Recenzie DreamHost: este gazda despre care visai?

DreamHost este printre unii dintre cei mai populari furnizori de hosting acolo. Este cunoscut pentru o mulțime de lucruri, inclusiv tarife accesibile și un număr mare de pachete. Am cumpărat serviciul și am creat site-ul nostru web pentru a verifica caracteristicile oferite de companie. Am studiat totul, de la costuri până la uptime și încărcare date reale. Dar merită hype? Vom afla în această recenzie.


DreamHost-sr

Rating general

4,2 / 5

Caracteristici
8/10

Ușor de utilizat
8/10

Prețuri
8/10

A sustine
9/10

Fiabilitate
9/10

Reduceri la DreamHost
Vedeți oferte

Uptime

99,98%

Timp de încărcare

539 ms

DreamHost se mândrește cu un profil impresionant și aproximativ o jumătate de milion de utilizatori activi care găzduiesc peste 1,5 milioane de site-uri web. Acesta este un număr mare și crește doar în fiecare zi. Nu este o companie nouă. Fondată în 1996, a devenit din ce în ce mai puternică și chiar a câștigat „Cel mai bun serviciu de găzduire web” al PCMag de mai multe ori.

A fost fondată de o grămadă de studenți de la Colegiul Harvey Mudd din California, dar astăzi are zeci de membri ai personalului care muncesc din greu pentru a se asigura că îndeplinește așteptările milioanelor sale de clienți.

Caracteristici cheie

 • Site Builder pentru a facilita construirea site-urilor proprii
 • SSD-uri pentru performanțe mai rapide
 • Instalator de aplicații cu 1 clic
 • Susținut de WordPress
 • Premiere pentru clienți câștigătoare disponibilă 24/7
 • Conturi de e-mail cu toate planurile de găzduire partajate

Spatiu pe disc
Nelimitat

Lățime de bandă
Nelimitat

Bani înapoi
97 zile

Domeniu gratuit
Nu

SSL gratuit
da

Planuri de găzduire
www.dreamhost.com

Revizuirea DreamHost: Informații de fundal

DreamHost este o companie americană în adevăratul sens al cuvântului. Serviciul de găzduire a fost fondat în 1996 de o grămadă de prieteni care studiază la Colegiul Harvey Mudd din Claremont, California. Printre acestea s-au numărat Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones și Sage Weil. Cei patru prieteni au muncit din greu pentru a dezvolta ideea, iar compania a apărut oficial în 1997.

Are mai multe birouri în țară și o acoperire globală. Deși nu este cel mai vechi furnizor de găzduire acolo, este printre cei mai cunoscuți datorită politicilor sale generoase și tarifelor accesibile.

Statistici găzduite de site-uri web & TLD

Compania are aproximativ jumătate de milion de utilizatori activi care găzduiesc peste 1 milion de site-uri web. Acesta oferă o mulțime de TLD-uri, inclusiv .com, .net, etc. Veți găsi aici și TLD-uri specifice locației, cum ar fi .co.uk și co.us. În afară de aceasta, TLD-uri specifice afacerii, cum ar fi .biz și .info sunt de asemenea disponibile.

DreamHost-domenii-statistici

DreamHost-TLD-statistici

Performanță, Uptime & Timp de încărcare

Nu este suficient să ai o găzduire web, trebuie să te asiguri că oferă performanțe bune. Cel mai bun mod de a măsura calitatea este să verificați timpul de funcționare disponibil și timpul puternic. Hai să aruncăm o privire.

Test de performanță (Pingdom)

Am efectuat testul Pingdom pe site pentru a evalua viteza și caracteristicile oferite de companie. Am creat un site cu un conținut real, astfel încât să putem ajunge la o concluzie reală. Rezultatele testelor au fost destul de bune.

Pingdom-Dreamhost

Pagina a durat mai puțin de o secundă pentru a încărca, în medie 471 ms. Acest lucru este mai bun decât un număr mare de furnizori și există o valoare foarte importantă din spatele succesului unui site. Întrucât nu am folosit optimizarea vitezei sau memorarea în cache, se poate spune că rezultatele sunt fiabile.

Server Uptime & Timp de încărcare (UptimeRobot)

Testul UptimeRobot este o metodă încercată pentru a judeca cât de fiabilă este un site web. Am efectuat testul pe site și am fost din nou rezultatul a fost pozitiv:

Dreamhost timpului de funcționare-

După cum vedeți, site-ul web a fost de 34 de ore și nu a mai scăzut în jur de 1 lună. Oferă o rată de utilizare de 99,99% în ultimele 30 de zile, ceea ce echivalează cu aproximativ 0,072 ore într-o lună.

