Topp 10 bästa blogginstrument som varje bloggare ska använda 2020

Blogga är en av de bästa aktiviteterna som kommer att växa ditt företag online. Bloggning kräver många färdigheter för att lyckas i ditt företag. Du kan uppnå detta genom att använda de bästa bloggverktygen.


Läs också: WordPress vs Blogger: Vilken är den bästa plattformen för bloggning?

Dessa verktyg hjälper dig att skapa, publicera och marknadsföra ditt innehåll på ett korrekt och effektivt sätt. Det finns många verktyg tillgängliga men här har WPressBlog listat de 10 bästa bloggverktygen som du bör använda 2020.

Bästa bloggverktyg som varje bloggare ska använda

Lista över 10 bästa verktyg för bloggning för 2020

1. WordPress

För att börja blogga behöver du en webbplats. WordPress är det bästa CMS för att skapa en webbplats för bloggning. För närvarande mer än 74,6 miljoner webbplatser körs på WordPress. WordPress har många användarvänliga funktioner som vem som helst kan börja blogga enkelt på en WordPress-webbplats. Nedan följer fördelarna med att använda WordPress:

 • Enkel användning: WordPress är mycket lätt att använda att vem som helst kan göra ändringar på webbplatsen.
 • Blogga var som helst: Du kan enkelt logga in på din webbplats från vilken dator som helst och fortsätta blogga.
 • Ingen kodning krävs: I WordPress kan du publicera en artikel, ladda upp bilder, videor, dokument utan programmeringskunskap.
 • plugins: Det finns många gratis och premium plugins tillgängliga. Dessa plugins hjälper dig att hantera din blogg.
 • Inbyggd bloggfunktion: WordPress startades ursprungligen som en bloggplattform så att du enkelt kan hantera kommentarer, e-postprenumerationer, blogginlägg och många fler.
 • Flera användare: Du kan skapa så många användare som du vill. Du kan också tilldela användarna olika behörigheter.

2. Webbhotell

bluehost webbhotell

Bluehost är det bästa och officiellt rekommenderade WordPress-webbhotellföretaget. Du kan vara värd för din webbplats på Bluehost och öka webbplatsens hastighet och prestanda som hjälper dig i sökmotoroptimering.

Bluehost tillhandahåller en gratis domän med deras värdplan så att du inte behöver spendera extra pengar på att köpa en domän. Om du inte vet om att skapa en webbplats på Bluehost, titta nedanför videon. En komplett guide om “hur man skapar en webbplats med Bluehost” finns här steg för steg.

Läs också:

 • Bluehost Review
 • Bästa webbhotellleverantörer 2020

3. Yoast SEO-plugin

Yoast SEO är den mest populära SEO-plugin för WordPress. För att få webbplatstrafik från sökmotorer måste du optimera den och det kan enkelt göras med Yoast-plugin.

Det finns många SEO-funktioner i detta plugin som att ändra metatitel och metabeskrivning, webbadresser, webbplatskartor osv. Om du inte har använt det här pluginet innan så kommer video nedan att hjälpa dig att ställa in plugin.

4. Testverktyg för läsbarhet

verktyg för läsbarhetstest

För att få framgång i bloggning måste ditt innehåll vara läsbart. Användare ignorerar alltid att läsa artiklar som är skrivna på ett mycket tekniskt språk och på ett robotiskt sätt. Här “Testverktyg för läsbarhet”Spelar den största rollen. Det hjälper dig att kontrollera om din blogg är läsbar eller inte.

5. SEMRush

SEMRUSH

Om du bloggar kan du förstå att det också finns andra bloggare som bloggar i din nisch. Så för att tävla med dem måste du optimera din blogg. Du kan göra detta genom att använda SEO-verktyg men det finns för många SEO-verktyg tillgängliga på marknaden så att du blir förvirrad över vilken du ska använda?

SEMrush är det bästa SEO-verktyget som hjälper dig att optimera din blogg. Genom att använda SEMrush kan du göra en konkurrentanalys och kunna känna till deras länkbyggnadsstrategi, sökordsforskning, trafikanalys och många fler.

Jag rekommenderar SEMrush eftersom det är det billigaste och bästa SEO-verktyget på marknaden. Få SEMrush-kostnadsfri testversion i 30 dagar härifrån.

Läs också bästa verktyg för sökordsforskning för SEO år 2020.

6. BuzzSumo

buzzsumo

BuzzSumo är det bästa verktyget för att hitta nya ämnesidéer i din bransch. Välj ett nyckelord som du vill ranka högt och sök det på BuzzSumo, du hittar de översta artiklarna som har det högsta engagemanget på sociala medier. Välj en av dem och skriv sedan en artikel bättre än den och publicera den på sociala medier. Det kommer att öka din webbplatstrafik på mycket kort tid.

7. Buffert

Buffert är det bästa bloggverktyget som sparar din värdefulla tid. Du kan schemalägga dina Facebook-inlägg, Twitter-tweets, Google plus-inlägg, Instagram-bilder och publicera vid din valda tidpunkt på sociala medier.

Om du inte vill välja publiceringstid publicerar denna app dina inlägg vid bästa tidpunkt så att du får maximal nytta av sociala medier. Buffert finns i den kostnadsfria och betalade versionen.

8. Google Analytics

google analytics

Om du bloggar i några månader, skriver artiklar och marknadsför dem på sociala medier och nu vill du veta resultatet av alla dessa aktiviteter kommer Google Analytics-verktyget att hjälpa dig mycket bra.

Google Analytics är ett av de mest populära bloggverktygen som alla bloggare för närvarande använder. Du kan kontrollera användarnas all aktivitet på bloggen från att komma in och avsluta bloggen.

I realtidssektionen visas vilka användare som för närvarande surfar på din webbplats. Publikavsnittet visar användarnas plats, webbläsare, operativsystem osv. Förvärvsavsnittet visar hur människor hittade din webbplats och beteendeavdelning kommer att visa dina användares aktivitet på din blogg.

Om du är ny på Google Analytics då här är nybörjarguiden som hjälper dig att förstå och konfigurera den.

9. Grammatik

Grammarly

Om du inte ser allvarligt med stavfel och grammatikfel i ditt innehåll kommer du att förlora dina användare snabbt. När en användare tycker att ditt innehåll är mycket användarvänligt och lättläsbart är chansen att återvända till den användaren mycket hög.

Grammarly hjälper dig att göra ditt blogginnehåll läsbart genom att upptäcka och markera fel stavning, grammatik och felaktig skiljetecken. Det kommer inte bara att upptäcka misstag i innehållet utan också föreslå en korrekt lösning på misstaget.

Grammarly finns i både gratis och betald version. I den betalade versionen kan du göra innehållet mer läsbart eftersom det kommer att hitta fler fel och ge deras lösning.

10. Pixabay

För att skapa en unik och korrekt bild för ditt blogginlägg måste du ha designfärdigheter och tid. Om du inte har båda då Pixabay är det bästa verktyget för dig. Det har för många gratis foton tillgängliga som du kan använda i din blogg.

Slutsats

Alla bloggverktyg som listas ovan kommer säkert att spara mycket tid och hjälper dig också att öka produktiviteten.

Låt mig veta vilket är ditt favoritbloggarverktyg i nedanstående kommentaravsnitt.

Läs också,

 • Topp 10 bloggare i Indien
 • Topp 10 bloggare i världen
 • Bästa Google Adsense-plugins för WordPress
 • 10 skäl till varför du inte är en framgångsrik bloggare (och hur man ska vara!)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map