Recenzie siteGround: Este gazda potrivită pentru tine?

Am verificat SiteGround pentru a determina cât de bine este. Am cumpărat serviciul și am creat site-ul nostru web pentru a verifica caracteristicile oferite de companie. Am studiat totul, de la costuri până la uptime și timp de încărcare a datelor reale pentru a scrie o recenzie fiabilă și adevărată a furnizorului de hosting.


Rating general

4.5 / 5

Caracteristici
10/10

Ușor de utilizat
10/10

Prețuri
7/10

A sustine
10/10

Fiabilitate
10/10

Reduceri siteGround
Vedeți oferte

Uptime

99,99%

Timp de încărcare

546 ms

SiteGround este un nume de renume în industrie, în principal datorită faptului că este o platformă acceptată de WordPress. Cei care au folosit serviciul înjură prin faptul că oferă o mulțime de servicii de găzduire și este cunoscut și pentru asistența sa uimitoare pentru clienți. Lansată în 2004, compania de găzduire web pare să aibă o reputație bună și are o rată de fericire de 99,7%, ceea ce indică modul în care este iubit de clienții săi, care cresc constant în număr.

În această recenzie, o vom dezlipi în detaliu și vom concluziona dacă merită încercat. Fără prea multe detalii, aruncăm o privire la recenzia noastră SiteGround.

Caracteristici cheie

 • Stocarea SSD și tehnologia serverului NGINX oferă un serviciu de mare viteză
 • Multe pachete includ un serviciu gratuit de transfer de site-uri web
 • Securitate și suplimente de clasă de top
 • Toate serviciile includ CloudFlare CDN pentru un plus de viteză
 • Susținut de WordPress + 99,9% garanție uptime
 • Patru centre de date de pe trei continente

Spatiu pe disc
10 gb

Lățime de bandă
Nelimitat

Bani înapoi
30 de zile

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
www.siteground.com

SiteGround Review: Informații de fundal

Cu sediul central în Bulgaria, are centre de date din întreaga lume (SUA, Europa și Asia) și prezență în șase locații. Lansat în 2004, se lansează lent către gestionarea a 1.900.000 de nume de domeniu.

Compania are un număr de 400 de angajați și este în creștere rapidă pentru a angaja mai mulți oameni talentați pentru a satisface numărul tot mai mare de clienți. Este faimos pentru serviciul fantastic pentru clienți, care este disponibil continuu și în mai multe limbi. Acesta este unul dintre motivele pentru care platforma este populară nu doar în SUA, ci pe tot globul.

Siteground-background-info

Susținut de WordPress

Este un „WordPress” a recomandat găzduirea companie datorită suportului extrem de incredibil al clienților. Furnizorul de hosting este foarte popular printre utilizatorii WordPress și chiar oferă reduceri speciale pentru începătorii WP.

Platforma face ca briza să găzduiască site-uri WordPress. Puteți instala WP cu un singur clic, bucurați-vă de actualizări gestionate, etapizare WP și integrare git și W-Cli.

De asemenea, folosește cele mai noi tehnologii precum HTTP / 2, PHP 7, unități SSD și memorie în cache bazată pe NGINX pentru a menține protejat site-ul și pentru a asigura timpii de încărcare bune..

Statistici găzduite de site-uri web & TLD

Site-ul găzduiește în prezent aproximativ 738.149 de site-uri web și oferă un total de 11 planuri de găzduire. Acesta oferă o varietate de TLD-uri, inclusiv .com, .biz, .info, .org și TLD-uri bazate pe țări, inclusiv .us.

SiteGround-domenii-statistici

SiteGround-TLD-statistici

Performanță, Uptime & Timp de încărcare

Pentru a scrie o recenzie imparțială și adevărată, ne-am înscris pentru contul de găzduire al SiteGround și am folosit diferite servicii pentru a evalua calitatea găzduirii oferite de companie. Am fost destul de impresionați de performanța generală, deoarece site-ul însuși s-a încărcat rapid și a oferit timp de funcționare incredibil și timp de încărcare. Am spune că este printre cele mai bune top 3 atunci când vine vorba de funcționare și viteză.