Acest lucru este destul de bun, deoarece știți că site-ul dvs. va fi de cele mai multe ori. În mod similar, viteza este excelentă, cu o medie de 199,78 ms.

Timpul de răspuns al serverului (Bitcatcha)

Deoarece site-urile web sunt vizualizate la nivel global, este important să găsiți un furnizor de hosting care să asigure timpii de încărcare rapidă în întreaga lume. Am efectuat testul Bitcatcha pentru a măsura acest lucru. Iată rezultatul.

După cum era de așteptat, site-ul web încarcă cel mai rapid în SUA, urmat de Australia. Este cel mai lent din Sao Paulo și Japonia, unde este în medie de aproximativ 250 ms, ceea ce nu este prea rău mai ales când îl compari cu alte opțiuni. În total, nu contează unde este publicul dvs., puteți găzdui site-ul dvs. pe DreamHost fără nicio problemă.

Planuri și caracteristici de găzduire

DreamHost oferă o grămadă de planuri de găzduire. În timp ce împărtășesc unele caracteristici similare, unele pot veni cu avantaje suplimentare. Cele mai populare patru planuri de găzduire oferite de companie includ.

Tip de gazduire
Pachet # 1
Pachet # 2
Pachetul # 3
Pachet # 4
Partajat (de bază)2,59 USD / lună5,59 USD / lună
WordPress2,59 USD / lună5,59 USD / lună
VPS10 USD / lună20 USD / lună40 USD / lună80 USD / lună
dedicat149 USD / lună279 USD / lună

Gazduire comună

Cel mai ieftin pachet vine cu 2,59 USD / lună. Puteți găzdui un singur site pe el, dar obțineți un domeniu gratuit, pe lângă traficul nelimitat, SSL gratuit și spațiu de stocare SSD gratuit.

Pachetul mai scump vine cu 5,95 USD / lună. Puteți găzdui site-uri nelimitate pe acesta și beneficiați de un domeniu gratuit, pe lângă traficul nelimitat, SSL gratuit și stocare SSD gratuită.

Caracteristici principale
Starter comun
Partajat nelimitat
Prețul început$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Preț reînnoire$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Site-uri1Nelimitat
SSD Disk Space50GBNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mailDisponibile pentru cumpărareInclus
Domenii (domenii) găzduiteNelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse
Certificat SSL GRATUITDisponibilPre-instalat

Gazduire VPS

De bază: Cel mai ieftin pachet are prețul de până la 10 USD / lună. Puteți găzdui site-uri nelimitate în timp ce vă bucurați de e-mailuri nelimitate. Oferă certificate SSL gratuite, 1 GB RAM și 30 GB stocare SSD, deci poate să nu fie potrivit pentru site-urile grele.

Afaceri: Potrivit pentru întreprinderile mici, aceasta costă 20 USD / lună. Puteți găzdui site-uri nelimitate în timp ce vă bucurați de e-mailuri nelimitate. Este potrivit pentru site-uri mici, oferă 2 GB RAM cu stocare SSD de 30 GB și trafic nelimitat cu certificate SSL gratuite.

Profesionist: Disponibil cu prețul de până la 40 USD / lună, acesta este livrat și cu certificate SSL gratuite. Acesta vă permite, de asemenea, să găzduiți site-uri nelimitate cu e-mailuri nelimitate. Oferă 4 GB memorie RAM și 120 GB SSD și este potrivit pentru întreprinderile mijlocii și site-urile profesionale.

Afacere: Cel mai scump pachet de gazduire VPS costă 80 USD / lună și vine cu certificate SSL gratuite. Vei găzdui site-uri nelimitate cu e-mailuri nelimitate. Oferă 8 GB memorie RAM și 240 GB SSD și este potrivit pentru site-urile mari.

DreamHost-vps-pachete

Gazduire în cloud

Compania oferă o serie de opțiuni de găzduire în cloud. Acestea includ:

512MB Ram Server: Acest pachet de 1 vCPU, lățime de bandă nelimitat costă doar 4,50 USD / lună sau 0,0075 USD / oră. Este potrivit pentru tinkering și oferă disc SSD de 80 GB.

2GM Ram Server: Acest pachet de 1 vCPU, lățime de bandă nelimitat costă doar 12 USD / lună sau 0,03 USD / oră. Este potrivit pentru site-uri web și oferă disc SSD de 80 GB.

