Si ta rregulloni JBoss AS Ngecur në Fillimin në Linux?

Gjatë fundjavës, unë po luaja me serverin e aplikimit JBoss në CentOS 7. Unë instalova 7.1.1, dhe kur u përpoqa të filloja, ishte Hung në fillim.


[[Email mbrojtur] bin] # ./standalone.sh
================================================== =======================
Mjedisi JBoss Bootstrap
JBOSS_HOME: /home/chandan/Downloads/jboss-as-7.1.1.Finalja
JAVA: java
JAVA_OPTS: -server -XX: + Përdorni CompressionOops -XX: + TieredCompilation -Xms64m -Xmx512m -XX: MaxPermSize = 256m -Djava.net.preferIPv4Stack = e vërtetë -Dorg.jboss.resolver.warning = e vërtetë -Dsun.rmi.dgc.cl .gcInterval = 3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval = 3600000 -Djboss.modules.system.pkgs = org.jboss.byteman -Djava.awt.headless = true -Djboss.server.default.config = standalone.xml
================================================== =======================
Paralajmërim i serverit OpenJDK 64-bit të VM: injorimi i opsionit MaxPermSize = 256m; mbështetja u hoq në 8.0
13: 39: 15,689 INFO [org.jboss.modules] JBoss Modules version 1.1.1.GA
13: 39: 16,236 INFO [org.jboss.msc] JBoss MSC version 1.0.2.GA
13: 39: 16,346 INFO [org.jboss.as] JBAS015899: JBoss AS 7.1.1.Finalja "Brontes" fillimi

Prita disa minuta por pa fat.

A jeni në të njëjtën situatë? Mos u frikësoni!

Duket se ka një problem të njohur me JBoss 7 me Java 8 dhe zgjidhja është për t’u përdorur Java 7. Gjëja e parë që dëshironi të verifikoni nëse po përdorni Java 8.

[[Email mbrojtur] bin] # java -version
versioni openjdk "1.8.0_111"
Mjedisi Runtime i OpenJDK (ndërtimi 1.8.0_111-b15)
Server OpenJDK 64-bit VM (ndërtimi 25.111-b15, modaliteti i përzier)
[[Email mbrojtur] bin] #

Siç mund ta shihni më lart, unë jam duke pasur Java 8 dhe kam nevojë të përdor Java 7.

Nëse jeni në CentOS, atëherë mund të përdorni versionin më të ulët të Java me komandën e mëposhtme.

azhurnime-alternativa –config Java

Do t’ju japë mundësinë për të zgjedhur versionin java

[[Email mbrojtur] bin] # alternativë-azhurnime –config Java
Ekzistojnë 2 programe që ofrojnë ‘java’.
Komanda e zgjedhjes
———————————————–
1 java-1.7.0-openjdk.x86_64 (/usr/lib/jvm/java-1.7.0-openjdk-1.7.0.121-2.6.8.0.el7_3.x86_64/jre/bin/java)
* + 2 java-1.8.0-openjdk.x86_64 (/usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk-1.8.0.111-2.b15.el7_3.x86_64/jre/bin/java)

Futni për të mbajtur zgjedhjen aktuale [+], ose shkruani numrin e zgjedhjes:

Vendosni 1 dhe të gjithë jeni të vendosur.

Nëse jeni duke përdorur RHEL ose nuk keni Java 7, atëherë së pari duhet ta instaloni dhe vendosni në PATH.

Pasi të vendosja Java 7, JBoss 7 mund të fillonte me sukses.

