Odpravljanje napake »Oopsi … Pojavila se je napaka strežnika in vaša e-pošta ni bila poslana. (# 007) “

Torej napišete e-poštno sporočilo, ga lektorirate in pritisnete gumb za pošiljanje samo, da vidite sporočilo o napaki # 007. Lahko vas pusti opustošene. Brez skrbi, to je pogosta težava in jo je enostavno rešiti. Naredimo to v 5 preprostih korakih.


napaka strežnika gmail 007

Gmail je eno največjih e-poštnih omrežij danes, vendar ne vsebuje napak in popravkov. Napaka 007 na Gmail strežniku je najpogostejša napaka, s katero se uporabniki srečujejo, in čeprav se lahko zdi zaskrbljujoča, je rešitev te težave precej preprosta..

Prvo vprašanje, ki mi pade na pamet – ali z Googlom nekaj ni v redu ali ali moj računalnik spet ne deluje pravilno? Skrbe odložite na stran. Z računalnikom ni nič narobe, saj gre za težavo, povezano z Googlom, vendar jo lahko rešite.

Kako lahko rešite težavo, povezano z Googlom? Težava je na splošno povezana s funkcijami Gmail laboratorija. To so funkcije, ki jih lahko uporabniki izberejo ali onemogočijo v skladu s svojimi všečki in všečki.

Ker Google še naprej preizkuša nove funkcije in uvaja nove elemente, od katerih so nekateri morda vnaprej omogočeni, se takšne napake lahko pojavijo kadar koli.

Če se igrate s temi funkcijami in popravite napake, lahko težavo rešite.

Popravljanje napake v strežniku Gmail 007

Prišlo je do napake »strežnik« in vaše e-poštno sporočilo ni bilo poslano. (# 007) “napako je enostavno odpraviti in ne potrebuje veliko tehničnega znanja. Tukaj je navodila po korakih:

 1. Odprite Gmail v katerem koli brskalniku in se prijavite v svoj račun.
 2. V zgornjem desnem kotu boste videli ikono, ki je videti kot menjalnik. Kliknite nanj in izberite »Nastavitve«.
 3. gmail nastavitve

 4. Tukaj poiščite zavihek “Laboratorij” (Napredno) in kliknite nanj.
 5. gmail napredni zavihek

 6. Onemogoči vse razpoložljive možnosti.
 7. gmail onemogoči vse možnosti

 8. Končal si. Zaprite in znova odprite brskalnik.

S tem bo v večini primerov rešila Gmail napaka 007. Če pa ne, lahko poskusite s spodnjimi rešitvami.

Podrobnejše rešitve!

Zgoraj navedeni koraki v nekaterih primerih morda ne bodo delovali ali pa se bo težava sčasoma vrnila. V tem primeru poskusite z naslednjimi možnostmi:

 1. Posodobite brskalnik, če je na voljo novejša različica.
 2. Počistite predpomnilnik in piškotke (odprite Nastavitve Google Chroma in se pomaknite do gumba Napredno).
 3. gmail počisti podatke brskanja

  gmail čisti piškotki in predpomnilnik

 4. Onemogočite vse dodatke in razširitve brskalnika, saj lahko povzročijo, da Gmail ne deluje pravilno.
 5. Onemogočite svoj protivirusni program. Nekaterim uporabnikom se lahko to zdi čudno, vendar lahko antivirusni program povzroči to težavo. V takem primeru se obrnite na protivirusno podjetje in jim razložite težavo. Lahko ponudijo rešitev.
 6. Odprite Gmail z vsemi onemogočenimi možnostmi na zavihku Napredno.

Upamo, da bi vam ena od teh rešitev pomagala odpraviti težavo. Če ste radovedna duša, si oglejte nekaj najpogostejših vprašanj o “ops … prišlo je do napake v strežniku in vaše e-poštno sporočilo ni bilo poslano. (# 007) “napaka.

Laboratorij »Pošlji ozadje«: Kaj naredi?

Funkcija za pošiljanje ozadja je lahko koristna, vendar ni potrebna, zato ne smete dvakrat premisliti, preden jo onemogočite, če Gmail povzroča napake.

Funkcija omogoča, da Gmail deluje v ozadju, to pomeni, da še naprej pošiljate e-pošto, tudi ko zapustite okno. Mnogi od nas napišejo e-poštno sporočilo in kliknejo Pošlji in gremo še kaj drugega na svoj račun, ne da bi čakali, da se postopek pošiljanja konča.

Ta funkcija zagotavlja, da se postopek konča in e-poštno sporočilo se pošlje. Funkcija vam pomaga prihraniti čas, vendar lahko občasno pokvari in povzroči napake.

V tem primeru je izključitev morda edina možnost. Lahko pa ga poskusite znova aktivirati in preverite, ali so se stvari spremenile ali ste še vedno dobili sporočilo … prišlo je do napake v strežniku in vaše e-poštno sporočilo ni bilo poslano. (# 007) “napaka.

Kaj če nadaljujem, da dobim napako »Oopsi … se je pojavila napaka strežnika in vaša e-pošta ni bila poslana (# 007)« Napaka tudi po onemogočanju iskanja v ozadju?

Medtem ko je Background Send krivec za 95% V nekaterih primerih lahko nekatere druge težave povzročijo tudi napako # 007. V tem primeru poskusite z vsemi tremi zgoraj navedenimi triki. Delujejo, toda našli smo primere, ko se tega ni zgodilo nič.

V takšnem primeru je vaša edina možnost, da znova namestite brskalnik ali poskusite z drugo napravo. Poskusite lahko tudi aplikacijo. Če deluje tudi v drugih napravah, je morda težava z računalnikom ali programsko opremo in ne z Gmail nastavitvami.

Drugi nasveti vključujejo:

 1. Čakanje. Dajte si nekaj časa. Morda bo minilo nekaj časa, da se stvari povrnejo v normalno stanje.
 2. Razmislite o ponovnem zagonu brskalnika in računalnika, da spremembe začnejo veljati.
 3. Prepričajte se, da je # 007 Nekatere napake se lahko zdijo podobne, vendar niso. Koda je najboljši način za prepoznavanje Gmail napake.
 4. Odstranite priloge, če obstajajo, in dvakrat preverite naslove pošiljatelja.

Ti nasveti vam bodo pomagali, da se znebite “ops … prišlo je do napake strežnika in vaše e-poštno sporočilo ni bilo poslano. (# 007) “napaka Včasih je najboljša možnost počakati, ker so nekatere napake lahko začasne.

Končna beseda

Prišlo je do napake »strežnik« in vaše e-poštno sporočilo ni bilo poslano. (# 007) ”napaka je lahko velika ovira, vendar z nekaj preprostimi rešitvami. Ker se Google nenehno spreminja, so te napake običajno začasne.

Ne paničarite, če morate nekatere funkcije onemogočiti. Kasneje jih lahko poskusite omogočiti in težave morda ni, saj Google sprosti tudi popravke in naredi spremembe v zaledju, da se znebi težav.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map