8GB Ram Server: Acest pachet de 4 vCPU, fără lățime de bandă, nelimitat costă doar 48 USD / lună sau 0,08 USD / oră. Este potrivit pentru bazele de date și oferă disc SSD de 80 GB.

Gazduire dedicată

Cel mai ieftin pachet vine cu 149 USD / lună. Nu beneficiați doar de o garanție de disponibilitate 100%, dar aveți acces și la monitorizarea serverului 24/7 cu protecție DDoS.

DreamHost-pachete dedicate

DreamHost Basic (Planul partajat) în detaliu

Planul comun este cel mai popular plan al companiei, întrucât este realizat pentru tot felul de consumatori. Toate pachetele vin cu un nume de domeniu gratuit pentru primul an și trafic nelimitat.

Planuri & Prețuri în detaliu

Să aruncăm o privire asupra caracteristicilor care vin cu planul de bază. Trebuie să alegeți dintre două opțiuni.

Ce este inclus în pachetele partajate?

Incepator: Acest pachet este potrivit dacă abia începeți sau dacă aveți o afacere mică. Nu veți găzdui un singur site și veți obține câteva caracteristici de bază, cum ar fi WordPress și domeniu gratuit, cu un certificat SSL gratuit.

Nelimitat: După cum sugerează și numele, acest pachet vă oferă site-uri web nelimitate, trafic și e-mailuri. De asemenea, vă puteți bucura de opțiunile de bază care vin cu pachetul de început, cum ar fi un nume de domeniu gratuit, WordPress și un certificat SSL gratuit.

Caracteristici principale
Incepator
Nelimitat
Prețul început$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Preț reînnoire$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo
Site-uri1Nelimitat
SSD Disk Space50GBNelimitat
Lățime de bandănecontorizatnecontorizat
Conturi de e-mailDisponibile pentru cumpărareInclus
Domenii (domenii) găzduiteNelimitatNelimitat
Domenii GRATUITE incluse
Certificat SSL GRATUITDisponibilPre-instalat
SSL Premium WildcardNuDa, cu Addon
Site Builder GRATUIT
Transfer GRATUIT de site-uri web
cPanel & Softaculous
Backup-uri nocturne
Baze de date MySQLNelimitatNelimitat
Cloudflare CDN
Banii inapoi garantat97-zile97-zile

Tabelul prețurilor de pornire

Pachetul pornit începe de la 2,59 USD / lună. Puteți opta pentru a plăti 7,95 USD / lună dacă doriți pachetul Unlimited.

Perioada / Planul de plată
(doar pentru utilizatori noi)
Starter comun
Partajat nelimitat
1 lună$ 4,95 / mo$ 10.95 / mo
12 luni$ 3,95 / mo$ 6,95 / mo
36 de luni$ 2,59 / mo$ 5,95 / mo

Prețurile de reînnoire

Politica de reînnoire este foarte simplă. Vi se va percepe aceeași sumă ca și originalul, cu excepția cazului în care există o modificare a structurii prețurilor.

Caracteristici principale în detaliu

Să aruncăm o privire la unele dintre principalele caracteristici pe care DreamHost trebuie să le ofere. Acestea vă vor ajuta să determinați cât de bună sau rea este această opțiune pentru dvs..

Numele domeniului & E-mail

Ambele pachete vin cu un nume de domeniu gratuit pentru primul an. Cu toate acestea, e-mailurile gratuite sunt disponibile doar cu pachetul Unlimited. Dacă aveți nevoie de această caracteristică, va trebui să faceți upgrade.

DreamHost-domeniu-nume

Spațiu Web & Lățime de bandă

Ambele pachete oferă stocare SSD nelimitată și trafic nelimitat. Unele rapoarte sugerează că este posibil să nu fie nelimitat, dar nu am găsit nici o problemă sau restricție cu spațiul web sau lățimea de bandă.

Instalare WordPress cu un singur clic

Ambele pachete oferă o instalare WP cu un clic gratuit, ceea ce face ușor să funcționați WordPress pe site-ul dvs. Puteți alege instalarea WordPress, iar site-ul dvs. va fi disponibil în doar câteva secunde pentru a vă proiecta.

Serviciul de migrație

Dreamhost nu vă permite să importați date din alte panouri de control. Va trebui să o faceți manual, adică: copiați bazele de date și fișierele pe cont propriu. În plus, nu este posibil să importați e-mailuri. Acest lucru trebuie făcut manual și folosind una dintre numeroasele aplicații desktop.

