighet och säkerhet.

Enkel användning

Detta är av enorm vikt, särskilt om du är ny i branschen. DreamHost är i allmänhet lätt att använda. Låt oss ta en titt.

Enkel registrering

Du behöver bara välja en värdplan och ange information som din e-postadress och lösenord för att registrera dig. Du kan välja en domän eller använda din befintliga domän och beställning. I vissa fall kan företaget senare be dig lämna in vissa relevanta dokument, särskilt om du har valt en unik TLD.

dreamhost enkel registrering

Betalningsmetoder

DreamHost accepterar en massa betalningsmetoder inklusive PayPal, kreditkort, betalkort, elektronisk check, presentkort och till och med postanvisningar. Det accepterar emellertid inte kryptokurser. I vissa fall kan internationella kort också avvisas. Du kan komma i kontakt med företaget om detta inträffar.

Dream-betalningar

kontoaktivering

Företaget verifierar registreringsinformation innan ett konto aktiveras. Ditt konto visas i väntan tills informationen har verifierats. Processen kan ta cirka 48 timmar och mer om det finns problem med ditt konto, i vilket fall du kan bli ombedd att verifiera dokument, särskilt den betalningsmetod du har använt.

Kontrollpanel och instrumentpanelupplevelse

DreamHost får en sexare när det gäller kontrollpaneler. Den erbjuder inte typiska kontrollpaneler men har skapat sin egen design som verkar ha inspirerats av cPanel. Du får njuta av installationen med ett klick med andra funktioner som traditionella kontrollpaneler levereras med.

Sammantaget är kontrollpanelen en kaka. Men användare som har använt Plesk eller cPanel för länge kan behöva lite tid att vänja sig vid det.

Kundtjänst (support)

DreamHost förstår vikten av kundservice och erbjuder därför hjälp dygnet runt via olika verktyg. Den interna kundsupporten är mycket välutbildad och tillgänglig för potentiella användare också.

Live chat

Detta är den föredragna metoden för de flesta. Representanterna är mycket vänliga med en god mängd kunskap. Det tar bara några minuter att nå en agent som kommer att verifiera dina uppgifter innan hanteringen av ärendet.

biljetter

Du måste räkna med biljetter om det är en viktig fråga. Vi fick ett svar inom 24 timmar men teamet verkar bara vara aktivt mellan 05:00 och 22:00. Svaren var kortfattade men professionella.

Telefon

Företaget erbjuder för närvarande inte telefonsupport. Du kan dock komma i kontakt med värdleverantörens Twitter-handtag för att lämna dina problem. Du kan ändå begära ett samtal tillbaka för $ 9,95. Det erbjuder också ett månatligt paket för $ 14,95 med tre samtal.

Utbildningsresurser (Knowledge Base)

Du kan använda Community Center eller gå igenom dussintals artiklar skrivna för att svara på dina frågor. De är väldigt detaljerade med illustrationer som hjälper dig att lösa dina problem på egen hand.

Dreamhost-kunskapsbasen

Pengar tillbaka-garanti (återbetalningspolicy)

DreamHost erbjuder en unik återbetalningsgaranti på 97 dagar på alla delade värdpaket. Garantin täcker inte andra planer. Ditt belopp kommer att skickas tillbaka till den ursprungliga betalningskällan, men det kan vara något avdrag i avgiftens namn (3%).

Vem är DreamHost bäst för?

Oavsett om du har en liten webbplats eller en stor webbplats, om du vill starta din egen onlinebutik eller en företagsblogg, kan DreamHost vara rätt alternativ för dig. Det är inte bara prisvärt utan erbjuder också en massa funktioner. Webbplatsbyggaren gör det till exempel lämpligt för nybörjare eftersom verktyget gör det till en lek att bygga din egen webbplats. På samma sätt kan företag och ägare av stora webbplatser också använda det eftersom det ger stor säkerhet och några coola funktioner.

FÖRDELAR
NACKDELAR

 • Du får njuta av en dag med gratis service för varje timmars driftstopp eftersom företaget erbjuder 100% drifttid.
 • Kundtjänst dygnet runt är bra.
 • Du får njuta av utökad garanti för att skydda dig.
 • Servrarna är bland de snabbaste i branschen, därför är de lämpliga för alla typer av klienter.
 • Det är ett grönt företag (koldioxidneutralt) och arbetar med att neutralisera växthusgaser.
 • Kundtjänster kanske inte är tillgängliga dygnet runt.
 • Återbetalningar täcker endast delade värdpaket.
 • Verifiering kan ofta ta mycket tid.

Rekommenderar vi DreamHost?

Ja, det gör vi utan tvekan. DreamHost är bland de bästa i branschen idag. Det ger din webbplats trovärdighet eftersom du inte behöver oroa dig för att sidor laddas långsamt, laddningar går upp eller att din webbplats går ner.

Vi hoppas att denna detaljerade granskning hjälper dig att fatta ett informerat beslut. Vad tycker du om det? Har du någon erfarenhet av DreamHost? Låt oss veta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map