Test de performanță (Pingdom)

Pentru a avea un site web rapid, compania dvs. de găzduire web ar trebui să fie rapidă. Reținând acest fapt, am testat mai întâi viteza gazdei. Pentru aceasta, am realizat un site web de testare folosind o temă implicită. Am adăugat, de asemenea, conținut fals în imagini, astfel încât să acționeze ca un site real. În cele din urmă, am folosit Pingdom pentru testarea vitezei site-ului.

Pingdom-Siteground

Nu am folosit trucuri de optimizare a vitezei sau memorie în cache și am fost impresionați de cât de rapid a fost încărcarea site-ului – 726ms. Acest lucru este mai rapid decât 70% din site-urile testate.

Server Uptime & Timp de încărcare (UptimeRobot)

Am creat un site live și l-am testat în mod regulat pentru perioadele de oprire și timpii de răspuns. Site-ul nu a coborât o singură dată în ultimele 40 de zile și a oferit un timp de utilizare de 100% în ultimele 30 de zile. Acest lucru este destul de impresionant. În plus, timpul de răspuns este de asemenea bun și se ridică la o medie de 691,23 mmb, mergând până la 1 secundă doar de două ori pe zi. Este o gazdă destul de fiabilă și stabilă privind timpul de funcționare și timpul de răspuns.

Siteground timpului de funcționare-

SiteGround Uptime & Timp de încărcare pentru ultimele 3 luni (UptimeRobot)

Lună
Statistici uptime
Statisticile timpului de încărcare
Iunie 201999,99%608 ms
Mai 201999,98%624 ms
Aprilie 2019100%682 ms

Timpul de răspuns al serverului (Bitcatcha)

Am folosit Bitcatcha pentru a evalua performanța generală a site-ului. Serverele s-au comportat extrem de bine în SUA, în timp ce viteza a fost puțin mai lentă în alte țări, a fost încă sub o secundă, rata de răspuns fiind cea mai lentă din Sao Paulo, Brazilia, la 5243 ms..

Siteground-bitcatha

În general, am spune că este impresionant în ceea ce privește rata a rămas sub o secundă. Poate fi o opțiune excelentă dacă vizați în principal publicul american, dar dacă publicul principal se află în Asia sau pe alte continente, atunci este posibil să nu fie cea mai bună alegere.

Planuri și caracteristici de găzduire

SiteGround oferă o varietate de planuri de găzduire împărțite în diferite tipuri. Acestea oferă servicii de găzduire WordPress partajate, dedicate, revânzător, Cloud și gestionate.

Tip de gazduire
Pachet # 1
Pachet # 2
Pachetul # 3
Pachet # 4
Partajat (de bază)3,95 USD / lună5,95 USD / lună11,95 USD / lună
WordPress3,95 USD / lună5,95 USD / lună11,95 USD / lună
Nor80 USD / lună120 USD / lună160 USD / lună240 USD / lună
dedicat269 ​​USD / lună349 USD / lună729 USD / lună

Gazduire comună

Lansare: Pentru 3,95 USD / lună, beneficiați de 10 GB de spațiu web cu 10 000 de vizitatori lunari. Este potrivit pentru site-uri mici și puteți găzdui doar un singur site web.

GrowBig: Pentru 5,95 USD / lună, veți beneficia de 20 GB spațiu web cu 25.000 de vizitatori lunari. Este potrivit pentru întreprinderile mijlocii și puteți găzdui site-uri nelimitate. Mai mult, vine cu mai multe funcții premium.

GoGeek: Pentru 11,95 USD / lună, beneficiați de 30 GB spațiu web cu 100 000 de vizitatori lunari. Este potrivit pentru site-uri mari și vă permite să găzduiți mai multe site-uri web.