Pentru site-urile WordPress, puteți opta pentru a migra pe cont propriu sau puteți angaja serviciile de migrare ale companiei pentru 99 USD. Locul de muncă durează 48 de ore pentru a termina.

Site Web Builder

Constructorul de site-uri este excelent și foarte ușor de utilizat. Puteți selecta un aspect și puteți începe imediat. Serviciul este disponibil gratuit și vine cu opțiuni de clic pentru a edita, care vă permit să personalizați temele după cum este necesar. Cu această caracteristică, nu veți avea dificultăți în construirea propriului site.

Dreamhost-site-constructor

Alte caracteristici

În afară de aceasta, DreamHost este unul dintre puținele site-uri care oferă certificate SSL gratuite care vă vor costa 10 USD sau mai mult pe alte platforme. Mai mult, obțineți asistență 24/7 și o garanție de returnare de 97 de zile, care este printre cele mai mici din afaceri.

Fiabilitate (Opțiuni de securitate)

Securitatea este o preocupare uriașă când vine vorba de site-uri web. Doriți să puteți păstra datele în siguranță, astfel încât site-ul dvs. să rămână în funcțiune și să nu existe atacuri. DreamHost oferă o mulțime de caracteristici de securitate, prin urmare, nu este necesar să vă faceți griji cu privire la pierderea site-ului dvs. sau a datelor găzduite pe acesta.

Protecția confidențialității domeniului

La fel ca multe alte servicii, compania oferă gratuit și confidențialitatea domeniului. Puteți utiliza acest strat suplimentar de protecție pentru a vă păstra informațiile în siguranță și în afara domeniului public.

Certificat SSL

Ambele pachete de găzduire partajate vin cu certificate SSL gratuite. Acest lucru este important pentru a vă asigura că site-ul dvs. se clasează bine pe motoarele de căutare și se deschide pe toate platformele.

Securitate DreamShield

Această caracteristică plătită (3 USD / lună), cunoscută anterior ca Malware Remover Service, poate fi activată de pe panou. Ucide codurile rău intenționate și păstrează site-ul dvs. protejat. Scanează site-ul în fiecare săptămână și trimite e-mail în cazul unei probleme.

IP dedicat

Compania nu oferă IP-uri statice, dar puteți adăuga un IP unic în secțiunea Gestionare domenii. Cu toate acestea, IP se poate schimba dacă este necesar, iar compania nu oferă garanții cu privire la aceasta. IP-urile unice vă vor costa 59,95 USD pe an.

Copiile de rezervă

În timp ce în prezent compania nu oferă copii de rezervă automate, vă permite să creați copii de rezervă manuale pe care le puteți utiliza pentru a restabili site-ul dvs. în cazul în care lucrurile nu merg bine..

Alte caracteristici de securitate

Compania oferă confidențialitate gratuită a domeniului, certificate SSL / TLS gratuite și deschise, firewall, suport http / 2 și un program de eliminare a programelor malware pentru a vă proteja site-ul..

Locația serverului

Serverele sale sunt situate doar în SUA (Ashburn Virginia și Hillsboro Oregon), dar asta nu ar trebui să fie o problemă pentru clienții străini, deoarece serverele sunt accesibile din întreaga lume și oferă viteză și securitate bună..

Ușurință în utilizare

Acest lucru este de o importanță imensă, mai ales dacă sunteți nou în afaceri. DreamHost este în general ușor de utilizat. Hai să aruncăm o privire.

Ușuritatea înregistrării

Trebuie doar să alegeți un plan de găzduire și să furnizați detalii precum e-mailul și parola pentru a vă înscrie. Puteți alege un domeniu sau puteți utiliza domeniul existent și comanda de plasare. În unele cazuri, compania poate, ulterior, să vă solicite să trimiteți unele documente relevante, mai ales dacă ați ales un TLD unic.

ușurința de a vă înscrie

Metode de plata

DreamHost acceptă o mulțime de metode de plată, inclusiv PayPal, carduri de credit, carduri de debit, cec electronic, certificat cadou și chiar ordine de bani. Cu toate acestea, nu acceptă criptomonedele. În plus, în unele cazuri, cardurile internaționale pot fi refuzate. Puteți lua legătura cu compania dacă acest lucru se întâmplă.

