Pregled DreamHost: Je gostitelj, o katerem ste sanjali?

DreamHost je eden izmed najbolj priljubljenih ponudnikov gostovanja tam. Znano je po številnih stvareh, vključno z dostopnimi cenami in velikim številom paketov. Kupili smo storitev in ustvarili našo spletno stran, da preverimo funkcije, ki jih ponuja podjetje. Preučili smo vse, od stroškov do podaljška in nalaganja resničnih podatkov o času. Toda ali je vreden hype-a? Ugotovili bomo v tem pregledu.


dreamhost-sr

Splošna ocena

4.2 / 5

Lastnosti
8/10

Uporabniku prijazno
8/10

Cenitev
8/10

Podpora
9/10

Zanesljivost
9/10

Popusti za DreamHost
Glejte Deals

Občasni čas

99,98%

Čas nalaganja

539 ms

DreamHost se ponaša z impresivnim profilom in približno pol milijona aktivnih uporabnikov, ki gostijo več kot 1,5 milijona spletnih strani. To je veliko število in raste samo iz dneva v dan. Ne gre za novo podjetje. Ustanovljen leta 1996, je okrepil svojo moč in je že večkrat osvojil celo nagrado PCMag za najboljšo storitev spletnega gostovanja.

Ustanovil ga je kup študentov na Harvey Mudd College v Kaliforniji, danes pa ima na desetine zaposlenih, ki se močno trudijo, da bi izpolnili pričakovanja milijonov ljudi.

Ključne funkcije

 • Builder spletnih strani, da olajšate izdelavo svojih spletnih mest
 • SSD diski za hitrejše delovanje
 • Z enim klikom namestite program
 • Podprl WordPress
 • Nagrajena podpora za stranke na voljo 24/7
 • E-poštne račune z vsemi načrti gostovanja v skupni rabi

Prostor na disku
Neomejeno

Pasovna širina
Neomejeno

Vračilo denarja
97 dni

Brezplačna domena
Ne

Brezplačni SSL
Da

Gostovalni načrti
www.dreamhost.com

Pregled DreamHost: osnovne informacije

DreamHost je ameriško podjetje v pravem pomenu besede. Storitev gostovanja je leta 1996 ustanovila vrsta prijateljev, ki študirajo na Harvey Mudd College v Claremontu v Kaliforniji. Med njimi so bili Dallas Bethune, Michael Rodriguez, Josh Jones in Sage Weil. Štirje prijatelji so trdo delali, da bi razvili idejo, podjetje pa je uradno nastalo leta 1997.

V državi ima več pisarn in svetovni doseg. Čeprav ni najstarejši ponudnik gostovanja tam, je med velikodušnimi politikami in cenovno ugodnimi cenami med najbolj znanimi.

Statistika, ki jo gosti spletno mesto & TLD

Podjetje ima približno pol milijona aktivnih uporabnikov, ki gostijo več kot milijon spletnih strani. Ponuja kup TLD-jev, vključno z .com, .net itd. Tu boste našli tudi specifične lokacije, na primer .co.uk in co.us. Poleg tega so na voljo tudi poslovni specifični TLD, kot sta .biz in .info.

domenske domene-statistike

dreamhost-tlds-stats

Zmogljivost, Uptime & Čas nalaganja

Ni dovolj, da imate spletno gostovanje, morate se prepričati, da ponuja dobro delovanje. Najboljši način za merjenje kakovosti je preverjanje razpoložljivega časa delovanja in glasnosti. Poglejmo.

Preizkus zmogljivosti (Pingdom)

Na mestu smo opravili test Pingdom, da smo presodili hitrost in lastnosti, ki jih ponuja podjetje. Ustvarili smo posneto spletno mesto z resnično vsebino, da bi lahko prišli do resničnega zaključka. Rezultati testov so bili kar dobri.

pingdom-dreamhost

Nalaganje strani je trajalo manj kot eno sekundo, v povprečju 471 ms. To je boljše od velikega števila ponudnikov in je zelo pomembna meritev uspešnosti spletnega mesta. Ker nismo uporabili optimizacije hitrosti ali predpomnjenja, lahko rečemo, da so rezultati zanesljivi.

Uptime strežnika & Čas nalaganja (UptimeRobot)

UptimeRobot test je preizkušena metoda, ki presodi, kako zanesljivo je spletno mesto. Na testu smo opravili test in ponovno je bil rezultat pozitiven:

podaljšek sanj

Kot lahko vidite, je spletno mesto delovalo 34 ur in ni bilo približno 1 mesec. Ponuja podaljšanje 99,99% v zadnjih 30 dneh, kar je približno 0,072 ure na mesec.