Caracteristici principale
Lansare
GrowBig
GoGeek
Prețul început$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
Preț reînnoire$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
Site-uri1NelimitatNelimitat
SSD Disk Space10 GB20 GB30 GB
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mailLiberLiberLiber
Domenii (domenii) găzduiteNelimitatNelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse
Certificat SSL GRATUIT

partajat-SiteGround-pachete

Gazduire WordPress

Programele de găzduire WordPress ale SiteGround sunt destul de populare și sunt identice cu planurile de găzduire partajate, cu excepția faptului că includ o asistență WP și o performanță mai bună cu transferuri gratuite:

Lansare: Începe cu prețul de până la 3,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 10 GB și 10.000 de vizite lunare. De asemenea, vă puteți bucura de o mulțime de caracteristici esențiale, inclusiv un constructor web, suport 24/7, MySQL nelimitat, SSL și HTTPS gratuit, conturi de e-mail și backupuri zilnice..

GrowBig: Începe cu un preț mic de 5,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 20 GB și vizite de 25.000 de luni. De asemenea, veți putea să vă bucurați de toate caracteristicile esențiale cu o mulțime de caracteristici premium, inclusiv asistență tehnică prioritară, transfer gratuit de site, restaurări gratuite de rezervă și viteză îmbunătățită.

GoGeek: Începe cu prețul de 11,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 30 GB și vizite de 100.000 de luni. De asemenea, veți putea să vă bucurați de toate funcțiile esențiale și premium, cu o mulțime de funcții geeky, inclusiv mai puține conturi pe server, operațiuni WordPress, starea Joomla, servere compatibile PCI și crearea unui singur clic Git Repo.

Siteground-wordpess-pachete

Gazduire WOOCommerce

Este potrivit pentru toate dimensiunile și începe de la 3,95 USD / lună. Toate au WooCommerce și Storefront instalate.

Lansare: Începe cu prețul de până la 3,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 10 GB și vizite de 10.000 de luni. De asemenea, vă puteți bucura de o mulțime de caracteristici esențiale, inclusiv un constructor web, suport 24/7, MySQL nelimitat, SSL și HTTPS gratuit, 4 locații de server, actualizare automată, conturi de e-mail și backupuri zilnice..

GrowBig: Începe cu un preț mic de 5,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 20 GB și vizite de 25.000 de luni. De asemenea, vă veți bucura de toate caracteristicile esențiale, cu o mulțime de caracteristici premium, inclusiv asistență tehnică prioritară, WooCommerce SuperCacher și restaurări gratuite de rezervă.

GoGeek: Începe cu prețul de 11,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu spațiu web de 30 GB și vizite de 100.000 de luni. De asemenea, veți putea să vă bucurați de toate funcțiile esențiale și premium, cu o mulțime de funcții geeky, inclusiv servere compatibile PCI și crearea unui click Git Repo.

Siteground-woocommerce-pachete

Gazduire în cloud

Acesta începe cu prețul de până la 80 USD / lună și este complet gestionat, rapid și scalabil. Toate resursele sunt scalabile automat și oferă backup-uri zilnice cu CDN gratuit și locații multiple:

Intrare: Începe cu prețul de până la 80 USD / lună și vine cu 40 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date. Mai mult, veți putea să vă bucurați de 1 nucleu al procesorului.

Afaceri: Începe cu prețul de până la 120 USD / lună și vine cu 60 GB spațiu SSD și 5TB de transfer de date. Mai mult decât atât, veți putea să vă bucurați de 2 nuclee CPU.

Business Plus: Începe cu prețul de până la 160 USD / lună și oferă 80 GB de spațiu SSD și 5TB de transfer de date. Mai mult, ai nevoie să te bucuri de un nucleu de 3 CPU.

Super putere: Începe cu o valoare de 240 USD / lună și oferă 120 GB de spațiu SSD și 5TB de transfer de date. Mai mult, ai nevoie să te bucuri de 4 nuclee de procesor.