DreamHost-plăți

activare cont

Compania verifică detaliile de înregistrare înainte de activarea unui cont. Contul dvs. va apărea în așteptare până când informațiile vor fi verificate. Procesul poate dura aproximativ 48 de ore și mai mult dacă există probleme cu contul dvs., caz în care vi se poate cere să verificați documente, în special metoda de plată pe care ați utilizat-o..

Panou de control și experiență tablou de bord

DreamHost marchează cu șase puncte când vine vorba de panourile de control. Nu oferă panouri de control tipice, dar și-a creat propriul design care pare să fi fost inspirat de cPanel. Vă veți bucura de instalații cu un singur clic cu alte funcții cu care sunt dotate panourile de control tradiționale.

În general, utilizarea panoului de control este o bucată de tort. Cu toate acestea, utilizatorii care folosesc Plesk sau cPanel de prea mult timp pot necesita un timp pentru a se obișnui cu el.

Serviciu clienți (asistență)

DreamHost înțelege importanța serviciului pentru clienți și, prin urmare, oferă ajutor 24/7 prin diferite instrumente. Asistența pentru clienți internă este foarte bine instruită și este disponibilă și pentru potențialii utilizatori.

Chat live

Aceasta este metoda preferată pentru majoritatea oamenilor. Reprezentanții sunt foarte prietenoși cu o cantitate bună de cunoștințe. Durează doar câteva minute pentru a ajunge la un agent care îți va verifica detaliile înainte de a gestiona cazul.

Bilete

Va trebui să contați pe bilete dacă este o problemă majoră. Am primit un răspuns în 24 de ore, dar echipa pare să fie activă doar între 5 AM și 22:00. Răspunsurile au fost concis, dar profesionale.

Telefon

În prezent, compania nu oferă asistență telefonică. Cu toate acestea, puteți lua legătura cu mânerul Twitter al furnizorului de hosting pentru a vă lăsa îngrijorările. Cu toate acestea, puteți solicita un apel înapoi pentru 9,95 USD. De asemenea, oferă un pachet lunar pentru 14,95 USD cu trei apeluri.

Resurse educaționale (Baza de cunoștințe)

Puteți folosi Centrul comunitar sau puteți parcurge zeci de articole scrise pentru a răspunde la întrebările dvs. Sunt foarte detaliate cu ilustrații care să vă ajute să vă rezolvați singuri problemele.

Dreamhost-cunoștințe de bază

Garanție de returnare de bani (Politica de rambursare)

DreamHost oferă o garanție unică de înapoiere de 97 de zile pe toate pachetele de hosting partajate. Garanția nu acoperă alte planuri. Suma dvs. va fi trimisă înapoi la sursa de plată inițială, dar poate exista o ușoară deducere în numele taxei (3%).

Pentru cine este DreamHost cel mai bine?

Fie că aveți un site mic sau un site mare, fie că doriți să începeți propriul dvs. magazin online sau un blog de companie, DreamHost poate fi opțiunea potrivită pentru dvs. Nu numai că este accesibil, dar oferă și o mulțime de caracteristici. Constructorul de site-uri, de exemplu, îl face potrivit pentru newbies, deoarece instrumentul face o briză pentru a vă construi propriul site. În mod similar, întreprinderile și proprietarii de site-uri mari îl pot utiliza, deoarece oferă o securitate deosebită și unele caracteristici interesante.

PROS
CONS

 • Vă bucurați de o zi de serviciu gratuită pentru fiecare oră de oprire, deoarece compania oferă un timp de funcționare 100%.
 • Suportul pentru clienți 24/7 este excelent.
 • Obțineți o garanție extinsă pentru a vă păstra în siguranță.
 • Serverele sunt printre cele mai rapide din afaceri, deci sunt potrivite pentru tot felul de clienți.
 • Este o companie ecologică (neutru din carbon) și lucrează la neutralizarea gazelor cu efect de seră.
 • Este posibil ca serviciile pentru clienți să nu fie disponibile 24/7.
 • Rambursările acoperă doar pachetele de găzduire partajate.
 • Verificarea poate dura adesea mult timp.

Recomandăm DreamHost?

Da, o facem, fără îndoială. DreamHost este printre cele mai bune din afaceri în prezent. Aceasta aduce credibilitate site-ului dvs., deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la încărcarea lentă a paginilor, la creșterea taxelor sau la reducerea site-ului dvs..

Sperăm că această recenzie detaliată vă va ajuta să ajungeți la o decizie în cunoștință de cauză. Ce crezi despre asta? Aveți vreo experiență cu DreamHost? Anunță-ne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map