To je zelo dobro, saj veste, da bo vaše spletno mesto večino časa dvignjeno. Prav tako je odlična tudi hitrost, ki v povprečju znaša 199,78 ms.

Odzivni čas strežnika (Bitcatcha)

Ker so spletna mesta gledana po vsem svetu, je pomembno poiskati ponudnika gostovanja, ki bo zagotovil hitro nalaganje po vsem svetu. Za preverjanje tega smo opravili test Bitcatcha. Tu je rezultat.

Po pričakovanjih se spletno mesto najhitreje naloži v ZDA, sledi Avstralija. Najpočasnejši je v Sao Paulu in na Japonskem, kjer povprečno znaša približno 250 ms, kar ni preveč slabo, še posebej, če ga primerjate z drugimi možnostmi. Na splošno je vseeno, kje je vaše občinstvo, svoje spletno mesto lahko gostite na DreamHostu brez težav.

Načrti in funkcije gostovanja

DreamHost ponuja kup načrtov za gostovanje. Medtem ko imajo nekatere podobne lastnosti, lahko nekateri dobijo dodatne ugodnosti. Štirje najbolj priljubljeni načrti gostovanja, ki jih ponuja podjetje, vključujejo.

Vrsta gostovanja
# 1 paket
# 2 Paket
# 3 Paket
# 4 Paket
V skupni rabi (osnovno)2,59 USD / mesečno5,59 USD / mesečno
WordPress2,59 USD / mesečno5,59 USD / mesečno
VPS10 USD / mesečno20 USD / mesečno40 USD / mesečno80 USD / mesečno
Namenski149 USD / mesečno279 USD / mesečno

Skupno gostovanje

Najcenejši paket prihaja za 2,59 USD / mesec. Na njem lahko gostite samo eno spletno mesto, vendar z njim dobite brezplačno domeno poleg neomejenega prometa, brezplačnega SSL-ja in brezplačnega SSD-prostora.

Dražji paket prihaja za 5,95 USD na mesec. Na njem lahko gostite neomejeno spletno mesto in poleg neomejenega prometa, brezplačnega SSL-ja in brezplačnega prostora za shranjevanje SSD uživate v brezplačni domeni.

Glavne značilnosti
Shared Starter
Shared Neomejeno
Začeta cena2,59 USD / mesečno5,95 USD / mesec
Cena za podaljšanje2,59 USD / mesečno5,95 USD / mesec
Spletne strani1Neomejeno
Prostor na disku SSD50 GBNeomejeno
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenja
E-poštni računiNa voljo za nakupVključeno
Gostovane domeneNeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNE domene so vključene
BREZPLAČNO SSL potrdiloNa voljoPrednameščena

VPS gostovanje

Osnovno: Najcenejši paket prihaja že za 10 USD / mesec. Na njem lahko gostite neomejeno spletno mesto, hkrati pa uživate v neomejenem sporočilu. Ponuja brezplačne SSL certifikate, 1 GB RAM-a in 30 GB SSD prostora za shranjevanje, zato morda ni primeren za težka mesta.

Posel: Primerno za mala podjetja, ta stane 20 USD na mesec. Na njem lahko gostite neomejeno spletno mesto, hkrati pa uživate v neomejenem sporočilu. Primerno je za majhna mesta, ponuja 2 GB RAM-a s 30 GB SSD prostora in neomejen promet z brezplačnimi SSL certifikati.

Strokovno: Na voljo za samo 40 dolarjev na mesec, ta ima tudi brezplačne SSL certifikate. Ta vam omogoča tudi gostovanje neomejenih spletnih mest z neomejeno e-pošto. Ponuja 4 GB RAM-a in 120 GB SSD prostora za shranjevanje in je primeren za srednje velika podjetja in profesionalna spletna mesta.

Podjetje: Najdražji paket VPS gostovanja stane 80 dolarjev na mesec in ima brezplačne SSL certifikate. Dobiš, da gostuješ neomejeno spletno mesto z neomejeno e-pošto. Ponuja 8 GB RAM-a in 240 GB SSD pomnilnika in je primeren za velika mesta.

dreamhost-vps-paketi

Gostovanje v oblaku

Podjetje ponuja kup možnosti gostovanja v oblaku. Tej vključujejo:

Ram strežnik 512 MB: Ta paket z neomejeno pasovno širino 1 vCPU stane samo 4,50 USD / mesec ali 0,0075 USD / uro. Primeren je za tinkering in ponuja 80 GB SSD disk.