Siteground-nor-pachete

Gazduire pentru distribuitori

Acest plan începe de la 42 USD și este potrivit pentru a găzdui mai multe site-uri web. Chiar ajungi să te bucuri de reducere de volum și să ai acces la nume de domeniu speciale.

SiteGround-reseller-pachete

Gazduire dedicată

Aceasta este o soluție bună pentru companiile mari, deoarece toate resursele sunt utilizate pentru site-ul dvs. web.

Server de intrare: Acesta începe cu prețul de până la 269 USD / lună și vine cu 4 nuclee de procesor. Vă puteți bucura de cache CPU 8MB cu 480 GB spațiu pe disc și 10 TB lățime de bandă.

Power Server: Acesta începe cu prețul de 349 USD / lună și vine cu 4 nuclee de procesor. Vă bucurați de memorie cache de 8MB cu 960 GB spațiu pe disc și 10 TB de lățime de bandă.

Super Power Server: Acesta începe cu prețul de până la 729 USD / lună și vine cu 2 × 6 nuclee de procesor. Vă veți bucura de cache CPU 15MB cu 2 × 9460 GB spațiu pe disc și 10 TB lățime de bandă.

Server de intrare
Power Server
Super Power Server
$ 269 / mo$ 349 / mo$ 729 / mo
SSD Intel Xeon E3-1230SSD Intel Xeon E3-12702 x Intel Xeon E5-2630 SSD
Viteza de ceas a procesorului de 3,20 GHzViteza de ceas a procesorului de 3,50 GHz2.00 GHz Viteza ceasului procesorului
4 Cores de procesor8 fire de procesor2 x 12 fire CPU
8 fire de procesor8 fire de procesor2 x 12 fire CPU
Cache CPU 8MBCache CPU 8MBCache CPU 15MB
16 GB RAM DDR332 GB RAM DDR364 GB RAM DDR3
SSD de 480 GB960 GB SSDSSD 2×960 GB în RAID1
Lățime de bandă de 10 TBLățime de bandă de 10 TBLățime de bandă de 10 TB

Pachete Siteground-dedicat-

SiteGround Basic (Plan partajat) în detaliu

Planul de găzduire partajat SiteGround, StartUp, este optimizat pentru găzduire. Are toate acele caracteristici pe care le doresc 99,9% din clienții care găzduiesc. Din același motiv, aceștia oferă clienților o cale directă pentru înscrierea la acest plan de pe site-ul web.

Planuri & Prețuri în detaliu

Să analizăm caracteristicile incluse în planul de bază și prețul pe care va trebui să îl plătiți. Există două opțiuni de upgrade disponibile și pentru cei care au nevoie de ele. Ei sunt GrowBig și GoGeek planuri.

Ce este inclus în pachetele partajate?

StartUp (pachet de bază): Începe cu prețul de până la 3,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu 10 GB spațiu web și 10.000 de vizite lunare. De asemenea, vă puteți bucura de o mulțime de caracteristici esențiale, inclusiv un constructor web, suport 24/7, MySQL nelimitat, SSL gratuit, conturi de e-mail și backupuri zilnice..

GrowBig: Începe cu un preț mic de 5,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu 20 GB spațiu web și 25.000 de vizite lunare. De asemenea, veți putea să vă bucurați de toate caracteristicile esențiale cu o mulțime de caracteristici premium, inclusiv asistență tehnică prioritară, transfer gratuit de site, restaurări gratuite de rezervă și viteză îmbunătățită.

GoGeek: Începe cu prețul de 11,95 USD / lună și vă permite să găzduiți un site web. Pachetul vine cu 30 GB spațiu web și 100.000 de vizite lunare. De asemenea, veți putea să vă bucurați de toate funcțiile esențiale și premium, cu o mulțime de funcții geeky, inclusiv mai puține conturi pe server, operațiuni WordPress, starea Joomla, servere compatibile PCI și crearea unui singur clic Git Repo.

