7 bästa bästa betalande Google Adsense-alternativen 2020

Alla, särskilt en bloggare, vill tjäna intäkter från sin blogg. Efter massor av ansträngningar och efter en trevlig innehållsstrategi börjar bloggarna att få trafik och därmed en förbättring av användarnas engagemang i Google Ads.


Det tar mest ett år eller mer. Föreställ dig sedan för e-postmeddelandet från AdSense som säger “Ditt AdSense-konto har tillfälligt förbjudits”. Det är som en förbannelse. Detta händer inte bara med en enda person, 30K-50K användare är förbjudna av AdSense varje dag.

Läs också: Hur du förhindrar att ditt AdSense-konto blir förbjudet

Men du behöver inte oroa dig. Denna värld har obegränsade alternativ. Vi på WPressBlog har publicerat i detta blogginlägg de 7 bästa bästa betalande Google AdSense-alternativen. Du kan få intäkter varje dag och varje timme från din egen blogg eller webbplats.

Oavsett om du har en WordPress-blogg eller med annan teknik, stöder dessa annonser alla typer av plattformar. Det skulle vara bättre om du har WordPress eftersom det ger dig olika plugins för att analysera annonsernas prestanda också.

Bästa Google AdSense-alternativ 2020

1. Amazon Associates

Nyligen är Amazon den största webbutiken som erbjuder köksutrustning till heminredningsprodukter, böcker, e-böcker, elektriska prylar, mode och mycket mer. Du kan enkelt skapa ett affiliate-konto via den här länken: https://affiliate-program.amazon.com.

Amazon tillhandahåller alla typer av dynamiska annonser med alla former och storlekar, widgetannonser och länkar med text och bilder. Allt du behöver för att bara kopiera och klistra in JS-koden på din webbplats där du vill visa Amazon-annonser.

För omedelbart, om någon köper en produkt 20 $ kommer du att tjäna några cent men om någon köper en produkt på $ 2000 tjänar du $ 200.

Amazon tillhandahåller den högsta affiliate-provisionen för varje framgångsrikt köp via din affiliate-länk. Det mest intressanta är att du kan använda dem med AdSense samtidigt.

Läs också: Bästa Adsense-optimerade WordPress-teman för 2020

2. Intäktshits

Intäktsträffar är ett starkt och högpresterande annonsnätverk. Du kan tjäna här högsta CPA (kostnad per åtgärd). Det ger dig en förskottplattform med olika monetiseringskanaler med branschens bästa prestandaerbjudanden.

Du kan skapa alla typer av annonser som bannerannonser, knappar, reglage, popup och mer. De visar relevanta annonser på din webbplats för att optimera dina intäkter från ditt annonsutrymme.

Det mest intressanta med inkomsterna är att de erbjuder en bonus för den höga trafiken på din webbplats. De betalar via PayPal, Wire och Pioneer. Gör dig redo att tjäna som utgivare på Revenue Hits.

Kom igång med att skapa ett konto via länken: https://www.revenuehits.com

Läs också: Bästa Google AdSense-plugins för WordPress för att få maximal inkomst

3. Chitika

Med Chitika kan du konvertera dina digitala tillgångar till inkomst online. Det ger sina utgivare en plattform för att tjäna pengar på webbtrafik. Oavsett vad är webbplatsens nisch och storlek? Deras annonser är alltid kontextuella och de begår aldrig den specifika typen av annonser.

Du kan använda deras annonser tillsammans med AdSense. Chitika betalar via PayPal eller checkar med en lägsta utbetalning av $ 10 (via PayPal) och $ 50 (via check). Du kan enkelt och direkt godkänna ditt konto.

Chitika är det första valet för nästan alla webbplatsägare eller bloggägare att tjäna pengar. Registrera dig som utgivare på det här fantastiska Google AdSense-alternativet här: https://chitika.com

Relaterad: 10 högst betalande partnerprogram 2020

4. PopCash

Ett annat bra annonsnätverk är PopCash. Med Popcash kan du börja tjäna extra intäkter inom tio minuter. Skapa bara ditt konto och skicka in din webbplats. Lägg till popunder-koden på dina önskade webbsidor.

De godkänner din domän direkt. Så snart din domän har godkänts visas alla besökare på din webbplats popunder-annonserna var 24: e timme. Popcash erbjuder den högsta intäktsandelen på 80% i branschen.

Minsta utbetalning är endast $ 10 och betalningen kan behandlas genom olika gateways som Paxum, PayPal, Payza, Webmonkey, Bitcoin och banköverföring.

Gå igenom källan för att komma igång med PopCash: http://popcash.net/publishers

5. InfoLinks:

Mer än 200 000 utgivare från nästan 150 länder tjänar intäkter via annonsutrymmen på sina webbplatser. InfoLinks är det näst mest populära annonsnätverket.

Deras annonser är kompatibla med alla typer av webbplatser eller bloggar. Annonsprestandan är extremt hög och stör inte användarens upplevelser. Du kan få sammanhangsannonser, videoannonser så att du enkelt kan förbättra användarnas engagemang.

Om du får fantastisk trafik till din webbplats garanterar InfoLinks att erbjuda attraktiva intäkter per månad. Minsta utbetalning är dock endast 10 dollar. Betalning behandlas via PayPal.

InfoLinks erbjuder sin plattform med gratis installationskonfigurationer och utan minimikrav för besökare eller vyer. Du kan enkelt komma igång med InfoLinks via skapandet av utgivarkonton här https://www.infolinks.com/

6. PopAds

PopAds är ett av de högst betalda annonsnätverk som erbjuder popunder-annonser. Denna plattform tillåter deras utgivare att automatiskt spela ljud- och videoannonser eller ytterligare popups. Du kan också definiera popupfrekvensen enligt webbplatsens intressen.

Du kan också förneka popups med ljud eller andra irriterande element. Det mest intressanta faktum är att det gör det möjligt för förläggarna att ta ut sina intäkter när som helst utan något minimivillkor.

Betalning skickas till ditt bankkonto via PayPal eller AlertPay inom 24 timmar. Du kan använda dina intäkter för att köpa pundstrafik till din webbplats eller blogg.

Här är källan för att skapa utgivarkonto på PodAds: https://www.popads.net/

6. Media.net

När det gäller annonstyper är Media.net det bästa alternativet till Google AdSense. Det ger kontextuella och högt betalande annonser. Annonstyperna som ingår liknar Google AdSense.

Om du har bra trafik och en webbplats eller blogg av hög kvalitet får din domän omedelbart godkännande. Det spelar ingen roll hur bred eller vad som är webbplatsens eller bloggens nisch, de visar alltid relevanta annonsörers annonser för att förbättra prestandan och maximera intäkterna.

Skapa bara ett utgivarkonto här https://www.media.net och konvertera dina digitala tillgångar till källan till inkomst online.

Läs också:

  • De bästa bloggverktygen för Blogger att använda 2020

Slutsats

Jag hoppas att du har hittat de bästa alternativen för Adsense år 2020. Nu behöver du bara skapa ett utgivarkonto, få omedelbart godkännande och börja sälja dina annonsutrymmen nu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map