Cum să începeți un blog WordPress pe Bluehost (un ghid complet)

Căutați cum să pornești un blog WordPress pe Bluehost?


Aici veți obține tutorialul complet, care este explicat pas cu pas cu capturi de ecran.

Chiar dacă nu știți nimic despre crearea de site-uri sau bloguri, puteți crea cu ușurință un blog WordPress în câteva minute folosind ghidul pentru începători.

Există multe platforme disponibile pentru a crea un site web precum Blogger, WordPress, Weebly, Wix și multe altele. Din toate aceste platforme, WordPress este cea mai bună platformă pentru a crea un site web pentru un începător.

WordPress este plătit, iar Blogger este un software gratuit de creare a site-urilor web. WPressBlog vă recomandă să alegeți WordPress. Există multe dezavantaje ale utilizării Blogger. Puteți găsi aici diferența dintre WordPress și Blogger.

Chiar și multe companii mari cum ar fi TechCrunch, Bloomberg Professional, Sony Music etc., își rulează site-urile pe WordPress. În prezent, 75 de milioane de site-uri web depind de WordPress.

Beneficiile utilizării site-ului WordPress:

 • Este foarte ușor de utilizat. Puteți crea cu ușurință o nouă pagină, publica un blog, o imagine sau un videoclip în WordPress.
 • Puteți gestiona site-ul dvs. de oriunde, deoarece este bazat pe browser, astfel încât aveți nevoie doar de un computer cu conexiune la internet.
 • Nu este necesară codificarea pentru a publica un articol, o imagine sau un videoclip. De asemenea, puteți formata text fără a codifica.
 • Dacă doriți să schimbați designul sau tema site-ului, atunci puteți încărca și instala tema preferată pentru WordPress.
 • Este foarte ușor să optimizați un site web WordPress pentru motoarele de căutare. Puteți utiliza pluginuri WordPress pentru a vă optimiza site-ul. Acest lucru vă va economisi timpul uriaș.
 • Dacă doriți să începeți blogul, atunci WordPress este cea mai bună platformă pentru asta. Există o funcție de blog integrată în WordPress unde poți posta un blog, gestiona comentarii, crea RSS cu ușurință.

Acum vă voi învăța cum să creați un site web pe WordPress. Trebuie doar să parcurgeți următoarele instrucțiuni pentru a crea un blog WordPress.

Ghid complet pentru a începe un blog WordPress pe Bluehost

1. Decideți un nume de domeniu

Acum, pentru a crea un site web, trebuie să decideți un nume de domeniu (nume de site). După ce ați decis un nume de domeniu, atunci nu îl puteți schimba din nou, deoarece vă va afecta eforturile de SEO și de marketing.

Vă recomand să alegeți domeniul .com, deoarece este cea mai utilizată extensie de domeniu. Dacă numele site-ului selectat nu este disponibil în .com, atunci puteți alege, de asemenea, .net. De asemenea, este una dintre cele mai bune extensii de domeniu.

Dacă aveți confuzie în găsirea celui mai bun nume de domeniu, atunci puteți utiliza aceste generatoare de nume de domeniu. Aceste instrumente vă vor ajuta să găsiți un nume de domeniu unic în conformitate cu cerințele dvs..

Dacă ați cumpărat deja un nume de domeniu, continuați să citiți următoarea secțiune.

Top 10 cei mai buni și mai ieftini înregistratori de nume de domeniu

2. Alegeți o gazdă

După ce ați hotărât numele domeniului, aveți nevoie de o gazdă unde vă puteți găzdui site-ul. Există mulți furnizori de găzduire web disponibili precum Bluehost, HostGator, GoDaddy, etc.

Vă recomand să alegeți Bluehost pentru a găzdui site-ul dvs. web, deoarece este oficial furnizor de hosting recomandat de WordPress. De asemenea, furnizează un nume de domeniu gratuit dacă achiziționați un plan de găzduire timp de 1 an sau mai mult.

Aici am explicat toți pașii cu capturi de ecran pentru înregistrarea pe Bluehost. Doar urmează-i.

Pasul 1: Acum pentru a vă înregistra la Bluehost hosting, faceți clic pe următorul link. Făcând clic pe următorul link, veți obține reducerea de 50% și un nume de domeniu gratuit cu orice plan de găzduire timp de 1 an sau mai mult.