2GM Ram strežnik: Ta paket z neomejeno pasovno širino 1 vCPU stane le 12 USD / mesec ali 0,03 USD / uro. Primeren je za spletna mesta in ponuja 80 GB SSD disk.

8 GB Ram Server: Ta paket 4 neomejene pasovne širine vCPU stane samo 48 USD / mesec ali 0,08 USD / uro. Primeren je za baze podatkov in ponuja 80 GB SSD disk.

Namensko gostovanje

Najcenejši paket prihaja za kar 149 USD na mesec. Ne uživate le v 100-odstotni garanciji za čas delovanja, ampak tudi do nadzora strežnika 24/7 z zaščito DDoS.

paketov, namenjenih sanjam

Podrobno DreamHost Basic (skupni načrt)

Skupni načrt je najbolj priljubljen načrt podjetja, saj je narejen za vse vrste potrošnikov. Vsi paketi imajo prvo leto z brezplačnim domenskim imenom in neomejenim prometom.

Načrti & Cene v detajlih

Oglejmo si funkcije, ki so priložene osnovnemu načrtu. Izbirate lahko med dvema možnostma.

Kaj je vključeno v skupne pakete?

Zaganjalnik: Ta paket je primeren, če šele začnete ali če imate majhno podjetje. Gostite le na enem mestu in dobite nekaj osnovnih funkcij, kot sta WordPress in brezplačna domena z brezplačnim SSL certifikatom.

Neomejeno: Kot že ime pove, vam ta paket ponuja neomejeno spletno mesto, promet in e-poštna sporočila. Prav tako lahko uživate v osnovnih možnostih, ki jih dobite z začetnim paketom, kot so brezplačno ime domene, WordPress in brezplačno SSL potrdilo.

Glavne značilnosti
Zaganjalnik
Neomejeno
Začeta cena2,59 USD / mesečno5,95 USD / mesec
Cena za podaljšanje2,59 USD / mesečno5,95 USD / mesec
Spletne strani1Neomejeno
Prostor na disku SSD50 GBNeomejeno
Pasovna širinaBrez merjenjaBrez merjenja
E-poštni računiNa voljo za nakupVključeno
Gostovane domeneNeomejenoNeomejeno
BREZPLAČNE domene so vključene
BREZPLAČNO SSL potrdiloNa voljoPrednameščena
Premium Wildcard SSLNeDa, z Addonom
BREZPLAČNO Site Builder
BREZPLAČEN prenos spletnih strani
cPanel & Softaculous
Nočne varnostne kopije
MySQL Baze podatkovNeomejenoNeomejeno
Cloudflare CDN
Garancija za vračilo denarja97 dni97 dni

Tabela o začetnih cenah

Začeti paket se začne že za 2,59 USD / mesec. Če želite paket Neomejeno, se lahko odločite za plačilo 7,95 USD / mesec.

Obdobje plačila / načrt
(samo za nove uporabnike)
Shared Starter
Shared Neomejeno
1 mesec4,95 USD / mesec10,95 USD / mesec
12 mesecev3,95 USD / mesec6,95 USD / mesečno
36 mesecev2,59 USD / mesečno5,95 USD / mesec

Cene obnove

Politika obnove je zelo preprosta. Zaračunali vam bomo isti znesek kot izvirnik, razen če se bo struktura strukture cen spremenila.

Glavne značilnosti v podrobnostih

Oglejmo si nekaj glavnih funkcij, ki jih DreamHost lahko ponudi. Tako boste lahko ugotovili, kako dobra ali slaba je ta možnost za vas.

Domena & E-naslov

Oba paketa prvo leto ponujata brezplačno ime domene. Vendar so brezplačna e-poštna sporočila na voljo samo s paketom Neomejeno. Če boste potrebovali to funkcijo, boste morali nadgraditi.

imena domen dreamhost

Spletni prostor & Pasovna širina

Oba paketa ponujata neomejeno shranjevanje SSD in neomejen promet. Nekatera poročila kažejo, da morda ni neomejen, vendar nismo našli nobene težave ali omejitve s spletnim prostorom ali pasovno širino.

Namestitev WordPress z enim klikom

Oba paketa ponujata namestitev WP z enim klikom, kar olajša namestitev in delovanje WordPressa na vašem spletnem mestu. Izberete lahko namestitev WordPress-a in vaše spletno mesto bo pripravljeno v samo nekaj sekundah.

