Soluționarea „Hops… A apărut o eroare de server și e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007)“

Deci scrii un e-mail, îl citești corect și apasă butonul de trimitere numai pentru a vedea mesajul de eroare # 007. Te poate lăsa devastat. Nu vă faceți griji, este o problemă comună și este ușor de rezolvat. Să facem acest lucru în 5 pași simpli.


eroare de server gmail 007

Gmail este una dintre cele mai mari rețele de e-mailuri de astăzi, dar nu este ferită de erori și de tipărire. Eroarea serverului Gmail 007 este cea mai frecventă eroare cu care se confruntă utilizatorii și, deși poate apărea ca un motiv de îngrijorare, soluția la această problemă este destul de ușoară.

Prima întrebare care vine în minte – este ceva în neregulă cu Google sau este computerul meu care funcționează din nou? Lasă-ți grijile deoparte. Nu este nimic în neregulă cu computerul tău, deoarece este o problemă legată de Google, dar o poți rezolva.

Deci, cum puteți rezolva o problemă care are legătură cu Google? Problema este în general legată de funcțiile Laboratorului Gmail. Acestea sunt caracteristici pe care utilizatorii pot alege să le activeze sau să le dezactiveze în funcție de aprecierile și preferințele lor.

Deoarece Google continuă să încerce noi funcții și să introducă noi elemente, unele dintre ele pot fi pre-activate, astfel de erori pot apărea la un moment dat.

Jucarea cu aceste caracteristici și corectarea a ceea ce este greșit poate rezolva problema.

Corecția erorii serverului Gmail 007

„Oops … a apărut o eroare de server și e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007) ”eroarea este ușor de remediat și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice. Iată ghidul pas cu pas:

 1. Deschide Gmail în orice browser și conectează-te la contul tău.
 2. În colțul din dreapta sus, veți vedea o pictogramă care apare ca o cutie de viteze. Faceți clic pe ea și selectați „Setări”.
 3. setări gmail

 4. Aici, găsiți fila „Lab” (Advanced) și faceți clic pe ea.
 5. fila avansată gmail

 6. Dezactivați toate opțiunile disponibile.
 7. gmail dezactivează toate opțiunile

 8. Ai terminat. Închideți și redeschideți browserul.

Dacă faceți acest lucru, veți rezolva eroarea Gmail 007 în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, dacă nu, atunci puteți încerca soluțiile date mai jos.

Soluții mai detaliate!

Etapele menționate mai sus pot să nu funcționeze în unele cazuri, sau problema poate reveni. Dacă acesta este cazul, atunci încercați aceste opțiuni:

 1. Actualizați-vă browserul dacă există o versiune mai nouă.
 2. Ștergeți memoria cache și cookie-urile (deschideți Setările Google Chrome, apoi derulați la butonul Advanced).
 3. gmail șterge datele de navigare

  cookie-uri ștergeți gmail și cache

 4. Dezactivați toate suplimentele și extensiile browserului, deoarece acestea pot cauza defecțiunea Gmail.
 5. Dezactivează programul antivirus. Acest lucru poate părea ciudat pentru unii utilizatori, dar programul antivirus poate cauza această problemă. Dacă este cazul, scrieți-vă companiei dvs. antivirus și explicați-le problema. Aceștia pot oferi o soluție.
 6. Deschide Gmail cu toate opțiunile dezactivate din fila Advanced.

Sperăm că una dintre aceste soluții te-ar fi ajutat să scapi de problemă. Dacă sunteți un suflet curios, consultați câteva întrebări frecvente despre „oops… a apărut o eroare de server, iar e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007) ”eroare.

Laborator „Trimitere de fundal”: Ce face?

Funcția Trimitere în fundal poate fi utilă, dar nu este necesar, prin urmare, nu ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a o dezactiva dacă provoacă Gmail să afișeze erori.

Funcția permite Gmail să funcționeze în fundal, adică continuați să trimiteți e-mailul chiar și după ce ați ieșit din fereastră. Mulți dintre noi scriem un e-mail și facem clic pe trimiteți și mergem să facem altceva pe contul nostru fără a aștepta finalizarea procesului de expediere.

Această caracteristică asigură finalizarea procesului și trimiterea e-mailului. Funcția vă ajută să economisiți timp, dar poate, în unele ocazii, să funcționeze defectuos și să producă erori.

Dacă acesta este cazul, atunci dezactivarea ar putea fi singura opțiune. Puteți, totuși, să încercați să îl activați din nou și să vedeți dacă lucrurile s-au schimbat sau primiți în continuare „oops… o eroare de server a apărut și e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007) ”eroare.

Ce se întâmplă dacă continui să obțin „Oops… a apărut o eroare de server și e-mailul dvs. nu a fost trimis (# 007)” Eroare chiar și după dezactivarea căutării în fundal?

În timp ce Background Send este vinovatul 95% dintre cazuri, unele alte probleme pot duce, de asemenea, la eroarea # 007. Dacă acesta este cazul, ar trebui să încercați toate celelalte trucuri date mai sus. Ei funcționează, dar am găsit cazuri în care niciunul dintre acestea nu a reușit.

Într-un astfel de scenariu, singura opțiune poate fi să reinstalați browserul sau să încercați de pe un alt dispozitiv. Puteți încerca, de asemenea, aplicația. De asemenea, dacă funcționează pe alte dispozitive, atunci problema poate fi cu computerul sau software-ul și nu cu setările Gmail.

Alte sfaturi includ:

 1. Aşteptare. Dă-i ceva timp. Poate dura puțin pentru ca lucrurile să revină la normal.
 2. Luați în considerare repornirea browserului și a computerului pentru ca modificările să aibă efect.
 3. Asigurați-vă că este # 007. Unele erori pot părea similare, dar nu sunt. Codul este cea mai bună modalitate de a identifica o eroare Gmail.
 4. Eliminați atașamentele, dacă este cazul și verificați adresele expeditorului.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să scăpați de „oops… a apărut o eroare de server, iar e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007) ”eroare. Uneori, cea mai bună opțiune este să aștepți, deoarece unele erori pot fi temporare.

Cuvântul final

„Oops … a apărut o eroare de server și e-mailul dvs. nu a fost trimis. (# 007) ”eroarea poate fi o mare piedică, dar cu unele soluții simple. Deoarece Google se schimbă constant, aceste erori sunt de obicei temporare.

Nu intrați în panică dacă trebuie să dezactivați unele funcții. Puteți încerca să le activați mai târziu și este posibil ca problema să nu existe, deoarece Google lansează de asemenea patch-uri și face modificări în backend pentru a scăpa de probleme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map