Faceți clic aici pentru a obține 50% reducere la toate planurile de găzduire Bluehost

Pasul 2: După ce faceți clic pe linkul de mai sus, veți vedea site-ul de găzduire Bluehost. Mai întâi, faceți clic pe butonul „Începeți acum”.

configurarea blogului

Pasul 3: După ce faceți clic pe butonul „Începeți acum”, veți vedea toate planurile de găzduire partajate. Selectați un plan de găzduire în conformitate cu cerințele dvs..

bluehost a distribuit planuri de găzduirePlanuri de găzduire web Bluehost

Dacă sunteți un proprietar de afaceri mici sau doriți să creați un blog personal, atunci puteți alege planul de bază. Când afacerea dvs. începe să crească, vă puteți actualiza planul de găzduire la Plus. Planurile de găzduire pe termen scurt sunt mai costisitoare decât cele pe termen lung. Astfel, puteți economisi bani achiziționând un plan de găzduire pe termen lung.

Pasul 4: După selectarea unui plan de găzduire, introduceți numele dvs. de domeniu în caseta „domeniu nou”. Dacă dețineți deja un domeniu, puteți să îl introduceți pur și simplu în caseta „Am un nume de domeniu”.

introduceți numele de domeniuAlegeți numele de domeniu

Pasul 5: Acum faceți clic pe următorul. Aici puteți crea un cont prin conectarea în contul dvs. Gmail și completarea detaliilor dvs..

completați informațiile contuluiCompletati formularul

Dacă doriți să vă înscrieți prin Gmail, apoi faceți clic pe butonul „Conectați-vă cu Gmail” sau puteți să completați detaliile dvs. în formularul dat.

După ce ați completat formularul, apoi selectați „Planul contului”. Planul implicit selectat va fi de 36 de luni. Păstrați-o așa cum este, deoarece un plan de găzduire pentru o perioadă scurtă de timp va fi mai costisitor.

selectați planul contuluiPlanificați informațiile despre prețuri

Acum, în secțiunea următoare, veți găsi câteva funcții suplimentare, precum Protecția confidențialității domeniului, Securitatea SiteLock, Codeguard Basic și Instrumente SEO. Aceste caracteristici nu sunt obligatorii, astfel încât să le puteți alege în conformitate cu cerințele dvs..

caracteristici suplimentare ale site-ului webInformații despre reduceri

Notă importantă: Dacă aceste funcții nu sunt necesare pentru dvs., nu uitați să debifați toate casetele respective.

Pasul 6: Acum este timpul să completați informațiile de plată. Completați toate detaliile de plată necesare. Puteți efectua plata și prin PayPal. Această opțiune veți găsi făcând clic pe „mai multe opțiuni de plată”. Apoi finalizați procesul de înregistrare bifând în caseta Termenii de serviciu și faceți clic pe butonul Trimitere.

detaliile platiiMetode de plata

Pasul 7: După ce faceți clic pe butonul de trimitere, veți vedea un ecran ca mai jos. Faceți clic pe butonul „Creează parola”.

Configurarea blogului wordpress

În ecranul următor, introduceți o parolă pe care numai tu o poți aminti cu ușurință. Apoi bifează caseta „Am citit și sunt de acord…” și faceți clic pe butonul Următorul.

creați parola wordpress

Apoi faceți clic pe butonul „conectați-vă”.

Autentificare

Acum veți primi un e-mail cu un link de activare și informațiile de conectare.

3. Configurare Cont WordPress

Acum faceți clic pe linkul de activare furnizat în e-mailul dvs. Apoi faceți clic pe găzduire din meniul albastru principal, apoi faceți clic pe site-ul din submeniul său. Apoi faceți clic pe linkul de instalare.

configurare wordpress

Acum, în ecranul următor, selectați domeniul dvs., apoi faceți clic pe următorul.

selectați domeniul

După finalizarea procesului de configurare, scrieți o adresă URL în bara de adrese a browserului.

http://www.yourdomainname.com/wp-admin

Acesta vă va arăta o fereastră de conectare, unde trebuie să introduceți numele de utilizator și parola.

Fereastra de conectare WordPress

După conectarea în tabloul de bord WordPress, puteți publica un blog, o imagine sau un videoclip, puteți schimba tema și multe alte lucruri pe care le puteți face din tabloul de bord WordPress.

Dacă doriți să câștigați bani prin blogul dvs., atunci vă recomand să instalați teme WordPress optimizate prin Adsense. Te va ajuta să obții venituri maxime din Adsense.

Concluzie

Sper că ați creat cu succes un blog WordPress pe Bluehost. Dacă aveți probleme în configurarea unui blog WordPress, atunci nu ezitați să ne informați comentând secțiunea de comentarii de mai jos.

Citește și,

 • Cum să începeți un blog WordPress cu SiteGround
 • 10 motive pentru care nu ești un blogger de succes
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map