[[Email mbrojtur] bin] # ./standalone.sh
================================================== =======================
Mjedisi JBoss Bootstrap
JBOSS_HOME: /home/chandan/Downloads/jboss-as-7.1.1.Finalja
JAVA: java
JAVA_OPTS: -server -XX: + Përdorni CompressionOops -XX: + TieredCompilation -Xms64m -Xmx512m -XX: MaxPermSize = 256m -Djava.net.preferIPv4Stack = e vërtetë -Dorg.jboss.resolver.warning = e vërtetë -Dsun.rmi.dgc.cl .gcInterval = 3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval = 3600000 -Djboss.modules.system.pkgs = org.jboss.byteman -Djava.awt.headless = true -Djboss.server.default.config = standalone.xml
================================================== ======================
13: 46: 04,337 INFO [org.jboss.modules] JBoss Modules version 1.1.1.GA
13: 46: 04,622 INFO [org.jboss.msc] Versioni JBoss MSC 1.0.2.GA
13: 46: 04,661 INFO [org.jboss.as] JBAS015899: JBoss AS 7.1.1.Finalja "Brontes" fillimi
13: 46: 05,552 INFO [org.xnio] Versioni XNIO 3.0.3.GA
13: 46: 05,568 INFO [org.jboss.as.server] JBAS015888: Krijimi i shërbimit të menaxhimit të http duke përdorur lidhësin e foleve (menaxhimi-http)
13: 46: 05,584 INFO [org.xnio.nio] Versioni i Zbatimit XNIO NIO 3.0.3.GA
13: 46: 05,621 INFO [org.jboss.as.logging] JBAS011502: Heqja e mbajtësve të regjistrave të bootstrap
13: 46: 05,643 INFO [org.jboss.remoting] (fije shërbimi MSC 1-3) Versioni për largimin e JBoss 3.2.3.GA
13: 46: 05,651 INFO [org.jboss.as.clustering.infinispan] (Pishina me Temë për ServerService – 31) JBAS010280: Aktivizimi i nënsistemit Infinispan.
13: 46: 05,722 INFO [org.jboss.as.configadmin] (Pishina e Temave të Serverit të Shërbimit – 26) JBAS016200: Aktivizimi i nënsistemit të konfigurimit të administratorit
13: 46: 05,734 INFO [org.jboss.as.naming] (Pishina e Temave të Serverit të Shërbimit – 38) JBAS011800: Aktivizimi i nënsistemit të Emërtimit
13: 46: 05,778 INFO [org.jboss.as.osgi] (Pishina me Temë për ServerService – 39) JBAS011940: Aktivizimi i nënsistemit OSGi
13: 46: 05,871 INFO [org.jboss.as.securance] (Pishina e Temave të Serverit të Shërbimit – 44) JBAS013101: Aktivizimi i nënsistemit të sigurisë
13: 46: 05,884 INFO [org.jboss.as.naming] (fije shërbimi MSC 1-1) JBAS011802: Fillimi i Shërbimit të Emërtimit
13: 46: 05,901 INFO [org.jboss.as.webservice] (Pishina e Temave të Serverit të Shërbimeve – 48) JBAS015537: Aktivizimi i Zgjatjes së Shërbimeve Ueb
13: 46: 05,983 INFO [org.jboss.as.mail.extension] (fillimi i shërbimit të MSC 1-1) JBAS015400: Seanca e postës kufitare [java: jboss / mail / Default]
13: 46: 06,001 INFO [org.jboss.as.connector] (fije shërbimi MSC 1-2) JBAS010408: Nisja e nënsistemit JCA (JBoss IronJacamar 1.0.9.Final)
13: 46: 06,002 INFO [org.jboss.as.securance] (fije shërbimi MSC 1-2) JBAS013100: Versioni aktual i PicketBox = 4.0.7.Final
13: 46: 06,104 INFO [org.jboss.as.connector.subsystems.datas Source] (Pishina me temë të ServerService – 27) JBAS010403: Vendosja e klasës së shoferit në përputhje me JDBC, org.h2.Driver (version 1.3)
13: 46: 06,440 INFO [org.jboss.ws.common.management.Ab AbstractServerConfig] (fije shërbimi MSC 1-3) Shërbime Ueb JBoss – Stack CXF Server 4.0.2.GA
13: 46: 06,522 INFO [org.apache.coyote.http11.Http11Protocol] (fije shërbimi MSC 1-4) Fillimi i Coyote HTTP / 1.1 në http – 127.0.0.1-8080
13: 46: 06,746 INFO [org.jboss.as.server.deployment.scanner] (fije shërbimi MSC 1-4) JBAS015012: Filloi FileSystemDeploymentService për drejtorinë /home/chandan/Downloads/jboss-as-7.1.1.Final/ pavarur / vendosjet
13: 46: 06,747 INFO [org.jboss.as.remoting] (fije shërbimi MSC 1-1) JBAS017100: Të dëgjoni në /127.0.0.1:9999
13: 46: 06,796 INFO [org.jboss.as.remoting] (fije shërbimi MSC 1-3) JBAS017100: Të dëgjoni në /127.0.0.1:4447
13: 46: 06,883 INFO [org.jboss.as.connector.subsystems.datas Source] (fije shërbimi MSC 1-3) JBAS010400: Burimi i të dhënave themelore [java: jboss / burimet e të dhënave / ShembujDSDS]
13: 46: 07,003 INFO [org.jboss.as] (Thread boot Controller) JBAS015951: Admin konsol duke dëgjuar në http://127.0.0.1:9990
13: 46: 07,004 INFO [org.jboss.as] (Thread boot kontrollues) JBAS015874: JBoss AS 7.1.1.Final "Brontes" filloi në 3468ms – Filluan 133 nga 208 shërbime (74 shërbime janë pasive ose sipas kërkesës)

Shpresoj që kjo të ndihmojë. Mësoni më shumë rreth Administrimi dhe konfigurimi i JBoss EAP këtu.

TAGS:

  • JBoss

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map