Caracteristici principale
De bază
La care se adauga
Choice Plus
Prețul început$ 2,75 / mo$ 5,45 / mo$ 5,45 / mo
Preț reînnoire$ 7,99 / mo$ 10.99 / mo$ 14.99 / mo
Site-uri1NelimitatNelimitat
SSD Disk Space50 GBNelimitatNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mail5NelimitatNelimitat
Domenii (domenii) găzduite1NelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse1NelimitatNelimitat
Certificat SSL GRATUIT
Site Builder GRATUIT
Transfer GRATUIT de site-uri web
cPanel & Softaculous
DB nelimitat MySQL
Domenii nelimitate de sub și parcate
Banii inapoi garantat30 de zile30 de zile30 de zile
CDN gratuit cu fiecare cont
SuperCacherNivelul 1 NumaiToate cele 3 niveluriToate cele 3 niveluri
Sisteme anti-hack & Ajutor
Backup automat zilnic
Backup avansat la cerere
Servere conforme PCI
Acces gratuit SSH și SFTP
MySQL & Baze de date PostgreSQL
Conturi FTP
Git preinstalat
înscenare

Pornire & Tabelele Prețurilor de reînnoire

În prezent, compania nu oferă reduceri la contractele pe termen lung, dar urmăriți ofertele speciale care pot apărea din când în când.

Perioada / Planul de plată
(doar pentru utilizatori noi)
Lansare
GrowBig
GoGeek
Perioada / Planul de plată
(prețuri de reînnoire)
Lansare
GrowBig
GoGeek
1 lună$ 3,95 / mo +
(Configurare 14,95 USD)
$ 5,95 / mo +
(Configurare 24,95 USD)
$ 11.95 / mo +
(Configurare 24,95 USD)
12 luni$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
24 de luni$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
24 de luni$ 3,95 / mo$ 5,95 / mo$ 11.95 / mo
1 lună$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
12 luni$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
24 de luni$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo
36 de luni$ 11.95 / mo$ 19.95 / mo$ 34.95 / mo

Siteground-preț-tabelă

Caracteristici principale în detaliu

Să aruncăm o privire la unele dintre principalele caracteristici pe care SiteGround trebuie să le ofere. Acestea vă vor ajuta să determinați cât de bună sau rea este această opțiune pentru dvs..

Numele domeniului & E-mail

În prezent, niciun plan de hosting comun nu vine cu un nume de domeniu gratuit. Cu toate acestea, compania continuă să vină cu noi actualizări și promoții, așa că urmăriți-o. În ceea ce privește e-mailurile, nu există nicio îngrijorare, deoarece toate pachetele vin cu conturi de e-mail nelimitate.

Siteground-domain-name

Instalare WordPress cu un singur clic

Puteți alege să instalați WordPress cu un singur clic pe orice plan de găzduire partajat. Cu toate acestea, dacă intenționați să aveți un site WP, atunci puteți opta pentru a vizita găzduire WordPress. Veți obține o mulțime de funcții WordPress, inclusiv instalare gratuită, actualizări automate, SSL gratuit și migrare. Căutarea pentru o opțiune mai scumpă vă va oferi și mai mult, inclusiv copii de rezervă la cerere.

Serviciul de migrație

Durează doar 24 de ore pentru a transfera contul tău existent pe SiteGround. Serviciile de migrare sunt disponibile gratuit pe pachetele mai scumpe, cu excepția pachetelor WP unde toate pachetele vin cu migrare gratuită. Lucrul bun este că nu va trebui să vă faceți griji pentru job, deoarece echipa gazdei se va ocupa de tine.

Site Web Builder

Toate pachetele vin cu un constructor de site-uri web. Conține un mix de șabloane și este destul de ușor de utilizat.

Alte caracteristici

În afară de aceasta, SiteGround vă oferă o serie de caracteristici, inclusiv servere compatibile cu PCI, operare WordPress, operațiuni Joomla și transferuri gratuite de site-uri. Cu toate acestea, caracteristicile diferă de la pachet la pachet și unele pot fi disponibile doar cu un plan de găzduire mai scump.