Migracijska služba

Dreamhost ne dovoljuje uvoza podatkov z drugih nadzornih plošč. To boste morali storiti ročno, to je: kopirati baze podatkov in datoteke sami. Poleg tega tudi ni mogoče uvoziti e-poštnih sporočil. To je treba storiti tudi ročno z uporabo ene od mnogih namiznih aplikacij.

Za spletna mesta v programu WordPress se lahko odločite za samo selitev ali najamete podjetja za migracijske storitve za 99 dolarjev. Delo traja 48 ur.

Spletna stran Builder

Izdelovalec strani je odličen in zelo enostaven za uporabo. Izberete lahko postavitev in začnete takoj. Storitev je na voljo brezplačno in ponuja možnosti klika za urejanje, ki vam omogoča, da po potrebi prilagodite teme. S to funkcijo ne boste imeli težav pri izdelavi svojega spletnega mesta.

dreamhost-builder spletnega mesta

Druge funkcije

Razen od tega je DreamHost eno redkih spletnih mest, ki ponuja brezplačne SSL certifikate, ki vas bodo stali 10 ali več dolarjev na drugih platformah. Poleg tega lahko uživate v 24-urni podpori strankam in 97-dnevnem garanciji denarja, kar je med najnižjimi v poslu.

Zanesljivost (varnostne možnosti)

Varnost je velika skrb, ko gre za spletna mesta. Želite imeti možnost, da vaši podatki ostanejo varni, tako da bo vaše spletno mesto stalno delovalo in da ni napadov. DreamHost ponuja kup varnostnih funkcij, zato vam ni treba skrbeti, da bi izgubili spletno mesto ali podatke, ki so na njem.

Zaščita zasebnosti domene

Kot številne druge storitve, podjetje ponuja tudi zasebnost domene brezplačno. Ta dodatna zaščitna plast lahko uporabite za varovanje podatkov in izven javne dobe.

SSL potrdilo

Oba paketa gostovanja imata brezplačna SSL potrdila. To je pomembno za zagotovitev, da se vaše spletno mesto dobro uvrsti na iskalnike in se odpre na vseh platformah.

DreamShield Varnost

To plačljivo funkcijo (3 USD na mesec), prej znano kot storitev odstranjevanja zlonamerne programske opreme, je mogoče aktivirati s plošče. To ubija zlonamerne kode in ohranja vaše spletno mesto zaščiteno. Vsak teden pregleda spletno mesto in v primeru težave pošlje e-pošto.

Namenski IP

Podjetje ne ponuja statičnih IP-jev, vendar lahko v razdelku Upravljanje domen dodate edinstven IP. Vendar se lahko IP spremeni, če se zahteva, in družba ne daje nobenih zagotovil v zvezi s tem. Edinstveni IP-ji vas bodo stali 59,95 USD na leto.

Varnostne kopije

Čeprav podjetje trenutno ne ponuja samodejnih varnostnih kopij, vam omogoča ustvarjanje ročnih varnostnih kopij, ki jih lahko uporabite za obnovo spletnega mesta, če gre kaj narobe.

Druge varnostne funkcije

Podjetje ponuja brezplačno zasebnost domene, brezplačne in odprte certifikate SSL / TLS, požarni zid, podporo http / 2 in odstranjevanje zlonamerne programske opreme za zaščito vašega spletnega mesta.

Lokacija strežnika

Njeni strežniki se nahajajo samo v ZDA (Ashburn Virginia in Hillsboro Oregon), vendar to ne bi smelo predstavljati težav za tuje stranke, saj so strežniki dostopni s celega sveta in nudijo dobro hitrost in varnost.

Enostavnost uporabe

To je zelo pomembno, še posebej, če ste novi v poslu. DreamHost je na splošno enostaven za uporabo. Poglejmo.

Enostavnost prijave

Izbrati morate samo načrt gostovanja in navesti podrobnosti, kot sta e-pošta in geslo za prijavo. Izberete lahko domeno ali uporabite svojo obstoječo domeno in naročite naročilo. V nekaterih primerih lahko podjetje pozneje od vas zahteva, da predložite ustrezne dokumente, zlasti če ste izbrali edinstven TLD.

dreamhost enostavnost prijave

načini plačila

DreamHost sprejema kup plačilnih metod, vključno s PayPalom, kreditnimi karticami, debetnimi karticami, elektronskim čekom, darilnim potrdilom in celo denarnimi nakazili. Kljub temu ne sprejema kripto valut. Poleg tega se v nekaterih primerih lahko zavrnejo tudi mednarodne kartice. Če se to zgodi, lahko stopite v stik s podjetjem.

izplačila sanj

Aktivacija računa

Podjetje preveri podatke o prijavi, preden je aktiviran račun. Vaš račun se bo pojavil v čakanju, dokler podatki ne bodo preverjeni. Postopek lahko traja približno 48 ur in več, če imate težave z računom; v tem primeru boste morda morali preveriti dokumente, zlasti način plačila, ki ste ga uporabili.

Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči

DreamHost ima šest točk, ko gre za nadzorne plošče. Ne ponuja tipičnih nadzornih plošč, vendar je ustvaril lasten dizajn, za katerega se zdi, da ga je navdihnil cPanel. Uživate v namestitvah z enim klikom in z drugimi funkcijami, ki jih imajo tradicionalne nadzorne plošče.

Na splošno je uporaba nadzorne plošče kos pogače. Vendar pa uporabniki, ki predolgo uporabljajo Plesk ali cPanel, lahko zahtevajo nekaj časa, da se navadijo.

Služba za stranke (podpora)

DreamHost razume pomen storitve za stranke in zato ponuja pomoč 24 ur na dan z različnimi orodji. Interna podpora za stranke je zelo dobro usposobljena in na voljo tudi potencialnim uporabnikom.

Klepet v živo

To je najbolj zaželena metoda za večino ljudi. Predstavniki so zelo prijazni z veliko mero znanja. Samo nekaj minut traja, da pridete do agenta, ki bo preveril vaše podatke, preden bo obravnaval zadevo.

Vstopnice

Če bo šlo za večje težave, boste morali računati na vstopnice. Odgovor smo prejeli v 24 urah, vendar je videti, da je ekipa aktivna le med 5. in 22. uro. Odgovori so bili jedrnati, a strokovni.

Telefon

Podjetje trenutno ne nudi telefonske podpore. Lahko pa se obrnete na Twitter-jev ponudnik ponudnika gostovanja in pustite svoje skrbi. Kljub temu lahko zahtevate povratni klic za 9,95 USD. Ponuja tudi mesečni paket za 14,95 USD s tremi klici.

Izobraževalni viri (baza znanja)

Lahko uporabite center skupnosti ali pa preberete več deset člankov, napisanih v odgovor na vaša vprašanja. Zelo podrobne so z ilustracijami, s katerimi boste lažje rešili težave.

dreamhost-baza znanja

Garancija za vračilo denarja (politika vračila)

DreamHost ponuja edinstveno 97-dnevno garancijo za vračilo denarja za vse pakete v skupni rabi. Garancija ne pokriva drugih načrtov. Vaš znesek bo vrnjen v prvotni vir plačila, vendar bo v primeru pristojbine morda manjši odbitek (3%).

Kdo je DreamHost Best For?

Ne glede na to, ali imate majhno ali veliko spletno mesto, ali želite ustanoviti lastno spletno trgovino ali blog podjetja, je DreamHost lahko prava izbira za vas. Ni samo cenovno ugoden, ampak ponuja tudi kup funkcij. Na primer, graditelj spletnega mesta naredi primeren za novorojenčke, saj orodje splača ustvariti svoje spletno mesto. Podobno ga lahko uporabljajo tudi podjetja in lastniki velikih spletnih mest, saj ponuja veliko varnosti in nekaj kul funkcij.

PREDNOSTI
SLABOSTI

 • Uživajte v enem dnevu brezplačne storitve za vsako uro odmora, saj podjetje ponuja 100-odstotno podaljšanje časa.
 • 24/7 podpora strankam je odlična.
 • Za zagotovitev varnosti in varnosti lahko uživate v razširjeni garanciji.
 • Strežniki so med najhitrejšimi v poslu, zato so primerni za vse vrste strank.
 • To je zeleno podjetje (nevtralno ogljik) in deluje na nevtralizaciji toplogrednih plinov.
 • Storitve za stranke morda niso na voljo 24/7.
 • Nadomestila zajemajo samo pakete v skupni rabi.
 • Preverjanje pogosto lahko traja veliko časa.

Ali priporočamo DreamHost?

Ja, brez dvoma. DreamHost je med najboljšimi v današnjem poslu. Na vaše spletno mesto prinaša verodostojnost, saj vam ni treba skrbeti, da se strani nalagajo počasi, da se bodo cene povečale ali da se bo vaše spletno mesto spuščalo.

Upamo, da vam bo ta podroben pregled pomagal priti do informirane odločitve. Kaj misliš o tem? Imate kakšne izkušnje s DreamHostom? Sporočite nam!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map