Protecția confidențialității domeniului

Compania oferă protecția confidențialității domeniului. Este disponibil în zona de utilizator și vă protejează detaliile de a fi deschise publicului. Este esențial dacă nu doriți ca numele și adresa dvs. să devină publice. Vine pentru 12 dolari / an.

Domeniul-privacy-protecție

Certificat SSL

SiteGround este una dintre puținele companii care oferă certificate SSL gratuite cu toate planurile sale de găzduire. De asemenea, primiți și HTTPS; prin urmare, nu veți avea nicio problemă în a menține site-ul funcțional.

Securitate

Compania oferă funcții de securitate excepționale pentru a vă asigura că datele dvs. rămân în siguranță. Toate serverele folosesc PHP 7 pentru siguranță suplimentară, iar Apache rulează cu suExec. În afară de aceasta, există un sistem IPS / IDS sofisticat pentru a bloca atacurile și roboții.

IP dedicat

Nu toate, dar unele pachete au un IP dedicat. Puteți comanda o adresă IP dedicată din Zona dvs. de utilizator. Durează aproximativ 2 zile pentru ca noul IP să fie activat, iar configurarea durează doar câteva ore. Dacă pachetul dvs. nu oferă un IP dedicat, puteți alege să îl cumpărați. Este disponibil pentru 2,50 USD pe lună, facturat anual.

Copiile de rezervă

Toate pachetele oferă backup zilnic gratuit, dar pachete mai scumpe vin, de asemenea, cu restaurări zilnice gratuite și copii de rezervă la cerere. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la pierderea datelor, deoarece puteți conta întotdeauna pe copii de rezervă.

Alte caracteristici

Alte instrumente de securitate includ blocuri de adrese IP, protecție la link-uri rapide, leech Protect, SpamExperts și SpamAssassin. Puteți opta, de asemenea, pentru a cumpăra un SG Site Scanner pentru 19,8 USD pe an.

Locația serverului

Puteți alege dintre cinci locații de server, inclusiv Chicago (SUA), Amsterdam (NL), Singapore (SG), Londra (Marea Britanie) și Iowa (SUA). Locația este importantă din perspectiva SEO și a modului în care se încarcă site-ul dvs. SiteGround pare să funcționeze bine, deoarece centrele sale de date sunt sigure și sigure.

Siteground-server-locație

Ușurință în utilizare

SiteGround este destul de prietenos pentru începători. Un motiv pentru acest lucru este din cauza ușurinței sale de utilizare. Să vedem caracteristicile încorporate în aceste servicii care le fac atât de ușor de utilizat!

Ușuritatea înregistrării

Este foarte ușor să-ți faci un cont. Alegeți planul dorit și alimentați detaliile. Vă puteți înregistra pentru un domeniu nou sau puteți alege un domeniu pe care îl dețineți deja.

Următorul pas este să faceți un cont și să introduceți detalii, inclusiv numele, țara, numărul etc. Vi se va solicita să introduceți și detalii de plată în această etapă. Procesul este simplu și durează doar câteva minute.

Metode de plata

Site-ul acceptă doar carduri Visa, Discover, Master Card și American Express chiar acum. PayPal și alte astfel de opțiuni nu sunt încă disponibile.

SiteGround-plăți

activare cont

Serverele partajate se activează imediat. Este posibil să dureze aproximativ un minut pentru ca serverele cloud să fie activate și serverele dedicate pot dura până la 12 ore. Acest lucru este destul de bun în comparație cu alte site-uri de hosting.

Panou de control și experiență tablou de bord

Platforma utilizează cPanel pentru toate pachetele de găzduire. Este ușor de utilizat și simplifică efectuarea de acțiuni, cum ar fi crearea de conturi de e-mail, gestionarea bazelor de date și domenii, etc. Site-ul web oferă, de asemenea, o serie de instrumente interne și terțe pentru a fi instalate cu un singur clic.

Serviciu clienți (asistență)

Compania are o echipă de 300 de persoane pentru a se asigura că clienții sunt mulțumiți și mulțumiți. Este una dintre puținele companii care oferă asistență în mai multe limbi (engleză, italiană și spaniolă). În afară de aceasta, oferă suport tehnic și pentru pachetele mai scumpe.

Siteground-suport

Chat live

Chat-ul în direct este metoda preferată de aproximativ 70% utilizatori, deoarece se spune că este de nouă ori mai rapid decât e-mailurile, deoarece interacțiunea este live și există o perioadă mai mică de reținere. Din fericire, compania oferă chat live și procesează peste 2000 de solicitări de chat pe zi. Este nevoie de doar câteva secunde pentru a lua legătura cu un agent. Toate sunt profesioniste și rapide în rezolvarea problemelor.

Bilete

SiteGround procesează peste 1500 de bilete pe zi, iar echipa pare să fie destul de eficientă la locul de muncă. De obicei, primiți un răspuns în 24 de ore și există și mementouri.

Telefon

SiteGround procesează peste 800 de apeluri pe zi. Perioada de deținere nu este lungă, iar agenții sunt prietenoși și bine informați.

Resurse educaționale (Baza de cunoștințe)

Există tutoriale bine detaliate pe site sub formă de cărți electronice și articole practice. De asemenea, conțin imagini și fac din el o briză să înțeleagă diferite aspecte ale găzduirii. În plus, există și o întrebare frecventă care acoperă aproape tot.

SiteGround-educativ-resurse

Garanție de returnare de bani (Politica de rambursare)

Compania oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile pentru găzduire partajată și o garanție de înapoiere de 15 zile pentru hostingul cloud. Este disponibil pentru toate planurile și poate fi solicitat din zona de utilizare. Cu toate acestea, comenzile de reînnoire nu pot fi rambursate și unele alte taxe suplimentare, cum ar fi taxa de nume de domeniu, ar putea să nu fie restituite.

Pentru cine este SiteGround cel mai bine?

SiteGround este o opțiune bună pentru utilizatorii care doresc o companie cu asistență incredibilă pentru clienți. Oferă timp de funcționare bun, iar viteza este, de asemenea, destul de impresionantă. Cu toate acestea, este puțin mai scump decât unele alte gazde web acolo, dar este încă destul de popular datorită unor caracteristici interesante, cum ar fi certificatele SSL gratuite.

Este o opțiune excelentă pentru site-urile WP datorită găzduirii WP. Poate fi adecvat și pentru întreprinderile de comerț electronic datorită aplicațiilor terță parte care poate face o briză pentru a vă începe site-ul. În plus, dezvoltatorul site-ului facilitează, de asemenea, crearea site-ului dvs. în cel mai scurt timp.

PROS
CONS

 • Îți face ușor să îți pornești primul site datorită unui constructor de site-uri simplu de utilizat și a disponibilității WordPress și a unui set de aplicații gratuite.
 • Serviciu excelent pentru clienți, deoarece puteți alege să luați legătura cu echipa prin chat, apeluri sau e-mailuri.
 • E-mailuri gratuite și certificate SSL cu fiecare pachet.
 • Trebuie să vă bucurați de rate lunare mai mici atunci când achiziționați un pachet lunar, dar va trebui să plătiți o taxă de configurare suplimentară de 14,95 USD (o singură dată).
 • Este posibil să fiți nevoit să vă planificați scump dacă aveți nevoie de o mulțime de resurse, deoarece pachetele de bază au spațiu și lățime de bandă limitată.

Recomandăm SiteGround?

SiteGround este o alegere excelentă dacă sunteți serios în privința unui site profesionist. Oferă aproape 100% uptime și este ușor de utilizat. Puteți chiar să vă deplasați de la o altă gazdă la SiteGround fără probleme, deoarece oferă servicii de migrare gratuite, iar agenții se vor ocupa de munca dvs..

Sperăm că această recenzie detaliată vă va ajuta să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce crezi despre asta? Aveți experiență cu SiteGround? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map